Squid Game 2 Sezon Haberleri

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 2024-05-21 13:16:13

Türk futboluna geri döndü! Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza oldu! Sergen Yalçın sonrası göreve başlıyor...

Antalyaspor başkanvekili Alkan Evren, teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yollarını ayıracak Antalyaspor, Alex de Souza'yı resmen açıkladı.

Spor 2024-05-18 16:49:07

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 2024-05-08 15:36:26

Sergen Yalçın maçın hakemine demediğini bırakmadı! ''Gitsin başka iş yapsın! Sezon sonunda ayrılıyorum...''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.

Spor 2024-05-06 23:13:17

Diğer Haber Etiketleri

kimler geldi kimler geçti Netflix 10 Antalyaspor sezon yıllık Alex de Souza wednesday Wednesday dizisi aday kaan numanoğlu maçı maçın Sergen Yalçın Zeytin Ağacı dizisi devam edecek süper li yaşında Göztepe Trabzonspor de ekipleri formaları Süper Lig transfer sezonu arabistan son dakika diagne hat trick galatasaray beşiktaş, biler sıralaması transfer dönemi beşiktaş villa Bodrum fiyat buruk Okan Buruk premier lig arsenal besikta iyet portekizli Cenk Tosun AZ ligden düşme Bursaspor tatil otel rezervasyon şampiyonluk şansları verildi fenerbahçe Rıdvan Dilmen bonucci başakşehi Hatayspor bıraktı muslera Mert Hakan Yandaş Salih Uçan squid game 2 squid game 2 sezon Squid Game son durumu Schalke 04 Mesut Özil iflas Cengiz Ünder ankaragücü ghezzal Trabzon ak erden tff, yapılan açıklama tff yabancı sınırı Semih Kılıçsoy siyah beyaz kara kartal Çaykur Rizespor gol Oyuncu Özcan Deniz birce kuş uçuşu Kuş Uçuşu dizisi Birce Akalay Miray Daner İbrahim Çelikkol Derbi chamberlain hollandalı bayer leverkusen icardi hedefi Teknik Direktör Isco real madrid Real Betis turu karakteri squid game 2 sezon ne zaman squid game 2. sezon ne zaman çıkacak squid game 2. sezon olacak mı ibrahim çelik atakaş galatasaray transfer ndombele sergio oliveira dries mertens rachid beşiktaş başakşehir maçı ele squid game 2. sezon Samsunspor La Liga girona şahsiyet fox tv fox tv canlı fox tv canlı izle Arda Güler Carlo Ancelotti beşiktaş maçı ne derbi kadro oynanacak yayınlanacak galatasaray beşiktaş maçı ne zaman galatasaray beşiktaş maçı saat kaçta galatasaray beşiktaş derbisi galatasaray-beşiktaş derbi maçı beşiktaş maçını da,

Sonunda beklenen oldu! Zeytin Ağacı dizisinin 2 sezon tarihi açıklandı... Bu yaz yine Ayvalık'tayız!

İlk sezonundaki 8 bölümle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve sosyal medyada gündem yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon tarihi 11 Temmuz olarak açıklandı. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi 2 senelik aranın ardından hayranlarıyla hasret gidermek için adeta gün sayıyor.

Trend 02-05-24 11:15

Göztepe’den ilk bomba Onuachu!

1’inci Lig’de geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek 2 sene sonra Süper Lig’e dönmeyi garantileyen Göztepe, yeni sezon planlarına da erken başladı. Süper Lig’de güçlü ve kaliteli bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcü Paul Onuachu’yu transfer etmek için kolları sıvadı.

Spor 01-05-24 14:51

Galatasaray'ın eski yıldızı Mbaye Diagne, Arabistan'da fırtına gibi esiyor!

Bir dönem Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne, sezon başında Suudi Arabistan 2. Lig ekiplerinden Al-Qadsiah'a transfer olmuştu. Buradaki performansıyla gol krallığına oynayan Diagne ligin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 08:10

Beşiktaş 9 sezon sonra kötü gidişi tekrarladı!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 2023-2024 sezonunda oynadığı tüm derbileri kaybetti.

Spor 27-04-24 22:30

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans 25-04-24 17:12

Galatasaray'dan sürpriz Okan Buruk kararı! Dursun Özbek bizzat araya girip işi bitirdi

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün oyuncularıyla sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılar Okan Buruk'a 1 yıllık değil 2 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi. Dursun Özbek'in araya girerek 1 yıllık kontratı 2 yıla çıkardığı ifade edildi.

Spor 21-04-24 16:24

İngiltere'de lider yine değişti! Arsenal maç fazlasıyla birinci sıraya oturdu

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon Manchester City ve Liverpool ile yarışan Arsenal'den kritik maçta kritik 3 puan gelmiş oldu.

Spor 20-04-24 23:45

Beşiktaş'ta maç bitti kriz çıktı! Oyuna giremeyen Cenk Tosun direkt olarak soyunma odasına gitti...

Süper Lig’in 33. haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup eden Beşiktaş, 5 maç sonra galibiyetle tanıştı. Siyah-beyazlılarda süre bulamayan Cenk Tosun sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un sezon sonunda kesin olarak takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 19-04-24 22:38

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor 04-04-24 10:57

Tatil planı yapanlar dikkat 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı! 'Sezon öncesindeki 2 - 3 ay içerisinde...'

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti. Bazı güvenilir sitelerin ve otel adreslerinin kopyalanarak dolandırıcıların oyunu haline geldiği belirten Başkan Deliveli, "Özellikle bu dönemde sezon öncesindeki 2,3 ay içerisinde kopya siteler adeta mantar gibi artıyor." dedi.

Haber 09-03-24 12:30

Rıdvan Dilmen'den maç sonunda açıklama! ''Teşekkür eder, sezon sonunda Fenerbahçe'den gönderirim''

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Oynanan maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusunun sezon sonunda takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

Spor 02-03-24 23:35

Fenerbahçe deplasmanda çok daha farklı!

Hatayspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon çıktığı 14 deplasman maçında 40 puan topladı.

Spor 02-03-24 21:58

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-24 16:30

Fenerbahçe'den sürpriz olarak nitelendirilecek Mert Hakan Yandaş kararı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mert Hakan Yandaş ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın talimatıyla birlikte milli oyuncunun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılmasına karar verildi.

Spor 19-02-24 11:17

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından iki ayrılığı birden açıkladı! Sezon sonunda Fenerbahçe'ye gidiyor...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların sahadan 2-0 galip ayrıldığı maçın ardından Rıdvan Dilmen Beşiktaş'tan önümüzdeki sezon ayrılacak iki oyuncuyu açıkladı.

Spor 04-02-24 21:23

Squid Game 2. sezonundan ilk görseller paylaşıldı! Hayranlarının heyecanı tavan yaptı

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki yapımın ikinci sezonu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Squid Game 2. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmese de yeni sezondan paylaşılan kareler bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

Trend 02-02-24 15:46

Mesut Özil'in eski takımı iflas etti! Alman devi bir alt lige daha düşmek üzere! Galatasaray maçı hala akıllarda...

Bundesliga 2'de yer alan Mesut Özil'in eski takımı Schalke 04, sezon sonunda küme düşmesi durumunda kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Schalke 04'ün borçlarını sıfırlamadan 3. Lig lisansı alması mümkün kılınmıyor. Küme düşme hattında bulunan Schalke 04'ün bir alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 01-02-24 12:19

Fenerbahçe, Avrupa'da bunu başaran ilk takım oldu!

Fenerbahçe, Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederken bu sezon tüm kulvarlarda 101 gole ulaştı. Fenerbahçe bu sezon Süper Lig ve Avrupa liglerinde 100 gol barajını aşan ilk takım oldu.

Spor 29-01-24 08:16

Cengiz Ünder durdurulamıyor! Ankaragücü maçında da attı! Fenerbahçe onun golüyle bu sezon Avrupa'nın 5 büyük liginde 100 gole ulaşan ilk takım oldu

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ankaragücü ile karşılaştı. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler'de Cengiz Ünder 12 dakika içinde attığı 2 golle yanıt verirken, yıldız isim bu performansıyla Fenerbahçe adına bir ilki de başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 20:11

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Ghezzal Türkiye'de kaldı! Yıldız oyuncunun yeni adresi şaşırttı

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ghezzal'ın kontratında bulunan madde gereği 2 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Bu maddeyi kaldırmak isteyen Beşiktaş'a ret cevabı veren Ghezzal ile tüm ipler koptu.

Spor 25-01-24 14:34

Squid Game 2. sezonu için müjde geldi! Geri dönüyor

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Squid Game, tüm dünyada dikkatleri üzerine çekerek popüler olmayı başarmıştı. Güney Kore yapımı dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla beklenirken hayranlarına müjde geldi. Squid Game 2. sezon yayın tarihi henüz kesinleşmese de 2024 yılının sonuna kadar seyircisini selamlayacağı açıklandı.

Trend 25-01-24 13:38

Hamsi avı azalınca 2 gün avlanmama kararı aldılar

Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.

Yurthaber 18-01-24 12:13

SON DAKİKA | Süper Lig'de yabancı sınırı kuralı değişti! TFF resmen açıkladı: 11 yabancı sahada olabilecek

Son dakika haberi: TFF, Süper Lig'de sahadaki yabancı sınır kuralının değiştiğini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada "2024-2025 sezonunda sahada 11 yabancı olabilecek" ifadeleri yer aldı. TFF, 2024-25 sezonunda yabancı oyuncu sayısının 12'ye, sonrasındaki 2 sezon ise 11'e düşürüldüğünü açıkladı.

Spor 11-01-24 11:15

Beşiktaş Çaykur Rizespor'u 4-0 ile devirdi, bu sezon bunu ilk kez başardı! Semih Kılıçsoy 2 gol 1 asistle parmak ısırttı

Süper Lig'in 16. hafta erteleme mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar'da attığı 2 golün yanında birde asist yapan Semih Kılıçsoy performansıyla yıldızlaşırken, mücadele Beşiktaş'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İşte detaylar...

Spor 09-01-24 21:58

KIZIL GONCALAR 2. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, bu akşam var mı? FOX TV yayın akışı 25 Aralık 2023

Kızıl Goncalar 2. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Peki, Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, bu akşam var mı?

Magazin 25-12-23 18:48

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-23 13:27

Alex Oxlade-Chamberlain derbide beraberliği getirdi bu golle Fenerbahçe'ye bir ilki yaşattı!

Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Beşiktaş-Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İlk 24 dakikasında 2 golün kaydedildiği mücadelede Beşiktaş'ın yıldızı Alex Oxlade-Chamberlain attığı golle Sarı-Lacivertliler'e bu sezon bir ilki yaşattı. İşte detaylar...

Spor 09-12-23 20:05

Bayer Leverkusen, namağlup yoluna devam ediyor

Alman ekibi Bayer Leverkusen, bu sezon Bundesliga’da 13, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 ve Almanya Kupası’nda 2 olmak üzere toplam 20 karşılaşma 18 galibiyet, 2 beraberlik alarak, namağlup şekilde yoluna devam ediyor.

Spor 04-12-23 15:55

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, tel tel dökülüyor! İstatistikleri taraftarları korkuttu

Galatasaray, Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Bu sezon çıktığı 22 maçta 16 kez fileleri havalandıran Icardi'nin performansındaki düşüşlük ise dikkatlerden kaçmadı. Pendikspor maçını şut atamadan tamamlayan Arjantinli oyuncunun son karşılaşmalardaki performansı eleştiri konusu oldu.

Spor 03-12-23 10:35

Real Madrid'in eski yıldızı, sezon sonunda bedavaya Süper Lig devine geliyor! Görüşmeler başladı

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 maçtan 2 galibiyet alan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, takımını yeniden yarışa sokmak için çalışmalarına devam ederken bir yandan da yeni sezona iddialı bir giriş yapabilmek için raporunu hazırlıyor. Anastasios Bakasetas'ın sezon sonunda ayrılma ihtimaline karşın planlamasını yapan bordo - mavililerin gündemine Real Madrid'in eski yıldızı Isco geldi. İşte detaylar...

Spor 24-11-23 21:30

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 22-11-23 13:40

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-23 13:24

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolündeki 'Kuş Uçuşu' dizisinin yeni sezon tanıtımı geldi

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in yer aldığı Netflix'in Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmak için gün sayan dizinin fragmanı paylaşıldı. İkinci sezon tarihi ise 14 Aralık olarak açıklandı.

Trend 17-11-23 15:53

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi belli oldu! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolde!

Kuş Uçuşu 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu Netflix platformunda yayınlandı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kuş Uçuşu'nun yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yayın tarihine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi hangi gün?

Magazin 15-11-23 23:03

Transfer haberleri: Galatasaray'da 3 yıldızın bileti kesildi! Gelecek isimler de belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmış ve bu sezonki ilk mağlubiyetini almıştı. Sarı - kırmızılıların orta sahasında sezon başından itibaren yaşanan problem ise taraftarların gündeminde yer alıyordu. Cimbom'da 3 futbolcu ile yolların ayrılacağı ve yerlerine gelecek isimlerin belli olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 14-11-23 14:05

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇ SONUCU! Beşiktaş Başakşehir maçı kaç kaç bitti? Rıza Çalımbay galibiyetle başladı!

Beşiktaş Başakşehir maç sonucu araştırılıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri Süper Lig'in 12. haftasında turuncu lacivertlileri konuk etti. Konuk ekip bu sezon çıktığı 11 maçtan yalnızca 2 kez galibiyetle ayrıldı. Zorlu geçen karşılaşma Rıza Çalımbay'ın galibiyeti ile sona erdi. Beşiktaş Başakşehir maçına dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Beşiktaş Başakşehir maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Spor 12-11-23 18:13

Beşiktaş içeride başka dışarıda başka

Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar evinde ise bambaşka bir görüntü çiziyor. Kartal, Dolmabahçe’de çıktığı 5 müsabakanın 4’ünü kazanırken, 1’inde ise berabere kaldı.

Spor 06-11-23 10:26

Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Squid Gamze dizisi 2. sezon var mı, ne zaman sorularının yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Squid Game dizisinin ikinci sezonu beklenmeye başladı. Çeşitli oyunlarla yarışmacıları zor sınavların beklediği Squid Game'in 2. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Squid Game 2. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Squid Game dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Magazin 05-11-23 17:37

Samsunspor bu sezon ilk galibiyetini aldı! 11 yıl sonra yaşandı

Süper Lig’de en son 2011-2012 sezonunda deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 yenen Samsunspor, 11 yıl sonra yeniden çıktığı Süper Lig’de kendi evinde Hatayspor 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Spor 05-11-23 15:21

İspanya Ligi'nde sürpriz lider! Girona'nın peri masalı devam ediyor

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Girona, Osasuna'yı 4-2 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu yıl rüya gibi bir sezon geçiren Girona'nın performansı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-11-23 18:43

Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak? Şahsiyet dizisi yeni sezon tarihi belli oldu!

Şahsiyet yeni sezon tarihi belli oldu. Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı Şahsiyet dizisi ikinci sezona dair detaylar merak ediliyor. Peki, Şahsiyet 2. sezon ne zaman başlayacak, hangi platformda yayınlanacak?

Magazin 31-10-23 22:33

Cenk Tosun, 10. haftada bir ilke imza attı! Bu sezon Süper Lig'de...

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabaka, siyah - beyazlıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş'ın 2. golünü kaydeden Cenk Tosun ise bu sezon Süper Lig'de bir ilki yaşadı.

Spor 30-10-23 22:28

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! Adım Farah dizisi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu?

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Magazin 25-10-23 19:14

Ve Real Madrid'den resmi açıklama geldi! Arda Güler'in dönüş tarihi...

Real Madrid, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Arda Güler'i 20+10 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Genç yıldız, sezon başından beri yaşadığı sakatlıklarla forma giyme şansı bulamamıştı. İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, Güler ile ilgili "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var." dedi.

Spor 20-10-23 15:32

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Galatasaray ile Beşiktaş Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta oynanacak dev derbi için heyecan dorukta. Sarı kırmızılılar geçen sezon burada oynanan derbiden 2-1’lik skorla galip ayrılmıştı. Sarı kırmızılılar, siyah beyazlılar ile 13 kez karşılaştı. Cimbom bu karşılaşmalarda 9 kez sahadan üstünlükle ayrıldı. Kara Kartal ise 2 kez kazandı. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Spor 20-10-23 10:06