Surekli Erekte Oluyor Haberleri

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna dahil oluyor

Her hafta büyük bir heyecanla izlenen “Yalı Çapkını” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oluyor.

Magazin 2024-04-22 09:54:19

Kapıda vize uygulamasıyla Ayvalık'tan Midilli'ye geçen Türk turist kafilesini Yunanistan Başbakanı Miçotakis karşıladı

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, Midilli Adası’nda gerçekleştirdiği program sırasında adayı ziyaret eden 92 Türk vatandaşı karşıladı. Miçotakis, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye ile yakınlaşma politikası yasadışı göç akışının azalmasına yardımcı oluyor” dedi.

Haber 2024-04-20 16:23:41

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 2024-04-18 15:50:26

Antalya'da yüksek nem etkili oluyor

Yüksek nemin etkili olduğu Antalya'da, seyir teraslarından bakanlar kenti, sahildekiler de dağları görmekte zorlandı.

Yurthaber 2024-04-18 15:16:17

Diğer Haber Etiketleri

Oyuncu yalı çapkını Yunanistan turist Kiryakos Miçotakis Ekrem İmamoğlu kozyatağı Pegasus durak antalya manzara nem alara eo Göz ilik vf diş kaşıyıcı mevduat faizi belgesel denizatı izmit körfezi Kocaeli altın fiyatları gram altın 22 ayar 24 ayar gelin damat Altın galatasaray sezon yaşında davinson sanchez ele karakteri Hazar Ergüçlü trafik bayram Hakan Ural Seda Akgül Demet Evgar ecem Pelin Karahan sosyal medya Nihat Hatipoğlu bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek istan cevizi pasta tarifleri tarif Ramazan Ramazan menüsü de erhan iyet türkiye futbol federasyonu verildi Stefan Kuntz Teknik Direktör son dakika bochum Bundesliga Ramazan Bayramı sağlıklı yaşam tatlı isim çarşaf nevresim bastı kredi kartı zihin test İstanbul Boğazı sis 5 nisan avukatlar günü bütün sebzeler çırpma kadayıf kaymaklı ekmek tas kebabı SPK şirket halka arz boxer erkek stanley termos puma çanta skechers kadın spor ayakkabı crocs terlik şapka xiaomi sinyal güçlendirici bilgisayar hoparlör usb dönüştürücü hyperx cloud 2 duracell pil maybelline kapatıcı rexona deodorant led ampul duş başlığı laptop stand boxer Sebze sinek evlilik Şükran Ovalı Çağatay Ulusoy iftar Sahur tiktok flört ilişki sorunları Optik illüzyon zeka testi Nuray Sayarı seçim sonuçları istanbul seçim sonuçları yerel secim sonuclari Seçim 2024 Murat Kurum Ankara ankara seçim sonuçları Mansur Yavaş turgut altinok Ardahan Esenyurt eyüp Yerel seçim YSK İstanbul İzmir 10 paylaşım Voleybol Büyükçekmece Hasan Akgün Ataşehir

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 13:20

Mevduat faizlerinde 25 Nisan virajı! Faiz oranları yüzde 60’a dayandı: ‘O tarihte başlayacak…’

Güncel mevduat faizi oranları ne? Mevduat faizleri yükselecek mi? Elinde Türk Lirası olan yatırımcılar dikkat! 3 ay vadeli faizler yüzde 60’a yaklaştı. Morgan Stanley son tahmininde Türkiye’de faiz indirimi döngüsünün ancak 2025 ilk çeyreğinde başlayabileceğini öngörmüştü. Şimdi gözler mevduat faizlerini yakından ilgilendiren açıklamaya çevrildi. Merkez Bankası faiz kararı belli oluyor. Kritik gün ise 25 Nisan…

Finans 18-04-24 11:43

İzmit Körfezi'ndeki denizatlarının yaşamı belgesel oluyor

Dünyada ve Türkiye'deki denizlerde koruma altında bulunan denizatlarının yaşamı, İzmit Körfezi'nde çekilen belgeselle anlatılacak.

Yurthaber 17-04-24 12:33

Altın fiyatları İran-İsrail gerilimi sonrası tavan yaptı! Evlenecek çiftlere kuyumculardan uyarı: '1 gramlık altınların....'

Ramazan Bayramı tatilinin ardından yaz aylarının gelmesiyle birlikte çiftler düğün hazırlıklarını yapmaya başladı. Çiftlerin düğün hazırlıklarında en önemli masraflarından biri takı ve altın alışverişi oluyor. Rekor fiyatlardan sonra evlenecek çiftlerin takı alışverişi de erken başladı.

Finans 16-04-24 13:03

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Sezon sonunda İtalyan devi Napoli'ye transfer oluyor

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini yeniden peşine takan Davinson Sanchez'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 15-04-24 14:29

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-24 15:31

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Seçim yorumuyla uzun süre konuşulmuştu! Seda Akgül eski partneri Hakan Ural'a böyle yüklendi! 'Hükümet sözcüsü gibi...'

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrası seçim öncesi yaptığı yorumla uzun süre konuşulmuştu. 'Murat Kurum çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural seçimin ardından da Murat Kurum'a desteğini devam ettirmişti. Seda Akgül, Hakan Ural'a canlı yayında tepki gösterdi.

Magazin 13-04-24 12:09

Kavak Yelleri'nin yıldızı Pelin Karahan “Bahar” dizisine konuk oluyor

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisine Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan Pelin Karahan konuk oluyor.

Magazin 12-04-24 09:42

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-24 15:36

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:29

Ramazan Bayramı’nda ‘Tatlı’ uyarısı: İlk günler çok sıkıntılı oluyor

Ramazan Bayramı’nda tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzm. Diyetisyen Gülay Kurt Güneyi, “Özellikle bayramın ilk günleri çok sıkıntılı oluyor. Tatlı türü şeyler yapmak ve yemek zorundaysak tercihimiz; şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar. Porsiyon kontrolü önemli, kan şekerindeki sıkıntılarla birlikte başka hastalıkların da tetiklenmesine yol açabilir. En büyük sıkıntımız; ısrar özellikle misafirliklerde, zararlı olduğunu biliyoruz ancak hayır demeyi bilmiyoruz” dedi.

Haber 08-04-24 12:06

Ütü derdini ortadan kaldırıyor! Çarşaflardaki kırışıklıklar yok oluyor... İşte ücretsiz o yöntem

Herkes kırışıklıklardan kurtulmuş, dümdüz nevresimlerde uyumayı sever. Ancak bu, öncesinde zorlu bir ütü sürecini de ihtiyaç haline getirir. Ütü yapmayı sevmeyen pek çok kişi için çarşafları ütülemek büyük bir dert olur. Fakat çok basit ve ücretsiz bir yöntemle çarşaflardaki kırışıklıkları önlemek de mümkün. İşte o yöntem...

Kadin 08-04-24 10:13

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Kredi kartı faizleri artırılmıştı! Merkez Bankası ve BDDK duyurdu: Bir yıl sonra ilk kez oluyor

Merkez Bankası, kredi kartı nakit çekim faizi, azami akdi faiz ve gecikme faizlerinde artışa gitmişti. Hızla büyüyen kredi kartı kullanımının önüne geçerek enflasyonu dizginlemek isteyen bankanın adımları işe yatamaya başladı. Buna göre kredi kartı harcamalarında 13 haftalık yıllıklandırılmış büyüme bu yıl ilk kez yüzde 100’ün altına Mart’ın son günlerinde geriledi. İhtiyaç kredisi faizleri ise kredi kartı faizlerini solladı.

Finans 08-04-24 07:28

Psikolojik test: Hangi resim daha iyi hissettirdi? Aklınızı okuyor

Psikolojik testler bilinçaltınızda yatan duygu ve düşüncelerinizin açığa çıkmasına yardımcı oluyor. Bu psikolojik testte 4 adet resim bulunmaktadır. Sizi en iyi hissettiren bir adet resmi seçmeli ve altındaki açıklamasını okuyarak testin sonucunu öğrenmelisiniz.

Kadin 06-04-24 08:56

İstanbul Boğazı'nda sis etkili oluyor! Gemi trafiği askıya alındı

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği etkili olan sis nedeniyle askıya alındı.

Haber 06-04-24 07:21

Avukatlar, isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru oluyor

Son dönemlerde isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru olan avukatlar, vatandaşlara, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda adı geçen avukata ulaşmaları ve birebir görüşmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Yurthaber 05-04-24 11:40

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

SPK onay verdi: Bir şirket daha halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırımın ilk halka arzını onayladı. SPK bültenine göre, kurul Garanti BBVA'nın 6 milyar dolar, Fibabanka'nın 250 milyon dolar, Aktif Yatırım Bankası'nın 50 milyon avro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusuna da onay verdi.

Finans 05-04-24 08:15

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Amazon'un moda, elektronik, kişisel bakım ve ev ve yaşam kategorisindeki çok satanlar listesinde yer alan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. En popüler ve güvenilir ürünleri bir araya getirdiğimiz listemizde çantadan sinyal güçlendiriciye, termostan deodoranta kadar her ihtiyacınızı karşılayacak, konforunuzu artıracak ve hayatlarınızı kolaylaştıracak pek çok ürüne yer verdik. Binlerce insanın değerlendirdiği ve beğenisini kazandığı ürünlerden oluşan listemizi gelin, birlikte inceleyelim.

Haber 04-04-24 03:15

'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere nefis tarifler! Ramazan'ın 25. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 25. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 4 Nisan Perşembe iftar menüsünde sakala çarpan çorbası, fırında patatesli köfte, salata ve tahinli kabak tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 04-04-24 00:44

Bir boxer fiyatına üç tane alın! İşte 250 TL altı boxer setleri

Boxerlar, erkekler için iç giyimin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kaliteli bir boxer, hem cilt dostu oluyor hem de uzun ömürlü kullanıma imkan tanıyor. Hem kaliteli hem bütçe dostu seçeneklere ulaşmak da her zaman kolay olmuyor. Ama endişe etmeyin, biz sizin için bir boxer fiyatına üç tane alabileceğiniz, 250 TL altı boxer setlerini bir araya getirdik. Her biri farklı ihtiyaca uygun olan boxer setleriyle avantajlı fiyatlarla alışveriş yapmak için gelin, içeriğimize bir göz atalım!

Haber 03-04-24 17:35

Bu üç ucuz malzeme ile sineklerden doğal ve güvenli bir şekilde kurtulun!

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sinekler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu basit ve ucuz yöntem sayesinde yalnızca üç malzeme kullanılıyor ve evinizdeki sineklerden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Kadin 02-04-24 15:33

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 12:43

Türkiye'nin konuştuğu 'Sucu Metin Şenay olayı' Gaddar dizisine konu oluyor

NOW ekranlarında yayınlanan Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisi büyük bir merakla izleniyor. “Gaddar” dizisinde bu cuma toplumun vicdanını kanatan büyük bir konu işleniyor. Dizide günlerce gündemden düşmeyen 'Sucu Metin Şenay olayı'ndan esinlenilen acı hikâye ele alınacak.

Magazin 02-04-24 12:39

Seçim yorumu olay olmuştu! Eleştirilen Hakan Ural Ekrem İmamoğlu'na yüklendi! 'Geçirdiği beş yılın...'

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrası seçim öncesi yaptığı yorumla gündem olmuştu. 'Çok büyük farkla kazanacak Murat Kurum.' diyen Ural'ın sözleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Bugün canlı yayına çıkan Hakan Ural seçim sonrası ilk yorumu yaptı. Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum karşılaştırması dikkat çekti.

Magazin 02-04-24 11:55

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

TikTok'un yeni çılgın flört yöntemi viral oluyor! Hayatını değiştiren uygulamayı böyle anlattı... Sonsuza kadar onun aklında kalacaksın

TikTok'ta popüler hale gelen son dönemin yeni flört trendi çok konuşulmaya devam ediyor. Yaratıcısı tarafından 'Cavoodle yöntemi' olarak isimlendirilen trend adını aslında sevimli bir köpek ırkından alıyor. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Pheveya'ya göre bir milyondan fazla izlenen ve 100.000'den fazla beğeni alan gönderisinde genç kadın bu yöntemin hayatını tamamen değiştirdiğini söyledi.

Trend 02-04-24 09:20

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Optik illüzyonlu zeka testi: Resimdeki farklı emojiyi 6 saniyede bulanlar gerçek bir dahi kabul ediliyor!

Zeka testleri, insanların dikkat seviyelerini ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmek için kullanılabilen bir araçtır. Resimdeki gizli E harfini bulma testini sadece süper zekilerin 6 saniyede çözebildiği öne sürülüyor. Bu tarz testler, hızlı düşünme, görsel algı ve odaklanma yeteneklerini geliştirmeye oldukça yardımcı oluyor. Siz de hafızanızı zorlamak ve zekanızı test etmek istiyorsanız mu eğlenceli optik illüzyon testine göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 09:54

Astrolog Nuray Sayarı Ekrem İmamoğlu İstanbul’u kaybediyor bu da İstanbul'un hayrına oluyor demişti! Sosyal medyanın diline düştü

Astrolog Nuray Sayarı'nın seçim yorumları uzun süre gündem olmuştu. CHP'nin İstanbul ve Ankara gibi şehirleri kazanmasından sonra Sayarı'nın sözleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 01-04-24 08:48

'Çok büyük farkla kazanacak' demişti! Hakan Ural'ın seçim yorumu tutmadı! O sözleri yeniden gündem oldu

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde 31 Mart Yerel Seçim sonuçları hakkında yorum yapan Hakan Ural'ın o sözleri yeniden gündem oldu. 'Çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural'ın seçim yorumu tutmadı.

Magazin 31-03-24 23:10

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-24 21:13

CANLI Ankara seçim sonuçları! Sandıklar sayım için açıldı... Ankara'yı kazanan belli oluyor? Ankara'da kim önde? Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu?

Ankara seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına giden Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını şimdiden merak ediyor. Ankara, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile devam mı edecek yoksa Turgut Altınok'la değişim mi diyecek? Oy kullanma işlemi sona erdi ve sayımlar başladı. Seçim yasaklarının sona ermesiyle Ankara seçim sonuçları canlı olarak Mynet'te olacak. İşte seçim günü Ankara'da son dakika gelişmeleri...

Finans 31-03-24 18:46

CANLI | ARDAHAN seçim sonuçları: Ardahan'da seçimi kim kazandı? Nefes kesen yarış! AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi?

Türkiye 2024 yerel seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken Ardahan'da da seçim heyecanı yaşanıyor. Sandık başına giden vatandaşlar Ardahan seçim sonuçlarını merak ediyor. Birkaç saat içinde Ardahan'ın yeni belediye başkanı belli olacak. Oy sayım işleminin sona ermesiyle ilk sonuçların geldiği kentte, AK Partili Yunus Baydar mı CHP'li Faruk Demir mi kazandı? sorusunun yanıtı da belli oluyor. İşte Ardahan seçim sonuçları.

Finans 31-03-24 18:27

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

Finans 31-03-24 15:26

10 ay içinde 2 kez bıçaklı soyguna uğrayan ünlü voleybolcu Türkiye'ye transfer oluyor!

Ünlü voleybolcu Aleksandra Uzelac, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Brezilya ekibi Fluminense'den ayrıldığını açıkladı. Yıldız isim son 10 ay içinde 2 kez bıçaklı saldırganlar tarafından soyulmuş ve psikolojik destek almaya başlamıştı.

Spor 31-03-24 15:21

İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları

Türkiye bugün, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçiyor. Tüm yurtta olduğu gibi İstanbul'da da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları ve tüm Türkiye'deki yerel seçim sonuçları anbean Mynet’te olacak.

Finans 31-03-24 08:33

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 30-03-24 22:43

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları belli oluyor. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:16

Ramazanın 20. günü iftar menüsü: 'İftara ne yapsam?' diyenlere özel tarifler!

Ramazan ayının sonu yaklaşırken iftar menüsü fikirleri de hız kesmeden araştırılıyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça pratik oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz lezzetli ve kolay tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 20. gününe özel hazırlanan menü fikri...

Yemek 30-03-24 09:11