Erkek Blazer Ceket Haberleri

Hem ıslak hem kuru kullanım! Çok satan Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti indirime girdi

Saç, sakal tıraşı sizin için masraflı bir hal almaya başladıysa, bakım rutininize ev hijyeninde ve konforunda devam etmeye ne dersiniz? Bunun için öncelikle kaliteli bir tıraş makinesine ihtiyacınız var. Şöyle, kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Philips 10'u 1 Arada Erkek Bakım Seti ile tanışma vakti! Bugüne özel indirimde olan cihazı sizin için inceledik, kullanıcıların yorumlarına da yer verdik. Gelin, detaylara geçelim.

Haber 2024-05-28 15:32:12

Kibariye'nin eşi ile ilgili sözleri olay olmuştu! Tuğba Ekinci'den destek geldi! Aldatmayan erkekte...

Kibariye geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, eşinin aldatma haberlerine ilişkin konuşmuştu. Aldatmayan erkek olmadığını söyleyen Kibariye eşini çok sevdiğini dile getirmişti. Kibariye'ye, şarkıcı Tuğba Ekinci'den destek veren açıklama geldi. Ekinci, "Aldatmak erkeğin elinin kiridir, erkek dediğin aldatabilir" dedi.

Magazin 2024-05-28 14:16:59

İtirafı sosyal medyada tepkilere neden oldu! Erkek arkadaşım tuvalet kağıdı kullanmadı, ben de onu terk ettim

TikTok'ta 'withlovefromalex' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, eski erkek arkadaşının tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladıktan sonra viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını paylaşımını 'mahrem' diyerek eleştirdi.

Trend 2024-05-28 11:49:35

Türkiye'nin konuştuğu vahşette yeni gelişme! 16 parçaya ayrılan cesette 'beyaz kova' detayı: Görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayla ilgim yok'

Türkiye'nin kanını donduran haber dün öğlen saatlerinde Pendik'ten geldi. Bir erkek cesedinin parçalara ayrılarak farklı çöp konteynerlerine atıldığı belirlendi. Cesedin 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'e ait olduğu belirlendi. Vahşetin detayları merak edilirken ekipler 'beyaz kova' detayına ulaştı. Öte yandan gözaltına alınan kişinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 2024-05-28 11:21:17

Park kavgasında hakaretler havada uçuştu: Kadın sürücünün dediklerine inanamadı: Ne biçim kadınsın sen?

Trafiğiyle adından söz ettiren İstanbul'da park yeri bulmak da kolay değil. Avcılar'da park yeri nedeniyle 2 sürücü arasında tartışma çıktı. Kadın sürücü hakaretler yağdırınca erkek sürücü duyduklarına inanamayarak, 'Ne biçim kadınsın sen?' dedi.

Haber 28-05-24 10:25

Mauro Icardi'den şampiyonluk kutlamalarında Dzeko'ya gönderme!

Trendyol Süper Lig’de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupalarını aldı. Icardi sahaya çıkarken önce "Beni Sev" şarkısı çaldı ve kesildi. Stat hoparlöründen daha sonra "Orjinali geliyor." anonsu yapıldı ve "Aşkın Olayım." şarkısı çalındı.

Spor 27-05-24 22:33

Galatasaray kupasına kavuştu... Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta yer gök sarı kırmızı!

Trendyol Süper Lig’de şampiyon olan ve TFF Süper Kupayı kazanan Galatasaray erkek futbol takımı ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımı, RAMS Park’ta düzenlenen törenle kupalarını aldı. Sezonu liglerinde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray erkek ve kadın takımları için Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta ’Şampiyonun Gala Gecesi’ adıyla kutlamalar yapıldı.

Spor 27-05-24 19:11

Son dakika | Cansız bedeni 16 parçaya ayrılmış! İstanbul'da tüyler ürperten ceset: Paramparça halde iki farklı konteynerden çıktı

Son dakika haberi: İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Cesedin kolları ve bacaklarının vücudundan ayrılmış olduğu belirlendi. Cesetle ilgili daha sonra ortaya çıkan detaylar vahşetin dozunu artırdı. Bir vatandaş olayla ilgili "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" diye konuştu" diye konuştu. Diğer yandan cesedin kimliği de belli oldu.

Haber 27-05-24 14:11

Çocuk yaşta evlendi, kuzeni üzerine kuma getirildi, eşinden şiddet gördüğü için kaçtı bu kez de kardeşinden dayak yedi

Konya'da yaşayan Ebru Barık'ın hikayesi duyanları kahretti. Çocuk yaşta evlenen Barık'ın çocuğu olmadığı için kuzeni üzerine kuma getirildi. Tedavi görünce kocası geri döndü 3 çocuğu oldu. Ancak kocası onu aldatmaya ve şiddet göstermeye devam etti. Evi terk edip çocuklarını yanına alan Barık bu kez de erkek kardeşinin saldırısına uğradı.

Haber 27-05-24 12:35

'Bedelini ödedim' diyen Aleyna Tilki sözleriyle gündemde: Masumiyetim bakirdir

Son dönemde sahnelerde daha az gördüğümüz Aleyna Tilki açıklamalarıyla yine dikkat çekti. 'Ben çocuk olmayarak bedelini ödedim. Erkek arkadaşım olmadı, elini tutup sokakta yürüyemedim' diyen genç şarkıcı "Masumiyetim bakirdir" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-05-24 10:25

Buse öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin söyledikleri ağızları açık bıraktı: Hayati riski var

Kadının şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından darp edildi. Vücudunda yaralar olduğu belirtilen öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşananlara isyan eden öğretmenin ailesinin sözleri ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Haber 23-05-24 17:54

Dünyanın konuştuğu davada karar çıktı! 14 yaşındaki kız çocuğunu diri diri yakmadan önce tecavüz eden kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan aniden kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu. Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu tespit edilmişti. Olaya ilişkin olarak tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı çıktı.

Trend 23-05-24 15:11

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 22-05-24 07:54

Camila Cabello, bekaretini kaybettiği ünlünün adını açıkladı! 'Çok güzeldi'

Kübalı şarkıcı Camila Cabello cinsel hayat açıklamasıyla gündeme geldi. Camila Cabello bekaretini ilk erkek arkadaşı Matthew Hussey'e kaybettiğini açıkladı.

Magazin 21-05-24 08:40

Çeyiz sandığı diye açtılar, ortalık kan gölüne döndü! 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı olayın perde arkasında akılalmaz detay

Tokat'ta 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamanın perde arkasından çok çarpıcı bir detay daha gün yüzüne çıktı. Olayla ilgili yasak ilişki olasılığı üzerinde duruluyordu. İ.G. adlı adamın 2 yıl önce ayrıldığı eşi ve yeni erkek arkadaşı S.C.K.'ye husumet beslediği, bir çeyiz sandığına bombalı düzenek hazırlayıp S.C.K.'nin evinin önüne bıraktığı belirlendi.

Haber 20-05-24 15:00

Elenen Aleyna'nın Hilmi Cem hakkındaki o yorumu beğenmesi olay oldu! Reddedilmiş erkek tribi...

Survivor All Star'ın ilk günden beri en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna'nın elendikten sonra yaptığı bir hareket gündem oldu. Aleyna'nın Hilmi Cem paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Kulis 20-05-24 07:02

Güldür Güldür'ün Naime'siydi… Ecem Erkek ekibe geri dönüyor

Show TV’nin BKM Film imzalı komedi programı “Güldür Güldür Show” 11 yıldır izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümüyle sosyal medyayı sallayan programın efsane karakterlerinden biri olan Naime iddialara göre geri dönüyor...

Magazin 18-05-24 13:01

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol oyuncusu projeden ayrılıyor

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. İlgiyle takip edilen dizide beklenmedik bir veda yaşanacak. Dizinin erkek başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:26

Sosyal medyadan kazandığı parayla sevgilisiyle dünya turu yapıyor! Sanal erkek arkadaşlarım adına utanıyorum

Sosyal medya fenomeni Sharna Beckman, erkek arkadaşı olmasına rağmen internet üzerinden takipçileriyle sanal ilişki kuruyor. Sosyal medyadan kazandığı parayla gerçek hayattaki sevgilisiyle lüks bir hayat yaşadığını ve dünya turuna çıktıklarını ifade eden Beckman, "Sanal erkek arkadaşlarım adına utanıyorum" sözleriyle gündeme geldi.

Trend 16-05-24 11:09

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Dermaroller nedir, ne işe yarar? Dermaroller nasıl kullanılır?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cilt son derece hassas ve düzenli olarak bakım yapılması gereken bir yapıya sahiptir. Çeşitli alerjiler ya da akneler ve sivilceler cildi yıpratabilir. Çözüme ulaştırılmayan cilt sorunları da ciddi başka problemlerin doğmasına neden olabilir. Bu nedenlere bağlı olarak cilt bakımlarını aksatmamak önemlidir. Bu kapsamda kullanılan cilt bakım araçlarından biri de dermaroller'dir.

Kadin 16-05-24 00:06

Halle Berry'nin erkek arkadaşından olay paylaşım! Çıplak halini paylaşıp kutladı

Oscar ödüllü Halle Berry yıllara meydan okuyan fiziğiyle sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun fiziğini bu sefer sevgilisi paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 13-05-24 08:17

Siverek’te sokağa terk edilmiş bebek bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kundakta sokağa terk edilmiş halde bulunan bebek korumaya alındı. Yeni doğduğu belirlenen erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bırakan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Haber 12-05-24 00:47

Aldatıldığını maille öğrendi! Tam dört yıl öncesine aitti... Eski erkek arkadaşımın beni aldattığını yıllar önce bana gönderdiği mailden nasıl öğrendim?

TikTok'ta 'İdilsuziyagil' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın eski sevgilisinin kendisini aldattığını maille öğrendiği ilginç bir hikayeden söz etti. Bir uygulama üzerinden eski tarihli bir mailin kendisine geldiğini söyleyen genç kadın eski erkek arkadaşının aldattığı tüm kızların isimlerini yazdığını görünce ise şaşkına döndü.

Trend 11-05-24 08:19

Konya'da korkunç olay! İnşaatta bulundu: 1 yıl önce öldüğü tahmin ediliyor!

Konya'da bir inşaatın 11'inci katında bir erkek iskeleti bulundu. Yapılan değerlendirme sonucunda iskeletin yaklaşık 1 yıl önce öldüğü belirlenirken iskeletin kime ait olduğuna dair araştırmalar başladı.

Haber 10-05-24 17:55

Ben yazı bu sandaletlerle geçiririm! dedirtecek rahatlık abidesi erkek sandalet modelleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer alan sandaletler, hem rahatlığı hem de pratikliği bir arada sunuyor. Plajda rahatça gezmekten şehir sokaklarında dolaşmaya kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan sandaletler, her tarza ve aktiviteye uyum sağlayacak modelleriyle öne çıkıyor. Hazır, yaz yaklaşırken ayak sağlığınızı koruyacak ferahlık ve rahatlık hissi yaratacak erkek sandalet modeli arayışındaysanız popüler markaların ürünlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmalısınız.

Haber 10-05-24 13:05

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Mardin'de arkadaşını silahla yaralayan kız öğrenci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde tartıştığı erkek öğrenciyi silahla yaralayan kız öğrenci adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 08-05-24 15:38

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Parası olmayan erkek eldivenle bile sevilmez

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kadının sözleri kullanıcılar arasında viral olurken tepkilerin odağına da yerleşti. Arabanın içinden yaptığı paylaşımında genç kadın parası olmayan erkeklere yönelik tespitleri nedeniyle hem popüler oldu hem de tepki topladı.

Trend 08-05-24 07:44

Hatay'da sahilde erkek cesedi bulundu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:56

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, konağın enkazında yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:27

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Erkek arkadaşı suçlanıyordu... Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

ABD'de 3 Nisan'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Yağmur Taktaş'ın cenazesi 20 Nisan'da Adana'da toprağa verilmişti. Fenomen ismin mezarı itiraz sonrası açıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Magazin 06-05-24 14:08

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin 06-05-24 10:50

38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı! Kumral Bodur’un hayatı film oluyor

Giresun’da nüfus memurunun yaptığı hatadan dolayı pembe kimlik verilen ve 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalışan 52 yaşındaki Kumral Bodur’un hayatı film oluyor. Hayatı beyaz perdeye ilham kaynağı olan Bodur, ilgili filmin yönetmeni ve yapımcısının kendisini aradığından bahsederek, "Önümüzdeki günlerde Giresun’a gelip senaryo yazımı için detaylı görüşmeler yapacağız” dedi.

Haber 05-05-24 11:55

Erkek olmak için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi! Pişman oldum dedi... Beş yıl sonra tekrar kadına döndüm

İrlanda'da yaşayan Sinead Watson isimli bir kadın on yıldan uzun bir süre önce cinisyet bunalımı yaşadı ve 20'li yaşında cinsiyet değiştirme ameliyatı yaptırdı. Uzun ve yoğun geçen cinsiyet değiştirme sürecinin sonrasında Sean'a dönüşen Watson, pişman olduğunu dile getirerek yeniden kadına oldu.

Trend 04-05-24 11:23

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Fenerbahçe de istiyordu! Shane Larkin kararını verdi, imzayı attı 4 yıl daha Anadolu Efes'te

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, 31 yaşındaki oyuncusu Shane Larkin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor 03-05-24 19:47

Yunus Emre ve Nefise arasında tansiyon yükseldi! 'Erkek olsaydın da...' diyerek yüklendi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Yunus Emre ve Nefise arasındaki gerilim damga vurdu. Damla Can'a karşı oyun kaybeden Nefise Yunus Emre'nin desteğine çok sinirlendi. Nefise Yunus Emre'ye böyle yüklendi.

Magazin 03-05-24 08:52

Kayıp olarak aranıyordu, fındık bahçesinde cesedi bulundu! Dikkat çeken 'kumar borcu' detayı

Sakarya'da, kayıp olarak aranan Iraklı Mohammed Azeez Mahdi'nin (44) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mahdi'nin cesedi, fındık bahçesinde toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili aralarında 16 yaşında erkek çocuğunun da olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, Mahdi'nin kumar borcu nedeniyle öldürüldüğünü söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 15:50

4 yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! Suriyeli aile mahalleden uzaklaştırıldı

Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 10:40

Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor dedi! 'Don endeksi' diye anlatınca sosyal medyanın ilgisini çekti

Sosyal medyada 'Hemen Anlat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir hesap ekonomi literatürüne yerleşen erkeklerin iç çamaşırı alımı üzerinden yapılan teoriyi açıkladı. "Erkek donu ülkelerin ekonomik durumunu ele veriyor" ifadesinin kullanıldığı paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 02-05-24 09:09

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Önce Dilan Polat, şimdi de etekli erkek öğrenciler! İlkokullar tepki çeken görüntülerle gündem oldu: Sınıfları podyuma çeviriyorlar

Karaman'daki bir okulda gerçekleşen Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisinin ardından Tokat'tan da tepki çeken görüntüler geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullu erkek öğrenciler etek giyip peçe takarak dans etti. Yetkilileri harekete geçiren olaya "Bazı öğretmenler videodaki gibi aykırı durumlar içinde yer alırken bazıları da sınıfları podyuma çeviriyor" tepkisi geldi.

Haber 01-05-24 08:27

Eşiyle ilgili konuşan şarkıcı Kibariye'den bomba açıklama: Her erkek yapar

Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı Kibariye konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Kibariye, eşi Ali Küçükbalçık'ın adının sürekli ihanet ve dolandırıcılıkla anılması hakkında yöneltilen sorulara yanıt verdi. Şarkıcı, "Her erkek yapar, yapmayan yok" dedi.

Magazin 30-04-24 12:23

Erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktılar! Milli Eğitim harekete geçti: Hepsi için soruşturma başlatıldı

Tokat'ta 23 Nisan şenliklerinde bir okulda çekilen görüntüler sosyal medyada yayılınca tepki çekti. Görüntülerde 4 erkek çocuğa etek giydirilip peçe takıldığı belirlendi. Filmdeki bir sahnenin canlandırması olarak yapıldığı belirlenen olayla ilgili hem okul idaresi hem de öğretmenlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 30-04-24 09:37

Üroloji nedir, neye bakar? Üroloji hangi hastalıkları kapsar?

Üroloji, insan üriner sistemini (böbrekler, idrar yolları, mesane, idrar kesesi ve üretra gibi organları) ve erkek üreme sistemiyle ilgilenen tıbbi bir uzmanlık dalıdır. Bu alanda çalışan uzmanlar, ürolog olarak adlandırılır ve geniş bir yelpazedeki ürolojik hastalıkları teşhis eder, tedavi eder ve yönetirler. Üroloji hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen çeşitli sağlık sorunlarına odaklanırken, özellikle erkeklerdeki üreme sistemi sorunlarına da dikkat eder.

Haber 29-04-24 19:07