Alerji Krizi Haberleri

Yeni savaş kapıda! Çin'den 'güç kullanma' tehdidi: ABD'nin adımı ne olacak?

Çin Milli Savunma Bakanlığına getirilen eski deniz komutanı Amiral Dong Jun, Shangri-la Diyaloğu'nda dünyadaki tansiyonu tavan yaptıran açıklamalarda bulundu. Dünya kamuoyu İsrail'in Filistin zulmünü manşetlerine taşırken, dünyanın diğer ucunda büyük bir savaşın patlak vermesi an meselesi... Çin ile Tayvan arasındaki bağımsızlık krizi giderek derinleşirken, Pekin cephesinin güç kullanma tehdidi başta ABD olmak üzere tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

Manşet 2024-06-02 09:41:38

Çocuğunun ev ödevine yardım ederken bir anda sinir krizi geçiren baba meyve fırlattı! Nar çocuğun dalağını yırtınca soluğu hastanede aldılar

Çin'in Zhejiang eyaletinin Wenzhou bölgesinde ismi Chen olarak açıklanan bir baba ilkokul 3. sınıf öğrencisi Liangliang isimli oğluyla ders çalışıyordu. Matematik problemini defalarca anlatmasına rağmen oğlunun anlayamaması üzerine öfkelenen baba küçük çocuğa nar fırlattı. Meyve çocuğun dalağının yırtılmasına neden olunca ikili soluğu hastanede almak zorunda kaldı.

Trend 2024-06-01 14:57:56

Adliyede başsavcı ile avukat arasında tuvalet kavgası: Bakanlık devreye girdi, kazanan belli oldu! 'Herkesi bekleriz'

Antalya'nın Kaş Adliyesi, tuvalet krizi ile gündem oldu. Avukat Hakan Tüzen, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarıldı, tuvaletin kilidi değiştirilerek avukatların kullanımı yasaklandı. Tuvalet krizi, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonrası çözüme kavuştu. Tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor. Tüzen, "Adliye tuvaletimizin kilidi söküldü. Artık tüm vatandaşlara da açık. Herkesi bekleriz" dedi.

Haber 2024-05-30 10:30:40

O ilde yoğunluk arttı 'İstila' diyerek açıkladı! 'Çok sayıda şikayet alıyoruz'

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Siahmet Atlı, Van’da çevre illere göre polen popülasyonun daha fazla olduğunu belirterek, “Hastalarımız baş edemedikleri bir burun akıntısı, kaşıntı, öksürük, nefes darlığı, balgam ve göz yaşarması durumunda muhakkak göğüs hastalıkları ve alerji polikliniklerimize başvurması gerekmektedir” dedi. Atlı, Van’da mayıs itibarıyla kavak ağacı ve çimen kaynaklı polen istilası olduğunu belirtip rahatsızlıklarla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını vurguladı.

Haber 2024-05-29 13:06:34

Çalıştay toplandı: Mali müşavirler de yeşil pasaport istiyor

Türkiye'de vize krizi devam ederken mali müşavirlerden de yeşil pasaport talebi geldi. Çalıştayda toplanan ve mesleklerinin sorunlarını paylaşan mali müşavirler Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan destek beklediklerini söyledi.

Finans 26-05-24 15:13

Tesla'da Elon Musk krizi! Maaşı olay oldu, reddedin çağrısı geldi

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'da Elon Musk'ın maaşı konusunda tartışmalar yaşanıyor. Bir vekil danışmanlık firması, Tesla hissedarlarını Tesla CEO'su Elon Musk için önerilen 56 milyar dolarlık maaş paketini reddetmeye çağırdı.

Haber 26-05-24 11:28

14 yaşındaki kızın lüks rezidanstaki feci ölümü! Sinir krizi geçirip 15. kata çıkmıştı: Görüntüler ortaya çıktı

Geçen sene İstanbul'da yaşanan acı olayın görüntülerine ulaşıldı. Kağıthane'de 14 yaşındaki kız ailesine kızarak 15 katlı rezidansın teras katına çıkmıştı. Aşağı düşerek hayatını kaybeden kızın kendini attığı tespit edildi. İşte o anlar...

Haber 25-05-24 10:03

Düzce'de ilkokulda akılalmaz olay! Arkadaşlarıyla girdiği yarış ölümüne yol açtı, aile sinir krizi geçirdi

Düzce'de bir ilkokulda arkadaşlarıyla 'hızlı hamburger yeme' yarışına giren 8 yaşındaki Eftelya Kaymak'ın nefes borusuna yemek kaçtı. Nefessiz kalan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eftelya'nın acı haberini alan ailesi ile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 24-05-24 19:26

Kızılcık Şerbeti'nde makyöz krizi büyüdü! O video sonrası yapımcı harekete geçti! İşine son veriliyor

Son dönemde oyuncuları ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinde set iyice karıştı. Geçtiğimiz günlerde dizide Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman 'tükendim' diyerek paylaşımlar yapmış ve bu açıklamaları ile çok konuşulmuştu. Ünlü ismin bu paylaşımlarının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş çektiği bir video ile gündem olmuştu. O video yapımcıyı çok sinirlendirdi...

Kulis 24-05-24 16:00

Müjde Uzman Tükendim dedi, eski aşkı Sinan Akçıl ise inanamadı

Sinan Akçıl, “Tükendim” diyerek isyan eden ve sette astım krizi geçiren eski aşkı Müjde Uzman hakkında söyledikleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-24 11:03

Kendi yaptırdığı camiden son yolculuğuna uğurlandı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden hayırsever Hüseyin Gümüşlü (88), kendisinin yaptırdığı camide kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Yurthaber 21-05-24 14:59

Dilan Polat tahliye olacak mı? Gizli bir şekilde götürüldü, tarih belli oldu

Dilan Polat'ın cezaevinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Banu Parlak olayıyla ilgili görülen davanın duruşması sonrasında Dilan Polat, sinir krizi geçirip kendine zarar vermiş ve avukatları cezaevinde kalamaz deyip tahliyesini istemişti. Süreçle ilgili Polat hastanenin ardından gizlice bugün Adli Tıp'a getirildi.

Kulis 20-05-24 21:23

Sabahın ilk saatlerinde kahreden görüntü! Bu halde bulundu: Yakınları feryat etti

Adana'da serinlemek için girdiği nehirde kaybolan ve bu sabahın ilk saatlerinde cansız bedeni bulanan 18 yaşındaki Yasin Güneş'in yakınları sinir krizi geçirdi. Yakınları Güneş'in cansız bedenine sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 20-05-24 11:36

96 yaşındaki kadının emekli maaşını 15 yıl boyunca komşusu çaldı! Kendi evimde yıllarca esir tutuldum

2. Dünya Savaşı'nda Nazilere karşı savaşan 96 yaşındaki Olga Bogdanova yıllardır yatağa bağımlı halde yaşıyordu. Yaşlı kadın kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldıktan sonra 15 yıl boyunca emekli maaşının komşusu Galina Barashneva tarafından çalındığı ortaya çıktı. Komşu komşusu Galina Barashneva gözaltına alınırken 96 yaşındaki kadın bakımevine gönderildi.

Trend 18-05-24 14:21

Nişanlısı düğün gününün sabahında vefat etti! Arkasından çok büyük bir sır açığa çıktı... Onun gizli hayatını keşfettim

Kaitlin Palmieri isimli genç bir kadın düğün günün sabahında 33 yaşındaki nişanlısı Eric'in kalp krizi geçirerek vefat etmesi üzerine derin bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada tanımadığı bir kadının Eric adında vefat eden bir adamın doğum günü kutlamasını tesadüfen gördü. Kadınla iletişime geçtiğinde ise yaklaşık 1 yıldır aldatıldığını öğrenen Palmieri, "Onun gizli hayatını keşfettim" dedi.

Trend 18-05-24 11:19

Kars Kafkas Üniversitesi'nde ‘çoban’ krizi! O iki soruyu bilemedikleri için eleniyorlar! Konu Meclis'e taşınıyor

Kars Kafkas Üniversitesi'nde yaşanan ‘çoban’ krizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınıyor. İŞKUR aracılığıyla Veteriner Fakültesi’ne alınan çobanlar, kendilerine mülakatta sorulan iki soruyu cevaplandıramadıkları gerekçesiyle eleniyor.

Haber 16-05-24 20:33

Bir ilde gündem oldu! Başsavcı avukatı zorla dışarı attırdı: 'Ben başsavcıyım bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum'

Kaş Adliyesinde yaşanan tuvalet krizi büyüdü. Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında yaşanan atışma HSK'ya kadar gitti. Tüzen kendisine, "Ben Başsavcıyım ve bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" dediğini savunurken Başsavcı Feyzoğlu görüntüleri HSK'ya gönderdi. İşte tuvalet krizinde yaşananlar...

Haber 16-05-24 11:34

Kilo verme ilacı 'kalp krizi riskini azaltabilir'

Yeni bir araştırmaya göre, obeziteyle mücadele için tasarlanan bir iğne, verilen kilodan bağımsız olarak kişilerde kalp krizi ve felç riskini azaltabilir.

Yurthaber 15-05-24 14:26

Öğretmen atamasında mülakat krizi! Mahkemeye gitmeye hazırlanıyorlar

Öğretmen atamalarında “Yüzde 50 KPSS, yüzde 50 mülakat” öngören yönetmelik tartışmaya neden oldu. Bakanlık “Mülakatın oranı azaldı” diye savunurken; CHP, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim Gücü Sen mülakat kararını mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

Egitim 15-05-24 09:50

Bu yüzden Acun Ilıcalı sinir krizi bile geçirdi! Survivor'da SMS oylaması neden kalktı? İddialı iki yarışmacının ismi verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada bu sene SMS oylamasının olmaması krizlerin artmasına neden oldu. Acun Ilıcalı bu yüzden sinir krizi bile geçirdi. Ilıcalı, bu uygulamayı kimlerin istediğini ilk kez açıkladı…

Magazin 15-05-24 07:59

Çoklu damar tıkanıklığıyla kalp krizi geçiren hasta Diyarbakır’da hayata tutundu

İzmir’den Diyarbakır’a gezmeye gelen 70 yaşındaki kadın, çoklu damar tıkanıklığıyla kalp krizi geçirdi.

Yurthaber 14-05-24 15:10

Hastaneye giderken otomobilinde can verdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hastaneye giderken direksiyon başında kalp krizi geçiren kuyumcu, ağaca çarparak duran otomobilinde can verdi.

Yurthaber 14-05-24 10:25

Son 20 yılda arttı: Besin alerjisi her 17 çocuktan birini etkiliyor! Bu besinlere aman dikkat

Türkiye'de her 17 çocuktan birinde besin alerjisinin görüldüğünü belirten Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Son 20 yılda çocuklarda besin alerjisi arttı. Alerji oranlarının artmasını sağlayan besinler inek sütü, yumurta, yer fıstığı, buğday, balık ve kabuklu deniz hayvanları alerjenleridir. Bu alerjiler, hafif deri döküntülerinden sindirim sorunlarına ve ciddi solunum zorluklarına kadar çeşitli reaksiyonlara neden olabilir” dedi.

Kadin 11-05-24 16:02

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 10-05-24 15:33

Kıskançlık krizi geçiren adam masaj salonunu basıp tehditler savurdu! Savunması 'pes' dedirtti: 'Bu normal değil mi?'

Tayland'ın doğusundaki Trat bölgesinde bir adam masaj salonunda çalışan sevgilisini kıskandı. Bir müşterinin sevgilisinin yeni sevgilisi olduğunu zanneden adam masaj salonunu basarak ölüm tehditleri savurdu. Olayın sonrasında 47 yaşındaki Meow isimli kadın durumu polise bildirdi.

Trend 10-05-24 09:43

İşten eve döndünce karısını başka bir adamla yakaladı! Havluya sarılmış halde bulunca sinir krizi geçirdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Çekim yeri belli olmayan görüntülerde bir kadının kocasını aldattığı anda eşine yakalandığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 09-05-24 11:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Avrupa'ya 'Gazze' tepkisi

Avrupa'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur" dedi.

Haber 09-05-24 11:42

Uzmanından altın tavsiye! Bu aktivite kalp krizi ve felç riskini azaltıyor

Kardiyoloji Uzmanı İsmail Erdoğu, yaz aylarında güneşlenmenin kalp hastalığı riskini azalttığını söyledi.

Haber 09-05-24 00:18

Gece öksürüklerine dikkat! Uzmanı uyardı: Bu hastalığın habercisi olabilir! Her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açıyor

Astımın dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığı bilinen kronik bir hastalık olduğunu söyleyen İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir. Bu yakınmaların tekrarlaması ve uzun sürmesi astımın habercisi olabilir. Gece veya sabaha karşı öksürük ve nefes darlığı ataklarında artma olur” dedi.

Kadin 07-05-24 12:20

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Bursa’da genç kız sevgilisini bıçakladı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde sinir krizi geçiren genç kız, sevgilisini sırtından bıçakladı.

Yurthaber 06-05-24 15:50

Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı

Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla sevenlerini endişelendiren şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri hayranlarını endişelendirdi.

Magazin 05-05-24 14:25

Dilan Polat sinir krizi geçirip kendini yaraladı! Avukatı harekete geçti... Flaş gelişme

Dilan Polat'ın kızını gördüğü duruşma sonrası cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği iddia edildi. İddialara göre avukatı tahliye talebi için harekete geçti. Başsavcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.

Magazin 05-05-24 11:02

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-24 14:41

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-24 12:59

Ani öfke patlamalarına dikkat: Kalp krizi riskini artırıyor! Kalıcı hasara yol açabilir

ABD'de yapılan yeni bir araştırma, kısa süreli öfke patlamalarının, kan damarlarının uygun şekilde genişleme kabiliyetine (vazodilatasyon) geçici olarak zarar verebileceğini ortaya koydu.

Kadin 02-05-24 01:02

Şikayetler artmaya başladı, uzmanlar uyardı: Maske takın!

İlkbaharda çöl tozları ve polenler nedeniyle alerji şikayetlerinde artış olduğuna dikkat çeken uzmanlar, açık alanlarda gezintiye çıkanları dikkatli davranmaları konusunda uyardı.

Kadin 30-04-24 15:52

Eski futbolcu Mutlu’nun organları umut olacak

Aydın’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve 8 yıl önce iç organlarını bağışladığı ortaya çıkan eski futbolcu Ümit Mutlu’nun (41) organları hastalara umut olacak.

Yurthaber 30-04-24 12:03

Anjiyo nedir, nasıl ve neden yapılır? Anjiyo ne kadar sürer?

Kalp ve damar hastalıkları günümüzde ciddi sağlık sorunları arasında yer alır. Bu hastalıkların teşhis edilmesi ve tedavi edilmesi kişinin sağlığını koruması açısından hayati öneme sahiptir. Anjiyografi bu hastalıkların tanısında önemli bir rol oynar. Özellikle kalp krizi riskini belirlemek, tıkalı damarları görmek ve tedavi seçeneklerini değerlendirmek için anjiyografi kullanılır.

Haber 29-04-24 19:01

Adnan Oktar krizi iddiası: Trol hesaplar yargıyı ikiye böldü! Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı'na şikayet edildi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'yle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Örgütün sosyal medyada faaliyetlerini sürdüren trol hesaplarına yönelik kapatma talebi yargıyı ikiye böldü. Kulislerde konuşulanlara göre Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı’na şikayet edildi.

Haber 29-04-24 13:29

Tarihi saat kulesinde bayrak krizi! Vali, uzman raporuna sert çıktı: 'Herkes haddini bilecek'

Antalya'nın sembollerinden ve çalınan saatiyle gündem olan tarihi saat kulesine bayrak çekmek için dikilen gönder, kentte tartışmaya neden oldu. Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 'Derhal' talimatıyla dikilen göndere ilişkin, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 'Yapıya zarar veriyor, düşme riski var' raporu hazırladı. Rapora tepki göstererek kurulu uyaran Vali Şahin, "Herkes haddini bilecek. O bayrak en güzel şekilde orada dalgalanacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 29-04-24 11:59

Polen alerjisine dikkat: Uzman isim 'En yoğun saatler' diyerek uyardı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Aziz Uluışık, polen alerjisinin özellikle bahar aylarında havaların ısınmasıyla ortaya çıkan polenlerin tetiklediği mevsimsel bir alerji türü olduğunu belirterek, “Özellikle sabah erken ve öğlen saatlerinde dışarıya çıkmayalım. Spor ve yürüyüş faaliyetlerinde mümkünse kapalı alanları tercih edelim” dedi.

Kadin 29-04-24 11:23

Antalyaspor'da Sergen Yalçın krizi! Son 2 antrenmana çıkmadı...

Sergen Yalçın, yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle Fatih Karagümrük maçı öncesinde Antalyaspor'da yapılan iki antrenmana çıkmadı. Tecrübeli teknik adamın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 28-04-24 17:50

Maden suyunda dışkı örneğine rastlandı! İsviçreli Nestle 2 milyon Perrier şişesini imha etti

Fransa'daki maden suyu krizi yeni bir boyuta ulaştı. İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti. Durumun sebebi olarak ise Mart ayında bölgeyi vuran Monica fırtınası sırasında yaşanan yoğun yağışların olduğu kaydedildi.

Finans 27-04-24 10:57

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi! Kendi imkanlarıyla evine gitti... Sinir krizi geçirdi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine gitti...

Magazin 27-04-24 07:52

Otomobilinin içinde ölü bulundu, ailesine bıraktığı notlar kahretti! 'Artık mezarımın başına gelip...'

Sakarya’nın Erenler ilçesinde M.S. (44) otomobilinin içinde ölü olarak bulundu. Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, “Artık mezarımın başına gelip su dökersiniz, ağaç dikersiniz” yazılı notlar buldu. Durumu haber alarak bölgeye gelen yakınlarının sinir krizi geçirerek feryat etmesi ise yürekleri dağladı.

Haber 25-04-24 12:59

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 23-04-24 11:27

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden hayatını kaybetti

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hakkında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edilmişti.

Haber 22-04-24 17:29

Survivor'da Berna sinir krizi geçirdi! Kenardakiler tepki gösterdi: Saçma sapan çocuk gibi...

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça merakla izleniyor. Mavi Takım Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Kırmızı Takım'da ise bir isim üçüncü gitme adayı olarak belirlendi. Oyun esnasında Berna Merve'ye yenilince sinir krizi geçirdi. Rakip takımda kenarda bekleyenler Berna'ya tepki gösterdi.

Magazin 21-04-24 08:39