Isyan Filmi Haberleri

Cem Yılmaz o fiyatlara isyan etti: Ülke mi kuracaksın birikmişlerle

Cem Yılmaz son dönemlerde girdiği polemikler ve tartışmalarla gündeme geliyor. Yılmaz, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülke mi kuracaksın birikmişlerle" diyerek isyan etti.

Magazin 2024-05-31 17:12:27

Son dakika | Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan iddiası! Emekli formülünü açıkladı: Zam yapmayı o da isterdi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emeklileri hala isyan ettiren maaşlarla ilgili çarpıcı bir çıkışa imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim döneminde ülke krizde olduğu için emeklilere zam yapamadığını savunan Özel, "Erdoğan 'Emeklilere zam yapmam için 680 milyar para lazım' dedi. Geçen sene Erdoğan'ın büyük şirketlerden affettiği vergi 660 milyar. Ben olsam emekliye verirdim" dedi. Özel ayrıca "Asgari ücrete zam yapılmaması kabul edilemez" deyip miting sinyali verdi.

Haber 2024-05-31 09:56:40

Düzce'deki okul tuvaletinde skandal olay! 3 öğrenci tuvalette darp edip, kayda almış... 'Öğretmenler de korkmuş artık'

Düzce'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 3 öğrencinin, aynı okuldaki 8. sınıf öğrencisi U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırıp, darp ettiği görüntüler gündem yarattı. Videonun paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. U.C.’nin babası ise yaptığı açıklamada "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz bunlar pislik zaten bizde bezdik diyorlar." diyerek adeta isyan etti.

Haber 2024-05-29 15:34:19

Ekonomik uçtular ama business dönebilirler! Filenin Sultanları isyan etmişti... Uçak kriziyle ilgili Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD'deki turnuvaya THY'nin tarifeli uçağında ekonomik sınıfta gitmesi tartışmalara neden olmuştu. Filenin Sultanları sosyal medya üzerinden adeta duruma isyan ederken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, ABD seyahatinde yaşanan sorunun iletişim eksikliğinden kaynaklandığını belirtirken; "Dönüşleri business olarak organize etmeye çalışıyoruz." dedi.

Spor 2024-05-28 14:37:06

Düşük pantolonu dalga konusu oldu! Selen Görgüzel patladı

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Selen Görgüzel, sahne tarzı ve iddialı paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Görgüzel'in düşük bel pantolonu ve kasığına kadar inen dekoltesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sahne tarzına ve dansına yapılan kötü yorumlar sonrası psikolojisi bozulan Selen Görgüzel isyan etti.

Magazin 28-05-24 12:23

15 milyon TL borç ödemişti... Serdar Ortaç 'Her şeyimi kaybettim' diyerek açık açık anlattı! 'Evim yansa bakmam'

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç son olarak bir konserine yine alkollü çıkmış ve dansçıları sayesinde ayakta kalabilmişti. Serdar Ortaç şimdi de sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayınla adından söz ettirdi. Daha önce '15 milyon TL borç ödedim' diyen Ortaç, 'Her şeyimi kaybettim' diyerek isyan etti.

Kulis 28-05-24 12:02

Vatandaşlar isyan etti! MHRS şikayetleri bir haftada yüzde 165 arttı: “Aylardır randevu alamıyoruz”

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hizmet veren MHRS’den randevulara ilişkin şikayetler arttı. Çözüm platformu Şikayetvar’a ulaşan şikayetlerin sayısı son bir haftada yüzde 165 arttı. Platformun paylaştığı verilere göre, Sağlık Bakanlığı şikayetleri de bir önceki haftaya göre yüzde 39 artış gösterdi.

Haber 28-05-24 11:48

Aynı araca 4 farklı eksperde 4 farklı rapor! Otomobil alacaklar dikkat! İsyan etti... Uzmanlar uyarıyor: Bu tuzaklara düşmeyin!

Otomobil alacakların en büyük korkusu 'piyasada kandırılmak' olurken, eksper mağdurları gün geçtikçe artıyor. Birinin dediği ötekini tutmazken, en sonunda bir galerici piyasadaki bu durumu adeta belgeledi. 4 farklı ekspere götürdüğü araca 4 farklı rapor çıktı. Peki en çok kullanılan hileler neler? İşte detaylar...

Finans 28-05-24 06:59

84 yaşındaki adam tehditlerden bıktı: Devlet burayı kazsın, kıymetli şeyleri alsın

Aydın'da çiftçilik yapan 84 yaşındaki Yaşar Güler, babadan kalma arsasındaki yapılan izin kazılar nedeniyle isyan etti. Definecilere tepki gösteren adam, "Bu alanın bizzat devlet tarafından kazılıp kıymetli bir şey varsa devletimize kalmasını istiyorum. Sürekli tehdit alıp rahatsız edilmekten bıktık." dedi.

Haber 27-05-24 16:13

Filenin Sultanları için gelen o yorumlar çileden çıkarttı! Fatih Altaylı federasyona da verdi veriştirdi: THY'ye de haksız diyemem

Lig maçı için ABD'ye gittikleri uçakta ekonomi koltuğuna oturtulmalarına isyan eden Filenin Sultanları'nın tepki paylaşımları sosyal medyayı yıkmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı sosyal medyada gelen 'tasarruf' yorumlarına ateş püskürüp zehir zemberek ifadeler kullandı. "Türk Hava Yolları'na haksız diyemem" diyen Altaylı, Türkiye Voleybol Federasyonu'nu da hedef aldı.

Haber 27-05-24 08:53

Manisa'da korku filmi gibi olay: Bıçakla eski eşini kovaladı, araya girmeye çalışanları da öldürdü!

Manisa'da korku filmlerini aratmayacak türden bir cinayet işlendi. Eski eşinin evine gidip tartışan A.Ç. (34) bıçağını çekip katliam yaptı. Önce eski eşini bıçaklamaya başlayan A.Ç., araya girmeye çalışan çalışan eski kayınbiraderiyle eski kayınvalidesini de bıçakladı. Cani daha sonra bıçakla eski eşini kovaladı, bıçaklamaya devam edip olay yerinden kaçtı.

Haber 27-05-24 07:48

Jennifer Lopez'in Netflix'teki filmi Atlas topa tutuldu! Hayal kırıklığı...

Jennifer Lopez'in Netflix'te yayınlanan filmi Atlas eleştirmenlerden tam not alamadı. Şarkıcının yeni filmine sert eleştiriler geldi ve film sıradan bir senaryoya sahip olduğu için eleştirildi.

Kulis 26-05-24 08:26

CZN Burak Cannes'a gidince dalga konusu oldu! İsyan etti: Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim

Cannes Film Festivali bu yıl ülkemizde fazlasıyla gündemde. Sebebi ise kırmızı halıya giden ünlü isimler. Son olarak Czn Burak Cannes'da yürüyünce sosyal medyada dalga konusu oldu. Fenomen isim ise yorumlara isyan etti.

Kulis 26-05-24 07:19

70 yıllık evi ve arsası bir gecede yok oldu! Gerçeği öğrenince kendi de inanamadı: Belediyeyle baş edemedik

Kocaeli’nin Derince ilçesinde 2011 yılında yapılan imar değişikliği bazı aileleri mağdur etti. Tesadüfen park alanına çevrildiğini öğrenen arsa sahibi Hamit Saygın, davayı mahkemede kazanmasına rağmen Danıştay’da kaybetti. Arsanın içerisinde bulunan evde ailesiyle yaşadığını belirten Saygın, mağdur olduğunu söyledi. Saygın, 'belediyeyle baş edemedik, gücümüz yetmedi' diyerek isyan etti.

Haber 25-05-24 12:41

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 25-05-24 11:46

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 24-05-24 14:59

Esra Balamir tatil fiyatlarına isyan etti: Zıkkımın kökü yazar gönderirdim!

Güzel sunucu ve model Esra Balamir, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, bu kez ise tatil fiyatlarına isyan etti.

Magazin 24-05-24 10:17

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

Alanya'ya tatile gelen turistler Türkiye'nin pahalılığından şikayet etti! Türkiye ucuz değil paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde Antalya'nın Alanya şehrine tatile gelen turistlerin Türkiye'nin pahalılığından isyan ettiği anlar yer aldı. Havuz başında yaptığı paylaşımında turistler Türkiye'nin eski kadar kendileri için uygun olmadığını dile getirdi. Turistlerin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-05-24 08:05

Buse öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin söyledikleri ağızları açık bıraktı: Hayati riski var

Kadının şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından darp edildi. Vücudunda yaralar olduğu belirtilen öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşananlara isyan eden öğretmenin ailesinin sözleri ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Haber 23-05-24 17:54

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

Müjde Uzman Tükendim dedi, eski aşkı Sinan Akçıl ise inanamadı

Sinan Akçıl, “Tükendim” diyerek isyan eden ve sette astım krizi geçiren eski aşkı Müjde Uzman hakkında söyledikleriyle sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 23-05-24 11:03

Ergin Ataman ile Fenerbahçe taraftarları arasında tartışma çıktı!

EuroLeague Final Four öncesi Fenerbahçe Beko'lu taraftarlar ile Panathinaikos koçu Ergin Ataman arasında kavga çıktı. Küfürlerin havada uçuştuğu o anlarda Ergin Ataman otelin güvenliğine isyan etti.

Spor 22-05-24 23:16

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 22-05-24 15:26

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman sette kriz geçirmiş! Tükenmişlik sendromunda filan değilim

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, hastanedeki serumlu fotoğraflarının üzerine düştüğü notlarla birlikte "Tükendim" deyince herkes Meryem Uzerli gibi olduğunu düşündü. Ancak Uzman daha sonra bir açıklama daha yaparak isyan etti. Uzman'ın yapımcısıyla da 3 saat toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Kulis 22-05-24 08:01

Alın parayı geri diyerek isyan etti! Son görüntüsü endişelendirdi

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Hastane odasından paylaşımlar yapan Uzman "Alın parayı geri" diyerek isyan etti. Ünlü isim son görüntüsüyle de endişelendirdi.

Kulis 22-05-24 07:17

Ne telefon çalıyor ne ofise müşteri geliyor! Konut satışları dibe vurdu: Emlakçılardan '400 bin dolar' çağrısı

Ev fiyatlarında son dönemde artış olmamasına rağmen konut satışlarında yaşanan düşüş sektörde panik havasına yol açtı. Emlak sektörü temsilcileri, "Ne telefonumuz çalıyor ne ofisimize müşteri giriyor" diyerek duruma isyan ederken hükümete, yabancıya konut satış şartlarında bir düzenleme yapılması çağrısında bulundular. “Önümüzdeki günlerde çok daha kötü ve çok daha içinden çıkılamayacak duruma düşürebilir” dediler.

Finans 20-05-24 11:54

45 TL'lik sandviçin içinden çıkana isyan etti! Biz Bodrum'da 350 TL veriyoruz...

Son dönemde özellikle yazlık beldelerde artan fiyatlar sık sık gündeme geliyor. Ünlü isimler de aldıkları ve uçuk buldukları fiyatları paylaşarak isyan ediyor. Son olarak Buket Dereoğlu 45 TL verdiği sandviçin içinden çıkan peynire isyan ederken Yeliz Yeşilmen ve Işın Karaca da bu duruma dair yorumlarıyla dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 07:36

Huzuru sosyal medyada aradı, cebindekinden de oldu! 'Sözde metafizik uzmanı'ndan 'büyü' vurgunu: Paramı geri gönderin

Sosyal medyadaki dolandırıcılıklara bir yenisi daha eklendi. 'Sözde metafizik uzmanı' bir kişi sosyal medyadan kendine ulaşan bir mağdura, 'akraban ve ailen sana büyü yapmış' diyerek 52 bin lirasını istedi. Ailesindeki huzursuzluğun bu şekilde geçeceğini düşünen mağdur ise hem var olan huzurundan oldu hem de 52 bin lirasını kim olduğunu bile bilmediği 'sözde metafizik uzmanı'na kaptırdı. 5 kuruşsuz kalan mağdur 'paramı geri gönderin' diyerek isyan etti.

Manşet 19-05-24 07:23

'Tapudaki memur da bu işin içinde! Sanal daireyi 50-60 kişiye satmışlar' Düşük fiyatlı ilanlarla... Milyonları, evleri, arabaları gitti

Ankara'daki emlak çetesi dolandırıcılığında mağdurlar giderek artarken hepsi yaşadıklarından dolayı isyan etti. Mağdurların bir kısmı milyonlarını bir kısmı da evini ve arabasını kaptırdı. Ev alma hayaliyle yola çıkan mağdurlar aynı yöntemle dolandırılırken hepsi de düşük fiyat oyununa kandı. Toplu şekilde suç duyurusunda bulunan mağdurlar, suçluların ceza almasını istiyor. Mağdurlardan biri ise şimdi sokakta kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

Manşet 18-05-24 09:56

Yeşilçam güzeli meğer yıllardır ekranlardaymış... Keloğlan'ın güzeller güzeli Fatma'sı bakın kim çıktı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Keloğlan Aramızda filmi, Türk sinemasının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Filmde 'Fatma' karakterine hayat veren kişinin bir çok dizide rol alan Fatma Karanfil olması duyanları şaşırttı.

Kulis 17-05-24 11:28

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis 16-05-24 11:20

Genç kadınları aşağılayan jinekolog kadın doktorlar diyerek sosyal medyadan isyan etti! Kendinizi ezdirmeyin

TikTok'ta 'zehralit' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bazı jinekologların genç kadın hastalarına muayeneleri sırasında aşağılayıcı konuşmalar yaptığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Jinekolog muayenesinin kadınların en doğal hakkı olduğunu dile getiren Zehra gönderisine, "Kendinizi sakın ezdirmeyin bu sizin özel hayatınız bir devlet dairesi sayılan hastanede çalışan doktorun işi sizi aşağılamak değil sizi tedavi etmek" notunu ekledi.

Trend 16-05-24 07:59

37 kiloya düşünce tahliye edildi! 20 kilo alıp estetik yaptıran Nihal Candan isyan etti

Anoreksiya olduğu için 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan Nişantaşı'nda yine görüntülendi. Cezaevinden çıktıktan sonra 10 günde 20 kilo alan Candan'ın yüzündeki değişim de gözden kaçmadı. Fenomen hakkındaki eleştirilere isyan etti.

Kulis 16-05-24 07:57

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal o film için Almanya'ya gidiyor!

Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Meryem rolüyle büyük beğeni toplayan Özgü Namal, dizinin sezon finali yapmasıyla Almanya'ya gidiyor. Oyuncu dizi setlerinin ardından film setlerine de dönüyor. Namal, tatil arasında da boş durmayacak ve sinema filmi çekecek.

Magazin 15-05-24 17:49

Tarlada 39, markette 199 lira! Üreticiler isyan etti! 'Niye aracılar bizden daha fazla kazanıyor!'

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik’te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü. Kiraz üreticiler fiyat farkına isyan edip haksızlığın önüne geçilmesini istedi.

Finans 15-05-24 11:35

Yıllardır gözlerden uzakta! Fatih Kısaparmak 3-5 milyon TL verseler çıkmam diyerek isyan etti

Mustafa Keser'in "Fatih Kısaparmak türkü baba olacak en son adam” sözleriyle son dönemde gündeme gelen ünlü isim ödül töreninde ortaya çıktı. Fatih Kısaparmak " 3-5 milyon TL verseler çıkmam" diyerek bakın neye isyan etti.

Magazin 15-05-24 08:44

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri başladı

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri Bodrum'da başladı. Sete çıkan "Dünya Varmış" filmi şimdiden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 14-05-24 15:31

Deprem uyarısı yapan Moriwaki, Prof. Dr. Naci Görür'ü isyan ettirdi! İsmini vermeden hedef aldı: Japon diye biliyor sanıyorlar

Deprem uyarılarıyla sık sık Türkiye'nin gündemine gelen Yoshinori Moriwaki'ye yine deprem dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür tepki gösterdi. Moriwaki'nin dün özellikle 2 ilçeyi uyararak yaptığı uyarı ses getirmişti. Görür, "Japon olduğu için depremi bilir zannediyorlar" dediği Moriwaki'nin depremle ilgili konuşmaması gerektiğini savundu.

Manşet 14-05-24 11:52

Çocuk istismarına tepki gösteren Gülben Ergen'in paylaşımı gündem oldu! Sapıkların, ruh hastalarının...

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen bu kez yaptığı paylaşımda isyan etti. Paylaşımında Ergen, "Kediyle köpekle uğraştığınız kadar şu ülkede çocuklara istismar edip, hayatını karartanlarla uğraşmadınız" dedi.

Magazin 13-05-24 16:21

Messi yeni kurala isyan etti! Kimse beklemiyordu, maç sırasında bir anda kameraya döndü: Yanlış yapıyoruz!

Inter Miami'de oynayan yıldız futbolcu Lionel Messi, MLS'nin yeni kuralından rahatsızlık duyduğunu söyledi. Montreal Impact ile oynanan maç sırasında kenarda bulunduğu anda bir anda kameralara dönen Messi, "Bu tür bir kuralla yanlış yöne gidiyoruz" dedi. O anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Spor 12-05-24 13:59

Bu ne yaman çelişki? Cezalar arasındaki eşitsizlik isyan ettirdi: Vatandaşa farklı dev holdinglere farklı...

Türkiye'nin gündemi yılbaşında artan cezalardaki adaletsizlikte. Cezaların kazançlara endeksli olmamasından kaynaklı olarak devasa şirketlere işledikleri suçlar yüzünden tabiri caizse 'devede kulak' cezalar kesiliyor. Günümüzde park yasağına uymayan sürücülere tüm masraflar dahil minimum 3 bin lira ceza kesilirken, sektörlerinde öncü milyarlarca ciro yapan şirketlere ise gıda fiyatlarını manipüle etmekten dolayı cüzi miktarda cezalar kesiliyor. Vatandaş bu adaletsizliğe tepkili...

Finans 11-05-24 09:34

Müşterilerin isteklerine daha fazla dayanamayınca sinir krizi geçirdi! İstifa ettiği anları TikTok'tan paylaşınca viral oldu

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan mesai saatlerinde içinde sinir krizi geçirerek istifa etti. İsmi açıklanmayan bir kafede çalışan genç kız müşterilerin isteklerinin üst üste gelmesi üzerine bir anda kontrolünü kaybetti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde genç kızın bağırarak duruma isyan ettiği ve istifa ettiği anlat yer aldı.

Kulis 10-05-24 15:33

1 milyon Euro'ya Yunanistan'dan ev almıştı! Demet Özdemir fiyatlara isyan etti

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile boşanır boşanmaz soluğu Yunanistan'da alan ve buradan da ev alarak gündeme gelen Demet Özdemir yükselen tatil masraflarından dert yandı.

Magazin 09-05-24 13:39

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Araç sahiplerini isyan ettirmişti! Trafik cezalarında yeni dönem! Resmi Gazete'de yayımlandı

Trafik cezalarıyla ilgili milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşları isyan ettiren ve hakkında eylemler yapılan fahri trafik müfettişliklerle ilgili değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 09-05-24 09:14

Müstehcen sahneleri oğlu çekmişti! Elizabeth Hurley galada eski sevgilileriyle...

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin, 21 yaşındaki oğlu Damian'ın yönettiği filmde müstehcen sahnelerde olması uzun zamandır konuşuluyor. Hurley Londra gösterimindeki tarzı ve eski sevgililerinin filmi izlemeye gelmesiyle yeniden adından söz ettirdi.

Magazin 09-05-24 08:18

Kartal'da haraç vermeyen lokantaya silahlı saldırı! İş yeri sahibi isyan etti! 5-6 aydır dükkana gelip tehditle haraç istiyorlar

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir lokantaya uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda bir kişi yaralandı. Saldırının haraç vermemeleri nedeniyle yapıldığını ifade eden lokanta sahibi Muhammet Ali Ataş, "Bir kaç defa geldiler, haraç istediler. Bizde vermeyeceğimizi dile getirdik. 5-6 aydır dükkan basmalar, hakaretler silah çekmeler, eşya fırlatmalar yaşanıyor. Şikayetçi olduktan bir gün sonra serbest kaldılar. Kurşunlamaya 3 kişi geldiler, pompalı silahla ateş ettiler" dedi.

Haber 08-05-24 21:57

12 yaşındaki kız çocuğuna istismar davasındaki karara isyan ettiler: 'Adalet tecelli etmedi'

Ordu'da 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar davasında 11 şüpheli gözaltına alınmıştı. 2 yıl süren mahkeme sonucunda tutuklanan sanıkların tümü bugün beraat etti. Beraat kararına tepki gösteren aile, kızlarının psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Haber 08-05-24 19:46