Super Lig Super Kupa Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe bir maç daha yapabilir! TFF, kupa formatında değişikliğe gitmek istiyor...

TFF'nin Süper Kupa formatıyla ilgili yeni girişimler yaptığı iddia edildi. Süper Lig şampiyonuyla Türkiye Kupası'nın kazananı arasında oynanan müsabakanın formatının değiştirilmek üzere çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Spor 2024-05-27 12:07:43

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 2024-04-21 12:31:39

Fenerbahçe, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıktı! Süper Kupa'da ilk 11'ler açıklandı

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Super Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. Mücadeleye u19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe, maçın başlamasının ardından sahadan çekilerek hükmen mağlup olacak. Maçın ertelenip yabancı hakem atanmamasını protesto etmek için bu kararı alan sarı-lacivertliler takım halinde hemen İstanbul'a dönecek.

Spor 2024-04-07 20:37:01

TFF, fikstürün değiştiğini açıkladı!

TFF, Süper Kupa finalinin 7 Nisan'da oynanacak olması sebebiyle Süper Lig fikstürünün bir hafta kaydırıldığını ve ligin 26 Mayıs'ta biteceğini açıkladı.

Spor 2024-02-21 21:27:10

Diğer Haber Etiketleri

Bakan de süper li Süper Lig tff tff, galatasaray fenerbahçe beşiktaş Trabzonspor af atan ekipleri iyet ligde verildi Miha Zajc maçı maçın oynanacak türkiye futbol federasyonu Fikstür ab kutlama şampiyonluk kutlaması Super Bowl Kansas ele moda Modacı yaşında Kanye West beyonce gününde Oyuncu sevgilisi travis sezon Rıdvan Dilmen Mehmet Büyükekşi da, fenerbahçe maçı hangi kanal süper kupa bahçe maçı hakemi hakemlik Abdulkadir Bitigen Hakem fred ak atatürk olimpiyat dakika haberleri n dakika haberleri son dakika son dakika haberleri haberler aday aydın demir başakşehi hedefi Rıza Çalımbay Suudi Arabistan Fırat Aydınus süper kupa finali nerede oynanacak türkiye süper kupa ne zaman yapılan açıklama süper kupa finali süper kupa ne zaman türkiye kupası final Şampiyonluk Taylor Swift spor Cem Bölükbaşı futbol final spor to spor tot spor toto galatasaray fenerbahçe maçı ne zaman galatasaray fenerbahçe maçı nerede oynanacak galatasaray fenerbahçe maçı saat kaçta galatasaray fenerbahçe maçı hangi kanalda kulübün Şanlıurfaspor Salih Ayhan ligi portekizli türkiye kupası Başakşehir Joshua King crespo Jorge Jesus tff yönetim kurulu kupa Sergen Yalçın Rusya Ukrayna Finlandiya Rusya Ukrayna savaşı trabzonspor, Rihanna besikta bıraktı şampiyonluklar Teknik Direktör 10 devam edecek transfer Bölgesel Amatör Lig At kata dünya kupası Sofiane Feghouli Kasımpaşa Ryan Babel Formula 1 Max Verstappen Lewis Hamilton Drake bahis stil rihana gol süperlig magazin Wesley Sneijder Abdullah Avcı Spor Toto Süper Lig

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlaması kana bulandı! Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve en az 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bu konuyla ilgili Amerikan Başkanı Joe Biden açıklama yaptı.

Spor 15-02-24 14:56

Kansas City'deki Super Bowl şampiyonluk kutlamasında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

ABD'nin Kansas City şehrinde Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında kalabalığa ateş açıldı. Silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Haber 15-02-24 00:17

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-24 11:29

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-24 15:40

Taylor Swift Super Bowl'da sahaya indi ve sevgilisinin dudaklarına yapıştı

Her yıl Amerikan futbol sezonunun zirve etkinliği olan Super Bowl maçı Kansas City Chiefs ve San Francisco 49ers takımları arasında oynandı. Tören başladığında Taylor Swift sahaya indi ve sevgilisinin dudaklarına yapıştı.

Magazin 12-02-24 08:28

Rıdvan Dilmen, önümüzdeki yıl uygulanacak yeni kupa formatını duyurdu!

Süper Lig için ortaya atılan play-off sistemiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu. Yeni yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Dilmen'in iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kupada gruplu sisteme geçileceğini söyleyen Dilmen tüm detayları paylaştı.

Spor 08-01-24 10:56

Rıdvan Dilmen, önümüzdeki yıl uygulanacağı iddia edilen yeni kupa formatını duyurdu!

Süper Lig için ortaya atılan play-off sistemiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu. Yeni yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Dilmen'in iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Spor 08-01-24 10:54

Süper Lig kulüplerinin istifasını istediği Mehmet Büyükekşi görevi bırakıyor! Yerine gelecek isim de şimdiden belli oldu...

Süper Lig'de tartışma konusu olan ve istifası istenen Mehmet Büyükekşi için ortaya yeni bir iddia atıldı. Son olarak Süper Kupa maçını Suudi Arabistan'da oynatılmasını teklif eden ve yaşanan krizin baş mimarı olarak gösterilen Büyükekşi'nin istifa edeceği aktarıldı. Son dönemde yaşanan birçok olayın çıkış kaynağı olduğu ifade edilen Büyükekşi'nin bu kararı sosyal medyada yankı uyandırdı.

Spor 03-01-24 15:01

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Süper Kupa maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı cuma günü oynanacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-12-23 15:11

Fred, Süper Kupa maçında da oynayamayabilir! Fenerbahçe'yi korkutan detay

Fenerbahçe’de, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Direkt olarak kırmızı kart gören Fred, bu hafta Galatasaray ile oynanacak lig maçında kesin olarak forma giyemeyecek. Yıldız oyuncunun Süper Kupa maçında da oynayıp oynayamayacağı şüpheli...

Spor 20-12-23 20:19

Son dakika: Galatasaray'dan TFF'ye Süper Kupa başvurusu! Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynansın!

Son dakika haberleri: 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı - kırmızılı kulüp, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin yerinin değiştirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yaptı. İşte detaylar...

Spor 17-11-23 16:15

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'taki durumu özetledi! ''Takımda kriz var''

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrası takımın başına geçen Rıza Çalımbay, basın toplantısı düzenledi. Rıza Çalımbay, "Galibiyet serisi yaparsak, yukarıdakileri yakalayabiliriz. 3-4 galibiyetle çok iyi yerlere gerebiliriz. Beşiktaş'ın hedefi bitmez. Lig var, kupa var. Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Çok yetenekli olduklarını düşünüyorum." dedi.

Spor 11-11-23 12:10

Son dakika: Galatasaray'dan Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa finali için açıklama! 'Fenerbahçeliler de bizimle aynı fikirde!', 'Cumhurbaşkanımız bu konuya el atmalı!'

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın kazananı Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı merak ediliyordu. TFF, yaptığı açıklamayla finalin Suudi Arabistan'da düzenleneceğini duyurmuştu. Sarı - kırmızılıların ikinci başkanı Metin Öztürk, kritik maçla ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 27-10-23 15:10

Fırat Aydınus, Süper Kupa finali için gerçekleri açıkladı! Meğer Suudi Arabistan'da oynanma sebebi...

Geçtiğimiz sezonu Süper Lig şampiyonu olarak tamamlayan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın kazananı Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finalinin nerede oynanacağı merak ediliyordu. TFF, yaptığı açıklamayla finalin Suudi Arabistan'da düzenleneceğini duyurmuştu. Eski hakem Fırat Aydınus, bu kararın nedenini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 23-10-23 17:34

Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa Arabistan'da mı oynanacak? İşte TFF kararı

Süper Kupa finali ile ilgili aramalar hız kazandı. TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Süper Kupa finali ne zaman sorusu yanıt buldu. TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı kulüplerimizin bilgisi dahilinde' ifadelerine yer verildi. Peki, Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Süper Kupa Arabistan'da mı oynanacak?

Spor 21-10-23 11:45

Süper Kupa finali için divan kurulunda tarihi çağrı! 'Galatasaray ve Fenerbahçe aynı uçakta uçsun!'

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, bu sezonun devre arasında Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibin kozlarını paylaşacağı final öncesinde Galatasaray Olağan Divan Kurulu'nda tarihi bir çağrı geldi. Divan Kurulu üyesi Ayhan Özmızrak, iki takımın aynı uçakla maçın oynanacağı ülkeye gitmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 16-09-23 16:38

2024 Super Bowl için Taylor Swift teklifi reddetti! Gözler Miley Cyrus'a çevrildi

Gelecek yıl Super Bowl'un devre arası şovunda kimin sahne alacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Taylor Swift ve Miley Cyrus gibi isimlere teklif gittiği ortaya çıkarken Swift'in teklifi reddettiği iddia edildi.

Magazin 22-08-23 15:00

Milli otomobil sporcusu Cem Bölükbaşı, Japonya'daki yarışı 11. sırada tamamladı

Milli otomobil sporcusu Cem Bölükbaşı, Japonya'da yapılan Super Formula'nın 7. ayağını 11. sırada tamamladı.

Spor 20-08-23 14:29

Trabzonspor'un kuruluşunun 56'ncı yıl dönümü kutlanıyor

2 Ağustos 1967'de İdmanocağı, İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü'nün birleşmesiyle kurulan Trabzonspor, 56 yıllık sürede biri 2. Lig'de olmak üzere 8 lig ve 9 Türkiye Kupası şampiyonluğunun yanı sıra 3 Süper Kupa, 7 Cumhurbaşkanlığı, 5 Başbakanlık Kupası'nı müzesine taşıdı.

Yurthaber 02-08-23 11:29

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI TARİHİ 2023: Süper Lig final karşılaşması Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihi ve saati sporseverler tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu olan sarı kırmızılılar, 2022-2023 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertlilerle kozlarını paylaşacak. Ezeli rakipleri 50. Süper Kupa maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Spor 22-06-23 10:21

Kupa töreninde gerginlik! Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile kulübün eski başkanı İYİ Partili Emin Yetim arasında arbede yaşandı

Şanlıurfaspor’un TFF 2. Lig Play-off final maçında Bucaspor 1928’i 3-0 yenerek Spor Toto 1. Lig’e yükselmesi kentte büyük coşkuya neden oldu. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında arbede yaşandı. Vali kupayı Emin Yetim’in elinden alıp alandan uzaklaştırmak istedi.

Spor 15-06-23 22:27

Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe 2 yıldızından yoksun! Düğüne gidiyorlar

Süper Lig şampiyonluğunu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de tek hedef Türkiye Kupası... Kupa finalinde pazar günü Başakşehir ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler'de iki isim düğün hazırlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. İşte detaylar...

Spor 06-06-23 20:10

Jorge Jesus dönemi bitti, bitiyor... Galatasaray maçı yüksek ihtimalle son lig maçı olacak...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yollar kesin olarak ayrılıyor. Sezon sonunda sözleşmesi biten Jorge Jesus'un yerine geçecek isim henüz belli olmadı. Galatasaray mücadelesinde ligdeki son maçına çıkacak Jorge Jesus'un, kupa finalinin ardından basın toplantısında ayrılığı açıklayacağı ifade edildi.

Spor 03-06-23 09:37

Şampiyonluk kupası yenilendi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonluk kupalarının tasarımında, TFF'nin kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle değişiklik yapıldığını açıkladı.

Spor 07-05-23 14:02

Sergen Yalçın bombası! İstifanın ardından listenin en tepesinde o yer alıyor...

Trabzonspor ile 1’i Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Teknik Direktör Abdullah Avcı, görevinden istifa etmişti. Avcı'nın istifasının ardından göreve gelecek yeni ismin kim olacağı büyük merak konusu olurken Sergen Yalçın'ın adı masaya geldi. Orhan Ak'ın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğu boşalan bordo-mavililerde Sergen Yalçın ismi ciddi ciddi konuşulmaya başlandı.

Spor 05-04-23 14:14

Rusya'dan İmha ettik açıklaması! Finlandiya'dan dikkat çeken 'Ukrayna' kararı

Rusya-Ukrayna savaşında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Zaporijya bölgesinde Ukrayna ordusuna ait yakıt ve yağ deposunun yok edildiğini bildirdi. Öte yandan Finlandiya basını, Ukrayna'nın Helsinki yönetiminden F/A-18 Super Hornet savaş uçağı istediğini öne sürerken Finlandiya'nın Ukrayna'ya ilave 3 tankı da içeren 14'üncü askeri yardım paketini onayladığı bildirildi.

Haber 23-03-23 17:27

Sergen Yalçın ile anlaşma noktasına geldiler! Süper Lig devi gözünü kararttı...

Trabzonspor ile 1’i Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Teknik Direktör Abdullah Avcı, görevinden istifa etmişti. Avcı'nın istifasının ardından göreve gelecek yeni ismin kim olacağı büyük merak konusu olurken Sergen Yalçın'ın adı masaya geldi. Bordo-mavililer, Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek üzere görüşmelere başladı.

Spor 22-03-23 07:34

Trabzonspor'da Sergen Yalçın sesleri! Dirsek teması kuruldu, anlaşma bekleniyor!

Trabzonspor ile 1’i Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Teknik Direktör Abdullah Avcı, görevinden istifa etti. Avcı'nın istifasının ardından göreve gelecek yeni ismin kim olacağı büyük merak konusu olurken Sergen Yalçın'ın adı masaya geldi. Bordo-mavililer, Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek üzere görüşmelere başladı.

Spor 07-03-23 16:51

Rihanna'nın, Super Bowl performansına şikayet yağmış! Fazla müstehcen bulunmuş

Super Bowl karşılaşmasının devre arasında uzun süredir albüm çıkarmayan ve sahne almayan şarkıcı Rihanna sahneye çıktı. Dünya gündeminde günlerce konuşulan ve sahnede yeniden hamile olduğu anlaşılan Rihanna'nın şovuna şikayet yağdığı ortaya çıktı. İzleyiciler performans fazla pornografik bulmuş...

Magazin 24-02-23 13:30

Türk futbolunun ve Trabzonspor'un acı kaybı! Bordo-mavililerin efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı hayatını kaybetti

Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde 4 kez lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası, 4 Süper kupa kazanan efsane teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı 87 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 18-02-23 20:54

Amerikan Futbol Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'da Kahramanmaraş depremleri anonsu

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen en büyük spor organizasyonlarından Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı ve Kızılhaç'ın bölgedeki yardım çalışmalarının bağışlarla desteklenmesi için duyuru yapıldı.

Spor 13-02-23 08:09

10 yılda çöktü! Galatasaray formasıyla Kadıköy'de kupa kaldırmıştı, yeni takımı şoke etti!

Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup'ta yer alan Çeşme Belediyespor, bir zamanlar Galatasaray forması giyen Yiğit Gökoğlan’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Son olarak Bergama Belediyespor'da forma giyen Gökoğlan, futbola amatör kümede devam edecek. İşte detaylar...

Spor 11-01-23 14:48

Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi'den Beşiktaş'a büyük kıyak

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda heyecan çeyrek final karşılaşmaları ile sürecek. Futbolseverler birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak çeyrek final aşamasını heyecanla beklerken, Süper Lig kulüplerinin kupa öncesi FIFA'nın açıkladığı gelirdeydi. Galatasaray Dünya Kupası'na en çok futbolcu gönderen takım olsa da en çok gelirin sahibi Beşiktaş oldu. İşte detaylar...

Spor 09-12-22 09:50

Son dakika: Türkiye'de 4 kupa kazandı! Büyük sürpriz ortaya çıktı! Galatasaray'ın istemediği Sofiane Feghouli, bir başka Süper Lig devine gidiyor...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da tamamlayan ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkan Sofiane Feghouli, herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Ocak ayına kadar futbol oynamayacak olan Cezayirli oyuncunun menajeri, Feghouli'yi takımlara önermeye başladı. 32 yaşındaki futbolcunu menajerinin oyuncusunu önerdiği takımlar arasında Beşiktaş'ın da yer aldığı ifade edildi. İşte ayrıntılar...

Spor 23-11-22 08:27

'Türkiye'deki ev sahipleri, bizi b.... çalışıyor' Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski yıldızı Ryan Babel'in küfürlü paylaşımı olay yarattı!

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa, Beşiktaş ile Galatasaray formalarını terleten ve bu takımlarda bir şampiyonluk, bir de Süper Kupa sevinci yaşayan Ryan Babel'in Twitter'dan yaptığı paylaşım olay yarattı. Son olarak Galatasaray'daki sözleşmesinin bitmesiyle birlikte 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'a giden Hollandalı futbolcunun Türkiye'deki ev sahipleriyle ilgili küfürlü paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 02-11-22 18:51

Super Max'çılara da Hamilton'cılara da güzel haber: F1 22 kısa süreliğine ücretsiz olacak!

"Max Verstappen mi Hamilton mı daha iyi?" tartışmaları sürerken, EA Sports Formula 1 tutkunlarına güzel haberi verdi. EA Sports, yeni Formula 1 yarış oyunu F1 22'nin 20-24 Ekim tarihleri arasında (PlayStation için 25 Ekim) ücretsiz oynanabileceğini açıkladı. Oyun birkaç ay önce çıkmıştı.

Haber 19-10-22 17:40

Bu nasıl olur? Ünlü rapçi Drake, 11 milyon TL'lik bahis kuponu yaptı... İşte sonuç

Kumar tutkusu ile nam salmış olan Kanadalı ünlü rapçi Drake, şimdi de futbol bahislerine merak saldı. Ünlü şarkıcı daha önce Super Bowl ve birçok spor müsabakasına yaptığı yüklü bahisler ile bilinirken, bu kez El Clasico ve Arsenal-Leeds United maçına 11 milyon TL'lık bir tahminde bulundu. İşte sonuç...

Spor 17-10-22 11:12

Rihanna yeni koleksiyonu için kamera karşısında!

2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanan Rihanna, bir yandan da markasının yeni koleksiyonuyla uğraşıyor. Yine markasının ürünlerini kendi tanıtan Rihanna iç çamaşırını göstermek için kıvrımlarını ortaya koydu.

Magazin 15-10-22 15:44

Rihanna iç çamaşırını göstermek için kameraya kalçasını salladı

2023 Super Bowl devre arasında gösteri yapmaya hazırlanan Rihanna, bir yandan da markasının yeni koleksiyonuyla uğraşıyor. Yine markasının ürünlerini kendi tanıtan Rihanna iç çamaşırını göstermek için kamera önünde oldukça cesur davrandı.

Magazin 11-10-22 11:46

Trabzonspor sonradan açılıyor

Bu sezon Süper Kupa, Lig ve Avrupa'da toplam 22 gol atan bordo-mavililer, bu gollerin 14'ünü ikinci yarılarda kaydetti - Ligde 8 hafta sonunda 16 puanı bulunan Trabzonspor, ikinci yarıda attığı gollerle 4 galibiyet alarak 12 puan elde etti

Yurthaber 02-10-22 11:08

Wesley Sneijder, İstanbul gecelerinde olay oldu! Yalnız girdiği mekandan bir kadınla çıktı, panik yaşadı...

Galatasaray'da oynadığı dönemde 2 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa sevinci yaşayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Wesley Sneijder, önceki gece İstanbul/Kuruçeşme'de bulunan bir mekana gitti. Mekana tek başına giren Hollandalı efsane futbolcu, çıkışta yanında bir kadınla görüntülendi. Basın mensuplarına görüntü vermek istemeyen Sneijder, yanındaki kadını bırakarak aracına bindi ve uzaklaştı.

Spor 02-10-22 01:24

Bomba haber! Rihanna, Super Bowl’da olduğunu duyurdu

Yeni anne olan Rihanna uzun süredir albüm çıkarmadığı için tepki çekiyordu. Kozmetik ve iç çamaşırı markalarına bir hayli zaman ayıran Rihanna heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı.

Magazin 26-09-22 07:43

Bilet.com Seri A yatırım turunda 1,2 milyon dolar yatırım aldı

Bilet.com Üst Yöneticisi Doç. Dr. Atakan Kurt: - "Diğer alanlarda da global açılımı devam ettirerek, dünya çapında bilet odaklı Super App olmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 14-09-22 15:15

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yeni sezona da iyi başladı

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, geçen sezon şampiyonluk hasretine son veren bordo-mavililer, sezona Süper Kupa'yı müzesine getirerek, lige de İstanbulspor galibiyetiyle başladı - Karadeniz ekibi, Avcı ile 3. sezonunda oynadığı 71 lig maçında 42 kez galip gelirken 3 kupa sevinci yaşadı

Yurthaber 08-08-22 11:05