Pazar Gunu Hangi Diziler Ve Programlar Haberleri

Yerel seçim için propaganda serbestliği sona erdi! Seçim yasakları neler? 31 Mart Pazar günü hangi mekanlar kapalı olacak?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere saatler kala seçim yasakları da başladı. Adayların ve siyasi partilerin seçim propaganda saat 18.00 itibariyle sona erdi. Seçim yasakları ve bu yasakların ayrıntıları merak ediliyor. Peki, pazar günü seçim nedeniyle neler yasak olacak? Seçim günü nereler kapalı olacak? İşte düğünler, kahvehaneler, internet kafeler, içki satışı ve silah taşıma gibi çok sayıda ayrıntıyı içeren seçim yasaklarıyla alakalı merak edilenler...

Haber 2024-03-30 18:03:46

O SES TÜRKİYE YILBAŞI KONUKLARI 2024: O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri hangi sanatçılar? Sürpriz isimler sahnede!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının yarışmacıları ve jüri üyeleri 31 Aralık 2023 Pazar günü yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında aralarında futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların yer aldığı birbirinden ünlü isimler sahne alacaklar. Peki, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı yarışmacıları kimler, jüri üyeleri kim?

Magazin 2023-12-29 10:47:57

Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir, hangi takımlı, nereli? Arda Kardeşler'in hayatı ve biyografisi!

Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda kardeşler 24 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor.Hakem Kardeşler, Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak bu maçla kariyerinde bir ilki yaşayacak. Kariyerinde ilk kez 8 Mayıs 2022 tarihinde oynanan ve Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde görev alan deneyimli hakem, ikinci derbisinde yine bir Fenerbahçe maçını yönetecek. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Arda Kardeşler kimdir? Arda Kardeşler hangi takımlı?

Spor 2023-12-24 17:18:41

TV yayın akışı 24 Aralık 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV ,TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

24 Aralık 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Aralık 2023 Pazar akşamı Arak, Yargı, Aquaman, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Kirli Sepeti ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 2023-12-24 07:23:08

Reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 17 Aralık Pazar günü televizyon ekranlarında Altın Kafes, Yargı, Teşkilat, MasterChef All Star ve Çok Güzel Hareketler 2 gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 18-12-23 08:33

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-23 08:34

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR? Tolga Şener kaç yaşında, hangi yıl yarıştı? MasterChef All Star'dan elendi!

MasterChef'ten elenen Tolga Şener oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, MasterChef Tolga kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 3 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenerek hayallerine veda eden Tolga Şener hakkında merak edilenler...

Magazin 04-12-23 08:20

Altın Kafes'in Serhat'ı Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Hilmi Cem İntepe'nin rol aldığı diziler

Altın Kafes'te Serhat karakterini canlandıran Hilmi Cem İntepe hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Serhat'ı Hilmi Cem İntepe kimdir, kaç yaşında, nereli? Hilmi Cem İntepe hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 16:18

Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Altın Kafes'te Ahu karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Ahu'su Hayal Köseoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Hayal Köseoğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 15:58

Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Şifanur Gül hangi dizilerde rol aldı?

Altın Kafes'te Zeynep karakterini canlandıran Şifanur Gül dizinin başrolünü Aytaç Şaşmaz ile paylaşıyor. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Zeynep'i Şifanur Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? Şifanur Gül hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 15:17

Altın Kafes'in Onur'u Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz'ın rol aldığı diziler

Altın Kafes'te Onur karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz dizinin başrolünü Şifanur Gül ile paylaşıyor. Altın Kafes 3 Aralık Pazar günü ATV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Dizide Aytaç Şaşmaz, Onur karakterine, Şifanur Gül ise Zeynep karakterine can veriyor. Peki, Altın Kafes'in Onur'u Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Aytaç Şaşmaz hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Magazin 03-12-23 14:45

REYTİNG SONUÇLARI 20 KASIM 2023: Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef arasından reyting sonuçları birincisi hangisi oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 19 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 20-11-23 13:40

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef 12 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 12 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 13-11-23 07:56

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 5 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 5 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşti. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 5 Kasım Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 06-11-23 10:26

MasterChef'ten kim elendi, hangi yarışmacı gitti? 29 Ekim 2023 MasterChef'e veda eden isim!

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla ekrana gelen MasterChef'te jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımı yaptı. Gecenin sonunda MasterChef'ten elenen yarışmacı belli oldu. İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenen isim...

Magazin 30-10-23 11:45

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 22 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ekim Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, geçtiğimiz gün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar arasında reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-10-23 14:40

KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜM İZLE CANLI! Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 15 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Kirli Sepeti 4. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 15-10-23 19:27

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 8 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Magazin 08-10-23 19:43

Kirli Sepeti dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 1 Ekim Pazar Fox yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin konusu ve oyuncuları da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti dizisi hangi gün, bu akşam var mı? kirli Sepeti konusu nedir, oyuncuları kimler? Fox TV yayın akışı

Magazin 01-10-23 19:13

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı...

MasterChef All Star'da elenen isim dün yayınlanan bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sergen, Azize, Tanya, Kerem, Dilara, Barbaros ve Sefa oldu. Geçtiğimiz hafta Gamze MasterChef All Star'dan elenen isim olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "24 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 24 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-09-23 08:14

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül 2023 Pazar MasterChef'e hangi yarışmacı veda etti? Dikkat çeken hata!

MasterChef All Star'da elenen isim dün akşam ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Sefa, Sergen, Ayaz, Barbaros, Eda, Dilara ve Gamze olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "17 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Eylül Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti? İşte detaylar...

Magazin 18-09-23 07:39

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 10 Eylül 2023 Pazar MasterChef All Star'a hangi yarışmacı veda etti?

MasterChef All Star'da elenen isim geçtiğimiz gün ekrana gelen bölümde belli oldu. Bu haftanın eleme adayları Tolga, Tanya, Esra, Hasan ve Sefa olmuştu. Son programda yaşananlar merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "10 Eylül 2023 MasterChef'te kim elendi, kim gitti?" sorusuna yanıt arıyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 10 Eylül Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...

Magazin 11-09-23 07:58

Reyting sonuçları açıklandı! Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef 27 Ağustos reyting sonuçları gecenin birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Ağustos Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yaz Şarkısı, Kaçış Yok, Avcı Katili, Acı Tatlı Ekşi, Anka, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 27 Ağustos 2023 Pazar gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 28-08-23 15:12

Reyting sonuçları açıklandı! Yaz Şarkısı, Türkiye Azerbaycan voleybol maçı, MasterChef All Star 20 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 20 Ağustos Pazar gününe ilişkin veriler ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? İşte Yaz Şarkısı, Türkiye Azerbaycan voleybol maçı, MasterChef All Star'ın ekrana geldiği 20 Ağustos 2023 Pazar gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 21-08-23 10:54

'5 gün sürecek' dedi ve ekledi: Aşırı sıcaklar başlıyor! O ili işaret etti... 'Rekoru 47 ile kırabilir' İşte Meteoroloji'den son dakika 12-16 Ağustos hava durumu

Aşırı sıcaklar geçtiğimiz haftalarda herkesin ana gündemi haline gelirken vatandaşlara zor anlar da yaşatmıştı. Bunaltıcı sıcakların ardından tekrar mevsim normallerine dönülmesi bir nebze olsun nefes aldırmıştı. Bu kez uzmanlar yeni bir sıcak hava dalgasının uyarılarını yapıyor. Peki, pazar günü başlayacak o aşırı sıcaklar hangi bölge ve illerde etkili olacak? İşte rekor sıcaklıkların beklendiği sıcak hava dalgası ile ilgili detaylar...

Haber 12-08-23 09:31

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yaz Şarkısı, Vermem Seni Ellere, MasterChef All Star 23Temmuz 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 23 Temmuz Pazar gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 23 Temmuz Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 23 Temmuz Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 24-07-23 14:25

Bugün sınav var mı? 23 Temmuz 2023 Pazar hangi sınav var? ÖSYM hafta sonu gerçekleştirilecek sınav takvimi!

Bugün hangi sınavın olduğu hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda birçok kişi Milli Eğitim Bakanlığı ya da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan sınavların tarihlerini araştırıyor. Peki, Bugün sınav var mı? 23 Temmuz 2023 Pazar hangi sınav var? İşte ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 23-07-23 09:18

Erasmus şartları nelerdir? Kimler Erasmus yapabilir?

Eğitim hayatında görülen ve kişilerin gelecek planlarını değiştirebilen bazı programlar bulunur. Bunların başında üniversite öğrencilerinin, hangi bölümde okudukları fark etmeksizin dahil olabildiği Erasmus değişim programıdır. Belli başlı ülkelere bir süreliğine gitme fırsatı veren Erasmus değişim programına katılabilmek için uyulması gereken kurallar ve tamamlanması istenen bazı şartlar vardır.

Haber 19-07-23 11:55

Reyting sonuçları açıklandı! Yaz Şarkısı, Benim Güzel Ailem, Vermem Seni Ellere, MasterChef All Star 9 Temmuz 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Temmuz Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam Yaz Şarkısı, Benim Güzel Ailem, Vermem Seni Ellere, MasterChef All Star gibi yapımlar yeni bölümleriyle ekrana geldi. Peki, 9 temmuz reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 9 Temmuz 2023 reyting sonuçları...

Magazin 10-07-23 13:46

VERMEM SENİ ELLERE 4. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere hangi gün bu akşam var mı? ATV dizileri ve yayın akışı

Vermem Seni Ellere 4. bölüm ve dizinin hangi gün yayınladığı ile bu akşam olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edildi. ATV ekranlarında pazar günleri izleyiciyle buluşan Vermem Seni Ellere oyuncuları da araştırılan bir diğer konu oldu. Dizi, Zeliş ve Mehmet'in hikayesini konu alıyor. Peki, Vermem Seni Ellere hangi gün bu akşam var mı? ATV dizileri ve 9 Temmuz ATV yayın akışı...

Magazin 09-07-23 19:08

Vermem Seni Ellere hangi gün, bu akşam var mı? Vermem Seni Ellere 3. bölüm ne zaman? 2 Temmuz ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere hangi gün yayınlanıyor ve 3. bölüm izleyiciler tarafından merak edildi. ATV ekranlarında pazar günleri izleyiciyle buluşan Vermem Seni Ellere'nin bu akşam yeni bölümünün olup olmadığı araştırılıyor. Kurban Bayramı nedeniyle birçok yapım bayram tatili arasına girdi. Dizi, Zeliş ve Mehmet'in hikayesini konu alıyor. Peki, Vermem Seni Ellere hangi gün, bu akşam var mı? Vermem Seni Ellere 3. bölüm ne zaman? 2 Temmuz ATV yayın akışı

Magazin 02-07-23 18:36

VERMEM SENİ ELLERE 2. BÖLÜM! Vermem Seni Ellere hangi gün, bu akşam var mı? 25 Haziran ATV yayın akışı

Vermem Seni Ellere 2. bölüm izleyiciler tarafından merak edildi. ATV ekranlarında pazar günleri izleyiciyle buluşan Vermem Seni Ellere, bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Dizi, Zeliş ve Mehmet'in hikayesini konu alıyor. Peki, Vermem Seni Ellere hangi gün, bu akşam var mı? İşte 25 Haziran ATV yayın akışı

Magazin 25-06-23 19:26

LGS BİRİNCİSİ KİM? 2023 LGS birincileri kimler, tam puan alanlar hangi ilden ve okullardan? Tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı!

LGS birincisi sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından merak konusu oldu. Lise adaylarının katıldığı sınav 4 Haziran Pazar günü gerçekleştirilmişti. MEB'den yapılan açıklama sonrası birçok kişi arama motorlarında "2023 LGS birincisi kim?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 2023 LGS birincileri kimler, tam puan alanlar hangi ilden ve okullardan? İşte tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı...

Egitim 23-06-23 14:20

Vermem Seni Ellere ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yeni dizi Vermem Seni Ellere konusu ve oyuncuları!

Vermem Seni Ellere dizisinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı merak konusu oldu. Yaz sezonunun gelmesiyle beraber yeni diziler yayınlanmaya başladı. Yeni başlayacak dizilerden biri olan Vermem Seni Ellere'nin fragmanı da yayınlandı. Peki, Vermem Seni Ellere ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yeni dizi Vermem Seni Ellere konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 15-06-23 20:13

Fenerbahçe Başakşehir maçı hakemi ATİLLA KARAOĞLAN kimdir? Atilla Karaoğlan hangi görevlerde bulundu?

Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan 11 Haziran 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapıyor. Maçı dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan oldu. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 11-06-23 21:10

TV yayın akışı 11 Haziran 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

11 Haziran 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 11 Haziran 2023 Pazar akşamı Güzel Günler, Jurassic World: Yıkılmış Krallık, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Benden Ne Olur ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 10-06-23 15:54

TV yayın akışı 4 Haziran 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Haziran 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Haziran 2023 Pazar akşamı Güzel Günler, Jurassic World, Kim Milyoner Olmak İster, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Hereket Sekiz ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 03-06-23 15:48

TV yayın akışı 28 Mayıs 2023 Pazar! Seçim sonuçları hangi kanalda açıklanacak, ne zaman? TRT1, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

28 Mayıs Pazar günü televizyon kanallarının yayın akışı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Bugün 81 ilde kurulan sandıklarla Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçecek. 17.00'da sandıkların kapatılması ve sonrasında yayın yasaklarının kaldırılmasıyla seçim programlarına başlanacak. 28 Mayıs Pazar akşamı seçim özel programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl? Seçim sonuçları hangi kanalda açıklanacak, ne zaman?

Magazin 28-05-23 12:43

SON DAKİKA | Konda'dan ikinci tur seçim anketi! 28 Mayıs'a 3 gün kala Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarını açıkladı... İlk turdaki tahmini gündem olmuştu

Son dakika haberi: 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turuna sadece 3 gün kaldı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Konda Araştırma, seçime ilişkin anket sonuçlarını paylaştı. Konda'nın ilk tur anketi de gündem olmuştu. Peki, ikinci tur anketine göre hangi lider önde? İşte anket sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki fark...

Haber 25-05-23 11:49

Seçim ikinci tura mı kaldı? Seçim 2. tur ne zaman, hangi tarihte, oy pusulası nasıl olacak? İşte sıralama!

Seçim ikinci tura kalıp kalmadığı merak ediliyor. 14 Mayıs Pazar günü tüm yurtta seçmenler Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri için oylarını kullandılar. Merakla beklenen seçim sonuçları ve 2. tur açıklaması YSK başkanı Ahmet Yener tarafından yapıldı. Öte yandan oy pusulasına ilişkin detaylar da belli oldu. Peki, Seçim ikinci tura mı kaldı? Seçim 2. tur ne zaman, hangi tarihte, oy pusulası nasıl olacak?

Haber 18-05-23 00:00

600 MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI: Hangi parti kaç vekil çıkardı? 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi

600 milletvekili dağılımı ve isim listesi 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28. Dönem milletvekillerini belirlemek için sandık başına gidildi. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin olmayan sonuçlarına göre de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer alacak 600 milletvekili belli oldu. Peki, Hangi parti, kaç milletvekili çıkardı? İşte, 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi...

Haber 17-05-23 11:02

MECLİS NE ZAMAN AÇILACAK? Yeni Meclis (TBMM) çalışmaya ne zaman başlayacak, hangi tarihte?

Meclis ne zaman açılacak, yeni meclis ne zaman çalışmaya başlayacak gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. 64 milyon seçmenin katıldığı seçimlerin ardından illerin milletvekili sayıları ve isimleri belli oldu. Peki, Yeni Meclis (TBMM) çalışmaya ne zaman başlayacak, hangi tarihte? İşte tüm detaylar...

Haber 16-05-23 14:55

SEÇİM İKİNCİ TURA KALDI MI NE ZAMAN yapılacak, hangi tarihte? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde 2. tur nasıl olacak?

Seçim sonuçları YSK tarafından açıklandı. Seçmenler 14 Mayıs Pazar günü sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullandılar. Yurt için sandıklarının tamamı açıldı. YSK Başkanı Yener'den seçim sonuçları ve ikinci tur hakkında açıklama geldi. SEÇİM İKİNCİ TURA KALDI MI NE ZAMAN yapılacak, hangi tarihte? Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde 2. tur nasıl olacak? gibi soruların yanıtları da araştırılmaya başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 15-05-23 15:54

Hangi oylar geçersiz sayılır? Oylar hangi durumlarda geçersiz olur? YSK açıkladı

Hangi oylar geçersiz sayılacak, oylar hangi durumlarda geçersiz olur gibi soruların yanıtları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Türkiye bu pazar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına gitti. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullandığı seçimde YSK'dan geçersiz oylarla ilgili açıklama geldi. İşte oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler...

Haber 14-05-23 17:45
YSK

TV yayın akışı 14 Mayıs 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

14 Mayıs 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Mayıs 2023 Pazar akşamı Show TV Seçim Özel, Kanal D Seçim Özel 2023, ATV Seçim Özel 2023, NTV-Star Seçim 2023 Ortak Yayını, TRT 1 Seçim 2023, Fox Seçim 2023 ve Survivor 2023 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 14-05-23 08:45

Hangi oylar geçersiz sayılır? YSK açıkladı! Aynı ittifaktaki birden fazla partiye mühür basıldığında...

Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde seçmenlerin akıllarındaki sorulardan bir tanesi de 'Oylar hangi hallerde geçersiz sayılır?' sorusu. Bu doğrultuda özellikle genel seçimlerde 'evet' mührünün hangi alana basılmış olması gerektiği de araştırılıyor. İşte Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) paylaştığı bilgiler üzerinden geçerli ve geçersiz oylarla ilgili sıkça merak edilen o soruların cevapları...

Haber 13-05-23 09:34

İzmir 1. ve 2. seçim bölgeleri neresi? İzmir seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? İzmir 1. ve 2. bölge ilçeleri

İzmir 1. 2. seçim bölgeleri ilçeleri aramaları 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte hız kazandı. Vatandaşlar İzmir 1. ve 2. seçim bölgeleri hangi ilçeler sorusunu aratıyor. İşte İzmir 1.ve 2. seçim bölgeleri ilçeleri...

Haber 12-05-23 14:01

Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri neresi? Ankara seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? Ankara 1, 2, ve 3. bölge ilçeleri

Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri aramaları 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte hız kazandı. Vatandaşlar Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri hangi ilçeler sorusunu aratıyor. İşte Ankara 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri...

Haber 12-05-23 13:49

İstanbul 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri neresi? İstanbul seçim bölgeleri hangi ilçeler/semtler? İstanbul 1, 2, ve 3. bölge ilçeleri

İstanbul 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri aramaları 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte hız kazandı. Vatandaşlar İstanbul 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri hangi ilçeler sorusunu aratıyor. İşte İstanbul 1. 2. ve 3. seçim bölgeleri ilçeleri...

Haber 12-05-23 13:41