Sosyal Yardimlasma Ve Dayanisma Vakfi Haberleri

''Ortalıkta adam kalmadı'' demişti... Hafsanur Sancaktutan şimdi de kurşun döktürdü! O anlara yorum yağdı

Şimdilerde yeni projesi Siyah Kalp için hazırlıklarını sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatı sorulan Sancaktutan ''Ortalıkta adam kalmadı'' demiş ve açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de kurşun döktürdü. O anlarına yorum yağdı...

Magazin 2024-07-27 08:45:51

Bakan Işıkhan'ın o sözlerinin ardından... İBB'den SGK borcu açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin SGK'ya 3,3 milyar lira borcu olduğunu duyurmuştu. Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasının ardından İBB'den de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL olduğu ifade edildi.

Haber 2024-07-26 16:23:15

Mardinli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu şoku! İl ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini söylemişti

ABD'li sinema yıldızı Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle tanınan Mardin'de yaşayan Melek Karahan sosyal medya hesabından il ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini söylemesi üzerine Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay, harekete geçerek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu sonrası Karahan, hayvanseverlerden ve il ve ilçeleri sayarak genelleme yaptığı için özür diledi.

Haber 2024-07-26 15:25:54

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-07-26 14:51:58

Hatay bunu konuşuyor! 424 TOKİ konutunda hatalı imalat vakası! Böyle savundu

Hatay’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın devraldığı 424 konut inşaatının hatalı imalatı iddiası sosyal medyayı sallamıştı. TOKİ iddialar üzerine, hatalı imalatı gerçekleştiren yüklenici firma ve müşavir firma hakkında tahkikat başlatıldığı açıkladı.

Haber 26-07-24 09:30

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 08:27

Rusya-Ukrayna savaşında çarpıcı iddia: Romanya, Rus İHA'larını vurdu

Rusya ve Ukrayna savaşında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada dolaşan görüntülerde NATO ülkesi Romanya'nın Rusya'ya ait İHA'ları Ukrayna hava sahasındayken vurduğu öne sürüldü. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber 25-07-24 23:26

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-07-24 16:59

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-07-24 16:17

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-07-24 11:10

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi! 'Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım...'

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı Bodrum'a gidemeyenler rotasını ise Yunan adalarına çevirdiler. Günlerdir sosyal medyada Bodrum ve Yunan adaları kıyaslamaları yapılıyor ve adisyonlar paylaşılıyor. Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi.

Magazin 25-07-24 07:58

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 14:55

Ölümcül hata! Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın ölümünde kahreden detay... Yanındaki motorun sürücüsü anlattı

Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina Muğla Milas'taki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aynı kazada yaralanan ve olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk gözaltına alınıp serbest bırakılırken, kaza anını anlattı. Hatalı sollama detayı dikkat çekti.

Haber 24-07-24 13:39

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin 24-07-24 13:27

Erdoğan'dan Özel'e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK'ya borçlarını ödesin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Özgür Özel'e çağrıda bulunarak, 'Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin, belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumuna olan birikmiş borçlarını ödesin.' sözleriyle seslendi. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığının borçların tahsiline başlayacağını söyledi. Türkiye'de sokak köpeği sorunu olduğunu da belirten Erdoğan, "Halkımız sokakların güvenli olmasını istiyor, kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-24 12:43

İki çocuğun canını alan trafik terörü beğeni uğrunaymış! Sosyal medyadaki videoları ortaya çıktı: Fenomenlik için hız yapan cani

Yaya geçidinde yürüyen iki çocuk, trafik magandasının sosyal medyada beğeni hevesi uğruna canlarından olmuş! Geçtiğimiz günlerde Mardin'de Nurullah Çiçek'in 10 ve 11 yaşlarındaki çocukları çarparak öldürmesi infial yaratmıştı. Çiçek'in sosyal medya hesaplarındaki videolar 'pes' dedirtti. Çocuğunu kaybeden anne "Fenomenlik uğruna hız yapan bir cani yaya geçidinde çocuklarımıza kıydı” diyerek isyan etti.

Haber 24-07-24 12:16

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Yavaş dinlemedi, İmamoğlu'ndan manidar sözler geldi! İkili arasında soğuk savaş iddiası... O detayı ilk kez anlattı

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında 'kriz var' iddiası bir anda gündem yarattı. CHP'nin 'Eğitim Maratonu' etkinliğinde ikili arasında soğuk rüzgarların estiğini belirten gazeteci Altan Sancar, yaşanan o detaya dikkat çekti. Son günlerde ortaya çıkan sosyal medya hesaplarından da adeta 'savaş' açıldığını belirten Sancar, "Bunu gizlemenin bir anlamı yok. Yavaş ve İmamoğlu arasında bir soğukluk olduğunu bütün CHP açık açık konuşuyor" dedi.

Manşet 23-07-24 10:50

İki arkadaş arasında akılalmaz iddia! 50 bin TL'lik telefonunu kırdı... Yenisi 90 bin TL

İzmir’de yaşayan Gani Güleç, kullandığı cep telefonuna ekran koruyucu ve koruma kılıfı taktırdığı telefoncu arkadaşının ‘kırılırsa en üst modelini hediye edeceğim’ sözü üzerine yaklaşık 50 bin TL değerindeki telefonunu yere fırlatıp kırdı. O anları kayıt altına alıp sosyal medya hesabından paylaşan Güleç, 90 bin TL değerindeki yeni telefonuna kavuşmak için arkadaşının sözünü tutmasını bekliyor.

Haber 23-07-24 10:30

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 09:17

Ebru Şahin cenazeye gelmedi! Hande Erçel tanımadığı Akın Akınözü’nün annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı

Akın Akınözü’nün annesi son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun Hercai'den rol arkadaşı Ebru Şahin cenazeye gelmeyince sosyal medyada konuşuldu. İddialara göre Akın Akınözü’nü hiç tanımayan Hande Erçel cenazedeydi ve zor anlar yaşadı.

Magazin 23-07-24 07:47

Bakan Murat Kurum, sanatçı Haluk Levent'i kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sanatçı Haluk Levent'i kabul etti. Sosyal medya hesabındaki paylaşım yapan Levent, "Malatya ve Gaziantep'te yaptığımız Ahbap çelik evler ile ilgili Sayın Murat Kurum bakanımıza bilgi verdik" dedi.

Haber 22-07-24 22:48

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 22-07-24 21:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ayaklanma tehdidinde bulunan haber spikeri Gülçin Tosun’a RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’den tepki: ‘Haddi değil!’

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Now Tv haber spikeri Gülbin Tosun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şahin, medya mensuplarının tavır ve davranışlarıyla örnek olma görevi olduğunu ifade ettiği açıklamasında, "Haber sunucusu olan birinin devlet yetkililerini tehdit etmesi haddi değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 22-07-24 18:38

Adımayan'daki köy Türkiye'nin gündemine oturdu! Haremlik-selamlık otobüs durakları... Menzil detayı

Menzil tarikatı üyelerinin yoğun olarak yaşadığı belirtilen Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki bir köyde çekilen fotoğraf karesi gündem yarattı. Sosyal medyada da hızla yayılan söz konusu fotoğraf karesinde köydeki otobüs duraklarının "kadın" ve "erkek" şeklinde ayrıldığı görüldü.

Haber 22-07-24 14:13

Uzun süredir yurt dışında yaşıyor! Ceyda Ateş ve eşi Amerika'da restoran zinciri satın aldı

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşen oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Magazin 22-07-24 14:10

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin 22-07-24 10:40

Arda Güler'in annesi ve ablası paylaştı! Sosyal medyada yine beğeni yağdı: Çok güzel bir aile

Son dönemin en popüler futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sezonun stresini kız arkadaşı ve ailesiyle birlikte Bodrum'da atıyor. Arda Güler'in ailesi tarafından yapılan paylaşımlar ise fanlarından büyük beğeni topluyor.

Magazin 22-07-24 10:01

Demet Akalın ve Hande Yener aynı sahnede! Küslük bitti yorum yağdı

11 yıllık küslüğü 2018'de bitiren Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede buluşunca sosyal medyada yorumlar gecikmedi. İkilinin sahnede şarkı söyledikleri anlara "Bir dönem kapandı" yorumları geldi.

Magazin 22-07-24 09:09

MasterChef'in yeni yarışmacısı Ayşe Ekiz oldu! Yayladan çektiği katılım videosu sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı salladı ve genç yarışmacıya dair pek çok yorum yapıldı. Ayşe için yapılan yorumlar dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 08:59

Akın Akınözü annesinin ölümü sonrası paylaştı! Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim

Akın Akınözü annesinin ölümüyle yıkıldı. Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Akın Akınözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-07-24 07:44

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin 22-07-24 06:47

Dışişleri'nden İsrail'in propaganda faaliyetleri hakkında açıklama!

Dışişleri Bakanlığının resmi sosyal medya hesabından İsrail'in, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan propaganda faaliyetleriyle ilgili açıklama yapıldı.

Haber 21-07-24 19:03

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'a Ben seni tanımıyordum dedi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları Zeytin Ağacı dizisinin galasında boy gösterdi. Seda Bakan konuşurken Tuba Büyüküstün'ün sözünü keserek "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyayı salladı. Oyuncuya eleştiri yağdı.

Magazin 21-07-24 13:38

Nevşin Mengü'yü kızdıran 'sahil' yorumu! Kapalısı da var mayolusu da, sorun ne?

İstanbul'da yüksek sıcaklık ve nem oranından bunalan vatandaşlar soluğu plajlarda alıyor. Sosyal medyada Caddebostan sahilinde denize girenlerin oluşturduğu kalabalığın görüntüsü dikkat çekti. Gazeteci Nevşin Mengü "Ganj nehri değil, Caddebostan sahili" yorumuna kayıtsız kalamayıp tepki gösterdi.

Haber 21-07-24 11:57

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'e tepki yağıyor: Gelin Çeşme'ye, kazığı yiyince soluğu Barselona'da alırsınız

Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.

Haber 21-07-24 09:37

Restoranlarda yayın açıp bedava yemek yiyordu! TikTok ünlüsü Berivan kovulunca çılgına döndü

Kafe ve restoranları gezip reklam teklif ederek çoğu kez ücretsiz yemek yiyen TikTok ünlüsü "Berivan" bu kez çılgına döndü. 'berivans_34' kullanıcı adıyla tanınan kadın restorandan kovulunca öfkesine hakim olamadı. O anlar canlı yayına yansıdı, sosyal medyada yorum yağdı.

Trend 21-07-24 08:45

Soylu'dan ABD ve Batı'ya mesaj: Bizim şifremiz ve kodumuz budur

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere geldiği KKTC'de açıklamalarda bulunan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıbrıs Türk Devleti'ni de ölmeden önce göreceğiz, İnşallah. Türkler, zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyür. Bizim şifremiz ve kodumuz budur" dedi. Soylu'nun açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 21-07-24 07:27

Aleyna Tilki'den TikTok'ta havuz pozları! Ne gereksiz paylaşım

Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum', 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi şarkılarıyla adından söz ettirdiği gibi çıkışlarıyla da gündeme gelen Aleyna Tilki TikTok'a özel havuz pozlarını paylaştı. O pozlar sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 21-07-24 07:11

İstanbul ve Londra’nın zincir market fiyatları karşılaştırıldı! Ortaya çarpıcı sonuçlar çıktı

Türkiye’de enflasyonla mücadelede zamlardan en çok etkilenen market fiyatları oluyor. Ayda üç veya dört defa değişen market fiyatlarına vatandaş yetişemiyor. Günümüz şartlarında asgari ücretlinin, mutfaklardaki 20 temel ürünü baz alınarak İstanbul ile Londra’daki zincir marketin fiyatları karşılaştırıldı. İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Buğra Gökce, ortaya çıkan sonucu sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 20-07-24 16:11

Datça'da bir restorandaki menü fiyatları sosyal medyada gündem oldu! Böyle 1 tane müşteri bulamazsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu ve tepkilerin odağına yerleşti. Datça'da bir balık restoranın menüsü olduğu iddia edilen tahtadaki fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Fiyatlara sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

Trend 20-07-24 14:56

Hande Erçel ve Barış Arduç başrolde! Film yayınlanmadı ama görüntüler ifşa oldu! Denizdeki o anlar gündemde

Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel'in paylaştığı Rüzgara Bırak filminin çekimleri Alaçatı’da tamamlandı. Heyecanla beklenen filmden bazı görüntüler sosyal medyada ifşa oldu. Erçel ve Arduç'un denizdeki görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 20-07-24 14:55

Kocasını başka bir kadınla yakalayan eş cinnet getirdi! Kocasının sevgilisiyle saç saça baş başa kavga etti... O anlar sosyal medyada gündem oldu

Hindistan'da görüntülerde ismi açıklanmayan bir eş kocasını başka bir kadınla yakaladı. O anlarda öfkeden deliye dönen eş kocasının sevgilisiyle saç saça baş başa kavga etti. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 20-07-24 11:58

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 20-07-24 09:56