Eray Demirkol Haberleri

Duyan herkes dondu kaldı: Sinan Ateş'i arkadaşı vurdu... Cinayet anının görüntülerini paylaştı, o detaya dikkat çekti: ilk anda...

Ankara'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı'nın avukatı Zeynettin Aktürk, Sinan Ateş’i arkadaşı Selman Bozkurt’un vurduğunu iddia etti. Bunun üzerine cinayet anına ait görüntüleri paylaşan gazeteci Alican Uludağ, "Tetikçiyi aklamaya çalışanlar bu fotoğraflara iyi baksın" dedi.

Haber 2024-07-04 08:38:14

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Saba Tümer'e konuk oldu! İzleyenler neye uğradığını şaşırdı... Program yarıda kesilip yayından kaldırıldı!

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Doğu Demirkol kahkahaları ile ünlü Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Her hafta yayınlanan program bir anda yayından kaldırıldı. İzlerken yayını kesilenler neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 2024-06-30 11:35:01

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un 'Zengin lavabosuyla' zor anları! Evet bir imtihan...

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Komedyen son olarak paylaştığı eğlenceli video ile adından söz ettirdi. Demirkol'un lüks lavabo musluğuyla olan anları takipçilerini güldürdü.

Magazin 2024-06-16 08:56:52

Seyhan Erdağ 'Assolistler gibisiniz' dedi! Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya polemiğine dahil oldu!

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve stand up gösterileri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü komedyen Doğu Demirkol, Seyhan Erdağ'ın YouTube programına konuk oldu. Demirkol'a komedyenler arasındaki polemikler soruldu ve Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya polemiğine o da dahil oldu.

Kulis 2024-05-30 12:37:15

Ünlü komedyen Doğu Demirkol'dan Filistin'e destek kararı! Gösteri gelirlerini bağışlayacak

Komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya hesabından #freepalestine (özgürfilistin) etiketiyle bir paylaşım yaptı. Demirkol, bu yaz gerçekleştireceği tüm açık hava gösterilerinin gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu.

Kulis 28-05-24 00:19

Galatasaray'dan derbi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için suç duyurusu!

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisinin ardından maç sonu yaşananlar ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Spor 20-05-24 07:37

Mehmet Demirkol'dan Okan Buruk açıklaması! ''Sezon başında Fenerbahçe'nin bu durumunu söyleseler 'Şubat'ta mı şampiyon oldular' derdi...

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki son durumunu değerlendirdi. Sarı-lacivertli takımın puan ortalamasına rağmen sezonu yüksek ihtimalle ikinci bitireceğini vurgulayan Demirkol'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 16-05-24 09:49

Deprem yüzünden hayalleri ertelenen genç çift, Zonguldak'ta dünyaevine girdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkıma uğrayan Hatay'da 5 gün sonra enkazdan çıkarılan 21 yaşındaki Hediye Demirkol, nişanlısı Muhammet Yıldız ile Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatlarını birleştirdi.

Yurthaber 07-05-24 07:57

Galatasaray'dan açıklama geldi! ''40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradık''

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, dün oynanan Galatasaray Kadın Voleybol maçı çıkışında 40 kişilik grup tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

Spor 06-04-24 12:09

CANLI BOLU seçim sonuçları: Bolu'da seçimi kim kazandı? AK Partili Muhammed Emin Demirkol, CHP'li Tanju Özcan ne kadar oy aldı?

Bolu seçim sonuçları merak ediliyor. Türkiye, 31 Mart yerel seçim sonuçları için nefesini tuttu. Seçim sonuçları Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Bolu seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Bolu seçim sonuçlarına dair tüm ayrıntılar...

Finans 31-03-24 20:22

Canlı Bolu seçim sonuçları! Bolu'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol mu CHP adayı Tanju Özcan mı kazanacak?

Sandık günü geldi çattı! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merakla beklenirken, bazı illerin de seçim sonuçları merak konusu. Bolu da bu illerden biri. Bolu'daki seçim yarışında AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol mu yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkanı Adayı Tanju Özcan mı ipi göğüsleyecek?

Haber 29-03-24 12:15

'GS TV Youtube kanalı Acun Ilıcalı'ya satılıyor' iddiası ortalığı karıştı! Taraftar bu haber sonrası ayağa kalktı, o isimden ilk açıklama geldi!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen iş insanı Acun Ilıcalı'nın GSTV Youtube kanalını alacağı iddiası gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray Kongre Üyesi Eray Yazgan'dan konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 07:39

Kaymakam ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle yaptı

Yığılca Kaymakamı Hüseyin Demirkol 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle birlikte evinde yaptı.

Yurthaber 12-03-24 09:30

Barış Kılıç harekete geçmişti! Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in görüntülerini çektiği iddia edildi, harekete geçti ama...

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in tecavüz görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar hakkında şikâyetçi oldu. Soruşturmada, şüpheliler açısından suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Magazin 07-03-24 15:13

Mehmet Demirkol'dan sürpriz iddia! ''Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımına seçilebilir...''

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Demirbay hakkında flaş bir iddiada bulundu. Artan performansından dolayı dikkatleri üzerine çeken Kerem Demirbay'ın Almanya Milli Takımı'ndan davet almak üzere olduğunu ifade eden Demirkol'un sözleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Spor 22-02-24 18:30

CHP'li vekilden gazeteciye skandal tehdit iddiası! 'Seni en kısa zamanda öpeceğim'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gazetecilik yapan Eray Gökçe, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün kendisini tehdit ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulundu. CHP’li vekilin kendisini telefonla arayarak, "Seni en kısa zamanda öpeceğim, seni seviyorum abicim" dediğini söyleyen Gökçe, ardından da WhatsApp üzerinden ’Kemik ve icraatları bilirim. Köpekleri çok daha iyi bilirim. Köpekleri iyi de eğitirim. Yakında eğitime başlıyorum’ şeklinde mesaj attığını kaydetti.

Haber 28-01-24 13:50

Acun Ilıcalı ve Doğu Demirkol arasında gerilim! Kadrodan bile çıkardı

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye' programının 'Yılbaşı Özel' programı, 31 Aralık akşamı izleyicisinin karşısına çıktı. Muhteşem şovların sergilendiği gecede duyurularda olan Doğu Demirkol ekranda yer almadı. Ilıcalı ve ünlü komedyen arasında gerilim iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-01-24 15:08

Doğu Demirkol gala tarzıyla olay oldu! Görenler çok şaşırdı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim şimdi de Yağmur Tanrısevsin ile başrolünü paylaştığı "Yaşam Koçu" filmiyle gündem oldu. Filminin galasında tarzıyla dikkat çeken Demirkol kıyafet seçimiyle çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 10:15

Mehmet Demirkol canlı yayında Mehmet Büyükekşi'ye yüklendi! ''Sana ne? Kimsiniz lan siz?''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçı, Suudi Arabistan’da yaşanan kriz sonrası başlayamadı. Atatürk poster ve tişörtlerini sahada istemeyen Suudi Arabistan yetkilileri, takımların bu eşyalarla sahaya çıkmasını önlemek için soyunma odasının önüne polis yerleştirdi. Yaşanan bu skandal olay sonrası Mehmet Demirkol'dan tarihe geçecek açıklama geldi.

Spor 29-12-23 20:57

Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'ye başvuru! ''Gerekli cezalar verilsin, takipçisi olacağız''

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Yazgan, "Derbi süper süper keyifli değildi. Her sene orada 3 atacağız diye bir şey yok. İnşallah seneye yeneriz. 29 Aralık'ta benzer bir skor yakalarız." ifadelerini kullandı.

Spor 24-12-23 23:16

Ünlü komedyen Doğu Demirkol sevgilisi Ayşe Kırca ile Avrupa turuna çıktı! Romantik karelerine beğeni yağdı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, yaklaşık bir yıldır Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'yla aşk yaşıyor. Avrupa turuna çıkan ikiliden Ayşe Kırca, tarihi ve turistik yerleri gezerken çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 17:32

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç tecavüz davasında yargılandı mı? Gamze Özçelik'in avukatından açıklama geldi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Ömer karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç'ın olduğu iddiası gündeme gelince yer yerinden oynadı. Özçelik'in avukatı da sessizliğini bozdu.

Magazin 20-09-23 17:16

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç hakkında şoke eden Gamze Özçelik iddiası! Ünlü oyuncu hemen yalanladı

Kızılcık Şerbeti ile ekranlarda olan Barış Kılıç hakkında şoke eden iddia gündeme geldi. 2000’li yıllarda Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik‘in tecavüz ve kaset skandalında görüntüleri çeken kişinin Barış Kılıç‘ın olduğu iddiası gündeme gelince oyuncu hemen açıklama yaptı.

Magazin 19-09-23 10:59

Doğu Demirkol'un sevgilisi bakın kimmiş! Sevgilisi ile karesini Belki dedi notuyla paylaştı! Kafalar karıştı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol özel hayatı ve sosyal meyda paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim şimdi de son paylaşımıyla çok konuşuldu. Sevgilisi ile katıldığı bir davetten pozunu paylaşan Doğu Demirkol "Belki dedi" notu ile hayranlarını heyecanlandırdı. Demirkol'un bu paylaşımı 'Evlilik teklifi' olarak yorumlandı. Ünlü komedyenin sevgilisinin kim olduğunu görenler ise çok şaşırdı.

Magazin 19-09-23 08:39

Deli Yürek'in İsa'sı Eray Demirkol bakın artık ne yapıyor! Yıllar sonra Kurtlar Vadisi'ni neden kabul etmediğini açıkladı

'Süper Baba', 'Deli Yürek' ve 'Ekmek Teknesi' gibi efsane dizilerde rol alan Eray Demirkol uzun yıllardır ekranlardan uzakta. Kurtlar Vadisi ile itirafıyla dikkat çeken Demirkol bakın şimdilerde neler yapıyor.

Magazin 18-09-23 07:07

MasterChef All Star'da elenen Eray'ın sözleri olay oldu! Ben buradaki adalet yargılarına da inanmıyor

27 Ağustos 2023 yayınında MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı Eray oldu. Eray Aksungur'un jüri önüne çıkmadan önceki sözleri ise olay oldu. Favori isimler arasında gösterilen yarışmacı rakipleri hakkında olay ifadeler kullandı.

Magazin 29-08-23 08:50

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 28 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu ile beraber önce takım kaptanları ardından kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belirleniyor. MasterChef'in son bölümünde Eray elenmiş ve yedeklerden Kerem ana kadroya katılmıştı. 28 Ağustos Pazartesi akşamı MasterChef'in yeni bölümünde yeni haftanın kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 28 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 29-08-23 00:20

MasterChef'te kim elendi? 27 Ağustos 2023 MasterChef kim gitti? İşte programa veda eden isim...

MasterChef All Star'da elenen isim geçtiğimiz gün belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Batuhan, Barış, Eray, Dilara, Ayaz, Gamze ve Tolga seçilmişti. Geçtiğimiz hafta yarışamadan elenen isim ise Rıfat olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 27 Ağustos 2023 Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...

Magazin 28-08-23 08:25

Şampiyon adayları arasındaydı! MasterChef All Star'da şoke eden eleme! Ne yapıyorsunuz siz

MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Dilara, Ayaz, Barış ve Eray, ilk etapta başarısız olarak son dörde kaldılar. Kıyasıya geçen mücadelenin sonunda yarışmaya veda eden isim ise adeta şok etkisi yarattı.

Magazin 28-08-23 00:45

Mehmet Demirkol'dan gündem olan açıklama! ''Çocuğum hakem olmak isterse kapısını kitlerim, okula yollamam''

Futbol dünyasının en tecrübeli yorumcularından biri olarak gösterilen Mehmet Demirkol, Türkiye'deki hakemlik mesleğinin çok zor bir meslek olduğunu ifade etti. Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulunan Demirkol'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 22-08-23 10:28

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? Şefler açıkladı!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Eda, Tanya, Eray, Mert, Çağatay, Berker ve son olarak Esra seçilmişti. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? MasterChef'e veda eden 4. yarışmacı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 07-08-23 07:43

MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Serhat Doğramacı nikah şahidi oldu, Eray ise...

MasterChef Türkiye isimli program ile tanınan Barbaros Yoloğlu uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Şule İdil Aydın'la evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törene MasterChef yarışmacıları da yoğun ilgi gösterdi. MasterChef Eray'ın düğünde çiçeği almak için bir kişiyi devirmesi ise sosyal medyaya yansıdı.

Magazin 26-07-23 15:19

Kimse beklemiyordu! MasterChef All Star'da şoke eden eleme! İlk veda eden o oldu

MasterChef All Star'da sezonun ilk eleme heyecanı yaşandı. Ana kadroya seçilen yarışmacılar Sergen ve Eray'ın kaptanlığında yarıştılar. İlk haftadan potaya giren Rıfat, Eray, Batuhan, Gamze, Mert, Berker ve Güzide arasından elenen yarışmacı belli oldu.

Magazin 17-07-23 00:22
ele

MasterChef All Star'da ortalık karıştı, yarışmacılar birbirine girdi! Getir götürümüzü yaparlar

MasterChef All Star'da ilk kaptanlar belli oldu. Mavi Takımın kaptanı Sergen olurken Kırmızı Takımın kaptanı ise Eray oldu. Sezonunun ilk oyununu oynayacak takımlar arasında ipler gerildi, yarışmacılar adeta birbirine girdi.

Magazin 11-07-23 09:53

MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya giren 20. yarışmacı!

MasterChef All Star ile ilgili internette yapılan araştırmalar hız kazandı. Şimdiye kadarki tüm sezonlarda başarılı olan yarışmacılar, All Star'a girebilmek için ter döküyor. MasterChef All Star 14 Haziran'da başladı. Ana kadroya girmeye hak kazanan yarışmacılar sırasıyla Güzide, Suna, Eda,Batuhan, Rıfat, Sefa, Tanya, Esra, Eray,Berker, Sergen, Burcu, Tahsin, Dilara, Mert, Çağatay, Ayaz ve Gamze olmuştu. Peki, MasterChef'te kim kazandı, hangi yarışmacı? MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?

Magazin 07-07-23 08:22

MasterChef'te büyük gerilim! Mehmet Şef o hatayı affetmedi! Favori yarışmacının ürünü önünden alındı

MasterChef All Star heyecanın bir an olsun eksilmediği bir bölümle ekrana geldi. 2019-2020 yılı yarışmacıları tezgah başına geçti ve yüksük çorbası yaptılar. En iyi yemeği yaparak yaratıcılık turuna çıkan yarışmacılar Tanya, Esra, Ayyüce, Sefa, Eray, Berk, Ebru oldu. Öte yanan Berk'in çift tadım yaptığını fark eden Mehmet Şef uyarıda bulundu ve yarışmacının tabağı önünden alındı. İşte MasterCheff All Star'a damga vuran olay...

Magazin 21-06-23 08:13

Takla atan cipteki 55 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan cipte yolcu olarak bulunan 55 yaşındaki Eray Şahin hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-06-23 13:22

2000'li yıllara damga vuran Biri Bizi Gözetliyor'un filozof Eray'ıydı! Son halini gören şaştı kaldı

Yayınlandığı dönemde ses getiren yarışmalardan biri olan Biri Bizi Gözetliyor’un yarışmacılarının son halleri sık sık gündem oluyor. Biri Bizi Gözetliyor’un dikkat çeken isimlerinden biri olan Eray programın filozofu olarak anılıyordu. BBG Eray’ın son hali şaşırttı.

Magazin 31-05-23 10:24

Eşi kaza yaptı! Olay yerine gelince yaptığı şoke etti... 'Arabam gitti'

Aksaray’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Sürücü Şenay K.'nin kaza yaptığını duyup gelen eşi Eray K., araçtaki hasarı görünce ''Arabam gitti. Bak ya bak'' diyerek ön tampona tekme attı.  Çevredekiler ise ''Çoluğundan çocuğundan değerli değil. Sakin olalım'' diye Eray K.'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Haber 29-05-23 17:46

Galatasaray Genel Sekreteri Yazgan’dan Beşiktaş’a ’Süleyman Seba - Hakkı Yeten’ vurgusu

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, dün oynanan derbi maçın ardından Beşiktaş cephesinin açıklamalarına yanıt verdi.

Spor 01-05-23 16:46

Herkes tuttuğu takımı merak ediyordu! Mehmet Demirkol, Nejat İşler ile yaptığı programda desteklediği kulübü açıkladı...

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, televizyon kanallarındaki kariyerini sonlandırarak dijital medyaya geçiş yapmış ve değerlendirmelerine YouTube'dan devam etmişti. Socrates YouTube kanalında yaptığı programda ünlü oyuncu Nejat İşler'i konuk eden Demirkol, hangi takımı tuttuğunu açıkladı. Demirkol'un sözleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 01-04-23 20:40

Oya Başar ve Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ve Doğu Demirkol yeni aşka yelken açtı

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızları Ayşe Kırca, Doğu Demirkol ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkilinin ilişkisi kahvaltı yaptıkları esnada çekilen fotoğrafla ortaya çıktı.

Magazin 23-03-23 14:58

Mehmet Demirkol, puan tartışmasının ardından patladı! 'Geçiniz kardeşim, kandırmayın!'

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında felaketten en çok etkilenen illerin takımları Gaziantep FK ve Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'den çekilme kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından iki takım ile maçları olan ekiplerin hükmen galip sayılması yönünde karar verilmişti. TFF'nin açıklamasıyla birlikte Süper Lig için play-off tartışmaları çıkmıştı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, konuya ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor 20-03-23 14:21

Rize'de dehşete düşüren olay... 'Trafik cezası' nedeniyle tartıştılar sonrası korkunç!

Rize'nin Pazar ilçesinde iki arkadaşın trafik cezası tartışması kanlı bitti. İddiaya göre, arkadaşı S.K.'ya (36) ait otomobille dolaşan Eray Karadeniz (35), polis tarafından kesilen trafik cezası nedeniyle tartıştığı S.K. tarafından sokakta tabancayla vurularak öldürüldü. Olay yerine yeniden gelerek polise teslim olan S.K. ise gözaltına alındı. Öte yandan, olay sonrası sokakta yaşananlar da çevredeki bina sakinlerince cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 15-03-23 09:47

Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı! 'Kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı'

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi, tutuklu Eray Özyağcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Ateş ile husumetli olduğunu belirten Özyağcı, "Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum” dedi.

Haber 09-02-23 12:25

Firari isim yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanmıştı! Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Katil zanlısı tutuklandı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı'nın tutuklandığı öğrenildi.

Haber 08-02-23 16:38

SON DAKİKA | Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme! Tetikçi Eray Özyağcı yakalandı

Son dakika: Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ateş'i öldürdüğü belirlenen firari Eray Özyağcı, yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı.

Haber 06-02-23 20:09

Kurtlar Vadisi'nin Yıldırım'ı son haliyle hayrete düşürdü! Muro'nun has adamıydı

2007-2009 yılları arasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği 'Yıldırım' karakteriyle akıllara kazınan genç yıldız Eray Türk son haliyle dikkat çekti.

Magazin 24-01-23 16:03

Seray Sever’den şoke eden itiraf! Düzenli şekilde aldatıldım

Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 4 yıllık ilişkilerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran Seray Sever ile Eray Sünbül, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı. Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 11-01-23 13:42