Bekarlığa Veda Partisi Haberleri

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-2024 10:02

Böyle bekarlığa veda görülmedi! O çırılçıplak soyunup koştu, arkadaşları silahlarını ateşledi

Bir damat adayı için düğün gününden yalnızca birkaç gün önce arkadaşları tarafından düzenlenen bekarlığa veda eğlencesi sosyal medyada gündem oldu. Yakın arkadaşları ve ailesinden birkaç kişinin de katılımıyla bir paintball sahasına götürülen ve yalnızca koruyucu bir kask, botlar ve mankini, yani sadece penisi kapatan tek parçalı erkek mayosu giyerek karlı ve soğuk havada geniş arazi içinde koşan ve arkadaşlarının atışlarından kaçmaya çalışan damadın görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Trend 14-12-2022 12:41

Bekarlığa Veda Partisi

Bekarlığa Veda Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bekarlığa Veda Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.