Dj Khaled Haberleri

Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! İstanbul'da DJ kabusu yaşadı: Babalar sözünü tutar

Eski patronları, DJ Muharrem Ülker'in kabusu oldu! İstanbul'da işten ayrılan Ülker'e patronları başka bir mekanla anlaşmaması için gözdağı verdi, patronlardan biri "Orada çalışmaya başlarsan gereğini yaparız" diye mesaj attı. DJ Ülker yeni işyerinde başlamaya çalıştıktan sonra eski patronun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı. Eski patrondan bir de sosyal medyada "Babalar sözünü tutar" paylaşımı geldi.

Haber 2024-04-16 10:18:00

Melis İşiten’e konuk olan Samet Liçina’ya terleten soru: “Patlatan bedelini öder”

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı, DJ ve sosyal medya fenomeni Samet Liçina Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Ünlü isim programda kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 2024-04-05 15:34:38

29 kişinin can verdiği Masquerade yangınında kurtulan tek işçi nasıl hayatta kaldığını anlattı! Kahreden detay: İnsanlar kaçmayı bıraktı

2 Nisan'da İstanbul'da Masquerade eğlence kulübündeki yangında tadilat yapan 29 işçi hayatını kaybetti. Faciadan kurtulan marangoz işçisi Ercan E. o gün içerde yaşadıklarını anlattı. Bir koridor bulduktan sonra sürünerek dışarı çıktığını anlatan işçi, "Yangın bitme noktasına geldiği için insanlar kaçmayı bıraktı. Ardından DJ kabininin arkasında çok şiddetli dumanlar yükseldi sonra elektrikler kesildi ve kaos ortamı oluştu." dedi. İşte yürek yakan olaydaki detaylar...

Haber 2024-04-04 16:01:41

Bomba patlamış gibi... Her yer simsiyah! Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangından yeni görüntü! DJ Gökay Tevlek'in babası anlattı: Çenesinde yara vardı, kötü durumdaydı

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB tarafından servis edilen görüntülerde gece kulübünün içinde oluşan ağır hasar dikkati çekti. Öte yandan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Oğlu DJ Gökay Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, yaptığı açıklamada çene kısmında yara olduğunu belirterek "Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı" diye konuştu.

Haber 2024-04-03 13:58:46

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-24 11:01

Doğukan Manço acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu! 'Son fotoğrafımızmış'

Aranjör ve Dj Semih Tuncer, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Tuncer'in ölüm haberini usta sanatçı Barış Manço'nun müzisyen oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 23-03-24 17:38

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-24 10:51

Yetenek Sizsiniz'in DJ Yıldırım'ı kocaman oldu! Acun şimdi görse sandalye fırlatır

Bir döneme damga vuran Yetenek Sizsiniz'e katılarak arabesk rap performansı ile damga vuran DJ Yıldırım sosyal medyada oldukça aktif. Yıldırım Elmas son halini paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 12-02-24 21:47

Tesla Uludağ’da eksi 5 derecede dondu, Renault kurtardı

Tesla ile Uludağ’a çıkan ünlü DJ Doğuş Çabakçor, eksi 5 derecede Tesla’sını park edince olanlar oldu.

Yurthaber 17-01-24 12:25

Metroda unutulan eşyalar 'yok artık' dedirtti! Solunum cihazı, tekerlekli sandalye, dj seti...

İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. Konuyla ilgili konuşan Metro İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Aylin Erol, "Tekerlekli sandalyesini unutmuş bir yolcumuz. Biz çok merak ediyoruz sonrasında nasıl yolculuğuna devam etti" dedi.

Haber 08-12-23 16:59

Ünlü çiftten alyanslı poz! İbrahim Selim, DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımı attı

Ünlü sunucu İbrahim Selim kısa bir süre önce, yeni bir aşka yelken açtığı DJ sevgilisi Daye Ay ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Nişan yüzüklerini takan çiftin mutluluğu yüzlerinden okundu. İşte İbrahim Selim - Daye Ay çiftinin nişan pozları...

Magazin 26-11-23 16:27

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın barıştı mı? O paylaşım kafaları karıştırdı

Sadece 53 gün evli kalan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın yeniden bir araya geldiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Geçtiğimiz sene tek celsede boşanan ikilinin buluşmasını oyuncunun köpeği ortaya çıkardı. Boluğur ve Aydın aynı anda oyuncunun minik dostunu paylaşması kafaları karıştırdı.

Magazin 15-11-23 10:51

Beni başkan seçin, görün dedi, okula DJ getirdi

Denizli’de ilkokul 4. sınıf öğrencisi, sınıf başkanlığı seçiminde arkadaşlarına eğlence vaat etti.

Yurthaber 03-11-23 11:05

Bakan Koca: Tarihi görev için hazırız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Bakan Koca, "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi kurulumu, gerekli durumlarda ileri tetkik ve tedavi için yaralıların ülkemize nakli, sağlık personeli desteği, ilaç ve tıbbi cihaz temini konularında hazır olduğumuzu, diğer görüşmelerimde olduğu gibi Mısırlı mevkidaşıma da ilettim." dedi.

Haber 18-10-23 19:27

Ünlü DJ Mahmut Orhan saldırı sırasında İsrail'deydi! Korkutucuydu...

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattığını duyurdu. Hamas'ın saldırısı sonrası ünlü DJ Mahmut Orhan'ın İsrail'de olduğu ortaya çıktı. Ünlü isim saatler sonra bir açıklama yayınladı.

Magazin 08-10-23 08:11

Watsons Gençlik Festivali’nin 2. yılında gençler kesintisiz müzik ve eğlenceye doydu

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’ne katılan 10.000’in üzerinde katılımcı; Manga, Adamlar, Yaşlı Amca, Nova Norda, Eftalya Yağcı konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin tadını çıkardı.

Kadin 02-10-23 17:43

Türk DJ'in gizemli ölümü! Ardındaki sır perdesi aralandı... Ormanlık alanda bulunmuştu, restoranın önünden kaçırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'nın ünlü DJ'lerinden biri olana 43 yaşındaki Koray Alpergin'in cansız bedeni 2022 yılında ormanlık bir alanda bulunmuştu. Türk DJ Alpergin'in gizemli ölümüne dair soruşturma devam ederken olaya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. Ünlü isimlerle arkadaş olan Türk DJ'in sevgilisiyle yemek yediği restoranın önünden kaçırıldığı ve işkence yapılarak öldürüldüğü ifade edildi.

Trend 21-09-23 14:37

Mahmut Orhan kimdir, kaç yaşında nereli? Dünyaca ünlü Dj Mahmut Orhan'ın boyu kaç? And Go şarkısıyla gündem oldu!

Ünlü Türk Dj Mahmut Orhan, sosyal medyada gündem oldu. Müzik çalışmalarına henüz 16 yaşındayken başlayan ünlü ismin şarkıları şu sıralar dünya müzik listelerinde yer alıyor. Orhan'ın hayranları 'Mahmut Orhan boyu ve Mahmut Orhan ve And Go şarkı sözleri' ekranını sorguluyor. Peki, Mahmut Orhan kimdir, kaç yaşında nereli? Dünyaca ünlü Dj Mahmut Orhan'ın boyu kaç? And Go şarkısıyla gündem oldu!

Magazin 17-09-23 23:50

'Hayatımda kimse yok' demişti ama... Demet Özdemir o isimle yakalanınca panikledi

Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliği noktalayan Demet Özdemir, Yunan Dj Sergio aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak oyuncu geçtiğimiz günlerde yine aynı isimle yakalandı ve panik oldu.

Magazin 17-09-23 14:46

Demet Özdemir'in Yunan sevgilisi DJ Sergio mu? İlk defa açıkladı

Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu Demet Özdemir, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geliyor. Demet Özdemir, "Aşka küstünüz mü?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Magazin 10-09-23 16:16

Damadın ihanetini düğünde sağdıçlar itiraf etti! Gelin şoke oldu... “40 madde saydılar”

Sosyal medyada “DJ Lost One” kullanıcı adıyla bilinen bir müzisyen çalıştığı bir düğünde yaşadığı ilginç bir durumdan söz ederek sosyal medyanın gündemine oturdu. Müzisyen damadın yakın arkadaşlarının düğün töreninde yaptığı konuşma sırasında geline ihanete uğradığını itiraf ettiğini söyledi. 14 kişilik arkadaş grubunun itirafının başta damat olmak üzere salondakileri büyük bir şaşkına çevirdiğini söyleyen DJ, “40 madde saydılar. Çılgın bir bekarlığa veda partisi olmuş” dedi.

Trend 08-09-23 08:35

Demet Özdemir annesini paylaştı bakan bir daha baktı! ''Güzellik genetikmiş''

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü oyuncu son olarak annesinin doğum gününü kutladı. Özdemir'in annesini gören herkes hayran kaldı.

Magazin 17-08-23 17:18

Demet Özdemir'e aşk yaradı! Tatil pozlarına yorum yağdı

Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Yeni sezon öncesi Yunanistan tatilinde moral depolayan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 12-08-23 16:50

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in sosyal medya kazancı ağızları açık bıraktı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir, Engin Akyürek ile başrolü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan ünlü ismin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Özdemir'in 24 saatlik bir story için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Magazin 07-08-23 14:09

Oğuzhan Koç’tan boşanan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk pozunu paylaştı

Oğuzhan Koç’tan boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir'den ilk paylaşım da geldi. Atina'da ev alan ve yeni aşka yelken açan Özdemir sosyal medyada konuşulan isimler arasında...

Magazin 31-07-23 13:25

Demet Özdemir'in konser tarzının bedeli dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Oğuzhan Koç ile yollarını ayırmasının ardından DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün The Weeknd konseri için İtalya'ya gitti. Konser tarzıyla büyük beğeni toplayan Özdemir'in kombinin bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 29-07-23 17:29

The Weeknd konserine giden Demet Özdemir'e İtalya'da büyük ilgi! Pozları çok konuşuldu

Oğuzhan Koç ile boşanmasının ardından ismi ünlü DJ Sergio ile anılan güzel oyuncu, her yaptığıyla olay oluyor. Son olarak kız arkadaşlarıyla The Weeknd konserine giden Özdemir İtalya'da büyük ilgiyle karşılandı. Hayranlarıyla fotoğraf çekilmeyi ihmal etmeyen ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 29-07-23 12:18

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile ilk kez görüntülendi!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir şarkıcı Oğuzhan Koç ile kısa süren evliliği sonrası magazin gündeminde yer almıştı. Boşanma sonrası sessizliğini bozan Demet Özdemir yeni sevgilisi DJ Sergio ile Yunanistan tatilinde aynı arabada görüntülendi.

Magazin 24-07-23 20:24

Yunan DJ ile yakınlaştı, paraya kıyıp ev aldı! Demet Özdemir'in sevgilisi kim?

Yunan DJ Sergio ile yakınlaştığı iddia edilen Demet Özdemir, Yunanistan'da ev almıştı. Demet Özdemir 1 milyon euro'ya aldığı evden sonra komşudan çıkmaz oldu. Oyuncu "Turist değil yerliyim" pozlarıyla da dikkat çekti. Demet Özdemir ve DJ Sergio'nun paylaşımları da gündem oldu.

Magazin 23-07-23 14:40

Yetenek Sizsiniz'in DJ Yıldırım'ının son hali şaşırttı! “Çocuk değişmiş Acun hala aynı”

Yetenek Sizsiniz'e arabesk rap performansı ile damga vuran DJ Yıldırım’ın son hali olay oldu. 2012 yılında yarışmaya katılan Yıldırım Elmas jüri üyelerini etkilemiş ve Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan üç evet almıştı. Yıldırım Elmas’ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-05-23 08:38

İngiliz radyocu DJ Ant Payne Türkiye’deki depremle dalga geçmişti! Tepkilerin ardından özür diledi

İngiltere’de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne, Türkiye’de yaşanan depremlerin ardından canlı yayında yaptığı gafla tepkilerin odağına yerleşmişti. Ünlü radyocu yıkıcı depremlerin ardından dinleyicilerine Türkiye’ye ucuz uçuşlar için rezervasyon yaptırmalarını söylemişti. Depremle dalga geçen radyocu tepkilerin ardından Twitter hesabından özür diledi.

Trend 15-02-23 16:00

Şarkıcı Zeynep Bastık ve Dj Artz aşkı gün yüzüne çıktı! Farah Zeynep Abdullah'ın eski aşkı...

Son dönemde verdiği pozlarla gündeme gelen şarkıcı Zeynep Bastık'ın Dj Artz ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin eğlendiği mekânda eski eş de vardı. Evliliği kısa süren şarkıcı Bastık'ın yeni aşkı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi çıktı.

Magazin 04-02-23 11:53

Grup seks itirafı gündem olmuştu! Selena Gomez'in yeni aşkı tanıdık çıktı

Bir dönem ünlü şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan güzel oyuncu Selena Gomez'in yeni aşkının, grup seks skandalına karışan DJ Drew Taggart olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-01-23 17:02

Merve Boluğur'a 10 tam altın takmıştı! Aslı Hünel kendisine öyle bir hediye aldı ki...

40 günde boşanan Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın düğününde nikah şahidi olan Aslı Hünel arkadaşına 10 tam altın takarak gündem olmuştu. Hünel bu sefer de kendisine aldığı yeni yıl hediyesiyle dikkat çekti. Aslı Hünel kendisine 'yürüyen ev' aldı.

Magazin 30-12-22 15:47

Ozan Doğulu ve sevgilisinin boy farkı sosyal medyada dalga konusu oldu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Çiftin fotoğrafı akıllara Addams Ailesi'ni getirdi.

Magazin 28-12-22 15:48

Merve Boluğur yine rahat durmadı! Survivor'a katılacağı söyleniyordu: Mayolu pozu ve bronz teni ile Instagram'ı yaktı geçti

Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Merve Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.

Magazin 24-12-22 14:54

Ünlü DJ Chantell Jeffries iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Tamamen transparan

30 yaşındaki ABD'li DJ Chantell Jeffries, 5 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Jeffries'in transparan tercihi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-12-22 12:21

Merve Boluğur elinde alkol şişesiyle hiç tanımadığı adamın masasına oturdu! Gündem olan fotoğraf

DJ Mert Aydın ile 53 günlük evliliğini 23 Kasım'da sonlandıran oyuncu Merve Boluğur'un garip paylaşımları ve tavırları bir süredir gündemde. Son olarak ekranlardan uzak olan oyuncu Boluğur, bir AVM'de elinde alkol şişesiyle dolaşırken yemek yemeğe karar verdi. Boluğur hiç tanımadığı bir adamın masasına oturup yemek yiyince bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-12-22 15:56

53 günde boşanmasıyla gündemdeydi... Merve Boluğur'dan Survivor kararı

DJ Mert Aydın ile evlenen ve her fırsatta "Kocam da kocam" diyerek uzun süre gündemde kalan oyuncu Merve Boluğur 53 günde boşanmıştı. Uzun süredir ekranda olmayan Boluğur ekrana dönüyor dönmesine ama... Merve Boluğur kararını verdi Survivor adasına gidecek...

Magazin 05-12-22 11:56

Merve Boluğur'ın eski eşinden tepki çeken açıklama! Gereksiz insan deyip ekledi

Merve Boluğur ile 53 günlük evliliğiyle tanınan DJ Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşiyle ilgili sorulara verdiği cevapla tepki çekti. Kısa sürede evlilik kararı aldığı Merve Boluğur'la ilgili konuşmak istemeyen Aydın, "Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" dedi.

Magazin 03-12-22 14:32

Merve Boluğur isyan etti! Senelerdir bu insanlar üstüme geliyor

Merve Boluğur, hem kariyeri hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Son olarak geçtiğimiz Ekim ayında nikah masasına oturduğu DJ Mert Aydın’la ayrılık kararı alarak gündeme gelen Boluğur, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, “Senelerdir bu insanlar üstüme geliyor” deyip isyan etti.

Magazin 23-11-22 08:03

Böyle iddia ne görüldü ne duyuldu! “Erkek yıldızları yüzlerini görmeden penislerinden tanıyabilirim”

Yetişkin film yıldızı Gia OhMy, The Bougie Show'un yeni bir bölümünde yer aldı ve DJ Xay’in sorularını yanıtlayarak gündeme gelen açıklamalar yaptı. Programın ‘Moment of Truth (Gerçek An)’ bölümünde birbirinden ilginç itiraflarda bulunan OhMy, yetişkin filmlerindeki erkek oyuncuları yüzlerini görmeden cinsel organlarından tanıyabileceğini söyledi.

Trend 22-11-22 13:54

40 günlük eşiyle boşanma kararı alan Merve Boluğur'dan flaş hamle!

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de nikâh masasına oturan, önceki gün sürpriz şekilde evliliğini bitirme kararı aldığını duyuran oyuncu Merve Boluğur, ekranlara döneceğini açıkladı.

Magazin 19-11-22 15:03

Yatak odasından vinçle çıkartılmıştı! “Dünyanın en kilolu genci” şimdi tanınmaz halde... Değişimi herkesi şoke etti

Suudi Arabistan’ın güneyindeki Jarzan kentinde yaşayan Khaled Mohsen Al Shaeri ismindeki adam “Dünyanın en kilolu genci” olarak dünya basınında yer edinmişti. Henüz 17 yaşındayken 609 kilo olan Shaeri’nin yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Trend 19-11-22 07:46

Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın boşanıyor mu? Boşanma işlemlerini başlatan Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir?

Merve Boluğur ve eşi Mert Aydın 44 gün önce görkemli bir törenle evlenmişti. Oynadığı Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi diziler ile hafızalara kazınan daha sonra da müziğe yönelen ünlü oyuncu Merve Boluğur ile Mert Aydın ayrılık dedikoduları sonrası yeniden gündem olmuştu. Merve Boluğur, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert’e de mutluluklar, güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerine yer verdi. Peki, Mert Aydın kimdir?

Magazin 17-11-22 07:57

Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu? DJ Mert Aydın ile yeni evlenen Merve Boluğur açıkladı!

Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın boşanacağı iddia edilmişti. "Şşşşşşttttt" şarkısının yanı sıra bir mekandaki sahne performansıyla alay konusu olan ünlü oyuncu, parmağında yüzüğü olmadan Instagram hesabında paylaşımda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan 44 gün önce evlendiği DJ Mert Aydın ile boşanacaklarını yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi. Peki, Merve Boluğur ve Mert Aydın boşanıyor mu?

Magazin 17-11-22 07:51

40 gün önce evlenmişti! Merve Boluğur babasının evine döndü

40 gün önce DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur'un evliliğinde kriz çıktı. Eşiyle sorunlar yaşadığı için evi terk eden ve alyansını çıkartan Boluğur, ailesiyle yaşamaya başladı.

Magazin 16-11-22 15:46

Yetişkin film yıldızının penis itirafı olay yarattı! “Erkekler aşağılanmaktan hoşlanıyor”

Yetişkin film yıldızı Gia OhMy, The Bougie Show'un yeni bir bölümünde yer aldı ve DJ Xay’in sorularına samimi itiraflarda bulundu. Erkeklerin cinsel organlarının boyutuyla alakalı olarak özgüvensizlik yaşadıklarını söyleyen OhMy, büyük bir çoğunluğun ise bu konuda aşağılanmaktan hoşlandığını dile getirdi.

Trend 16-11-22 11:56

Güzel DJ isyan etti! ''Giyinmeseydin diyenlerden aptal olduğumu söyleyenlere kadar...''

Avustralya, Queensland'den DJ olarak çalışan Brooklyn Elliott, ülke çapında ve güneydoğu Asya'da yaptığı turlarla ün kazandı. Bir kadın DJ olarak, müzik endüstrisinde çalışırken yaşadığı zorlukları anlatan bir video paylaşan Elliott, gönderisiyle Tiktok'ta dikkat çekti.

Trend 08-11-22 15:58