Ask Yeniden Dizisi Haberleri

Eski Bursaspor Başkanı Adanur, cezaevinden çıktıktan 3 gün sonra tekrar tutuklandı

Bursaspor'un eski başkanlarından Emin Adanur (34), evini hacze gelen 2 avukat ile icra memurunu dövdürdüğü iddiasıyla yargılandığı davaya ilişkin cezaevinden tahliye edildikten 3 gün sonra başka bir dosyadan 'kaçma ihtimali' gerekçesiyle yeniden tutuklandı. Konut satma vaadiyle 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Adanur, "İşimin başında durup, mağdurların zararlarını gidermem gerekmektedir. Tutuklanmam halinde bu zararları gidermem zora girecektir" dedi.

Spor 2024-06-02 12:14:23

Kızılcık Şerbeti dizisinde 4 oyuncunun ayrılacağı söyleniyordu! Diziden ayrılan ikinci isim belli oldu

Cuma akşamları izleyecileri ekran başına kilitleyen Gold Film’in fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizinin fragmanına günler kala diziden ayrılan isimler duyurulmaya başlandı. Diziden gidecek ikinci ismin ise Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz olduğu ortaya çıktı.

Magazin 2024-06-01 17:27:23

Final sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor! The Umbrella Academy dizisinin final sezon tarihi belli oldu

Netflix'in sevilen çizgi roman uyarlaması 'The Umbrella Academy' dizisi 4. sezonuyla final yapmaya hazırlanırken yayın tarihi de belli oldu. 4. sezonun ilk fragmanı paylaşıldı ve dizinin yayın tarihi 8 Ağustos olarak açıklandı.

Trend 2024-06-01 15:47:53

Dünya çapında ses getiren Filistin protestosu: Formalarındaki o detay dikkat çekiyor!

Şili'de Filistinli göçmenler tarafından 1920 yılında kurulan Palestino isimli futbol kulübü dünya çapında dikkat çeken bir Filistin protestosuna imza attı. Kulüp formalarındaki '1' numarası Filistin haritası olarak yeniden dizayn etti.

Spor 2024-06-01 14:17:15

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan kesin talimat geldi: Yasak

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Usta oyuncuya doktorundan sağlığı için önemli bir talimat geldi.

Magazin 01-06-24 11:43

Beren Saat, Selçuk Yönem ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geldi! Sosyal medya yıkıldı

Kanal D'nin yıllara damga vuran dizisi Aşk-ı Memnu'da hayat verdikleri karakterlerle hafızalara kazınan Beren Saat, Selçuk Yönem ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Üçlünün birlikte karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-06-24 11:01

Dışişleri Bakanlığı açıkladı: ‘Türk vatandaşlıklarını yeniden kazanabilecekler’

Almanya’da yaşayan Türklerin merakla beklediği gelişme açıklandı. Dışişleri Bakanlığı, Almanya'da 27 Haziran'da yürürlüğe girecek kanun değişikliğiyle, ülkedeki Türklerin Alman vatandaşlıklarını koruyarak, Türk vatandaşlıklarını yeniden kazanabileceğini duyurdu. İşte detaylar…

Haber 31-05-24 14:12

KKM hesapları düşüş yeniden hız kaybediyor

Kur korumalı mevduatta düşüş yeniden hız kaybetmeye başladı.

Finans 30-05-24 14:41

Adliyede başsavcı ile avukat arasında tuvalet kavgası: Bakanlık devreye girdi, kazanan belli oldu! 'Herkesi bekleriz'

Antalya'nın Kaş Adliyesi, tuvalet krizi ile gündem oldu. Avukat Hakan Tüzen, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarıldı, tuvaletin kilidi değiştirilerek avukatların kullanımı yasaklandı. Tuvalet krizi, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonrası çözüme kavuştu. Tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor. Tüzen, "Adliye tuvaletimizin kilidi söküldü. Artık tüm vatandaşlara da açık. Herkesi bekleriz" dedi.

Haber 30-05-24 10:30

Son seçim anketi yayınlandı! İşte CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah ve İYİ Parti’nin oy oranları…

Yerel seçim sonuçlarının ardından CHP ile AK Parti arasındaki yarış merak konusu oldu. CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti olarak seçimden çıkmayı başarınca seçim anketlerinden gelen sonuçlar da merak konusu oldu. ASAL Araştırma da son seçim anketini yayınladı. İşte son ankete göre partilerin aldıkları oy oranları…

Manşet 30-05-24 09:29

Yalı Çapkını'na Ömer'den bomba transfer! Pelin diziden ayrılıyor mu? İşte sezon finali tarihi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon finali tarihinin erkene alındı. Dizide Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu da açığa kavuştu. Öte yandan bir diğer sevilen dizi Ömer'den yeni bir transfer geliyor. İşte detaylar...

Magazin 30-05-24 01:16

Almanya'da yıllık enflasyon yeniden yüzde 2,4’e yükseldi

Almanya’da yıllık enflasyon, mayısta yeniden yüzde 2,4’e yükseldi. Böylece Avrupa Merkez Bankasının (ECB) gelecek hafta beklenen faiz döngüsünden kısa bir süre önce, Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip ülkede enflasyon oranı yeniden arttı.

Finans 29-05-24 16:59

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 29-05-24 16:37

Güldür Güldür'e dönmeye hazırlanan Ecem Erkek eridi! Leopar desenli tulumuyla poz verdi

Güldür Güldür'ün Naime'si olarak hafızalara kazınan Ecem Erkek son günlerde şova yeniden dönecek olmasıyla gündemdeydi. Güldür Güldür'e dönmeye hazırlanan Ecem Erkek resmen eridi ve pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 29-05-24 14:36

Galatasaray’da yeni yönetim mazbatalarını aldı

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan seçilen Dursun Özbek ve tüm kurulları, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Spor 29-05-24 12:03

Türkiye'ye gelen 20 ton etten bakteri çıktı! Gıda zehirlenmelerinin başrolü 'salmonella' iddiası doğrulandı

Daha önce yurt dışında çoğunlukla çocuklarda görülüp paniğe yol açan salmonella bakterisi Türkiye'ye gelen 20 ton ette tespit edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem'in iddiası üzerine Et ve Süt Kurumu'ndan açıklama geldi. 'Salmonella bakterisi nedir' sorusunun yanıtı yeniden merak edilmeye başlarken Türkiye'deki salmonella vakası için atılacak adım da belli oldu.

Haber 29-05-24 08:57

Fatih Erbakan'dan çok konuşulacak 'dolar' iddiası: İslam dinarına geçilecek!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Ekonomide yeni fetihler gerçekleştireceklerini belirten Erbakan, Amerikan dolarının ortadan kaldırılacağını ve İslam dinarına geçileceğini iddia etti.

Finans 29-05-24 08:54

Bahar setinde kaos mu var? Yönetmen sete paydos verdi iddiası sonrası Demet Evgar paylaştı

Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı senaryosunu ise Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi hakkındaki iddialar gündemdeydi. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın sette sorun çıkardığı iddia edilirken başarılı oyuncudan yönetmenli poz gecikmedi.

Kulis 29-05-24 08:51

Cansu Taşkın ile pozları ifşa olmuştu! Yılmaz Erdoğan sete ara verilince soluğu lüks yatta aldı

İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın son dönemlerde Cansu Taşkın ile olan pozları çok konuşulmuştu. Erdoğan dizinin sezon finali yapması sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Usta oyuncu lüks bir yatta objektiflere yansıdı.

Magazin 28-05-24 17:01

İlk sezonuyla fırtına gibi esmişti! Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

Ayşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra dizisi ilk sezonuyla ses getirmeyi başarmıştı. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Kübra dizisinin ikinci sezon tanıtımı paylaşıldı. Dizinin yeni sezonunda 6 Haziran'da sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Trend 28-05-24 15:26

150 km hızla gidiyordu! Erbakan'ın makam aracından korkutan manevra

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın makam aracı otoyolda 150 kilometre hızla giderken önlerine aniden bir köpek çıktı. Hızlı refleksiyle manevra yapan sürücü sayesinden feci kaza önlenmiş oldu.

Haber 28-05-24 09:50

ABD borsasında 100 yıl sonra ilk! Yeniden başlıyor: Sadece 1 günde...

Wall Street yaklaşık 100 yıl sonra T+1 takas dönemine geri dönüyor. Bugün itibariyle başlayacak uygulama ile hisse piyasalarında işlemlerin gerçekleşmesi sadece 1 günde yapılabilecek.

Finans 28-05-24 09:08

Yeşim Ceren Bozoğlu Yalan dizisiyle ekrana dönüyor! Afişte görenler şaştı kaldı: Ne güzel zayıfladı

Yalan dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu’nun değişimi gündem oldu. Verdiği kilolar ile bambaşka birine dönen başarılı oyuncu 60 kilo vermişti.

Magazin 27-05-24 14:45

Bu anne kızın hikayesi Türkiye’yi ağlatacak... “Yalan” başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Magazin 27-05-24 13:53

Fatih Erbakan'dan 'İslam birliği' açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Ayasofya Camii'nde kılınacak bir cuma namazının arkasından, cuma hutbesinde İslam birliğinin kurulduğunu ilan etme hedefimizi bir kez daha bütün dünyaya ilan ediyoruz" dedi.

Haber 27-05-24 01:50

Litvanya’da Gitanas Nauseda yeniden cumhurbaşkanı seçildi!

Litvanya’da düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 83,75'ini alan Gitanas Naused yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Haber 27-05-24 00:30

Yargı dizisi final yapıyor! Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'in vedası sosyal medyada gündemde

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Yargı dizisi final yapıyor. Yargı final bölümü ile merak edilirken dizide Ceylin'i canlandıran Pınar Deniz'den veda mesajı geldi.

Kulis 26-05-24 13:51

Güldür Güldür'e dönüyor! Onur Buldu'nun öğretmen eşine yorum yağdı: Çok güzel

Güldür Güldür Show ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Buldu programdan ayrılmıştı. Onur Buldu yeniden Güldür Güldür'e döneceğini açıklayınca gündem oldu. Başarılı oyuncu sosyal medyadan öğretmen eşini paylaşınca beğeni topladı.

Kulis 26-05-24 11:37

SON DAKİKA: Galatasaray 39. Başkanını seçti! Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek, Süheyl Batum'u büyük bir farkla mağlup ederek yeniden başkan seçildi

Son dakika... Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarıştığı seçimde Özbek, oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 18:30

Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Son bölümüyle yine dikkat çeken dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı ortaya çıktı..

Magazin 25-05-24 15:58

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nda yük taşımacılığı yeniden başladı

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun (BTK) Gürcistan'dan geçen bazı bölümlerinde modernizasyon ve genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla yük taşımacılığı yeniden başladı.

Finans 25-05-24 14:08

Alacaklara yapılandırma kararı Resmi Gazete'de! Süre Eylül sonuna kadar uzatıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep'in İslahiye ile Nurdağı ilçelerindeki yeniden yapılandırma süreci devam ediyor. Yeniden yapılandırmanın ilk taksiti için verilen süre eylül sonuna kadar uzatıldı, böylece vatandaşlar bu tarihe kadar ödemeyi gerçekleştirebilecekler.

Finans 25-05-24 10:46

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay oldu! Fazla abartmışlar

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Uzerli'nin yeni dizisi 'Ru', 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu. Dizide yer alan sevişme sahneleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-05-24 09:46

Tüm dengeler değişecek! Demet Evgar'lı Bahar dizisine bomba transfer

Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...

Magazin 25-05-24 08:43

Kızılcık Şerbeti'nde yine yer yerinden oynayacak... Yeni bölüm ifşa oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Her sahnesi izleyiciyi etkilemeyi başaran dizinin yeni bölümü sosyal medyada ifşa oldu.

Kulis 25-05-24 08:25

Naci Görür İstanbul’daki 3 ilçenin ismini verdi: 'Hiç acımadan yıkacaksın'

İstanbul depremi ile ilgili uyarılarına devam eden Prof. Dr. Naci Görür’den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. Betona boğulan İstanbul hakkında deprem tehlikesini yeniden hatırlatan Görür 3 ilçenin ismini verdi ve “Binaları hiç acımadan kepçeyi vurarak yıkacaksın” ifadelerini kullandı. Güngören, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinin havadan çekilen görüntülerinde nasıl betona boğulduğu ise gözler önüne serildi.

Haber 24-05-24 14:22

Türkiye'nin konuştuğu sokak hayvanları için o belediyeler kolları sıvadı! '24 saat canlı yayın' detayı: Projemiz bu

Son günlerin en çok konuşulan konularından biri de başta köpekler olmak üzere başıboş sokak hayvanlarının uyutulacağı iddiası. Sosyal medyada çok konuşulan mesele TBMM'nin de gündemine taşıdı. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "Bununla ilgili belediyelerimiz şimdiden kollarını sıvadılar" diyerek partisinin projesini duyurdu. Erbakan ayrıca söz konusu iddiaya partisinin yaklaşımını da açıkladı.

Haber 24-05-24 13:31

Cannes yorumu olay olmuştu! Hudutsuz Sevda'nın yıldızı Esra Dermancıoğlu tuvalet pozuyla dillere düştü! 'Ne anlatmak istiyor?'

Son olarak başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Miray Daner'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu Cannes yorumu ile gündemdeydi. Festivale katılan ünlü isimleri “çıplaklık” ve “estetik” üzerinden eleştiren Dermancıoğlu'nun sözleri çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de tuvalet pozuyla sosyal medyayı salladı. O kareye yorum yağdı...

Magazin 24-05-24 11:53

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi! Toplantıya katılan Ilıcalı'nın kombini sosyal medyada olay oldu!

Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor... Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de başkanlığa yeniden aday olan Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi. Ilıcalı, kongre üyeleriyle düzenlenen toplantıya takım elbise ile katıldı. Ilıcalı'nın takım elbiseli görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 24-05-24 11:44

Dünya Güzellerim ekranlara geri dönüyor... Yeni sezon için o ünlü isme teklif gitti! Tam 1 milyon dolar isteyince teklif başka isme gitti

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim programı yayınladığı dönemde çok konuşuluyordu. Bir süre YouTube'da yayınlanan program yeniden TV ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. İddiaya göre kadro değişti. Çekimleri Haziran'da başlayacak olan programın sunucusu ise Seray Sever olacağı öne sürüldü.

Magazin 24-05-24 09:30

Bir seçim anketi daha yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki fark açılıyor mu?

31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkan CHP oy oranını koruyor mu? Merak edilen bu soruya seçim anketleri ile yanıt aranmaya devam ederken son açıklama MetroPOLL Araştırma’dan geldi. İşte bugün seçim olsa CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti’nin alacağı oy oranları…

Manşet 24-05-24 07:48

Filenin Sultanları yeniden parkeye çıkıyor! Önümüzdeki maç ne zaman?

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Milletler Ligi (VNL) organizasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Fransa ile karşılaşan millilerimiz parkeden 3-0 galip ayrılmıştı.

Spor 23-05-24 19:27

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı Eric dizisinden yeni bir görsel yayınlandı! Dizinin hayranları sabırsızlıkla bekliyor

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için sayısı günler kaldı. Altı bölümlük mini dizi olarak tasarlanan Eric dizisinin 30 Mayıs'ta seyircisiyle buluşması beklenirken diziden yeni bir görsel geldi.

Trend 23-05-24 15:40

Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı! Hayat böyle bir şey...

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’da Çağla karakterini canlandıran Elit Andaç Çam'ın sevgilisi de tanıdık çıktı. Rol aldığı oyunda birlikte rol aldığı Bülent Emrah Parlak ile arkadaşlığı aşka döndü. Güzel isim bu konuda bakın ne dedi.

Kulis 23-05-24 10:05

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor 22-05-24 15:49

Örümcek tarafından ısırılan hamile kadının bacağı çürümeye başladı! Çok acımaya başladı. Yürüyemiyordum

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinin Apiai bölgesindeki evinde Ketisley Aparecida Freitas Lessa isimli bir kadın yatağında uzandığı sırada örümcek tarafından ısırıldı. Hemen tıbbi yardım istemesine rağmen doktorların kendisini ağrı kesici vererek evine gönderdiğini iddia eden Lessa, üç gün sonra şiddetli ağrılar nedeniyle yeniden hastaneye başvurduğunda bacağının çürümeye başladığını öğrendi.

Trend 22-05-24 15:26

Komiserin sır ölümü! Pırlanta yüzük ve imzalı boş kağıt detayı... 'Tarihi geçmiş ilaçları öğrenince şüphemiz daha da arttı'

Adanalı komiserin Karaman’da aracında ölü bulunduğu olaya dair yeni keşiflere rastlanırken olaydan 3 gün önce odasından pırlanta yüzük ve imzasının bulunduğu boş A4 kağıdının çalındığı, konunun davalık olduğu öğrenildi. Aile, kayda intihar olarak geçen olaya dair yeni keşifler bulup yeniden dava açılması için başvuru yaptı. Komiserin ablası, kardeşinin evi ve makam odasında bulunan psikoloji ilaçlarının son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu ve ilaçların bilinçli şekilde koyulduğunu ileri sürdü.

Haber 22-05-24 11:20

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Netflix dizisi Bridgerton 3. sezonuyla gündemde! 4 günde 45 milyon izleyici...

Eleştirmenlerin hedefinde olan Netflix dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonu sadece dört gün içinde 45 milyon izleyiciye ulaştı. Eleştirmenlere rağmen dizi fanlarını arttırdı.

Kulis 22-05-24 09:42