Et Hali Haberleri

Ucuz et alabilmek artık bu listeye bağlı! Her şey sabah 4.30’da başlıyor…

Et fiyatlarındaki zamların etkisiyle başlayan Et ve Süt Kurumu önündeki kuyruklar artarak devam ediyor. Son olarak Ankara Ulus'taki kuyruk gündeme geldi. Çoğu emekli onlarca vatandaş, ucuz et almak için sabah 04.30'da kuyruğa girerek isimlerini listeye yazdırıyorlar. Sabah kurum açılana kadar oluşturulan liste her geçen saat uzayıp giderken, et bitene kadar bu sıra hiç bitmiyor.

Finans 2024-05-09 13:27:52

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-05-08 17:05:24

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 2024-05-08 12:12:38

Bakan Yumaklı'dan kurbanlık ve et fiyatlarıyla ilgili açıklama! Aldığımız önlemlerle...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan açıklama geldi. Yumaklı, "Kurbanla ilgili hiçbir sıkıntı olmayacak, kurbanlık hayvan sayımız yeterli" dedi.

Finans 2024-05-07 12:16:11

Son bir ayda 100 liradan fazla zamlanmıştı! Et fiyatları ters köşe... 35 ila 50 TL arasında indirim geliyor!

Peş peşe zamlarla rekorlara imza atan kırmızı et fiyatlarında bu kez indirim haberi geldi. İthal gelen büyükbaş hayvanların piyasa girmesiyle düşüş başladı.

Finans 07-05-24 11:09

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Son pozlarına yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisine 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil olmuştu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı. Ünlü oyuncunun son pozlarına sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-05-24 17:45

Peş peşe zamlar isyan ettirmişti! Bakanlığın kararı işe yaradı: İki üründe indirimler başladı

Tavuk ve kırmızı et fiyatlarındaki fahiş fiyatlar vatandaşları isyan ettirmişti. Ticaret Bakanlığı'nın tavuk etine ihracat yasağı, Et ve Süt Kurumu'nun ise kırmızı ete müdahalesi sonrası fiyatlar düşmeye başladı.

Finans 05-05-24 10:34

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

Lüks aracın ardından 'özel yemek' listesi gündem oldu: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek... Diyanet'ten açıklama geldi: 'İddialar gerçeği yansıtmamaktadır'

Diyanet son günlerde lüks araç kiralamalarıyla gündemdeydi. Şimdi de ortaya çıkan özel yemek listesi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. İhale dosyasında haftanın dört gününde biftek, bonfile, et haşlama, et kızartma, tavuk, ciğer, kebap türleri ön plana çıkarılırken 3 günde çıkan sebze yemeklerinde ise yeterli oranda et kullanılması vurgusu dikkat çekti. Diyanet söz konusu haberle ilgili yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Haber 04-05-24 17:55

Herkes Hamit Altıntop'u konuşuyor! 'Türk futboluna ihtiyacım yok' dedi, sosyal medya ayaklandı tepkiler çığ gibi Derhal istifa et

Aktif futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hamit Altıntop katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesine dair konuşan Altıntop'un "Türk futboluna ihtiyacım yok" sözleri adeta infial yarattı. İşte detaylar...

Spor 04-05-24 16:32

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı! Zayıf hali ile dikkat çeken şarkıcıya yorum yağdı: Erimişsin

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara spor yaptığı anları paylaştı. Zayıfladığı görünen şarkıcıya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 14:03

Hande Ataizi ünlü dergiye kapak oldu! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi bu kez ünlü bir dergiye kapak oldu. Ünlü oyuncunun iddialı pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 04-05-24 09:49

Mahmut Tuncer'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı oldukça arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına Mahmut Tuncer'in de katıldığı iddia edildi. Tuncer'in son görüntüsü sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcıları oyuncunun estetik yaptırdığını belirtti.

Magazin 03-05-24 17:14

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Son hali çok konuşulmuştu! Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk eden Tarık Tarcan'dan radikal karar: Herkese, her şeye...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle çok konuşulmuştu. Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmiş ve Antalya Bozburun'a yerleşmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Bozburun'daki evini devretti.

Magazin 03-05-24 09:12

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 03-05-24 07:16

Kırmızı et üretimi arttı, çiğ süt azaldı

Peş peşe zamlarla gündem olan Kırmızı et üretimi 2023'te yıllık yüzde 8,8 artışla 2,4 milyon ton oldu. Çiğ süt üretimi ise 2023 yılında yüzde 0,4 azalarak 21 milyon 481 bin 567 ton oldu.

Finans 02-05-24 11:06

Ece Seçkin’in albümü Arabistan'da başörtülü pozuyla satışta! Yorumu gündem oldu

Ece Seçkin’in yeni albümü Spektrum Arabistan müzik marketlerinde de satışa çıktı. Seçkin'in başörtülü hali sosyal medyada gündem olunca şarkıcıdan bakın nasıl bir yorum geldi.

Magazin 02-05-24 08:16

Son hali gündem olan Max Kruse'den maç sonunda isyan!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Max Kruse'nin son hali gündem olmuştu. Kariyerine Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden BSV Al-Dersimspor'da devam eden Kruse ilk maçına çıktı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından eşinin kendisine izlettiği video sonrası isyan etti.

Spor 01-05-24 20:04

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

Yüz gençleştirme ameliyatı olmuştu! Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş'un son hali gündem oldu! 'Evrim geçirmiş'

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirmişti. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali ortaya çıktı. Dinçöz'ün annesine yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 09:02

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun son hali sosyal medyada olay oldu! Gayet doğal kadın

Megastar Tarkan 2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile hayatını birleştirmişti. Hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Pınar Tevetoğlu'nun son hali gündem oldu. Tevetoğlu'nun geçtiğimiz yıllarda tercih ettiği seçim kombini de çok konuşulmuştu.

Magazin 30-04-24 10:20

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 30-04-24 09:54

Polip nedir? Polip çeşitleri, polip belirtileri ve tedavi yöntemleri

Polipler herhangi birinin vücudunda ortaya çıkabilecek küçük, et benzeri oluşumlardır. Genellikle iyi huylu olup kanserleşme potansiyelleri düşüktür ancak bazı durumlarda ciddi sağlık sorunlarına neden olabilirler. Bu küçük yapılar görünmeyen düşmanlar olarak adlandırılabilirler çünkü belirtileri yoktur ve sıklıkla rutin tarama veya başka bir nedenle yapılan testlerde tesadüfen keşfedilebilirler.

Haber 29-04-24 20:18

Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Son haline yorumlar gecikmedi: Michael Jackson olmuş

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde dokuzuncu kez ameliyat masasına yatıp burun operasyonu geçirdi. Son hali merak edilen şarkıcının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Dalkılıç'ı görenler Michael Jackson'a benzetti.

Magazin 29-04-24 15:02

Feraye Tanyolaç'ın Bebek'te ödediği kira gündemdeydi! Son pozuna yorum yağdı

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan apartman dairesine 11 bin lira kira vermesi gündemdeydi. Tanyolaç'ın son hali de merak edildi ve ünlü ismin bir süre önce koyduğu son pozuna yorum yağdı.

Magazin 29-04-24 14:34

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 29-04-24 13:25

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! 37 kiloya düşen Candan'ın son hali

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 29-04-24 07:54

Etiler'deki Nusr-Et restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı

Beşiktaş’taki Nusret restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 28-04-24 15:59

Justin Bieber'ın ağlarken yaptığı paylaşımlar endişelendirdi! Korkutan iddia

Justin Bieber'ın son Instagram paylaşımı, şarkıcının kırılgan görünümünden endişe duyan hayranları arasında endişeye yol açtı. Bieber'in son hali ve ağlarken yaptığı paylaşımlar gündemde.

Magazin 28-04-24 14:24

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son haline yorum yağdı: 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' yorumları yağdı.

Magazin 28-04-24 10:15

Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti! Sharon Stone ağlayarak anlattı, son hali gündem oldu

Sharon Stone TRT World'de yayınlanan, Alex Salmond’ın sunduğu Turkish Tea Talk (Türk Çayı Sohbetleri) programına katıldı. Efsane oyuncunun son hali kadar açıklamaları da gündem oldu. Oyuncu "Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti.

Magazin 28-04-24 09:58

Tavuk tantuni tarifi: Tavuk tantuni nasıl yapılır?

Mersin’in meşhur mutfağının en sevilen yemeklerinden olan tantuni, hem et ile hem de tavuk ile yapılabilir. Bu eşsiz lezzeti siz de evde kendi mutfağınızda yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimizi deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 27-04-24 13:31

Talep üzerine yurt dışından getirildi! 1 yıl sonraki hali göz kamaştırdı 'İlk geldiğinde tavuk kümesi gibiydi' Hurdadan ihtişama...

Bursa’da yaşayan Akman ailesi, kendi kurdukları işletmesinde 50 yıldır otobüs tamir ediyor. Müşterilerinin talebi üzerine hurdalıktan çıkan otobüsleri restore eden aile, ilk günkü ihtişamına geri döndürüyor. İşletmeye ilk geldiğinde tavuk kümesini andıran 1938 model Berner Alpenwagen marka otobüs, restore edilerek orijinal görünümüne kavuşturuldu.

Haber 27-04-24 11:16

Son dakika: Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenlemeye göre, lokantaların hizmetlerini, et, su, meyve suyu gibi gıda malzemesi satışı göstererek yüzde 10 yerine yüzde 1 KDV ile faturalandırmasının önüne geçilecek.

Finans 27-04-24 01:17

Yoğun bakımdaki hastaya hemşireden cinsel saldırı! İğrenç olayın cezası belli oldu

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde erkek hemşire Emre Kale (30), yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulundu. Sanık Kale’ye, duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 26-04-24 17:30

Et sote tarifi: Et sote nasıl yapılır?

Birkaç malzemeyle çok kısa süreler içerisinde lezzetli sofralar hazırlamak istiyorsanız et sote tarifimiz tam da sizin aradığınız türden bir tarif. Çok pratik bir biçimde yapılan bu tarifle öğünlerinizi ve davet sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 26-04-24 16:27

Melis Sezen'in makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu!

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sezen'in bu kez makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-04-24 15:19

Ticaret Bakanlığı fiyatları düşürmek için harekete geçti! Tavuğa ihracat yasağı geliyor!

Peş peşe zamlarla gündem olan beyaz etteki fahiş fiyatların önüne geçmek için Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Beyaz ete ihracat yasağı geliyor. Uludağ kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de çalışmaların olduğunu söyledi.

Finans 26-04-24 14:27

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar'ın son pozları sosyal medyayı salladı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisinde Didem'e hayat veren Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-04-24 09:22

Eski hali olay olmuştu! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan estetik açıklaması gecikmedi! 'Ben bunu biraz düşündüm...'

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu'nun eski fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuş ve estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Güzel oyuncudan estetik açıklaması gecikmedi...

Magazin 26-04-24 08:45

Türkiye'yi terk etmişti! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Ayça Varlıer ülkeye geri döndü! Son hali şaşırttı

Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır ABD'de yaşıyordu. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Varlıer ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-04-24 07:35

Doğum kiloları kalmadı! Yüzünün hali çok konuşulmuştu... Adriana Lima pozlarıyla yaktı geçti

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Adriana Lima'nın doğum sonrası hali gündem olmuştu. Görünümüyle sosyal medyada zorbalığa maruz kalan Lima son pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 25-04-24 11:17

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! 15 yaşındaki Atakan Kayalar yine gündem oldu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 25-04-24 09:47

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans 24-04-24 13:44

Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel bambaşka biri oldu! İşte son hali

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ay bıçak altına yatan Görgüzel, yüzünü ve boynunu gerdirip, göz kapaklarını aldırtmıştı. Görgüzel, son halini "Hoş geldin yeni Selen" notuyla paylaştı.

Magazin 24-04-24 12:28

Hastalığı yüzünden İstanbul'u terk edip eşiyle ayrı yaşamaya başladı! 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali

Bir döneme danslarıyla damga vuran 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda kendisine Alzheimer başlangıcı teşhisi konulan Burçin Orhon Kuşadası'nda sakin bir hayat yaşıyor.

Magazin 24-04-24 10:29

Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti... Ünlü türkücü son halini paylaştı! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Usta şarkıcı Instagram hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 15:29

Popstar Bayhan değişimiyle çok konuşulmuştu... Evinin kapılarını açtı! Tespih koleksiyonu olay oldu

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşırtmıştı. Şarkıcı bu kez ise eviyle gündeme geldi. Bayhan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına evinin kapılarını açtı.

Magazin 21-04-24 09:36