Baba Dizisi Oyunculari Haberleri

Teşkilat'ın yıldızı İlker Aksum'dan müjdeli haber geldi! Baba oluyor

Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Kambur' karakteri ile adından söz ettiren İlker Aksum şimdilerde bambaşka bir heyecan yaşıyor. Geçen yıl haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu’yla nikah masasına oturan ünlü oyuncu baba olmaya hazırlanıyor.

Magazin 2024-07-26 13:12:50

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 2024-07-26 12:52:01

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-07-25 11:38:07

Afra Saraçoğlu ile ayrılığı çok konuşulmuştu! Mert Ramazan Demir o soruyu yanıtsız bıraktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Şimdilerde tatilde olan ikilinin yeniden ayrılığı iddiası uzun süre konuşulmuştu. Mert Ramazan Demir Alaçatı'da görüldü ve Afra Saraçoğlu sorulunca röportajı sonlandırdı.

Magazin 24-07-24 16:32

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 10:33

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya o kareyi görünce dayanamadı! Önce konuşmakta zorlandı sonra gözyaşlarını tutamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk oldu. Ünlü isim programda konuşmakta zorlandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 23-07-24 13:16

Kızılcık Şerbet'inin Nilay’ı Feyza Civelek ‘Mustafa’mdan sonra ideal erkek’ diyerek Cüneyd Efendi'yi gösterdi! Öve öve bitiremedi

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek bir röportaj esnasında 'Kızıl Goncalar' hayranı olduğunu ifade etti. Civelek, 'Mustafa'dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi'dir' açıklamasıyla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 23-07-24 09:43

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 11:58

Kontrolden çıkan araç köprüden uçtu! Aydoğmuş ailesinin kahreden sonu... 2'si çocuk 4 kişi vardı

Adana Çatalan Köprüsü’nde kontrolden çıkan otomobil Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Araçta bulun 4 kişilik Aydoğmuş ailesini kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 4 saatlik çalışmaların ardından anne, baba ve 13 yaşındaki Mete Aydoğmuş’un da cansız bedenine ulaşıldı. Daha önce 16 yaşındaki Batuhan Aydoğmuş’un da cenazesi çıkartılmıştı. Bu anlarda ailenin yakınları feryat etti.

Haber 21-07-24 13:31

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü sokak tarzıyla dillere düştü! Bir bakan bir daha baktı

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği Dilber karakteri ile dikkat çeken Hazar Ergüçlü şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Dizisi sezon finali yapınca soluğu tatilde alan ünlü isim sokak tarzıyla dillere düştü. Ergüçlü'ye bakan bir daha baktı.

Magazin 20-07-24 09:52

İspanya'da sahilde güneşlenirken üzerine taş düşen bebek hayatını kaybetti! Babası ise yaralı

İspanya'nın İbiza bölgesinde tatil yapan baba ve iki aylık bebeği kabusu yaşadı. İkili sahilde güneşlendikleri sırada taşlar düştü. Sağlık çalışanları olay yerine gelerek baba ve iki aylık bebeğine müdahale etti. Helikopterle baba ve küçük kızı hastaneye kaldırıldı. Hastanede ismi açıklanmayan 2 aylık bebek hayatını kaybetti.

Trend 19-07-24 08:27

Trafikte belediye otobüsüne taşlı sopalı saldırı! Ne olduğunu bile anlamadı

Ankara’da baba ve oğlu, belediye otobüsünün araçlarını sıkıştırdığını iddia ederek, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Belediye şoförü, ne olduğunu bile anlamadığını söylese de fayda etmedi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber 18-07-24 15:21

Komşuların ‘çöp’ tartışması kanlı bitti! Baba ile oğlu tabancayla vuruldu

Kayseri'de binanın önüne bırakılan çöp torbası nedeniyle komşular arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda tabanca ile vurulan baba ile oğlu yaralandı.

Haber 17-07-24 21:40

Promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı... Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu yeni aracı için kesinin ağzını açtı! Değeri dudak uçuklattı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen ve her bölümüyle reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve promil sınırını aşınca ehliyetini kaptırmıştı. Ünlü oyuncu o aracını satıp kendisine yeni bir otomobil satın aldı. Türkoğlu'nun yeni aracının değeri dudak uçuklattı.

Magazin 17-07-24 12:17

Kendisi 46 kocası ise 72 yaşında! Görenler baba kız zannediyor... İlişkilerini böyle savundu: Bizimkisi gerçek aşk

Aralarında 26 yıllık yaş farkı olan bir çift TikTok'tan yaptıkları paylaşımları sayesinde eleştirilerin beraberinde popüler olmayı başardı. Şu anda 72 ve 46 yaşında olan Ben ve Allison Hornsby, ilk kez 1998 yılında tanıştı. 20 yılı aşkın süredir evli olduklarını dile getiren Allison sosyal medyadaki eleştirilere "Bu gerçek aşk" diyerek cevap verdi.

Trend 17-07-24 10:30

Kurtlar Vadisi izleyen gençlerden eğlenceli anlar! Televizyonda Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz hazır ola geçtiler

2003 yılında yayın hayatına başlayan ve tekrarlarıyla hala günümüze kadar popülerliğini koruyan Kurtlar Vadisi dizisi sosyal medya kullanıcılarının akımlarının en önemli parçası. Bir grup genç Kurtlar Vadisi dizisini izledikleri anları kaydederek sosyal medyada viral oldu. Gençlerin dizinin en sevilen karakterinden biri olan Laz Ziya'nın sesini duyar duymaz ayağa kalkarak hazır ola geçtikleri anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-07-24 11:25

Çeşme'deki orman yangınında acı detaylar... Panikle yanlış yöne koşmuş 3'ü de hayatını kaybetmişti

İzmir'in Çeşme ilçesinde öğle saatlerinde çıkan orman yangınında 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yangında hayatını kaybeden Mesut Coşkunöz ile Hilmi Coşkunöz'ün baba oğul, Mine Elmas'ın ise Mesut Coşkunöz'ün yeğeni olduğu ortaya çıktı. Mesut Coşkunöz'ün kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 4 kişi gözaltına alındı. Yangının ise bahçede kaynak ve hızar işlerinin yapıldığı sırada kıvılcımların makilik alana sıçramasıyla çıktığı belirlendi.

Haber 16-07-24 10:26

15 Temmuz şehidinin babasının sözleri duygulandırdı! Annesi de gözyaşlarını tutamadı: Beynimi vermek istedim, olmadı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Külliye’de şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın (23) babası Ahmet Yaşar'ın (60) sözleri duygulandırdı. Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da düzenlenen sergiye katılan baba Yaşar "Tedavisi olmadı, beynimi vermek istedim. Tıbben mümkün olmadı" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.

Haber 14-07-24 16:44

Nicole Kidman'ın başrolünü üstlendiği The Perfect Couple dizisinden ilk fragman geldi! Geri sayım başladı

Elin Hilderbrand'ın çok satan romanından uyarlanan gizemli mini dizisi "The Perfect Couple"ın ilk fragmanını yayınladı. Başrollerini Nicole Kidman ve Eve Hewson'un üstlendiği mini gerilim dizisinin ikinci sezonun 5 Eylül'de yayınlanacağı açıklandı.

Trend 13-07-24 15:36

43 yıllık aktardan yazın serinlemenin sırrı! Bunaltıcı havalarda ferahlık veriyor

Konya'da 43 yıldır baba mesleği aktarlığı devam ettiren Yafes Sinop, yaz aylarında bunaltıcı havalarda ferahlık veren ve tansiyonu düzenleyen çayları önerirken, yaz aylarında aşırı soğuk içeceklerden ziyade sıcak içeceklerin içilmesini tavsiye etti.

Yemek 13-07-24 12:26

Gönül Dağı'nda beklenmedik veda! Başrol ayrılıyor iddiası...

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı dizisinde beklenmedik bir ayrılık iddiası konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan'ın projeye 5. sezonunda veda edeceği iddia edildi.

Magazin 13-07-24 10:13

Cani baba 2 yaşındaki oğlunu ısırarak öldürdü! İşkencenin detayları kan dondurdu... Tarif edilemeyecek kadar iğrenç

İngiltere'nin Lancashire şehrinin Blackpool bölgesinde 31 yaşındaki Daniel Hardcastle isimli bir baba iki yaşındaki oğluna işkence uygulayarak ölümüne neden oldu. Babası tarafından vahşice öldürülen 2 yaşındaki Damion Russel isimli küçük çocuğun bedeninde ısırık izleri bulundu. Mahkeme kayıtlarında 'tarif edilemeyecek kadar iğrenç' olarak tanımlanan işkence detayları kan dondurdu.

Trend 13-07-24 09:53

E-sigara içenler dikkat! Korkunç olay: İki kız kardeşin akciğerleri söndü! Hayatları kabusa döndü Çocuklara yönelik pazarlıyorlar

İngiltere'de yaşayan bir aile resmen e-sigara kabusu yaşadı. Kızları Kyla'nın e-sigara içmesinden dolayı akciğerinde delik açılması ve hastanelik olmasından kısa bir süre sonra diğer kızları Tazmin'in de aynı sebepten dolayı akciğerinin sönmesi ve sağlık problemleri yaşamasının ardından baba Mark Blight hayatının şokunu yaşadı. Kızlarının iyileşmesi için gün sayan baba bir televizyon programına da katılarak aileleri bu konuda bilinçlendirmeye çalıştı.

Kadin 12-07-24 14:03

Birbirlerine demedikleri kalmamıştı! Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in konserinde... Barışma sebebi ortaya çıktı

Son olarak Dilan Çıtak'ın paylaşımıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

Magazin 12-07-24 09:10

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun davet tarzı çok beğenildi! Bakan bir daha baktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Dizisi sezon finalinde olan ünlü isim katıldığı bir etkinlikte kırmızı elbisesiyle adeta göz doldurdu. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-07-24 08:36

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal imaj değiştirdi! Görenler çok şaşırdı! 'Tanıyamadım'

Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Özgü Namal şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özgü Namal, yeni film projesi için imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-07-24 14:35

Galada gözler onu aramıştı... 'Konseri var' dendi ama gerçek başka çıktı! Çekilen sahneleri yayınlanmayınca tepki gösterdi

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonu için önceki gün bir gala düzenlendi ancak herkes oradayken dizinin başrollerinden Murat Boz galada yoktu. Ünlü ismin olmayışının nedeni bakın neymiş...

Magazin 11-07-24 10:16

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Babası Emin Olcay yıllar sonra ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu! 'Seneler acımasız'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisindeki oyuncuların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de dizide Ömer Baba karakterine hayat veren Emin Olcay oldu. Usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Olcay'ın son görüntüsü yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-07-24 11:30

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu o yorumlara daha fazla dayanamadı! Savcılığa koştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde kendisine yapılan çirkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ajansı nitelikli hakaretler ve iftiralar için Savcılığa başvuru yapıldığını duyurdu.

Magazin 09-07-24 15:01

Gaddar'ın Dağhan'ı Çağatay Ulusoy bölüm başı bakın ne kadar kazanmış! Duyanlar inanamadı! 'Neden bittiği belli oldu'

Son olarak Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un diziden bölüm başı ne kadar kazandığı ortaya çıktı. Ünlü ismin aldığı rakamı duyanlar 'dizinin neden bittiği belli oldu' yorumunu yaptı.

Magazin 09-07-24 12:29

Ünlü mistik Baba Vanga'nın kehaneti tedirgin etmeye yetti! Çöküş başlayacak dedi... Tarih verince gözler üzerine çevrildi

Tüm insanlığın sonu için oldukça uzun bir zaman dilimi olabilir ancak Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga'nın kehanetine göre her şeyin başlangıcı olarak kabul edilen çöküş yakın bir tarihte. Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın kehanetine göre, çöküşün 2025'te başlayacağı iddia ediliyor.

Trend 09-07-24 08:34

Türkiye'nin konuştuğu olay! Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur program yapacak: Katilin dizisi izlenirse...

Karıştığı bir kaza sonucu Murat Aci'yi hayattan koparan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştı. Timur Cihantimur'un kalça ameliyatlarıyla ünlenen estetik cerrah babası Bülent Cihantimur, yeniden program yapacağını duyurdu. Bunun üzerine kazada vefat eden Aci'nin babası Özer Aci, "Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok" dedi.

Haber 08-07-24 16:57

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde! Şahmaran 2. sezon kareleri sosyal medyayı salladı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Netflix dizisi Şahmaran'ın 2. sezonundan kareler geldi. Çok konuşulan ilk sezondan sonra 2. sezon fotoğrafları da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 13:52

Sağlık Bakanı Memişoğlu baba ocağına geldi: Islanmayı da Rizelileri de özlemişiz

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu memleketi Rize'ye geldi. Memleketini özlediğini söyleyen Memişoğlu Daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. Şehir Hastanesi’nin inşaatı başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlık hizmetinde daha iyi yerlere geleceğiz" mesajını verdi.

Haber 07-07-24 16:59

Önce eşini, boşanma aşamasındaki kızını, torununu öldürdü! Sonra intihara kalkıştı!

Malatya'da çiftçilik yapan İsmet Budak, tartışma yaşadığı boşanma aşamasında olan kızı Cansu Aslan'ı ve eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihara kalkıştı. Yaralanan baba Budak, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Haber 07-07-24 13:11

Kızının maç gününde erkek arkadaşıyla buluşmaya gittiğini öğrenen babanın sitemi gülümsetti! Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde maç gününde sevgilisiyle buluşmaya gittiğini söyleyen genç bir kadının babasının tepkisi kullanıcıları gülümsetti. Maç günündeki buluşmaya sitem eden baba, "Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz, hesabı da ödersin" dedi.

Trend 06-07-24 10:21

Önüne geçip siper olurken can vermiş! 16 yaşındaki Hüseyin'in son anlarında kahreden detaylar: Babamı vurmayın!

Denizli'deki caddede babasıyla yürüyen 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez'in hayatını kaybettiği silahlı saldırıda kahreden detaylar ortaya çıktı. Baba Emrah Görmez'in ağır yaralandığı olayda, 16 yaşındaki Hüseyin'in babasına siper olduğu sırada vurulduğu belirlendi. Hüseyin'in olay sırasında araya girip, 'Babamı vurmayın' dediği öğrenildi.

Haber 05-07-24 11:43

Baba mesleğini devraldılar! Usta olduğunu öğrenen müşteriler inanamıyor: 'Elimdeki alet çantasını gören şaşırıyor'

Kahramanmaraş'ta yıllarca yanında çıraklık yaptıkları çilingir babalarından 30 yıllık işletmeyi devralan kız kardeşler, depremde yıkılan dükkanlarının yerine konteyner çarşıda açtıkları işletmeyle çalışma hayatlarını sürdürüyor.

Kadin 05-07-24 07:39

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Kızıl Goncalar oyuncuları saçı sakalı uzattı! O iddia gündeme geldi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümüyle gündem olan dizi şimdilerde yeni sezon için gün sayıyor. Dizi sezon finalindeyken oyuncuların saçı sakalı uzatması o iddiaları da beraberinde getirdi...

Kulis 03-07-24 09:42

Asansör boşluğundan üç kat aşağı düşerek hayatını kaybetti! Sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri sızlattı

İtalya'nın Fasano kentinde yaşayan 25 yaşındaki Clelia Ditano, asansör boşluğundan üç kat aşağı düşerek hayatını kaybetti. Babası onu aramaya çalıştığında asansör boşluğunda telefonunun çaldığını duydu. Kızını arayan baba 15 metre aşağıda kızının cansız bedenini buldu.

Trend 03-07-24 09:15

'Miras' tartışmasında baba ve 2 oğlu akrabalarını darp etti!

Adana'da miras nedeniyle çıkan tartışmada Kezban A. ile kızları Elif A. ve Songül A., akrabaları baba ve 2 oğlu tarafından darbedildi. O anlar ise Kezban A.'nın diğer kızı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 03-07-24 00:57

Başkent'te cani baba dehşeti yaşattı! Rehin aldığı çocuklarını öldürüp intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir baba çocuklarına dehşeti yaşattı. Cani baba, rehin aldığı 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Haber 02-07-24 21:07