Degisik Yemekler Haberleri

Doğada yemek hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ekipmanlar

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp kamp ateşi başında lezzetli yemekler hazırlamak, yıldızların altında uyumak mükemmel bir fırsat. Ancak keyifli bir kamp için doğru ekipmanlara sahip olmak çok önemli. Stanley, Nurgaz ve Box&Box gibi önde gelen markaların en gözde ürünlerini bir araya getirdiğimiz bu listede kamp deneyiminizi kolaylaştıracak ve unutulmaz kılacak 15 pratik çözüm bulacaksınız. İşte detaylar!

Haber 2024-05-16 17:07:10

Fırında makarna tarifi: Fırında makarna nasıl yapılır?

Farklı tarifler denemeyi ve damak tadınıza uygun değişik yemekler yapmayı seviyorsanız bu fırında makarna tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Makarnayı her zamankinden çok daha değişik bir şekilde pişirmek için bu tarifi mutlaka deneyin.

Yemek 2024-04-27 14:31:27

Kayseri'de lise öğrencileri yöresel yemekler yapmak için zamanla yarıştı

Kayseri'nin ev sahipliğinde düzenlenen yemek yarışmasına Sivas, Yozgat ve Nevşehir'den katılan lise öğrencileri, şehirlerinin yöresel yemeklerini yapmak için zamanla yarıştı.

Yurthaber 2024-04-17 13:42:10

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 2024-04-03 13:19:02

Diğer Haber Etiketleri

Stanley kamp ekipmanları kamp malzemeleri katlanır piknik masası farklı tarifler tarif tarifi fırında makarna Kayseri yemek lezzet ateş Elazığ leziz türk yemekler türk yemekleri imam bayıldı imam bayıldı tarifi etli tatlılar pare tarifi şerbetli tatlı şekerpare Ramazan Ramazan menüsü simit tarifi yiyecekler makarna pizza mutancana farklı yemekler meyve ve sebze tencere tencere seti doğrayıcı bıçak seti tava kesme tahtası en iyi kesme tahtası blender karaca yağsız fritöz krambıl krambıl tarifi Elmalı hünkar beğendi Sevgililer Günü püf noktası demir tatlısı uşak yemek tarifi Gluten bir tarifi hint mutfağı tüm sebzeler dünya mutfağı cacık tarifi patates tavuk omlet pesto soslu makarna mevsim sebzeleri kereviz tarifi pırasa tarifi aşlama menemen soğanlı mı soğansız mı öğrenci çırpma düğü siyah ekmek philips airfryer mikser arzum blender buharlı pişirici tava seti tefal tava seti lava döküm tencere ekmek yapma makinesi aşevi engelli hasta Kırşehir Valiliği sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı yaşlı beşamel sos tarifi meyveler ve sebzeler pate çılbır sütlaç kilis kebabı kilis tava kilis tava tarifi 1 mil Kapadokya patates suyunun faydaları fritöz ele istedi Masterchef farklı lezzetler kısır nar yılbaşı gecesi çikolata tarifi ezogelin ezogelin çorba tarifi ezogelin çorbası tüm tatlılar kestane kızartma aktan turu mehmet şef smeg smeg buzdolabı smeg kahve makinesi smeg kettle stanley termos stanley termos 1.3 karaca 12 kişilik yemek takımı karaca 6 kişilik yemek takımı karaca baharat takımı karaca baharatlık zwilling Yalova Tokat Japonya Oyuncu ünlüler Alina Boz masterchef eleme masterchef dokunulmazlık sosyal medya söyledi Bahar Candan tatlısı tarifi yuvarlama nerenin böreği nasıl yapılır aydın mutfağı

Gönüllü annelerin ellerinde pişen yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Elazığ’da gönüllü faaliyetler yapan Rızaiye Gönül Elçileri Derneği bünyesindeki gönüllü kadınlar, Ramazan ayında evlerinde yemek yapamayan yaşlı, yardıma muhtaç ve kimsesizlere hazırladıkları yemekleri ulaştırıyor.

Yurthaber 12-03-24 10:15

İmambayıldı tarifi: İmambayıldı nasıl yapılır?

Türk yemekleri lezzetleri ile dikkat çeker. İmambayıldı da bu leziz yemekler arasındadır. Kendine hayran bırakan bu lezzeti siz de evinizde kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:02

Şekerpare tarifi: Şekerpare tatlısı nasıl yapılır?

11 ayın sultanı olarak bilinen ramazan, sabır, hoşgörü, oruç ayıdır. Kurulan iftar ve sahur sofralarında çeşit çeşit yemekler, tatlılar, şerbetler ve atıştırmalıklar olur. Tüm aile, eş dost akraba bu sofraların etrafında toplanır. Ancak kurulan sofralara tat katacak bir lezzet arıyorsanız bu şekerpare tarifimiz tam da size göre.

Yemek 10-03-24 16:21

Airfryer milföy simit tarifi: Airfryer'da milföy simit nasıl yapılır?

Airfryer mutfakların baş köşesindeki yerini almış durumda. Çeşit çeşit yemekler, tatlılar ve hatta atıştırmalıklar Airfyer ile çok kısa süre içinde hazırlanabiliyor. Farklı tarifleri de Airfryer ile denemek mümkün, örneğin: Airfryer'da milföy simit tarifi gibi... Çeşitli öğünlerde servis etmek ya da açlık krizlerinizi dindirmek için Airfryer milföy simit tarifimize mutlaka göz atın! Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 00:21

Airfryer makarna pizza tarifi: Airfryer'da makarna pizza nasıl yapılır?

Airfryer son zamanlarda tüm mutfaklarda yerini almaya başlayan bir alettir. Airfryer ile hem çok kısa süreler içinde çeşit çeşit yiyecekler pişirebilir, hem de çok daha lezzetli ve çok daha sağlıklı yemekler, atıştırmalıklar, tatlılar yapılabilir. Airfryer ile makarna pizza da yapabilir! Airfryer'da makarna pizza tarif için ise gerekli adımları ve malzemeleri aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 07-03-24 23:51

Mutancana tarifi: Mutancana nasıl yapılır?

Ramazanın gelişi ile birlikte iftar için hazırlanacak çorbalar, ana yemekler, tatlılar, misafir edilecek eş dost için listeler yapılmaya başlanır. Her yıl bereketiyle, neşesiyle gelen ramazanda türlü türlü yemekler hazırlamayı, misafir ağırlamayı sevenlerdenseniz Osmanlı mutfağından günümüz mutfaklarına gelmeyi başaran Mutancana tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 07-03-24 22:14

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 07-03-24 14:57

Fiyatı 3 bin 899 TL'ye düştü! Karaca Air Pro Cook 3 in 1 XL Airfryer'ı sizin için inceledik

Sağlık dolu leziz mi leziz yemekler yapmanızı sağlayacak, kaliteli bir airfryer arayışındaysanız Karaca Air Pro Cook'taki indirimi kaçırmamalısınız. Günün fırsat ürünü olan, çoklu pişirme işleviyle öne çıkan airfryerı sizin için inceledik.

Haber 26-02-24 15:09

Elmalı krambıl (Crumble) tarifi: Elmalı krambıl (Crumble) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından, farklı ülkelere ve bölgelere ait yiyecekler, tatlılar, ana yemekler ya da atıştırmalıklar denemeyi, tatmayı seviyorsanız Elmalı krambıl tarifimize mutlaka göz atmalısınız. İngiliz mutfağına ait bu tatlının hem yapımı çok kolay, hem de kolay ulaşabileceğiniz malzemeleri var. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 21-02-24 16:18

Hünkar beğendi tarifi: Hünkar beğendi nasıl yapılır?

Saray mutfaklarından çıkan, adını da buradan alan Hünkar beğendi birçok lokantanın menüsünde görülen ana yemekler arasında yer alır. Ancak bu yemeği siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 15-02-24 00:29

Sevgililer Günü için tatlı bir tarif arayanlara: İşte Sevgililer Günü'ne özel kalpli pasta tarifi! Kalpli pasta nasıl yapılır?

Tüm dünyada kutlanan özel günlerden biri olan Sevgililer Günü genelde evde veya dışarıda yenen romantik yemekler ile geçer. Ancak el lezzetine güvenenlerden, mutfakta sevdikleri için vakit geçirmekten keyif alanlardansanız evde romantik bir Sevgililer Günü kutlaması yapmak isteyebilirsiniz. Eğer böyle düşünüyorsanız Sevgililer Günü için özel olarak yapabileceğiniz kalpli pasta tarifimize göz atabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 12:19

Demir tatlısı tarifi: Demir tatlısı nasıl yapılır?

Dünyanın farklı mutfaklarından en lezzetli tatlılar ve yemekler zaman içinde diğer ülkelerin mutfaklarına da girmeyi başarmıştır. Bunlardan biri de bir çeşit lokma tatlısı olan demir tatlısıdır. İran’da, Azerbaycan’da ve Türkiye’nin de en çok Erzurum şehrinde yapılan demir tatlısını siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek 10-02-24 14:00

Glutensiz beslenenler için alternatif yemek tarifi önerileri

Glutensiz bir diyet sürdürenler için lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamak bazen zorlayıcı olabilir. Gluten içermeyen bir beslenme tarzı aslında birçok lezzetli alternatife kapı açar. Glutensiz beslenenler için alternatif yemek tarifi önerilerini derledik. Bu tarifler, hem besleyici hem de damak tadınıza hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Yemek 09-02-24 08:46

Dünya mutfağı evinizde: Evde kolayca yapabileceğiniz etnik tarifler

Mutfağınızda standart yemekler yapmak yerine dünya mutfağından farklı yemekleri denemeyi seviyorsanız bu tarifler tam size göre. Dünyanın farklı bölgelerinden birbirinden leziz ve popüler yemekleri evinizde kolayca hazırlayabilir, ister doyasıya tüketebilir isterseniz de akşam yemeğine gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Hepsi maharetinize hayran kalacak ve tarifini isteyecekler.

Yemek 08-02-24 11:56

Sadece 5 malzemeyle yapabileceğiniz pratik ve leziz tarifler

Hayatın koşturmacası içinde pratik ve lezzetli yemekler bulmak zaman zaman zorlayıcı olabilir. Ancak endişelenmeyin, çünkü işte size kurtarıcı tarifler! Sadece 5 malzemeyle hazırlayabileceğiniz bu tarifler, hem zamanınızı hem de enerjinizi korumanıza yardımcı olacak. Lezzetli ve doyurucu bu tarifler, mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin ve aceleyle yemeğini hazırlamak zorunda olanların favorisi olacak!

Yemek 07-02-24 16:04

Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz muhteşem tarifler

Her mevsimin kendine özgü sebzeleri, yaratıcı ve lezzetli yemeklerin yapımında kullanılır. Mevsim sebzelerini kullanarak hazırlanan yemekler, hem besleyici hem de lezzetlidir. Kışın pırasa ve karnabahar, yazın domates ve biber gibi sebzelerle muhteşem tarifler deneyebilirsiniz. Mevsim sebzeleriyle hazırlayabileceğiniz birkaç muhteşem tarifi sizler için derledik.

Yemek 07-02-24 11:57

Öğrencilere özel akşam yemeğini kurtaracak pratik tarifler

Öğrencilerin; yoğun tempoda geçen bir günün ardından evde kolayca hazırlayabilecekleri çok lezzetli ve bir o kadar da doyurucu yemekler var. Dersler, ödevler ve sınavlardan sonra eve geldiklerinde akşam yemeğini pratik bir şekilde halledip afiyetle yiyebilecekleri tarifleri listeledik. Üstelik bu pratik tariflerle dışarıdan yemek siparişi vermek yerine evde yaparak öğrenci bütçesine katkı sağlamak da mümkün. İşte pratik, leziz ve herkesin kısa sürede hazırlayabileceği o tarifler...

Yemek 07-02-24 11:15

Sevgilinizin mutfakta harikalar yaratmasına yardımcı olacak hediye önerileri

Sevgililer gününde en çok düşündüğümüz konulardan birisi de hediye seçmek ama endişelenmeyin, sizi sevindirecek bir seçkiyle karşınızdayız. Sevgiliniz yeni tarifler denemeyi ve lezzetli yemekler hazırlamayı seviyorsa ona mutfakta keyifle vakit geçirebileceği ve hobisini geliştirmesine yardımcı olacak bir hediye alabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz pek çok ürün alternatifini içeren listemize birlikte göz atalım.

Yemek 06-02-24 15:07

Kırşehir'de kazanlar yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yurthaber 29-01-24 11:09

Beşamel sos tarifi: Beşamel sos nasıl yapılır?

En lezzetli yemeklerin tadına tat katan soslardır. Et yemekleri, balık yemekleri ya da sebze yemekleri fark etmeksizin hazırlanan özel soslar sayesinde yapılan tüm yemekler, çok daha lezzetli hâle gelir. Birçok farklı yemeğe eşsiz bir lezzet katan beşamel sos da dünyaca ünlü ve bilinenin aksine yapımı son derece kolay bir sostur.

Yemek 27-01-24 00:41

Mandalinalı kereviz tarifi: Mandalinalı kereviz nasıl yapılır?

En lezzetli tatlılar, yemekler ya da çorbalar kendi mevsiminde meyveler ve sebzeler kullanılarak yapılır. Siz de mevsiminde sebzelerle ve meyvelerle farklı tarifler denemek istiyorsanız mandalinalı kereviz tarifimiz tam size göre!

Yemek 24-01-24 19:04

Cezerye tarifi: Cezerye nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşitli tatlılar, yemekler, çorbalar dışında tarihi çok eskilere dayanan ve bol vitaminli, enerji deposu atıştırmalıklar da bulunur. Bunlardan biri de adını Arapça havuç anlamına gelen “cezer” kelimesinden alan cezeryedir. Adana ve Mersin bölgelerinde en yaygın olan tatlı türlerinden olan cezerye, çeşitli malzemeler kullanılarak evdeki imkânlarla da yapılabilir.

Yemek 24-01-24 17:22

Ispanaklı köfte tarifi: Ispanaklı köfte nasıl yapılır?

Bilinen yemekler, farklı tarifler ile bir araya getirilerek yepyeni lezzetler oluşturulabilir. Eğer siz de yeni tarifler denemeye ve yeni lezzetler tatmaya hazırsanız kendi mutfağınızda bu tarifleri deneyerek yemek davetlerinizi ya da öğünler için hazırladığınız sofraları renklendirebilirsiniz. Protein kaynağı köfteler ile bol miktarda vitamin içeren ıspanağı bir araya getirerek elde edebileceğiniz ıspanaklı köfte ise bu tariflerden yalnızca biri…

Yemek 24-01-24 17:06

Airfryer fırın sütlaç tarifi: Airfryer'da fırın sütlaç nasıl yapılır?

Airfryer sayesinde birçok yiyecek, atıştırmalık, tatlı veya birkaç aşamalı zor görünen yemekler kısa sürelerde yapılabilir. Yüzyıllardır bilinen, tüketilen ve sevilen sütlaç da son yılların en gözde mutfak aletlerinden biri olan Airfryer ile kolaylıkla yapabileceğiniz geleneksel Türk tatlıları arasında yer alır.

Yemek 19-01-24 17:24

Airfryer Kilis tava tarifi: Airfryer'da Kilis tava nasıl yapılır?

Airfryer, kısa sürelerde pişirme özelliği, diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kalorilerde yemekler hazırlaması ve pratikliği ile son yılların en gözde mutfak aleti hâline geldi. Dünyaca ünlü mutfakların yemeklerini de, Türk mutfağına has nadide lezzetleri de Airfryer ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Adını doğum yeri kabul edilen Kilis’ten alan Kilis Tava yemeğini de Airfyer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 19-01-24 17:16

Aç karnına çiğ suyunu için, kabızlığı şıp diye kessin! Kayaların içinden çıkıp gelen şifa

Sofraların baş tacı patatesle çok çeşitli ve leziz yemekler yapılıyor. Sık tüketilen patatesin sağlığa da farklı faydaları var. Özellikle çiğ patates suyunu içmenin kabızlığı geçirdiği ve kilo vermeye yardımcı olduğu belirtiliyor. Kapadokya'daki yer altı doğal soğuk hava depoları, Türkiye’nin patates ihtiyacının büyük kısmını karşılıyor. Farklı yörelerden hasat edilen patatesler, bölgeye özgü tüf kayaların oyulmasıyla oluşturulan doğal soğuk hava depolarında saklanıyor ve sofralarımıza geliyor.

Kadin 19-01-24 14:11

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmanızı sağlayacak 4000 TL altı airfryer modelleri

Evinizde sağlıklı yemekler yapmanın ve atıştırmalıkları daha hafif, daha az yağlı bir şekilde hazırlamanın en pratik yolu olan airfryerlar sağlıklı yaşam tarzınıza uygun alternatifler sunuyor. 4000 TL'nin altında uygun fiyatlarla sunduğumuz bu derlemede, lezzetli yemekleri kolayca hazırlamanızı sağlayacak en popüler airfryer modellerini sizler için bir araya getirdik. Hem bütçenize dost hem de mutfakta size keyifli bir deneyim sunacak airfyerlara gelin, göz atalım.

Yemek 11-01-24 16:26

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

Narlı kısır tarifi: Narlı kısır nasıl yapılır?

Mutfağınızda çok kısa süreler içinde ve çok az malzeme ile yapabileceğiniz birçok tarif bulunuyor. Bu tarifleri hazırlayarak ister çeşitli yemekler sunduğunuz davet sofralarınıza renk katabilir, isterseniz de çay saatlerinizde arkadaşlarınıza, dostlarınıza ya da ailenize servis edebilirsiniz. Kısırın farklı bir türü olan narlı kısır tarifini de aşağıda bulabilir, bu lezzeti evde kendi imkanlarınızla birkaç dakika içinde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-23 23:55

Yılbaşı çikolatası (yeni yıl çikolatası) tarifi: Yılbaşı çikolatası nasıl yapılır?

Yılbaşı akşamını evde sevdiklerinizle kutlayacaksanız çok çeşitli, lezzetli yemeklerin, tatlıların, salataların olduğu bir menü hazırlamayı tercih edebilirsiniz. Ailenize, akrabalarınıza, dostlarınıza servis edebileceğiniz lezzetlerle bütün bir yıl damaklarda kalacak bir gece yaşayabilirsiniz. Yemekler dışında özellikle son zamanların gözde lezzeti olan yılbaşı çikolatasını da kolaylıkla yapabilir ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 16:19

Yılbaşı salatası tarifi: Yılbaşı salatası nasıl yapılır?

Evde yapılan yılbaşı kutlamalarında sofrada çeşit çeşit tatlılar, salatalar, yemekler sunulur. Hem lezzetleri ile damaklara hitap eden hem de görüntüleri ile göz doyuran birçok tarif, yılbaşı gibi özel günlerde bir araya gelir. Siz de sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla evde keyifli bir yılbaşı yemeği verecekseniz aşağıdaki yılbaşına özel salata tarifini uygulayarak sofranızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 28-12-23 16:11

Ezogelin çorbası tarifi: Ezogelin çorbası nasıl yapılır?

Türkiye’ye has birçok lezzet vardır. Ülkenin dört bir yanındaki farklı bölgelerden, şehirlerden ya da köylerden yemekler, çorbalar, tatlılar ya da farklı atıştırmalıklar çıkmıştır. İsimleri ile ayrı, lezzetleri ile ayrı dikkat çeken bu yiyeceklerden biri de Gaziantep’ten doğduğu bilinen ezogelin çorbasıdır. Sadece birkaç malzeme ile yapılan bu çorba, birçok yemek davetinde tercih edilen, hem lezzetli hem de pratik bir tarifi bulunan çorbalar arasında yer alır.

Yemek 26-12-23 17:44

Airfryer kestane tarifi: Airfryer'da kestane nasıl yapılır?

Günümüzün en gözde mutfak aletleri arasında yer alan Airfryer'da çeşitli yemekler ve tatlılar hazırlayıp sunabildiğiniz gibi lezzetli atıştırmalıklar da pişirebilirsiniz. Sebze haşlama, kızartma, közleme gibi işlemleri de Airfryer sayesinde çok kısa süreler içinde hazırlayıp sunabilirsiniz. Kış aylarının en sevilen atıştırmalıklarından biri olan kestaneyi de Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirip servis edebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:45

Airfryer patates kızartması tarifi: Airfryer'da patates kızartması nasıl yapılır?

Son yıllarda mutfakların gözde cihazı hâline gelen Airfriyer ile türlü türlü yemeklerin sunulduğu eşsiz lezzetlerde sofralar kurabilir, çok kısa süreler içerisinde hem lezzetli hem sağlıklı tatlılar ve yemekler hazırlayabilirsiniz. Patates kızartmasını da Airfryer kullanarak çok az yağ ile ve sağlıklı bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 26-12-23 15:17

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-23 13:02

Airfryerdan kahve makinesine mutfağınıza hava katacak ürünlerde indirimler başladı

İhtiyacınız olan mutfak ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak isteyenler sizleri böyle alalım. Smeg, Cosori, Karaca ve daha birçok markada Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında kaçırılmayacak indirimler başladı. Mutfağınıza ve sofranıza hava katacak, yemek pişirme deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak, pratik ve hızlı yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden kullanışlı mutfak ürünleriyle tanışmak isterseniz, sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara göz atmalısınız.

Yemek 11-12-23 16:52

Yalova’nın yabancı gelinleri kültür sofrasında buluşuyor

Uluslararası Kadın ve Toplumsal Gelişim Derneği’nin hayata geçirdiği “Farklı Kültürler Aynı Sofrada Buluşuyor” projesi çerçevesinde haftanın 3 günü kurulan sofrada Türkiye’nin 7 bölgesinin yanı sıra 20 ülkeden kadınların yaptığı yemekler beğeniye sunuluyor.

Yurthaber 07-12-23 13:25

Bu restoran daha önceki hiçbir deneyime benzemiyor! Müşteriler garsonların yüzlerine tokat atması için para ödüyorlar

Japonya'da bir restoranın müşterilerine parayla tokat servisi sunması görenleri şaşkına çevirdi. Japonya'nın Nagoya kentindeki restorana gelen müşteriler yemekler için ayrı para öderken garsonların yüzlerine tokat atması için de para ödüyor. Restoranda müşterilerin çektiği görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı.

Trend 06-12-23 11:16

1 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star'da dün akşam ödül oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Yemeğini en başarılı yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oldu. Yeni bölümde yarışmacılar kestane ile yemekler yaptılar. İşte MasterChef ödül oyununun kazananı ve 100.000 TL büyük ödülün sahibi...

Magazin 02-12-23 12:37

Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı! Yemekler MasterChef jürisi Somer Şef'ten...

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor. Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Magazin 29-11-23 13:53

MasterChef eleme adayı kim oldu? 23 Kasım 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım?

MasterChef dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın son bölümüne ilişkin bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Gecede Türk mutfağından yemekler yapıldı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 23 Kasım MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte merak edilenler...

Magazin 24-11-23 12:02

Bahar Candan'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar... Çeteyle yemeğe reklam yüzü olarak gitmiş, bakın ne kadar kazanmış

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın tutuklanmalarının ardından ifadelerine yönelik yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütüne üye olmak, kara para aklamak suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden Bahar Candan 10 bin TL karşılığında çetenin yemekler de reklam yüzü olduğunu söyledi.

Magazin 19-11-23 13:33

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

MASTERCHEF YUVARLAMA TARİFİ! Aydın usulü yuvarlama nasıl yapılır?

MasterChef yuvarlama tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise yuvarlama oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu yemek için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü yuvarlama nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:52

MASTERCHEF PAŞA BÖREĞİ TARİFİ! Aydın Paşa böreği nasıl yapılır? İşte malzemeler

MasterChef paşa böreği tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise paşa böreği oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu börek için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Paşa böreği nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:43