Cemal Can Canseven Kimdir Haberleri

Survivor'dan 500 bin TL kazanmıştı! Cemal Can Canseven'in Çeşme'deki yeni evi gündem oldu

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven şimdi de Çeşme'deki yeni eviyle gündem oldu. Survivor'da 500 bin TL'lik büyük ödül sahibi olan Cemal Can'ın yeni evi ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-02-22 16:08:08

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 2024-02-17 15:03:51

Cemal Can Canseven'i şoke eden mesaj! Bir influencer izinsiz öyle bir şey yaptı ki...

Survivor şampiyonu olduktan sonra sempatik paylaşımlarıyla hayran kitlesini artıran Cemal Can Canseven aldığı mesajla şoke oldu. Başarılı fenomenin telefon numarası hayranına satıldı.

Magazin 2024-01-30 07:21:11

Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evli mi?

Damla Ersubaşı kimdir ve nereli gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Bir dönemin efsane dizilerinden Sihirli Annem'de Tuğçe rolüne hayat veren Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın hayatı...

Magazin 2023-12-22 16:23:35

Altın Kafes'in Serhat'ı Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Hilmi Cem İntepe'nin rol aldığı diziler

Altın Kafes'te Serhat karakterini canlandıran Hilmi Cem İntepe hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Serhat'ı Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Hilmi Cem İntepe hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 16:18

Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Altın Kafes'te Ahu karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 15:58

Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Şifanur Gül hangi dizilerde rol aldı?

Altın Kafes'te Zeynep karakterini canlandıran Şifanur Gül dizinin başrolünü Aytaç Şaşmaz ile paylaşıyor. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Şifanur Gül hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 15:17

Altın Kafes'in Onur'u Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz'ın rol aldığı diziler

Altın Kafes'te Onur karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz dizinin başrolünü Şifanur Gül ile paylaşıyor. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Onur'u Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 14:45

Can Gürzap kimdir, kaç yaşındaydı? Can Gürzap neden öldü, hastalığı neydi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi ile akıllarda

Can Gürzap neden öldü konusu ile ilgili aramalar hız kazandı. Usta tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap'ın vefat ettiği haberi duyuruldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi, Bir Avuç Deniz ve Medcezir gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu aynı zamanda sayısız tiyatro oyununda da sahne aldı. Peki, Can Gürzap kimdir, kaç yaşındaydı? Can Gürzap neden öldü, hastalığı neydi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi ile akıllarda

Magazin 01-12-23 18:14

Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Mandıra Filozofu filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı Mandıra Filozofu'nun senaryosunu Birol Güven kaleme almış ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlenmiştir. Peki, Mandıra Filozofu oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mandıra Filozofu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-10-23 19:56

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven All Star'da neden olmadığını açıkladı! 'Kupası olmayanlar...'

Fenomen Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla tanınan ve ardından katıldığı Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven, Survivor 2024 All Star kadrosunda yer almadı. Canseven'in neden kadroda yer almadığı merak edilirken ünlü isim konu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 12-10-23 13:58

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI VE KONUSU! Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Hudutsuz Sevda dizisi oyuncuları ve konusu günün en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can verecek. Peki, Hudutsuz Sevda konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 21-09-23 19:58

Hudutsuz Sevda'nın Halil İbrahim'i Deniz Can Aktaş kimdir, kaç yaşında? Deniz Can Aktaş nereli? İşte hayatı

Hudutsuz Sevda'da Halil İbrahim karakterini canlandıran Deniz Can Aktaş dizinin başrol oyuncusunu canlandırıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda'nın Halil İbrahim'i Deniz Can Aktaş kimdir, kaç yaşında? Deniz Can Aktaş nereli?

Magazin 21-09-23 19:57

Hudutsuz Sevda'nın Zeynep'i Miray Daner kimdir, kaç yaşında? Miray Daner nereli? İşte hayatı

Hudutsuz Sevda'da Zeynep karakterini canlandıran Miray Daner dizinin başrol oyuncusunu canlandırıyor. Med Yapım'ın üstlendiği Hudutsuz Sevda, 21 Eylül Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Dizide Deniz Can Aktaş, Halil ibrahim karakterine, Miray Daner ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Hudutsuz Sevda'nın Zeynep'i Miray Daner kimdir, kaç yaşında? Miray Daner nereli?

Magazin 21-09-23 19:56

ÜÇ KAĞITÇI OYUNCULARI VE KONUSU! Üç Kağıtçı kaç yılında ve nerede çekildi?

Üç Kağıtçılar filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde merhum oyuncu Kemal Sunal Rıfkı rolüne can vermişti. Peki, Üç Kağıtçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Üç Kağıtçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-23 21:08

Survivor Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından açıklanan eski Survivor yarışmacısı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Magazin 11-09-23 13:09

MasterChef konuğu Can Gümüş Şef kimdir? Şef Can Gümüş ne iş yapıyor, kaç yaşında? MasterChef'te Asya rüzgarı!

Şef Can Gümüş ile ilgili aramalar şefin MasterChef'e konuk olmasıyla birlikte hız kazandı. Bu akşamki bölüme konuk olan Şef Can Gümüş yarışmacılara kendi şef tabağını yaptıracak. Eleme potasına gitmemek için yarışmacılar şefin çıtır ahtapot, pırasa velüt ve sofrito soslu tabağını yapacaklar. Peki, MasterChef konuğu Can Gümüş Şef kimdir? Şef Can Gümüş ne iş yapıyor, kaç yaşında? MasterChef'te Asya rüzgarı!

Magazin 09-09-23 20:32

Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ziya Cemal Kadıoğlu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YAŞ toplantısının bugün yapılmasının ardından kararlar açıklandı. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-08-23 16:38

Patlat Kazan'ın sunucusu Cemal Can Canseven'in kilolu hali sosyal medyayı salladı! ''Yok böyle değişim''

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven şimdilerde Star Tv'de yeni bir programa başladı. Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğu üstlenen ünlü ismin eski hali sosyal medyayı salladı. Estetik yaptırdığı iddiaları da konuşulan Cemal Can'ın kilolu halini görenler tanıyamadı.

Magazin 19-07-23 12:57

Cemal Can Canseven'in yeni programının formatı ne, hangi günler? Patlat Kazan büyük ödül ne?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'in yeni programı bu akşam başlıyor. Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkacak olan yarışmada kıyasıya rekabet olacak. Yüzde yüz yerli format olan yarışma yaz sezonunun en iddialı yapımlarının biri olmaya aday. Peki, Cemal Can Canseven'in yeni programının formatı ne, hangi günler? Patlat Kazan büyük ödül ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 17-07-23 17:13

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Yaz Şarkısı'nın Kemal'i Mustafa Mert Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mustafa Mert Koç'un oynadığı diziler

Mustafa Mert Koç, Yaz Şarkısı dizisinde Kemal karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Mustafa Mert Koç vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, Mustafa Mert Koç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Kemal'i Mustafa Mert Koç'un hayatı...

Magazin 09-07-23 19:20

Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte dizileri...

Nilsu Berfin Aktaş, Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor.Peki, Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı...

Magazin 09-07-23 19:19

Yaz Şarkısı'nın Murat'ı Efekan Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Efekan Can'ın oynadığı diziler

Efekan Can, Yaz Şarkısı dizisinde Murat karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Efekan Can dizinin ilk bölümü öncesi vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, Efekan Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Murat'ı Efekan Can'un oynadığı diziler...

Magazin 09-07-23 19:18

Yaz Şarkısı'nın Emine'si Oya Başar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oya Başar'ın eski eşi Levent Kırca ne zaman öldü?

Oya Başar, Yaz Şarkısı dizisinde Emine karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Oya Başar dizinin ilk bölümü öncesi vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, Oya Başar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Oya Başar'ın eski eşi Levent Kırca ne zaman öldü?

Magazin 09-07-23 19:17

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İsmail Balaban'ın biyografisi

İsmail Balaban 9 Temmuz 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Bilindiği üzere İsmail Balaban, 2021 yılında TV 8'de yayınlanan Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu olmayı olmuştu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı belli oldu. Yusuf Can Zeybek,662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı oldu. Peki, İsmail Balaban kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale yükselen İsmail Balaban'ın biyografisi...

Spor 09-07-23 19:12

662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Başpehlivan Yusuf Can Zeybek'in biyografisi

Yusuf Can Zeybek 9 Temmuz 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Yusuf Can Zeybek vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 662. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı belli oldu. Finalde İsmail Balaban ile karşılaşan Yusuf Can Zeybek 62. Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı oldu. Peki, Yusuf Can Zeybek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in biyografisi...

Spor 09-07-23 19:07

Dönence'nin Cem'i Emre Kınay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Emre Kınay ve Emine Ün ne zaman boşandı? İşte oynadığı diziler...

Dönence dizisinin Cem'i Emre Kınay vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Cem'i Emre Kınay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Emre Kınay'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sümeyye Aydoğan'ın oynadığı diziler

Dönence dizisinin Gece'si Sümeyye Aydoğan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Caner Topçu ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Gece'si Sümeyye Aydoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sümeyye Aydoğan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi

Dönence dizisinin Özgür'ü Caner Topçu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Ünlü oyuncu, Sümeyye Aydoğan ile başrolü paylaşıyor. Dönence'de Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ, Doğa Karakaş gibi isimler de yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi, "Exceptional" isimli İsrail yapımından uyarlandı. Peki, Dönence'nin Özgür'ü Caner Topçu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Caner Topçu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-07-23 19:40

Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Doğa Karakaş'ın oynadığı diziler

Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni yaz dizisi bugün görücüye çıkıyor. Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosunda Karakaş'ın yanı sıra Didem İnselel, Ülkü Hilal Çiftçi, Can Kızıltuğ gibi oyuncular da bulunuyor. Peki, Doğa Karakaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Dönence dizisinin Rüzgar'ı Doğa Karakaş hakkında merak edilenler...

Magazin 04-07-23 19:39

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven yeni yarışmasını duyurdu! Bu defa sunuculuğunu yapacak

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, yeni yarışmasını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Cemal Can'ın sunuculuğunu üsteleneceği yarışma bayram sonrası izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 20-06-23 12:39

19 Mayıs Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da Sabriye ve Cemal Can rüzgarı!

Survivor'da heyecan, takımların yavaş yavaş azalmasıyla devam ediyor. Birçok kişinin merakla beklediği 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde ise Suvivor Anlat Bakalım oyununun kazananı merak ediliyor. Survivor yeni sezon oldukça heyecanlı olarak devam ediyor. İşte eski yarışmacıların konuk olduğu 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde Suvivor Anlat Bakalım ödül oyunu kazananı...

Magazin 20-05-23 10:42

Semih Öztürk, Cemal Can Canseven kendisini takipten çıkarınca sert çıktı! LGBT'li olarak başladığın yarışmada...

Survivor yarışmasıyla tanınan Semih Öztürk'ün yarışmada birinci olan Cemal Can Canseven'e dair yazdıkları sosyal medyada gündem oldu. Öztürk Cemal Can'ın kendisini takipten çıkardığını görünce çeşitli iddialarda bulundu. Survivor şampiyonu ise henüz iddialara yanıt vermedi.

Magazin 16-05-23 12:06

Ünlü model Jeff Thomas'ın ölümünde korkunç detay! Feci şekilde can verdi! İntihar mı yoksa kaza mı?

Ünlü model Jeff Thomas dairesinin balkonundan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Feci şekilde can veren ünlü ismin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Polis ünlü modelin intihar ettiğini düşünüyor. Fakat gerçekler otopsi sonucuyla ortaya çıkacak. Peki, Jeff Thomas kimdir? Jeff Thomas neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 16-03-23 09:53

Kahramanmaraş'tan dönünce telefonuna gelen mesaj hüngür hüngür ağlattı! Abi ben Cemal...

Kahramanmaraş'taki depremlerde en çok can kaybının yaşandığı yer olan Ebrar Sitesi'nin enkazında çalışan Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibi, Bursa'ya dönüş yaptı. Enkazdan 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ı kurtaran Atilla Gümüş, günler sonra telefonuna gelen mesajı görünce oturup hüngür hüngür ağladığını anlattı.

Haber 27-02-23 11:46

Danla Bilic'in isyanı sonrası Cemal Can Canseven paylaştı! Linç kültürüne zemin hazırlanıyor

Danla Bilic Beyaz TV muhabirinin "Gayet iyisiniz, bu süreci de gayet hızlı atlatıyorsunuz" şeklindeki imalı yanıtına kızdı. Depremin ilk gününden beri yardım kampanyaları düzenleyen Bilic'e destek yakın arkadaşı Cemal Canseven'den geldi.

Magazin 21-02-23 09:43

Ünlü isimlerden Kahramanmaraş depremi için yardım çağrısı! Kerem Bürsin, Reynmen, Derya Uluğ, Cemal Can Canseven...

6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler gerçekleşti. Son alınan bilgilere göre depremde 6 bin 444 binanın yıkıldığı bildirildi. 9 bin 57 kişinin hayatını kaybettiği, 52 bin 979 kişinin ise yaralı kurtarıldığı açıklandı. Bir yandan da sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri sosyal medya üzerinden yardım çağrıları yapmaya devam ediyorlar.

Magazin 08-02-23 23:16

Belkıs Akkale kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkü Bacı Belkıs Akkale, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Belkıs Akkale, Şarkılar Bizi Söyle programının yeni bölümünde sevilen şarkılarını seslendirecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki, konsepti 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlenen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Belkıs Akkale kimdir? İşte Türkü Bacı olarak tanınan Belkıs Akkale'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-02-23 18:52

Sevcan Orhan kimdir, evli mi, kaç yaşında? Ünlü şarkıcı Sevcan Orhan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Sevcan Orhan, Şarkılar Bizi Söyle programının yeni bölümünde sevilen şarkılarını söyleyecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki, konsepti 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlenen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Sevcan Orhan kimdir? İşte ünlü şarkıcı Sevcan Orhan hakkında merak edilenler...

Magazin 04-02-23 18:51

Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Erik Dalı' şarkısıyla ünlenen Ömer Faruk Bostan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Ömer Faruk Bostan, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Erik Dalı, Sen de mi Oldun Ankaralı gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Ömer Faruk Bostan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ömer Faruk Bostan hakkında merak edilenler...

Magazin 28-01-23 16:22

Ankaralı İbocan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ankaralı İbocan'ın gerçek adı ve albümleri...

Ankaralı İbocan, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Sensizlik Ölüm Gibi, Sevme Diyorlar, Neyin Kafasını Yaşıyorsun, Halime Kız gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Ankaralı İbocan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ankaralı İbocan'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-01-23 16:21

Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mustafa Taş, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Mustafa Taş, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği "Tü Tü Maşallah", "Dost Kazığı", "Edalı da Modalı Yar", "Sen de Anlarsın", "Gamzelerin" gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Mustafa Taş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Mustafa Taş'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-01-23 16:19

Ankaralı Coşkun kimdir? Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası Bayram Aracı'nın torunu Ankaralı Coşkun, Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor

Ankaralı Coşkun, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Çıkardığı "Vay Seni Vay Vay", "Yapmazdım – Pire", "Yalan mı – Ağır Abi", "Karaçalı", "Bana ne", "Ankara'nın Bağları" albüm ve şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Ankaralı Coşkun, Orhan Gencebay ve Neşet Ertaş'ın ustası Bayram Aracı'nın torunudur. Peki, Ankaralı Coşkun kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Ankaralı Coşkun'un hayatı...

Magazin 28-01-23 16:17

Veli Erdem Karakülah kimdir, nereli ve kaç yaşında? Veli Erdem Karakülah Şarkılar Bizi Söyler'de!

Veli Erdem Karakülah, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can, Hüsnü şenlendirici ve Hakan Altun'un konuğu olacak. Seslendirdiği ve sahnede söylediği Kr Yolla, Su Sızıyor, Cezayir, Seven Çekip Gitmezki, Ahdım Var Benim, Cennet gibi şarkılarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı merak konusu oldu. Peki, Veli Erdem Karakülah kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Veli Erdem Karakülah'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-01-23 16:15

Al Sancak Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı kimdir? Al Sancak'ın Piyade Yüzbaşı'sı Uğur Güneş kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Al Sancak dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük dikkat çeken dizide yıldıza hilal, bayrağa kan, toprağa can veren gizli kahramanların hikayesi anlatılacak. Dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı karakterine Uğur Güneş hayat verecek. Peki, Al Sancak'ın Piyade Yüzbaşı'sı Uğur Güneş kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 19-01-23 20:54

SURVİVOR OSMAN CAN KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı detayı ilgi çekti! Osman Can Ural Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda

Survivor Osman Can gönüllüler takımı için mücadele verecek isimler arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın set ekibinde yer alan genç adam, Survivor'a dahil olmak için işine ara vermek durumunda kaldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor 2023 için geri sayım devam ederken genç yarışmacıya ilişkin bilgiler de vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Osman Can kimdir? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Osman Can Ural'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 16-01-23 00:04

Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez MasterChef'te!

Nez, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Ünlüler yarışmasında hünerlerini sergileyecek. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde gecenin kazananları arasındaydı. Mavi takımda kazanan ise Cemal Can olmuştu. Peki, Nez kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? İşte 2000’lerde 'Sakın Ha' şarkısıyla tozu dumana katan Nez'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-23 17:24

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven MasterChef'te! Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Cemal Can Canseven MasterChef ünlüler özel bölümünde, en iyi tatları ortaya çıkarmak için kolları sıvadı. Bununla birlikte Cemal Can Canseven hakkında araştırmalar da hız kazandı. Peki Cemal Can Canseven kimdir? Canseven, son zamanların popüler isimlerinden biri haline geldi. İşte Cemal Can Canseven hakkında detaylar...

Magazin 14-01-23 16:10