Havza Devlet Hastanesi Haberleri

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 2024-05-08 20:39:06

Putin'in yemin töreninde damgasını vuran anlar! Elden ayaktan kesilen Kadirov'un yardımına koştular

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünkü yemin töreninde kameralara yansıyan görüntüler tüm dünyada konuşulmaya başladı. Putin'in sağ kolu olarak bilinen Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov'un görüntüleri, iddiaları pekiştirdi.

Trend 2024-05-08 16:31:35

Eurovision Şarkı Yarışması'na damga vurdu! Eric Saade'nin tüm yasaklamalara rağmen bileğindeki detay çok konuşuldu...

EBU ve İsveç devlet televizyonu SVT'nin organizasyonu ile 11 Mayıs’ta düzenlenecek 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, 1992 ve 2013 yıllarından sonra 3. kez Malmö kentinde yapılacak. Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finaline Filistin asıllı İsveçli şarkıcı Eric Saade'nin sahnede bileğinde Filistin kefiyesi ile şarkısını seslendirmesi damga vurdu.

Trend 2024-05-08 08:06:18

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinden randevu iddialarına tepki:

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Yurthaber 2024-05-08 07:44:46

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden 7/24 uzman hekim poliklinik iddialarına yalanlama

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, hastanede 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Haber 08-05-24 00:54

Erdoğan havaalanında karşıladı! Kuveyt Emiri El Sabah Türkiye'de

Kuveyt Devlet Emiri Şeyh Mişal El Ahmed El Cabir El Sabah, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Sabah'ı havaalanında karşıladı.

Haber 07-05-24 15:06

Son dakika | Adaylık iddialarına son noktayı koydu! Özgür Özel, Ey Mehmet Şimşek diyerek yüklendi

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile görüşmesinin hemen ardından Mecliste grup toplantısında görüşmeden detayları payaştı. Yeni KDV artışları yapılacağını öne süren Özel "Mehmet Şimşek vatandaşın cebine yeniden el atmak üzere" dedi. Şimşek'e IMF üzerinden yüklenen Özel, "Ey Mehmet Şimşek, IMF'in hayaleti hep yoksulun üzerinde dolaşıyor, şu gulyabaniyi biraz da zenginlere götür be kardeşim!" diye konuştu. Özel'in adaylık çıkışı da çarpıcıydı.

Finans 07-05-24 14:23

CHP lideri Özel, TBMM'de Bahçeli'yi ziyaret etti! Görüşme sonrası açıklama yapılmadı

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli görüşmenin ardından, "Açıklamayı sayın Genel Başkan yapacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 12:04

MHP lideri Bahçeli'den 'Sinan Ateş' çıkışı: Süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 1 Mayıs'ta çıkan olaylarda göstericilere tepki gösteren Bahçeli, "Polise saldıranlar haçlı kalıntısıdır." dedi. Bahçeli ayrıca Sinan Ateş cinayeti davasıyla ilgili, "Kimin elinde hangi belge varsa mahkeme ile paylaşmalı. Televizyon ekranlarında mahkeme kurulamaz. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak?" ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-24 11:18

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

Sürpriz görüşme! Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

Siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Sürpriz görüşmenin saat 12'de olması beklenirken iki lider, Anayasa, iç siyaset ve dış politikadaki son durumla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar.

Haber 06-05-24 18:51

28 Şubat davasında Namık Kemal Zeybek ifade verdi: 'Tankların yürüme iddiası gülünç geliyor, normal bir geçişmiş'

28 Şubat davasında bugün bir duruşma daha görüldü. Dönemin Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü olan ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek tanık olarak ifade verdi. 28 Şubat’ta yaşananların darbe girişimi olmadığını savunan Zeybek "Sincan’dan tankların yürüme iddiası da bana gülünç geliyor. Sonradan öğrendik, normal bir geçişmiş" ifadelerini kullandı.

Haber 06-05-24 14:43

Sıra dışı tedavi: Denizin 14 metre altındaki basınca eş değer! Kimi duymaya başladı kimi ağrılarından kurtuldu... Türkiye'nin her yerinden talep var

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uygulanan ‘Hiperbarik Oksijen Tedavisi’ ile farklı hasta grupları denizin 14 metre altındaki basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Özellikle kronik yarası bulunan, radyoterapi gördükten sonra vücudunda yaralar oluşan, ani işitme ve görme kaybı yaşayan hastalara uygulanan her birisi 2 saat süren 30 seanslık tedavi, bugüne kadar yüzlerce kişinin sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

Haber 06-05-24 14:35

Denizin 14 metre altındaki basınca eşdeğer ortamda oksijen tedavisi hastalara şifa oluyor

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde uygulanan ‘Hiperbarik Oksijen Tedavisi’ ile farklı hasta grupları denizin 14 metre altındaki basınç uygulanarak yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor.

Yurthaber 06-05-24 11:53

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Cumhur İttifakı'nda çatlak iddiaları! Tartışmaları son noktayı koyan Erdoğan AK Partili kurmaylarını uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in görüşmesinin yankılarının sürdüğü şu günlerde Cumhur İttifakı'nda çatlak oluştuğu iddiaları da gündeme geldi. Erdoğan söz konusu iddiayı yanıtlarken Devlet Bahçeli ile yaptığı son görüşmeye dikkat çekti. Parti içinde 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilmeye devam ederken Erdoğan, AK Parti cenahında özellikle sosyal medyadan yürüyen tartışmalar üzerinden kurmaylarını uyardı.

Haber 06-05-24 08:48

SON DAKİKA | İsrail ordusu Gazze'nin güneyindeki mahalleleri boşaltıyor

Son dakika haberi: İsrail Devlet Televizyonu KAN, İsrail ordusunun, Refah'ın doğusunda İsrail sınırı yakınındaki bazı mahalleleri boşaltmaya başladığını duyurdu.

Haber 06-05-24 08:45

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS stoku son 2 yılın zirvesinde!

Yurt dışında yerleşik kişiler, 26 Nisan haftasında 603,5 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) alırken, yabancıların DİBS stoku 18 Şubat 2022'den bu yana ilk kez 3 milyar doları aştı.

Finans 03-05-24 16:26

Mersin'de devlet desteğiyle kurulan tesiste ayda 60 ton mantar yetiştiriliyor

Mersin'in Toroslar ilçesinde, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) desteğiyle kurulan mantar tesisinde aylık 60 ton ürün yetiştiriliyor.

Yurthaber 02-05-24 11:58

Erbakan'dan Bahçeli'yi kızdıracak sözler: Babamız, hatta dedemiz yaşında insanla atışmayı uygun bulmuyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli önceki gün grup toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı eleştirmişti. Erbakan'dan Bahçeli'yi kızdıracak yanıt geldi. Polemiğe girmeyeceğini belirten Erbakan, Bahçeli için, "Babamız hatta dedemiz yaşında bir insan." ifadelerini kullandı.

Haber 02-05-24 11:16

Marmara Gölü'nü kurtaracak proje! DSİ duyurdu: 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacak

Devlet Su İşleri (DSİ) 2'nci Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Manisa'da yaşanan kuraklık ve su kaynaklarının kesilmesiyle tamamen kuruyan Marmara Gölü'nü kurtarmak için DSİ tarafından hazırlanan projenin 9 Mayıs'ta ihaleye çıkacağını duyurdu. Proje ile Bozdağ'dan akan suyun Ahmetli, Sart, Tabak Çayı, Kurşunlu, Gümüş regülatörleri vasıtasıyla mevcut Kendirlik Besleme Kanalı üzerinden göle getirilmesi hedefleniyor.

Haber 02-05-24 09:59

Kimi sigara basıyor kimi kolonya döküyor: Bu yöntemler ölüme götürüyor! Çıplak elle dokunmayın

Sivas ve çevresinde sıklıkla görülen kene vakaları ile ilgili uyarılar gelmeye devam ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ömer Tamer Doğan, “Sigara basılması, benzin dökülmesi, kolonya dökülmesi gibi yöntemler tamamen yanlış yöntemler. Bunlara dikkat edelim, asla kendimiz çıkarmayalım” dedi.

Haber 01-05-24 20:30

MHP'den Ümit Özdağ'a sert sözler! 'Sosyal medya soytarısı'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri sonrasında sert bir açıklama geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Özdağ için "Sosyal medya soytarısı" ifadesini kullandı.

Haber 01-05-24 19:02

Hamas'tan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkür: Övgü dolu açıklama yayımlandı

Hamas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İsrail'e karşı direnişinde Filistin halkına verdiği destekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti.

Haber 01-05-24 16:20

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Sıfatı büyük devlet adamlarının...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de İBB'nin kazı çalışması yaptığı alanda oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. "Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Adli makamların da soruşturması devam ediyor" diyen İmamoğlu, "Yaşamını yitiren bir yavrumuzun ardından, sıfatı büyük devlet adamlarının sadece siyasi saiklerle yaptıkları açıklamaları vicdanlı kamuoyunun takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 16:59

Konya’da Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı 1. Etabının temeli atıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak 11.2 kilometre uzunluğundaki Stadyum-Şehir Hastanesi Tramvay Hattı 1. Etabının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:44

MHP lideri Bahçeli şarkı göndermesi sonrası polemiklere son noktayı koydu: Size kötü bir haberim var...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı Ferdi Tayfur şarkılı göndermeyle ilgili de konuşan Bahçeli, "Cumhur İttifakı'nın sonlanmasına ümit bağlayanlar size kötü bir haberim var. Cumhur İttifakı sonuna kadar var olacak." ifadelerini kullandı. Bahçeli ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e de sahip çıktı.

Haber 30-04-24 10:57

Antalya Devlet Opera ve Balesi Dünya Dans Günü'nü gala gecesinde kutladı

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 29 Nisan Dünya Dans Günü dolayısıyla ünlü eserlerden hazırladığı seçkiyi sanatseverlerle buluşturdu.

Yurthaber 30-04-24 07:55

Diyarbakır’da diyabet okulundan 609 hasta mezun oldu

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde 2018 yılında açılan Diyabet Okulu 609 hastayı mezun verirken, eğitim alan diyabet hastaları da sağlıklı yaşam konusunda bilgileniyor.

Yurthaber 29-04-24 13:56

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi. Erdoğan ile Bahçeli seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi.

Haber 29-04-24 10:32

Dünya tıp literatürüne girdi: Türk doktordan Fındık tekniği yöntemi! Kanser ameliyatlarında kullanılıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Göktürk Fındık, lokal ileri akciğer kanseri ameliyatlarında "Fındık tekniği" yöntemini ilk kez dünya tıp literatürüne kazandırdı.

Haber 29-04-24 07:40

İstanbul'da yaşayan bir Fransız devlet hastanesi macerasını anlattı! Öve öve bitiremedi... Muhteşemdi

İstanbul'da yaşayan birs Fransız sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hasta olduğu için Taksim'deki devlet hastanesine gittiğini söyledi. Hastanedeki hizmetten çok memnun kaldığını dile getiren genç adam öve öve bitiremedi. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 27-04-24 11:14

Liseyi bitirdi, hayatı değişti! Girişimcilikten hanım ağalığa... Her şey devlet desteğiyle başladı

Osmaniye'de aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların başarısı parmakla gösteriliyor. 7 kadın bir araya gelerek devlet desteğiyle çiftlik kurdu. Ortak sayısı 23'e çıktı ve ardından hepsi birer hanım ağa oldu. Çiftliğin genç ortaklarından Mine Sina Yüksel liseden sonra girdiği bu yolda hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Haber 27-04-24 10:03

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 26-04-24 15:46

Samsun'da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Yurthaber 26-04-24 09:31

Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu

Samsun’un Havza ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 08:24

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 26-04-24 06:26

e-Devlet bordro sorgulama: e-Devlet'ten maaş bordrosu nasıl öğrenilir?

Bir çalışana aylık olarak ödenen ücretin detaylarını içeren maaş bordrosu iş yerlerinde düzenlenir. Çalışanın aylık geliri, avansları ve ödeme aldığı gün sayısı gibi bilgileri kapsayan maaş bordrosu elektronik ortamda da kayıt altına alınır. Dolayısıyla e-bordro sorgulama ve çıktı alma gibi işlemlerin yapılması için e-Devlet kullanıcı girişi tamamlanmalıdır. Ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine geçiş yapılarak birkaç adımda maaş bordrosu detaylarına ulaşılabilir.

Finans 25-04-24 21:45

e-Devlet emeklilik başvurusu: e-Devlet'ten emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

e-Devlet üzerinden emeklilik başvurusu yapmak isteyen kişilerin SGK tarafından oluşturulan hizmeti kullanmaları mümkündür. Bu hizmet sayesinde emeklilik başvurusunu tamamlayan kişiler daha sonra aylıklarının bağlanma durumunu da aynı platform üzerinden takip edebilir. Ancak emeklilik başvurusu e-Devlet aracılığıyla yapılacağı zaman hangi aşamaların takip edildiğinin bilinmesi gerekir. Bu nedenle “Gelir, Aylık, Ödenek Talep Belgesinin Verilmesi” sayfasının nasıl işlediği açıklanmalıdır.

Finans 25-04-24 20:19

Paylaştığı video gündem olmuştu 'Ferdi Tayfur' göndermesinin sırrı ortaya çıktı! İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün akşam saatlerinde paylaşılan videosu sosyal medyada gündem yarattı. Meclis'teki 23 Nisan törenlerine ve resepsiyona katılmayan Bahçeli ile ilgili sağlık sorunu yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bahçeli ise sosyal medyadan Ferdi Tayfur'un bir şarkısının eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntüleri paylaştı. Bu paylaşımın bir mesaj olup olmadığı da tartışılmaya başlandı. O paylaşımın sırrı ortaya çıktı. İşte Bahçeli'nin kızdığı 2 olay...

Haber 25-04-24 15:20

Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı

Ankara Acıbadem Hastanesi’nde profesyonel ve amatör sporculara yönelik Sporcu Sağlığı Ünitesi hizmete sunuldu.

Yurthaber 25-04-24 12:08

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

Spor 25-04-24 07:28

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 24-04-24 18:19

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: 2 gün önce evine gittik...

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

Magazin 24-04-24 15:30

SON DAKİKA | Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Kapıyı açan kızı acı manzarayla karşılaştı... Yılmaz, Trabzonspor başkanlığı da yapmıştı

Son dakika haberi: Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Mehmet Ali Yılmaz ayrıca spordan sorumlu devlet bakanlığı görevini de yapmıştı. Spor camiasında geniş yankı uyandıran haber sonrası "Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü hakkında son dakika haberleri geliyor...

Spor 24-04-24 14:56

Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 'Devlet' vurgusu... İsim vererek anlattı: Ya siz deli misiniz?

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Görev süresi boyunca kabinenin en çok konuşulan bakanlarından biri olan Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. AK Parti'nin çok önemli isimlerinden biri olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu!

Haber 24-04-24 10:12