Stor Perde Haberleri

Normal perde istemeyenler için en iyi stor perde markaları

Bir evin olmazsa olmazı, odalarınızın tamamlayıcı parçası perdelerin yıkanması, ütülenmesi çok zahmetli bir iş. Stor perdeler işlevselliği ve çabuk kirlenmeyen yüzeyleri sebebiyle sıklıkla tercih ediliyor. Eğer siz de perdelerinizi yenilemek istiyor ve kullanışlı bir perde arıyorsanız doğru yerdesiniz! Evinizin havasını değiştirecek en iyi stor perde modelleri ile karşınızdayız.

Haber 31-08-2023 11:24

Sabah güneşi benden uzak olsun diyenler için pencerelere ürün önerileri

Sabah güneşi odaya girmeye başlayınca bir süre sonra uyanmamak mümkün değil. Bir kere o güneş ışığı gözünüze girdi mi, bir daha da uyku tutmaz! Sabah uykusuna devam etmek istiyorsanız harika bir çözüm önerisiyle geldik: Karartma perdeler. Günün her saati odasında geceyi yaşamak isteyen uyku düşkünleri buraya gelin, size en uygun karartma perdeyi birlikte seçelim.

Kadin 08-10-2021 09:48

Eziyet gibi geliyor ama çok kolay! Stor perde temizliği için tüyolar

Stor perdelerinizi mekanizmalarından dolayı tül perdeler gibi çamaşır makinesinde yıkamanız mümkün değil! Bu yüzden başka temizlik yöntemleri bulmak gerekiyor. "Peki kirlenen stor perdeleri nasıl temizlerim?" dediğinizi duyar gibiyiz. Merak etmeyin, basit yöntemler var! Şimdi, bu yöntemlere birlikte göz atalım.

Kadin 24-09-2021 14:33

Stor perdenin ipi boynuna dolanan Miray Elif'ten kahreden haber

Samsun'da evde oyun oynarken stor perdenin ipi boynuna dolanarak boğulan 5 yaşındaki Miray Elif kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 02-09-2021 15:07

Stor Perde

Stor Perde Hakkındaki Haberler Mynet'te. Stor Perde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.