En Iyi Araci Kurum Haberleri

Jose Mourinho'dan EURO 2024 değerlendirmesi: 'En iyi takım değil ama...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, EURO2024'le ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Spor 2024-06-06 16:25:11

Vinicius Junior, Şampiyonlar Ligi’nde sezonun en iyi oyuncusu seçildi

Real Madrid’in Brezilyalı futbolcusu Vinicius Junior, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2023-2024 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi.

Spor 2024-06-03 20:33:50

Vargas rekor kırdı, Filenin Sultanları ABD'yi devirdi: Neler oluyor neler! Belki de yılın en iyisiydi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin 8'inci maçında ABD'yi 3-2 mağlup etti. Melissa Vargas, ABD maçında gösterdiği performansla bir kez daha voleybol tarihe geçerken, mücadelede alınan bir sayı sosyal medyada olay oldu. Maçın spikeri "Neler oluyor neler!" derken, sezonun en iyi sayısı yorumları yapıldı.

Spor 2024-06-03 06:48:52

Kansızlık belirtileri nelerdir? Kansızlığa ne iyi gelir? Kansızlık tedavisi

kansızlıkla mücadele etmenin en önemli yolu, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek ve dengeli bir beslenme alışkanlığına sahip olmaktır. Yeterli miktarda demir, vitamin ve mineral alımı, vücudun kırmızı kan hücrelerini sağlıklı bir şekilde üretmesine yardımcı olabilir ve kansızlık riskini azaltabilir. Peki, Kansızlık belirtileri nelerdir? Kansızlığa ne iyi gelir?

Haber 2024-05-31 20:56:44

Diğer Haber Etiketleri

atan fenerbahçe portekizli euro 2024 Devler Ligi ligi real madrid UEFA yapılan açıklama Vinicius Junior a milli maçın voleybol takımı melissa vargas 2024 Voleybol Milletler Ligi kansızlık kişisel bakım ürünleri la roche posay güneş kremi maybelline kapatıcı maybelline philips vichy nivea üretim gastronom yiyecekler pide Bafra Samsun bıraktı devre arası transfer dönemi paylaşım transfer dönemi yaşında bonucci alara ense ilik engel dudak Göz mezuniyet makyaj video düzenleme Fotoğraf sezon tadic Cannes Film Festivali Selena Gomez mantar sabun iPad tablet ipad su matarası su şişesi muhabbet kuşu yem dosya Adobe tarif tarifi reçel tarifi gül Antalyaspor iyet maçı süper li Süper Lig Sergen Yalçın 4k nedir 4k ne demek 8K Çözünürlük Muğla galatasaray son dakika beşiktaş sıralama kanser tüik kamp kamp sandalyesi katlanır kamp sandalyesi film hababam sınıfı yüzüklerin efendisi kitap kot kot pantolon kot pantolon erkek erkek kot pantolon levis 501 levis mavi pantolon jack jones tommy hılfıger benetton pierre cardin wrangler calvin klein guess dizi yapay zeka ele karakteri Oyuncu sevgilisi yalı çapkını Afra Saraçoğlu Japonya havalimanı bavul bagaj arı sokması Erzurum Ankara bıçaklı saldırı zihin İyi Yaşam mobil uygulama burun kılı alma makinesi siyah nokta evde siyah nokta temizleme siyah nokta temizleme evde da, Trabzonspor messi enis bardhi Seramik seramik hamuru seramik hamuru nasıl kurutulur seramik saksı doğal kil seramik hamuru nasıl kullanılır Limonian Kore Güzelliği İbrahim Tatlıses söyledi Realme iphone 13 POCO eo vf diş kaşıyıcı mon sevgi prima bebek bezi prima 4 numara prima 5 numara prima aktif bebek 5 prima premium care prima premium care 1 prima premium care 2 prima premium care 3 prima premium care 4 prima premium care 5 prima premium care 6 prima cansu gecesi ünlü oyuncu Melisa Döngel pantolon kadın pantolon Güneş hücreler posa tett c vitamini c vitamini serumu ödül komedi fuzul fuzul ev Fuzul Gayrimenkul FuzulEv fuzul oto fuzul otomotiv fuzuloto

Geçen ayın kişisel bakım kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatın koşuşturmasında kişisel bakımınıza özen göstermek her zamankinden daha önemli. Peki, kendimize bakım yapmaya dahi vaktimizin olmadığı bu zamanda cildimize iyi gelen ürünleri nasıl bulacağız? Endişelenmenize gerek yok çünkü geçen ayın kişisel bakım kategorisindeki en çok satan ürünleri, bakım rutininizi dönüştürmek için sizi bekliyor. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-05-24 17:17

Maaş 150 bin lirayı buluyor ama çalışan yok! Türkiye’nin en büyük sorunu olmaya doğru ilerliyor: Gençler kolay paranın peşinde

Üretimde ara eleman sıkıntısı günden güne büyüyor. Aylık 150 bin liraya kadar varabilen ücretler bile sorunu çözmede etkili olmadı. Sektör temsilcileri vasıflı personel bulamamaktan şikayetçi. Mecburen yabancı işçi çalıştırdıklarını söyleyen işverenler gençlerin sosyal medyadan kolay para kazanmaya yöneldiğini ve iş beğenmediklerini dile getiriyor. “Bugün bir kaynak ustasına 5 bin lira yevmiye (günlük) veriyorum. Usta daha iyi bir iş bulduğunda bırakıp gidiyor” diyorlar.

Finans 30-05-24 08:08

Ünlü lezzetleri geride bıraktı: 'Dünyanın en iyi ekmeği' seçildi!

Tadı, dünyadaki lezzet otoriteleri tarafından da tescillenen Samsun’un coğrafi işaretli yiyeceklerinden ‘Bafra pidesi’ lezzetiyle olduğu kadar hazırlanışı ve pişirilmesi ile de diğer pidelerden ayrılıyor.

Yemek 29-05-24 23:25

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Bonucci emekli olduğunu açıkladı

Fenerbahçe'nin devre arasında Union Berlin'den kadrosuna kattığı Bonucci aktif futbolculuk kariyerini noktaladı. İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en iyi savunma oyuncuları arasında gösterilen Bonucci'nin vedası İtalya'da da üzüntüyle karşılandı.

Spor 29-05-24 20:30

Kolları engel tanımıyor, kendi kilosunun 1,5 katını kaldırabiliyor

Türkiye Bedensel Engelliler Powerlifting Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda geçen yıl 80 kilo kaldırarak Türkiye birincisi olan Simge Elif Poyraz'ın 2024 yılındaki hedefi, 67 kilo sıkletinde 90 kilo kaldırarak rekora imza atmak, Avrupa'da da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.

Kadin 29-05-24 19:44

Mezuniyet makyajı nasıl yapılır? Evde mezuniyet makyajı yapımı

Mezuniyet günü, hayatta yeni bir dönemin başlangıcını simgeler. Bu özel günde, şık ve mutlu olmak en doğal istektir. Mezuniyet gününde, elbise seçimlerini iyi bir saç modeli ve profesyonel bir makyajla tamamlamak önemlidir. Peki, mezuniyet makyajı nasıl yapılır?

Kadin 28-05-24 21:34

En iyi video düzenleme yazılımları: Profesyoneller ve amatörler için en iyi video montaj programları nelerdir?

Günümüzde pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen çeşitli özellikleriyle öne çıkan video düzenleme yazılımları bulunmaktadır. Bu tür yazılım araçları hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda da kullanılmaktadır. Peki, profesyoneller ve amatörler için en iyi video montaj programları nelerdir?

Haber 28-05-24 18:46

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları: Mobil ve masaüstü için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları nelerdir?

Fotoğraf çekmeyi seven ve bu çekilen fotoğrafları çeşitli programlar aracılığıyla düzenleyen pek çok kişi vardır. Dijital fotoğraflar üzerinde değişiklik yapılması için tercih edilen yazılımlar, fotoğraf düzenleme programı olarak tanımlanmaktadır. Özellikle sosyal medya platformlarında dikkat çekici ve etkileşim artırıcı fotoğraflar için yaygın olarak bu tür programlar kullanılmaktadır. Peki, mobil ve masaüstü için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları nelerdir?

Haber 28-05-24 18:45

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tadic'ten ilginç açıklama! ''Sezon başında söyleselerdi kahkaha atardım''

99 puan toplayarak belki de tarihlerinin en iyi sezonlarından birini geçiren fakat şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de moraller bir hayli bozuk durumda. Fenerbahçeli futbolcu Dusan Tadic, bu durumu kendi açısından ilginç bir şekilde özetledi.

Spor 27-05-24 07:45

Çok konuşulan Cannes'da kim ne ödül aldı? En İyi Kadın Oyuncu ödülünde bir ilk

Türk oyuncuların da akın ettiği bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Festivalde prestijli Altın Palmiye Ödülü, "Anora" filmiyle Amerikalı yönetmen Sean Baker'ın oldu. Gecede bir ilk de yaşandı.

Kulis 26-05-24 10:18

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 26-05-24 07:54

Yeni iPad'lerden hangisi daha iyi? M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özellikleri

Teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip edenler buraya! Apple'ın en yeni tablet modelleri olan M4 çipli iPad Pro ve M2 çipli iPad Air, güçlü performansları ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, bu iki model arasındaki farklar neler? Hangisi sizin için daha uygun? Tüm bunların cevabını bulmanız için içeriğimizde, M4 iPad Pro ve M2 iPad Air'in tüm özelliklerini detaylı bir şekilde karşılaştırıyoruz. İşte, yeni bir iPad almayı düşünenler için kapsamlı bir rehber!

Haber 25-05-24 19:10

Çocuklarınız için renkli ve dayanıklı en iyi suluk modelleri

Çocukların sağlıklı kalmalarını sağlamak için su tüketimi çok önemlidir. Bu nedenle, çocukların kullanacağı sulukların seçimi büyük önem taşır. Bu noktada canlı renkler ve ilgi çekici tasarımlara sahip dayanıklı sulukların seçilmesi çocukların su tüketimlerini artırmaya yardım edecektir. Biz de çocuklar için suluk modellerinden oluşan bir liste hazırladık. En iyi suluk modellerinden oluşan listemizle çocuğunuzun mutlu bir şekilde su tüketmesini sağlayabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 23-05-24 19:21

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yem seçenekleri

Muhabbet kuşları için en iyi ve besleyici yemler, dengeli bir besin içeriğine sahip olmalıdır. İdeal bir muhabbet kuşu yemi; çeşitli tohumlar, tahıllar, meyve ve sebze parçalarının yanı sıra, ek besin değeri sağlamak için vitamin ve mineral katkıları içerir ve bu sayede de kuşun kemik sağlığı, tüylerinin parlaklığı ve genel sağlığını geliştirir. Biz de bunun için en iyi kuş yemi markalarının ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. Gelin, içeriğimizi birlikte göz atalım!

Haber 22-05-24 18:50

JPG PDF çevirme: JPG'den PDF'ye nasıl çevrilir? JPG dosyası nasıl PDF dosyasına dönüştürülür?

JPG ve JPEG uzantılı görüntüleri saklamanın bir yolu da PDF formatına dönüştürmektir. Ayrıca yazdırma işlemi yapılması gerekiyorsa en iyi sonucu almak için resmin PDF’e dönüştürülmesi de iyi olabilir. Günümüzde PDF dönüştürme işlemi Windows ve MacOS işletim sistemlerindeki cihazlarda ya da dahili uygulamalarla ve güvenilir internet siteleri üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Peki, JPG'den PDF'ye nasıl çevrilir?

Haber 21-05-24 22:47

Gül reçeli tarifi: Gül reçeli nasıl yapılır?

Reçeller, kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak kabul edilir. Her meyveden, sebzeden hatta çiçekten bile reçel yapılabilir. Gül reçeli de bunun en iyi örneklerinden biridir. Ayrıca bu gül reçeli yapımı da son derece kolaydır. İşte gül reçeli tarifimiz!

Yemek 18-05-24 17:06

Sergen Yalçın'dan veda açıklaması! ''En azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor galibiyetine ilişkin, “Bizim için önemli tarafı; son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik” dedi.

Spor 17-05-24 22:51

4K ve 8K nedir? 4K mı daha iyi 8K mı? 4K ile 8K arasındaki farklar

Her geçen gün teknoloji alanında yeni bir yenilik ve gelişme gözlemlenmektedir. Bu yeniliklerden biri de görüntü teknolojileridir. Görüntü teknolojileri alanında en sık karşılaşılan terimler çözünürlük terimleridir. 4K ve 8K kavramları da bu çözünürlük terimleri arasında yer almaktadır. Televizyon gibi teknolojik cihazlarda karşımıza çıkan görüntünün kaliteli olması ekran çözünürlüğüyle bağlantılı bir durumdur. Peki, 4K ve 8K nedir, 4K mı daha iyi 8K mı? 4K ile 8K arasındaki farklar nelerdir?

Haber 16-05-24 19:11

Muğla'da en iyi zeytinyağı üreticileri ödüllendirildi

Muğla'da düzenlenen 5. Zeytinyağı Kalite Yarışması ile belirlenen en iyi üreticilere ödül verildi.

Yurthaber 15-05-24 07:50

Dünyanın en iyi takımlarını açıkladılar! İlk 30'da 2 Türk takımı yer alırken, Süper Lig devinin yeri dikkat çekti

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu, dünyanın en iyi takımlar listesinde güncellemeye gitti. IFFHS, 1 Mayıs 2023 ile 30 Nisan 2024 tarihlerini baz alarak yayınladığı listede ilk 30'da Fenerbahçe ve Galatasaray yer aldı. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 21:58

Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı! O illere dikkat: En çok kanser vakası orada!

Dünyada yaygın olarak görülen hastalıklardan biri de kanser. İyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranları illere göre incelendiğinde, 2022 yılında iyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranlarının en yüksek olduğu illere dair veriler TÜİK tarafından açıklandı. Öte yandan Türkiye'de kaynaklı ölümlerin en az olduğu iller de listelendi. İşte TÜİK'in paylaştığı Türkiye'nin kanser haritası...

Haber 13-05-24 14:06

Açık havada konfor arayanlar için en iyi kamp tabureleri

Kamp tabureleri, kamp yaparken veya doğada vakit geçirirken önemli ekipmanlardan biri. Hafif ve katlanabilir olmaları sayesinde kolayca taşınabilirler ve herhangi bir yere rahatlıkla yerleştirilebilirler. Ayrıca, dinlenmek veya yemek yapmak için de kullanışlı bir oturma alanı sağlayarak konfor sunarlar. Dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları da uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Her türlü outdoor etkinlikte kullanabileceğiniz kullanışlı ve işlevsel kamp taburelerini listeledik. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 01:20

Kitaplardan beyaz perdeye! Filme uyarlanan en iyi kitaplar

Edebiyatın büyülü dünyası, sinemanın etkileyici perdesiyle bir araya gelince ortaya unutulmaz eserler çıkıyor. Birbirinden sürükleyici romanların sinemaya uyarlanması, bizleri duygu dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Kimi zaman kahkahalarla güldüren kimi zaman da gözyaşlarına boğan unutulmaz kitapların yer aldığı bir liste hazırladık. İşte, bizi derinden etkileyen filme uyarlanan en iyi kitaplar listemiz!

Haber 11-05-24 20:50

Yıllar geçse de eskimeyecek, gardırobunuzun yıldız parçası olacak en iyi jean modelleri

Günümüzde jean pantolonlar, hem rahatlıklarıyla hem de tarzlarıyla gardıropların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Konforu ve şıklığı bir arada arayanların tercihi olan jeanler, her tarza hitap ediyor. Siz de Levi's'in klasik kesimleriyle zamansız şıklığı yakalayabilir ya da Tommy Hilfiger'ın sportif dokunuşlarıyla günlük şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. En popüler jean markalarının seçkin modellerini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 11-05-24 18:17

Üç Cisim Problemi'nden The Witcher'a diziye uyarlanan en iyi kitaplar

Dizi ve kitapların gücüne tanık olmaya hazır mısınız? Etkileyici hikayeleriyle bizi hem güldüren hem de ağlatan bu yapımlar, edebiyatın büyüsünü ekrana taşıyor. Üç cisim probleminden The Witcher serisine uzanan bir yolculuk sizi bekliyor! Kitapların sayfalarından fırlayan karakterler, televizyon ekranlarında hayat buluyor ve izleyicileri derinden etkiliyor. Siz de bu benzersiz deneyimi yaşamak için içeriğimize bir göz atabilirsiniz. İşte dizisi olan kitaplar seçkisini içeren listemiz!

Haber 11-05-24 14:14

Yapay zekâ uygulamaları nelerdir? En iyi ve ücretsiz yapay zekâ uygulamaları

İngilizce kısaltması ile AI (Artificial Intelligence) yapay zekâ teknolojisi, insan beyninin düşünme şekillerini taklit ederek, verilen komutları yerine getiren yazılım destekli sistemlerdir. Yapay zekâ, işleri hızlandırmayı, verimliliği arttırmayı ve hataları azaltmayı amaçlar. Yapay zekâ teknolojisi, edindiği veriler sayesinde kendini geliştirmekte ve iyileştirmektedir. Peki, yapay zekâ uygulamaları nelerdir?

Haber 10-05-24 19:22

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

30 yıldır tek bir bavul bile kaybetmeyen havalimanı olarak tarihe geçtiler! Bagaj Teslimatı için Dünyanın En İyi Havaalanı 2024 ödülünü kazandı

Japonya'nın Kansai Uluslararası Havaalanı (KIX), Bagaj Teslimatı için Dünyanın En İyi Havaalanı 2024 Skytrax ödülünü kazandı. 30 yıldır hiçbir yolcunun havalimanında bavul kaybetmediği ifade edilirken yapılan basın açıklamasında, "Havalimanının açılışından bu yana bagaj kaybı yaşanmamasının, havayolları ve taşıma şirketleri de dahil olmak üzere ilgili herkesin günlük çabalarının ve dikkatli çalışmasının sonucu olduğuna inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Trend 02-05-24 15:48

Arı sokmasına ne iyi gelir? Arı sokmasına ne yapılır?

Arılar doğanın en önemli ve zarif canlılarından biridir. Bal yapımı, polinasyon ve ekosistemin dengeleyici unsurları olarak önemli roller üstlenirler. Ancak arılarla ilgili bir diğer gerçek de birçoğumuzun bilmediği bir şekilde arı sokmalarının insanlar için oldukça ilginç bir etkiye sahip olabileceğidir. Peki, arı sokması nasıl geçer?

Haber 30-04-24 21:19

Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül

Erzurum Teknik Üniversitesi, Huawei ICT Competition 2023-2024 Avrupa Finalinde büyük başarı göstererek, Computing alanında Avrupa Birinciliği, İnovasyon alanında Avrupa üçüncülüğü ve En İyi Eğitimci ödüllerinin sahibi oldu.

Yurthaber 30-04-24 15:21

Öğrencisini sigara içerken yakalayan öğretmene kanlı pusu! Akılalmaz olay kamerada

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken meslektaşları bıçaklanan öğretmen için, "Hocamız ise bu okulda saldırıya uğraması gereken belki de en son kişi." ifadelerini kullandı.

Haber 30-04-24 14:55

Daha iyi bir yaşam için kullanman gereken 11 mobil uygulama

Her geçen gün, teknoloji hayatımızı daha da kolaylaştırıyor ve geliştiriyor. Mobil uygulamalar da bu gelişmenin en önemli parçalarından biri haline geldi. İşte daha iyi bir yaşam sürmek için hayatınızı kolaylaştıracak 11 mobil uygulama:

Kadin 30-04-24 00:32

Burun kıllarınızdan kurtulun! İşte en iyi 10 burun kıl alma makinesi

Kişisel bakımın önemli bir parçası olan burun kıl alma makineleri, erkeklerin bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Bunun için doğru makineyi seçmek, hem konforlu kullanım hem de etkili sonuçlar elde etmeyi sağlar. Ama endişelenmeyin çünkü artık en iyi burun kıl alma makinesi hangisi diye saatlerinizi harcamanıza gerek yok! İşte, sizler için seçtiğimiz en iyi burun kıl alma makinesi modellerinden oluşan listemiz!

Haber 27-04-24 15:53

Siyah noktalara veda edin! En iyi siyah nokta temizleme aletleri

Siyah noktalarla başa çıkmak zorlayıcı ve rahatsız edici olabilir, ancak onlardan kurtulmanın yolu burada! Artık istenmeyen siyah noktalarla vedalaşmanın ve arzu ettiğiniz cilt görünümüne kavuşmanın zamanı geldi. Siyah noktalara karşı etkili bir çözüm arıyorsanız, en iyi siyah nokta temizleme aleti modellerinden oluşan listemize gelin, birlikte göz atalım!

Haber 26-04-24 18:42

Trabzonspor'un yıldızından ilginç açıklama! ''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

Spor 26-04-24 17:33

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 24-04-24 18:26

Sana özel güzellik sırrı bu testin sonunda!

Cildin ve senin için en iyi güzellik sırrını öğrenmek ister misin? Öyleyse yapman gereken tek şey cilt bakım düzenini, cildini ve günlük rutinini anlatmak!

Haber 24-04-24 15:00

Mustafa Keser'in o sözleri İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı! Kör ol ama nankör olma

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Mustafa Keser’in "Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değil. Müslüm Gürses’i dinlemedim, kötü okuyor. Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözlerine çok sinirlendi. Canlı yayına bağlanan ünlü türkücü sert çıktı.

Magazin 24-04-24 11:38

Fotoğraf tutkunlarının favorisi ön kamerası en iyi telefonlar

Göz alıcı selfieler için mükemmel bir cep telefonu arıyorsanız, doğru yerdesiniz! En iyi ön kameralara sahip olan telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. Her bütçeye uygun, kendi segmentide harikalar yaratan fotoğraflar çekmek için içeriğimize göz atmayı unutmayın. En iyi ön kameraya sahip telefonları keşfetmeye hazırsanız sizi içeriğe alalım!

Haber 24-04-24 02:26

Bebeğinizin diş çıkarma sürecini kolaylaştıracak en iyi diş kaşıyıcılar ve kullanım tavsiyeleri

Diş kaşıyıcıları, bebeklerin diş çıkarma dönemini daha rahat geçirmelerini ve yaşadıkları problemleri hafifletmeyi sağladığı gibi bebeklerin el ve ağız koordinasyonlarını geliştirmelerine de yardımcı oluyor. Bunun için bebeklerin farklı yaş ve gelişim seviyelerine uygun diş kaşıyıcılarından oluşan bir liste oluşturduk. Bebeğinizin diş çıkarma sürecinde ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlamak için farklı dokulardaki ve şekillerdeki diş kaşıyıcılarını seçtiğimiz listeye gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 13:20

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Aşk iddialarıyla gündemdeydi! Melisa Döngel ödül gecesi tarzıyla dillere düştü! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'

Son dönemde adı birçok isimle anılan Melisa Döngel şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti dizisinde rol alıyor. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Döngel bu defa ödül gecesi tarzıyla adından söz ettirdi. 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' seçilen Döngel'in tarzı hiç beğenilmedi ve pozlarına yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 08:13

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül!

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

Haber 17-04-24 12:12