Behzat C Haberleri

Yasemin'i öldürüp üzerine moloz dökmüşler! Kan donduran detaylar: 'Emre ile birlikte ol yoksa seni asansör boşluğuna atarım'

Bursa'da yurttan çıktıktan dört gün sonra bir inşaatta cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne ilişkin davada 17 yaşındaki tutuklu Bedirhan G. hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklar Emre C. ve Kadir D. de yaşananları anlattı.

Haber 2024-07-13 15:16:31

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor! Yaz sıcaklarına birebir etki

Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte vücut ısısının da yükseldiğine dikkat çeken Diyetisyen Melis Bengisu Demirci, sindirim sistemini rahatlatmak ve formu korumak için zeytinyağlı sebzeler, taze salatalar, mevsim meyveleri, tam tahıllar ve kuruyemişler gibi lif zengini gıdaların öne çıktığını kaydederek, “Karpuz, böğürtlen, yeşil ayran, semizotu, C vitamini açısından zengin biberler yaz sıcaklarına karşı vücudu serinletir” dedi.

Kadin 2024-07-03 09:14:52

Milyonda bir yaşanacak ihtimal! C Grubu'nda Slovenya ve Danimarka'nın her şeyi eşit... Tur atlayanı FIFA Dünya Sıralaması belirledi

Son dakika... UEFA Avrupa Şampiyonası C Grubu maçları tamamlanırken, İngiltere topladığı 5 puanla adını son 16 turuna yazdırdı. Grup ikinciliğinde ise oldukça ilginç bir hesap ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 2024-06-25 23:58:59

C++ nedir, ne işe yarar? C++ ile neler yapılabilir? C++ avantajları ve dezavantajları

Yazılım sektörü her geçen gün büyüyüp gelişmektedir. Birçok yeni yazılımcı adayı da yazılım dilleri hakkında araştırmalar yapar. Yazılıma hangi dil ile başlayacaklarını bilmeyen adaylar, en çok yazılım dillerinin hangi alanlarda kullanıldığını merak eder. Bu kapsam araştırılan yazılım dillerinden biri de C++ dilidir. Peki, C++ nedir, ne işe yarar?

Haber 2024-06-25 18:59:11

Halil Umut Meler, İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'ndaki İngiltere-Slovenya maçında dördüncü hakem olarak görev alacak.

Spor 23-06-24 23:38

Yok böyle bir gol! Hjulmand İngiltere karşısında milli takımdaki ilk golünü attı, rakip taraftarlar bile alkışladı

EURO 2024 C Grubu ikinci maçlarında Danimarka ile İngiltere karşı karşıya gelirken, mücadelenin 34. dakikasında Danimarka adına beraberlik golünü kaydeden Hjulmand attığı bu golle gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 20-06-24 20:30

Sırbistan 90+6'da attığı golle puanı kurtardı! Slovenya son saniyede yıkıldı

2024 Avrupa Şampiyonası C Grubu ikinci maçında Slovenya ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Mücadele Sırbistan'ın uzatma dakikalarında attığı golle 1-1 eşitlikle sona erdi. İşte detaylar...

Spor 20-06-24 17:58

Sırbistan UEFA'ya talepte bulundu! Hırvatistan-Arnavutluk maçındaki tezahürat sonrası turnuvadan çekilebilirler

EURO 2024'te karşılaşmalar sürerken, C Grubu'nda mücadele eden Sırbistan Hırvatistan-Arnavutluk arasında oynanan mücadele yapılan tezahüratlar sonrası turnuvadan çekilebileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-06-24 16:51

Filenin Sultanları'nın Paris Olimpiyatları'ndaki rakipleri belli oldu!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu’nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile eşleşti.

Spor 19-06-24 15:47

Kosova, EURO 2024'te mücadele eden Sırbistan'ı UEFA'ya şikayet etti! ''Futbol, şovenistlerin ve ırkçıların nefret söylemini teşvik etmesine hizmet etmemelidir''

Kosova, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu'nda Sırbistan ile İngiltere arasında oynanan maçta Sırp taraftarların "Kosova aleyhine siyasi, şovenist ve ırkçı mesajlar içeren bayrak, slogan ve tezahüratlar sergilemesi" gerekçesiyle UEFA'ya şikayette bulundu.

Spor 17-06-24 14:14

EURO 2024'te C Grubu'nda ilk maçlar tamamlandı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) C Grubu'nda ilk maçlar sona erdi.

Spor 17-06-24 07:54

İngiltere EURO 2024'e galibiyetle başladı! Tadic'li Sırbistan'ı mağlup ettiler

Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'nda Sırbistan ile İngiltere kozlarını paylaştı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen İngiltere zorlu müsabakadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. İngilizlerin tek golünü Real Madrid'in yıldızı Bellingham kaydetti.

Spor 16-06-24 23:54

Danimarka ile Slovenya grubun ilk maçında 1-1 berabere kaldı

Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu ilk maçında Danimarka ile Slovenya 1-1 berabere kaldı.

Spor 16-06-24 20:57

1100 gün önce kalp krizi geçiren Eriksen, Danimarka adına bugün ağları sarstı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu'nda Slovenya ile Danimarka karşı karşıya geldi. Tam 1100 gün önce EURO 2020'de sahada kalp krizi geçiren Christian Eriksen, bugün takıma adına müthiş bir gol attı ve sosyal medyada gündem oldu.

Spor 16-06-24 20:04

EURO 2024 grupları: EURO 2024 C Grubu takımları - 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu

Futbol, dünya genelinde milyonlarca insanın kalbini kazanan, tutkuyla takip edilen ve her köşede oynanan bir spor dalıdır. Bu bağlamda da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası da (EURO 2024) futbolseverler için heyecan verici bir etkinliktir. Almanya'nın ev sahipliğindeki bu turnuva, Avrupa'nın en iyi milli takımlarını bir araya getirmektedir. Peki, Euro 2024 şampiyonası C Grubu takımları hangileri?

Spor 10-06-24 20:47

Aman dikkat! Denize giren çocuğunuzun vücudunda bu belirti varsa skolyoz olabilir

Uzmanlar, omurganın ‘S’ ve ‘C’ halinde eğriliğine neden olan skolyozun erken tanısında, ebeveynlerin denize giren çocuklarının vücutlarını iyi gözlemlemelerinin oldukça önemli olduğunu söyledi.

Kadin 10-06-24 15:55

Emekli polis dehşeti! Özel Harekat köpeğini vurup camdan aşağı attı

Başakşehir'de bir sitede, psikolojik sorunları olduğu, çevreye ve kendine zarar verdiği iddia edilen emekli polis memuru Cumhur C. dehşet saçtı. Özel Harekat Polisi tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirilen Cumhur C., polis merkezine götürüldü. Cumhur C.'nin gözaltına alınmaya çalıştığı sırada, daireye giren Polis Özel Harekat Tim'ine ait köpeği silahla öldürüp pencereden aşağı attığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Haber 07-06-24 17:58

Otizmli kız çocuğuna TIR içinde 4 gün boyunca cinsel istismar! Savunması 'pes' dedirtti: 'Beni üstüne çekti...'

Kocaeli’de TIR şoförü Mahmut C., 15 yaşındaki otizmli kız çocuğu E.Z.İ.'ye TIR içinde 4 gün boyunca cinsel istismarda bulundu. 37 yıl 9 ay hapis cezası verilen sanık, kararın istinaf mahkemesi tarafından bozulması üzerine yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, "E.Z.İ’yi zorla alıkoymadım. Kız benimle 4 gün değil bir gün birlikte oldu. Kendi rızasıyla benimle birlikte kaldı. Engelli olduğunu hiç anlamadım. E.Z.İ. 18 yaşından büyük olduğunu söyleyerek beni üstüne çekti" dedi.

Haber 07-06-24 12:55

Dünyaca ünlü rapçi silahlı saldırıda öldü! Yılın Hip Hop Sanatçısı seçilen C. Gambino hayranları şokta

C. Gambino adıyla tanınan İsveçli ünlü rapçi Karar Ramadan, Göteborg'da silahlı saldırıya uğradı. Otoparkta yaralı bulunan Gambino hastanede öldü.

Trend 05-06-24 15:54

'Ama arkadaşlar iyidir' repliği ile hafızalara kazınmıştı! Usta sanatçı Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

Tabutta Rövaşata filmindeki 'Ama arkadaşlar iyidir' repliğiyle hafızalara kazınan Ahmet Uğurlu, uzun seneler sonra Behzat Ç dizisinde rol almıştı. Usta sanatçıdan üzen haber geldi. Ahmet Uğurlu hayata gözlerini kapadı...

Magazin 30-05-24 14:56

Meyve ve sebzelerin bu kısımlarını sakın çöpe atmayın! Kendisinden daha faydalıymış

Bazı meyve ve sebzelerin genellikle çöpe atılan kısımları aslında birçok besin değeri yönünden daha zengin. Örneğin, çileğin yaprakları, antioksidanlar ve anti-inflamatuar bileşikler açısından zengindir. Çilek yaprakları çay olarak tüketildiğinde sindirimi kolaylaştırabilir ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir. Benzer şekilde, brokolinin sapları da oldukça besleyicidir ve lif, C vitamini ve kalsiyum gibi önemli besin maddeleri içerir. İşte detaylı bilgiler...

Yemek 27-05-24 14:58

Tokat'ta bağ evindeki patlamada yeni detaylar! Yasak ilişki ihtimali üzerinde duruluyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesine bırakıldığı iddia edilen sandığın patlaması sonucu 5'i jandarma 7 kişinin yaralanmıştı. Olaya ilişkin Samsun'da yakalanan 2 şüpheli, Erbaa ilçesine getirildi. Bazı yaralılarda uzuv kaybı olduğu öğrenilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şüphelilerin sorguları sürerken, S. C. K. ile İ.G.'nin eşi arasında ilişki olduğu, husumet sonucu olayın yaşadığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber 19-05-24 18:27

Hepatit C nedir? Hepatit C nasıl bulaşır, cinsel yolla bulaşır mı? Hepatit C belirtileri ve tedavisi

Hepatit C, karaciğerdeki iltihaplanmayı ve hasarı tetikleyen bir virüs nedeniyle oluşan bir karaciğer enfeksiyonudur. Dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu hastalık, genellikle sessizce ilerler ve uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Ancak, modern tıbbın gelişimi ve farkındalığın artması ile hepatit C ile mücadelede önemli adımlar atılmaktadır. Peki, Hepatit C nasıl bulaşır?

Haber 30-04-24 21:26

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 22-04-24 22:53

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ, PKK ve DHKP-C terör örgütü üyesi 7 zanlı yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 14:43

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 18-04-24 09:35

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 17-04-24 15:59

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

İlk vaatleri emekliler için! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu: 'Valim diyen de oldu komiserim diyen de'

Etimesgut belediye başkanı seçilerek zafer kazanan, seçimlerin en renkli isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, hayat verdiği 'Behzat Ç.' ve 'Vali' karakterleriyle başkan seçildikten sonra da anılmaya devam ediyor. "Gençler ‘komiserim’, emeklilerimiz ‘valim’ dedi" diye konuşan Beşikçioğlu, başkanlık döneminde ise farklı bir rota çizmeyi tercih ediyor. Öte yandan Beşikçioğlu'nun açıkladığı ilk vaatleri emeklileri de kapsıyor.

Haber 07-04-24 12:38

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini 'Erik Dalı' ile kutladı! O anlar gündem oldu

Behzat Ç. dizisindeki 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri açık farkla kazandı. Beşikçioğlu seçim zaferini ise Etimesgut'ta otobüsün üzerinde 'Erik Dalı' oynayarak kutladı. CHP Milletvekili Deniz Demir'in paylaştığı görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 01-04-24 18:54

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 28-03-24 15:06

İzmir merkezli DHKP-C operasyonunda 18 gözaltı

İzmir merkezli 8 ilde, DHKP-C ve MLKP terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 20-03-24 08:27

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-24 15:15

9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını alan avukattan şoke eden savunma: 'Dosyayı unutmuşuz, o parayı yemişiz'

Ankara'da avukat Hasan C., müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca alıp, müvekkiline de 'nafakanız yatmıyor' dedi. Nafakasının yattığını ancak kendisine teslim edilmediğini öğrenen Ayşe Ç.'ye de, ‘Biz o dosyayı kaldırmışız, unutmuşuz ve o parayı yemişiz’ cevabını verdi. Ayşe Ç. soluğu mahkemede alırken, Hasan C.'ye 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 09:59

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40

Erdal Beşikçioğlu, Batman'i görünce kahkahalar koptu: İlk tepkisi güldürdü

CHP'nin Etimesgut Belediyesi başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile 'Ankaralı Batman' karşılaşınca kahkahalar eksik olmadı. Hayat verdiği 'Behzat Ç.' karakteriyle akıllara kazınan Beşikçioğlu, bir başka film karakteri olan Batman'ı görünce renkli anlar yaşandı.

Haber 25-02-24 16:51

Dünyada en az izle yapılan rahim kanseri cerrahisi ilk kez Diyarbakır’da yapıldı

Diyarbakır’da görev yapan jinekolojik onkoloji doktorları Behzat Can ve Sedat Akgöl, ekibiyle dünyada en az izle yapılan rahim kanseri cerrahisini ilk kez uygulayıp tıp literatürüne ekledi.

Yurthaber 21-02-24 14:42

Lightning nedir, ne işe yarar? Lightning ve Type-C aynı mı?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ile birlikte insan hayatını daha da kolay bir hâle getiren çok sayıda teknolojik cihaz üretilmiştir. Günümüzde tabletten iPad'e, bilgisayardan akıllı cep telefonu kadar birçok teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazların şarj edilebilmesi için şarj kablolarına gereksinim vardır. Lightning de bu şarj kabloları arasında yer alan bir bağlantı aracıdır. Peki, lightning nedir, ne işe yarar ve Type-C ile aynı mı?

Haber 20-02-24 14:50

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-24 14:09

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Bitmek bilmeyen öksürük krizlerine son veriyor! Faydaları inanılmaz! Pekmeze limon sıkıp yerseniz...

Pekmeze limon sıkıp yemek sağlığınıza çeşitli faydalar sağlar. Limonun C vitamini açısından zengin içeriği, pekmezin demir emilimini artırmasına yardımcı olur. Bu da vücudunuzun demir alımını destekleyerek enerji seviyelerinizi yükseltir. Ayrıca, limonun sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileriyle birleşen pekmezin lif içeriği sindirim sürecini düzenler ve sindirim sağlığını destekler. Dolayısıyla pekmeze limon sıkmak vücudunuz için birçok fayda sağlar.

Haber 12-02-24 07:55

28 Aralık’tan itibaren başlıyor! Cep telefonlarında yeni dönem: BTK ‘ortak şarj’ için harekete geçti

Avrupa Birliği’nde 28 Aralık’tan itibaren tüm elektronik eşyaların şarj cihazları ‘ortak’ olacak. AB’nin standart USB Type-C şarj kablosu kullanımına geçme kararı sonrası Türkiye’den de hamle geldi. Artık tüketici, şarj cihazı olmadan da ürün alabilecek.

Finans 10-02-24 13:04

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-24 17:14

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-24 12:37

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50