Prens George Haberleri

Mayolu defile tarihe geçti! Güzellik yarışmasında böyle boy gösterdiler: Suudi Arabistan'da eşi benzeri görülmemiş görüntüler

Prens Selman'ın başa geçmesiyle Suudi Arabistan'da başlayan "sosyal reform" süreci dünyayı şaşırtan boyutlara ulaştı. Kadınlara araç kullanma hakkı verilen, tesettür yasası gevşetilen ülkede şimdi de ilk kez güzellik yarışması düzenlendi. Deniz kıyısında kadınların mayo ve bikinileriyle yaptığı defilenin görüntüleri tüm dünyaya servis edildi.

Trend 2024-05-19 09:54:16

Prens Selman'dan Suudi spor bakanına namaz uyarısı! 'Maçları namazlara göre programlayın'

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, spor bakanına futbol maçlarının programlanmasında namaz vakitlerini dikkate alması için uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-17 09:23:45

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis 2024-05-16 11:20:32

Güldür Güldür'den aniden ayrılmıştı! Prens'e transfer olan Giray Altınok açıkladı

Güldür Güldür'den ayrılarak Blu TV'de ekranlara gelen Prens dizisine transfer olan Giray Altınok bu ayrılığa dair ilk kez konuştu. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Altınok "Güldür Güldür'e bir daha dönmem" dedi.

Magazin 2024-05-09 11:52:41

Yer: ABD! Bir George Floyd vakası daha: Nefessiz kalarak hayatını kaybetti

ABD'de yeni bir 'George Floyd' vakası daha yaşandı. Ohio'da polisin gözaltına alırken şiddet uyguladığı Frank Tyson'ın elleri arkadan kelepçeliyken polisin boynuna bastırması nedeniyle nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.

Haber 26-04-24 22:24

'Yatak odasında kardeşim yüzünü çeviyor' itirafıyla çok konuşulan yapışık ikizler 62 yaşında hayatını kaybetti

Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri Lori ve George Schappell 62 yaşında hayatını kaybetti. İkili baş bölgelerinden birbirlerine yapışık halde dünyaya gelerek frontal lob beyin dokularının %30'unu birlikte kullanıyordu. Doktorlar yapışık ikizlerin en fazla 30 yıl yaşayabileceğini söylerken kardeşler 62 yaşında hayata veda etti.

Trend 13-04-24 13:14

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 10-04-24 08:00

Cenk Eren yüzünü gerdirip Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim demişti! Son halini paylaştı

Yüz gerdirme operasyonu olup dile düşen Cenk Eren "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" demişti. Cenk Eren günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 07-04-24 07:40

Yer: Diyarbakır! 12 bin yıllık tarihte ilk kez bulundu! Tam 2 metre... Önemli bir şahsiyetin olduğu düşünülüyor”

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4'üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen "lahit" bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Kadin 03-04-24 19:23

Diyarbakır'da bulundu! Tarihte bir ilk

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4’üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen ‘lahit’ bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Haber 03-04-24 17:34

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 20-03-24 14:38

Galatasaray durdu durdu bombayı patlattı, Erden Timur'dan Karim Benzema hamlesi! Teklif hazır

Ara transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Erden Timur çok ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. George Gardi ile Fransa'da bulunan Timur, Benzema için çalışmalara başlarken teklifini hazırladı. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 10:19

52 yıllık hükümranlık sona erdi: Kraliçe tahttan çekildi

Danimarka'da Kraliçe 2. Margrethe, 52 yıllık saltanatının ardından tahttan çekildi. Kraliçe'nin amacının, oğlu Prens Frederik'e yol açmak olduğu öğrenildi.

Haber 14-01-24 17:08

Pedofil Jeffrey Epstein belgelerinde şoke eden iddia: 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapmam için...

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının yankıları sürüyor. Mağdurlardan olan Virginia Giuffre'nin ifadesindeki iddialar gündeme geldi. Virginia Giuffre, yeni ortaya çıkan belgelerde pedofil Jeffrey Epstein'in 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için kendisine 15.000 dolar ödediğini iddia ediyor.

Magazin 10-01-24 14:17

'Yılın düğünü' olarak anılıyor! Tam 9 gece 10 gün sürecek... Brunei Prensi Abdul Mateen'in dillere destan düğününde ikinci gün geride kaldı

Ekim ayında Brunei Sultanı Haji Hassanal Bolkiah, oğlu Prens Abdul Mateen ibni Hassanal Bolkiah'ın Anisha Rosnah ile nişanlandığını duyurmuştu. Prens Abdul Mateen ve Anisha Isa Kalebic'in düğün tarihi ise 7-16 Ocak 2024 olarak açıklanmıştı. Yılın düğününde ikinci gün geride kalırken gelin Anisha; ülkesinin modacılarından birinin imzasını taşıyan beyaz bir kıyafet giydi.

Trend 08-01-24 16:13

Yılbaşı konuşmasında Danimarkalılara açıkladı! Kraliçe tahtı oğluna bıraktı

Danimarkalılar yeni yılı kutlarken, 52 yıldır tahtta bulunan Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe'in açıklamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Kraliçe 2. Margrethe yeni yıl konuşmasının sonunda tahttan çekildiğini ve oğlu Veliaht Prens Frederik'in kral olacağını açıkladı.

Haber 31-12-23 21:33

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 26-12-23 16:55

Sosyal medyadan paylaşımı gündem yarattı! Zengin koca nasıl bulunur? sorusunun cevabını tek tek verdi

‘Luxurysuyilmaz’ isimli hesaptan paylaşımlar yapan genç kadın daha öncesinde Arap prens ile sevgili olmanın yollarını ve bir milyoner sevgilinin olumsuz yönlerini anlattığı videolar sayesinde popüler olmuştu. Kısa sürede fenomene dönüşen genç kadın bu kez "Zengin koca nasıl bulunur?" sorusuna cevap verdi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-12-23 07:48

Sumudica sözleriyle yine ortalığı karıştı, Fenerbahçelileri ayaklandırdı! 'Galatasaray'da değil ama Fenerbahçe'de oynar'

Gaziantep FK'da Teknik Direktörlük görevini yürüten ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme gelen Marius Sumudica, bu kez Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı. George Hagi'nin oğlu Ianis'in Türkiye'ye transferi hakkında konuşan Sumudica Rumen oyuncu için Galatasaray'da oynayacak kadar iyi olmadığını ama Fenerbahçe'de oynamaya yeterli olduğunu söylerken, bu sözler tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 08:01

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Nostradamus'un 2024 tahminleri ortaya çıktı: Daha fazla savaş, yüksek fiyatlar, insani krizler... Küresel çalkantılar kapıda

Fransız astrolog Nostradamus, arkasında 2024 için bir dizi kaygı verici tahmini geride bıraktı. Yeni yıl için geri sayım başlamışken Nostradamus, 2024'te deniz savaşları, kraliyet ayaklanmaları ve insani krizler de dahil olmak üzere küresel çalkantılar olacağını tahmin etti. Dünyaca ünlü kahin 2024 yılı için Prens Harry'in Kral olabileceğini, Çin'i potansiyel yeni çatışmanın adresi olarak görülebileceğini ve iklim felaketlerini öngördü.

Trend 13-12-23 11:05

Burgazada'ya nasıl gidilir? Burgazada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul açıklarında Prens Adaları adı ile de bilinen adalar bulunur. Bu adaların üçüncü büyüğü olan adası Burgazada’dır. Sait Faik ile özdeşliği ile de bilinen Burgazada, yuvarlaktır ve genişliği iki kilometre kadardır. Denizin altından adaya bağlı olan ve Kumbaros adı verilen küçük bir adacık da vardır. Evliya Çelebi’nin notlarında da yer alan Burgazada, köklü bir geçmişe sahiptir.

Haber 25-11-23 20:23

Büyükada'ya nasıl gidilir? Büyükada vapur seferleri ve saatleri

Prens Adaları olarak da bilinen Büyükada, İstanbul açıklarında yer alan adaların arasında en büyük olanıdır. Adanın Prens olarak da anılması Yunanca olan kelime kökeninden gelir. Birçok tarihi yapıya da ev sahipliği yapan Büyükada’da tarihi Ata Torgi Manastırı ve Rum Yetimhane binası da yer alır. Bu yapılar içinde en dikkat çeken yapı 2. Abdülhamit’in yaptırmış olduğu Hamidiye Cami’dir.

Haber 23-11-23 17:42

Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran itiraf! 'Transfer döneminde Sadio Mane ve Paulo Dybala ile görüştüm!'

Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çekmişti. Sarı - kırmızılılar; Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Tete, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele ve Hakim Ziyech'e imza attırarak taraftarlarını sevindirmişti. Uluslararası transfer aracısı George Gardi; Galatasaray'ın hamleleriyle alakalı konuşurken, bir yandan da Sadio Mane ve Paulo Dybala için itirafta bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-10-23 18:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Edward ve Fransa Büyükelçisi Dumont'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward'ı kabul etti. Ayrıca Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u da kabul etti.

Haber 27-09-23 16:49

Ayrı yaşadıkları ve 'randevu ile' görüştükleri iddia edilmişti! Monaco Prensesi’nin o görüntüleri gündem oldu: Garip görünüyor

Monaco Prensi Albert ve Prensesi Charlene'in ayrı yaşadıkları ve birbirlerini sadece 'randevu ile' gördüklerine dair iddialar ortaya atılmıştı. Prenses Charlene, önceki gün Monaco'nun ilk TV kanalının açılışı için kocası Prens Albert ile birlikte canlı yayına çıktı. Monaco Prensesi’nin canlı yayındaki görüntüsü ise olay oldu. İngiliz medyası ise bu görüntüler için “Garip görünüyor” yorumunu yaptı.

Haber 03-09-23 09:32

Mafyaların fidye gerilimi mezarlığa sıçradı! Cansız bedenini mezardan çıkarttılar... Asansör arızası engel oldu

Avustralya’da yeraltı dünyasının önde gelen isimleri arasında yaşanan gerilim mezarlığa sıçradı. Ülkenin mafya liderlerinden George Marrogi’nin kız kardeşi Meshlin Marrogi’nin mezarı rakip çetenin hedefi oldu. Çetelerin arasındaki gerilimin tırmanması üzerine Meshlin’in mezarı cansız bedeninin kaçırılıp fidye istenmesi için açıldı. Ancak çete asansör çalışmadığı için cansız bedeni mezara geri bırakıp kaçtı.

Trend 04-08-23 14:12

Adını daha önce hiç duymadığı bir adamdan miras kaldı! Servet değerinde... “Dolandırıldığımı düşündüm ama...”

İngiltere’nin Everton şehrindeki George Anderson isimli bir adam 2019 yılında Kirkby’deki bir huzurevinde 81 yaşındayken hayatını kaybetti. Mirasına dair herhangi bir vasiyette bulunmayan adamın bilinen bir akrabası da yoktu. Adamın ölümünün ardından mirasa ilişkin olarak 26 hak sahibi ortaya çıktı. Hak sahiplerinden biri olan Dr. Anna Phillips, “Onunla hiç tanışmadım. Dolandırıldığımı düşündüm ama bu gerçekti” dedi.

Trend 29-07-23 08:20

Suudi Arabistan Türkiye'den İHA satın alacak

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinde imzalanan anlaşma kapsamında Suudi Arabistan'ın Türkiye'den İHA satın alacağını açıkladı.

Haber 18-07-23 14:07

Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma! Erdoğan, Prens Selman'a TOGG hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg hediye edildi. Prens Selman, kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.

Haber 18-07-23 07:29

Emre Kurttepeli has made a speech at Global Leadership Summit

Held each year by YPO (Young President Organisation) and titled “Crossing Over”, the Global Leadership Conference (GLC) which hosted 2500 CEOs and the leaders of industry from 120 countries took place in Istanbul between 28th February and 1st March, 2013. Emre Kurttepeli attended “Opportunities in Digital Economy of Global Leadership Conference” panel as a speaker. The prominent speakers at the conference included world leaders such as Tony Blair, George Papandreou and Gerard Schröder.

Finans 06-07-23 12:15

Yapışık ikizlerin cinsellik itirafı olay oldu! “Kardeşim yüzünü çeviriyor”

Lori ve George Schappell yapışık ikiz olarak kendilerine ait bir özel hayatları olduğunu anlatarak dikkatleri çekti. Baş bölgesinden birbirlerine yapışık bir şekilde doğan ikiz kardeşler flört uygulamalarında kendilerine ait bir profillerinin olduğunu ve randevular sırasında kardeşlerin birbirini desteklediğini söyledi.

Trend 15-06-23 14:20

Babası tahta geçme hakkından feragat etti! Gözler kızına çevrildi... 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni kraliçe olabilir

1946 yılında İtalya’da monarşinin kaldırılmasından itibaren haneden soyunun Savoy Kraliyeti’nden devam ettirildiği düşünülüyordu. İtalya'nın son kralının torunu Prens Emanuele Filiberto tahta geçme hakkından feragat ettiğini açıkladı. Babasının kararından sonra gözler 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni olan kraliçe adayı Prenses Vittoria’ya çevrildi.

Trend 08-06-23 10:16

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

Love Island/Aşk Adası yeni sezon başlar başlamaz olay oldu! Sahte orgazm taklidi sosyal medyayı salladı

Müstehcen anları bol olan İngiltere'nin en çok izlenen yarışmalarından Love Island/Aşk Adası yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi döndü. Yarışmanın ilk gününde George adlı yarışmacının sahte orgazm taklidi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 06-06-23 14:03

'Öldü' iddiaları gündem olmuştu! George Soros'tan açıklama geldi 'Söylentiler tamamen yanlış'

ABD'li milyarder George Soros, hakkında ortaya atılan öldü iddialarının ardından açıklamalarda bulundu. Soros, "Kalp krizi geçirdiğime dair söylentiler tamamen yanlış. Hayattayım ve sağlığım yerinde" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-23 22:31

İngiltere'de taç giyme töreninde Prens Louis hareketleriyle dikkat çekti! İlgisini kaybedince...

İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme töreni dünya basınının gündeminde... Taç giyme töreninde Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi basında bolca yer aldı.

Magazin 07-05-23 09:30

Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak? Gözler kraliyet ailesinde

Kral Charles taç giyme töreni dünya basını tarafından yakından takip ediliyor. Eşi Meghan Markle ile kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin Galler Prensi William ve eşi Kate’in törene katılması bekleniyor. Peki, Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak?

Finans 05-05-23 13:41

Prens William ve Kate Middleton 12. evlilik yıl dönümlerini bu kareyle kutladı... Saray kaynakları “özel kutlamaya” işaret etti

Kate Middleton ve Prens William Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatından sonra tahtın yeni sahibi Kral Charles’in taç giyme töreninden bir hafta önce 12. evlilik yıl dönümlerini samimi bir kareyle kutladı. İkili evlilik yıl dönümleri için Norfolk’ta birlikte bisiklet sürdükleri bir kareyi tercih etti.

Trend 29-04-23 13:37

İngiltere'yi karıştıran iddia! 'Prens William o gazeteden para aldı'

İngiltere'de Galler Prensi William'ın "mahremiyet ihlaliyle" suçlanan The Sun gazetesinden şikayetini çekmek için "yüklü bir ödeme" aldığı iddia edildi.

Haber 25-04-23 21:20

İngiltere Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı! Onları hiç böyle görmediniz

İngiltere Kraliyet Ailesi Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Kral Charles’ın tahtın yeni sahibi olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Kral Charles’in mayı ayında gerçekleşecek taç giyme törenine Meghan Markle ve Prens Harry’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Taç giyme törenine ilişkin söylentiler devam ederken Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-23 11:13

ABD'ye ait uçak gemisi Suriye kıyılarına yaklaştı! Doğu Akdeniz'de gerilim tırmanıyor

ABD'nin Suriye'deki İran hedeflerine düzenlediği saldırılarda yeni bir safhaya geçildi. Amerikan ordusu İran destekli güçlere karşı George W.H. Bush uçak gemisini Suriye'ye yaklaştırdı. Geminin Suriye'ye yönelik saldırılara katılacağı iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Haber 03-04-23 23:02

Aydın'da bulundu! Bilim dünyası için yeni tür niteliğinde... Adı 'Leptomastix baspinari Japoshvili'

Aydın’da yeni bir böcek türü bulundu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksekokulu'nda Öğr. Gör. Dr. Hüseyin Yerlikaya, Çukurova Üniversitesi'nden Prof. Dr. M. Bora Kaydan ve Gürcistan Ziraat Üniversitesi'nden Prof. Dr. George Japoshvili tarafından yapılan çalışmada, unlubitler üzerinde bulunan dünya için yeni bir parazitoiti türü tanımlandı. Bilim dünyası için yeni tür niteliğindeki parazitoite 'Leptomastix baspinari Japoshvili' isminin verildiği belirtildi.

Haber 24-03-23 17:08

Son dakika: Nicolo Zaniolo için Fenerbahçe bombası! Menajeri böyle açıkladı: 'En yüksek teklifi sarı - lacivertliler yaptı!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı - kırmızılıların devre arasında 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun menajeri, yaptığı yorumlarla gündeme bomba gibi düştü. Menajer George Gardi'nin Fenerbahçe için itirafı ortalığı karıştırdı.

Spor 23-03-23 14:14

ABD yine karışacak! Trump 'tutuklanacağım' diyerek protesto çağrısı yaptı

ABD'yi yine hareketli günler bekliyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump, hakkında Manhattan Bölge Savcısı'nın yürüttüğü soruşturmayla ilgili gelecek hafta salı günü tutuklanacağını açıklayarak, "Protesto edin, ülkemizi geri alın!" çağrısı yaptı. Trump'ın açıklamasında Manhattan Bölge Savcısı'nın George Soros tarafından finanse edildiğini vurguladı.

Haber 18-03-23 17:08

Tarihte 4 kişi bu unvanı almıştı! Kral Charles küçük kardeşine babasının unvanını verdi

İngiltere Kralı 3. Charles, küçük erkek kardeşi Prens Edward’ı 59’uncu doğum günü münasebetiyle 'Edinburgh Dükü' ilan etti. Tarihte 4 kişinin aldığı bu unvan, daha önce Kral Charles'ın babası Prens Philip'e aitti. 

Haber 10-03-23 15:47

Sinan Çetin'den radikal karar! Cihangir'i terk ediyor

Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.

Magazin 04-03-23 09:01

George Weah'tan Atsu'nun ailesine 10 bin dolar yardım

Liberya Cumhurbaşkanı George Weah, Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Atakaş Hataysporlu Christian Atsu'nun ailesine 10 bin dolar yardımda bulundu.

Spor 23-02-23 21:05

İstifa iddialarıyla gündem olan Lütfü Savaş 'Afrika Prensi' diyerek paylaştı ünlü tarihçiden yanıt gecikmedi! 'Üstündeki bile çakma...'

Türkiye'yi yasa boğan deprem en çok Hatay ve Kahramanmaraş şehirlerini etkiledi. Hatay'ın kent meydanı, Antakya bölgesi, lüks rezidanslar enkaz altında kaldı. Deprem felaketinin ilk gününden beri gündemde olan Rönesans Rezidans hakkındaki sözleriyle tepki çeken Lütfü Savaş'ın 'prens' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-02-23 16:49