Fenerbahçe Haberleri

Jose Mourinho'dan tüm Fenerbahçe takımına uyarı! ''Rehavete kapılmayın, her an her şey olabilir!''

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 4-3 mağlup edip avantajlı skorla İstanbul'a dönmüştü. Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Spor

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Fenerbahçe mesajı! Şimdi destek olma zamanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uçum mesajında "Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı" ifadelerini kullandı.

Spor

Serdar Dursun için resmi açıklama geldi! Golcü isim Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni sezonda Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı isimlerden Serdar Dursun'un yeni adresi resmen belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe

Fenerbahçe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fenerbahçe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu meğer Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için talimat vermiş!

TFF'de yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Kulüpler Birliği'ne yeniden başkan seçilen Ali Koç için çalışanlarına bir talimat geldi. İşte detaylar...

Spor

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor

Fenerbahçe'de ayrılık... Umut Nayir'in yeni takımı belli oldu!

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de ayrılan isimler netleşmeye başlarken, Umut Nayir'in de yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu! Gollerine Alanyaspor formasıyla devam edecek...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Corendon Alanyaspor, Serdar Dursun'un lisansını çıkardı.

Spor

İmza töreninde Acun Ilıcalı'dan gövde gösterisi!

Fenerbahçe Kulübü Futboldan Sorumlu Asbaşkanı Acun Ilıcalı, En-Nesyri'nin imza töreninde konuştu.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri imzayı attı, Icardi ve Immobile'ye göndermelerde bulundu...

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Nesyri, rakip takımlardaki forvetlere göndermelerde bulundu.

Spor

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor

Okan Buruk'tan çok konuşulacak Mourinho açıklaması! ''Sabırsızlanıyorum''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, La Gazzetta dello Sport'a özel röportaj vererek açıklamalarda bulundu. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini değerlendiren Okan Buruk, Portekizli teknik adamla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Spor

Jose Mourinho'dan flaş karar! Fenerbahçe'nin yeni transferi Levent Mercan, bir dakika bile oynayamadan takımdan ayrılıyor!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Levent Mercan, Jose Mourinho'nun gözüne giremedi. Yönetime verilen rapor doğrultusunda kiralanması gündeme gelen Levent Mercan'ın durumu menajerine bildirildi.

Spor

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor

Fenerbahçe, Emir Ortakaya'yı Westerlo'ya kiraladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç futbolcu Emir Ortakaya'yı, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Spor

Süper Lig'de ilk iki haftanın programı açıklandı! Açılışı Galatasaray yapacak

Süper Lig’de 1. ve 2. hafta müsabakalarının programı belli oldu. 9 Ağustos'ta Lig'in açılış maçını Galatasaray yapacak. Sarı-kırmızılılar, 9 Ağustos saat 21.00'de Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacak.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri İstanbul'a geldi, pozunu verdi! Sarı-Lacivertliler bu transferle rekor kırdı, Galatasaray'ı geride bıraktı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi şampiyon bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe hamlelerine devam ederken uzun süredir gündeminde olan Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Faslı golcü kendisini Sarı-Lacivertliler'e bağlayan imza atmak için İstanbul'a gelirken, Fenerbahçe bu transferle ezeli rakibi Galatasaray'a air olan bir rekoru da kırmış oldu. İşte detaylar...

Spor

Mourinho bir transferi daha bitiriyor! Guardiola'ya telefon: Onu istiyorum!

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle en çok konuşulan kulüp olan Fenerbahçe bu isimlere bir yenisini daha ekliyor. Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho bir ismi daha kadroya katabilmek için Guardiola ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor

Lugano galibiyeti sonrası öve öve bitiremediler! Hamleleri göz alıcıydı, Mourinho şov başladı!

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetin yankıları sürerken spor yazarları mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor

Ülke puanında işler karıştı! Fenerbahçe kazanmasıydı yerimizi kaptırıyorduk...

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 4-3 mağlup ederken, alınan bu galibiyetle ülke puanında da yerimizi korumamızı sağladı. İşte detaylar...

Spor

Dzeko Lugano karşısında hat-trick yaptı, tarihe geçti! Avrupa onu konuşuyor

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaştığı Lugano'yu 4-3 mağlup ederken Dzeko attığı gollerle gecenin en çok konuşulanlarından oldu. İşte detaylar...

Spor

Ferdi Kadıoğlu'ndan maç sonunda Jose Mourinho açıklaması

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Lugano maçının ardından Jose Mourinho'yu övdü.

Spor

Jose Mourinho, maç sonunda UEFA'yı hedef aldı! ''Buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum!''

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında konuşan Jose Mourinho, zemin eleştirisinde bulundu.

Spor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi eleme turuna galibiyetle başladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, rakibini geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve turun kapısını araladı. Teknik direktör Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın başında ilk resmi müsabakasına çıktı.

Spor

Fenerbahçe'de Dzeko'nun attığı gol kameralarda zor gözüktü! Sosyal medya yıkılıyor...

Lugano deplasmanında sezonun ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, mücadelenin ikinci yarısına saniyeler içinde golle başladı. Tadic'in asistinde müthiş bir şut vuran Dzeko'nun golünün sertliği sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Lugano-Fenerbahçe maçının başında büyük hata! Top ağlara gitti, maçın spikeri bile şaşırdı...

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle karşılaşan Fenerbahçe, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Mücadelenin henüz başında yapılan hata sonrası gelen gol spikeri bile şaşırttı.

Spor

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Cenk Tosun'dan Fenerbahçe paylaşımı geldi! Binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe, iki kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan yeni teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde Avrupa sahnesine çıkacak. Oynanacak karşılaşma için futbolculardan tek tek paylaşımlar gelirken en çok dikkat çeken isim Cenk Tosun oldu.

Spor

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, Türkiye futbol tarihine geçecek!

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'yi yarın Türkiye'ye getiriyor. Oyuncu ile de anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, Türkiye futbol tarihinin en pahalı transferine imza atacak.

Spor

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun yeni takımına imzayı attı!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu. Sezonun açılmasına çok az bir süre kala İstanbul takımlarıyla görüşen fakat anlaşma sağlayamayan milli oyuncu Alanyaspor ile söz kesti.

Spor

Mourinho'lu Fenerbahçe ilk resmi maçına çıkıyor! Portekizli hocadan Lugano karşısında çok sürpriz 11 kararı... O isimlere forma yok

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme turunda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho ilk sınavına çıkarken, Portekizli hoca ilk 11'ini büyük oranda belirledi. İşte detaylar...

Spor

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor

Kulübünden resmi açıklama geldi! Bavulunu topladı, arkadaşlarıyla vedalaştı... Fenerbahçe için geliyor

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri için kulübü Sevilla'dan resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Mourinho'dan yarın oynanacak Lugano maçı öncesi rakibe gözdağı! ''Buraya kazanmaya geldik''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve rakibe gözdağı verdi.

Spor

Fenerbahçe golcüsüne kavuşuyor! Yıldız oyuncu, Mourinho'nun telefonu sonrası teklifi kabul etti

Fenerbahçe, uzun zamandır ilgilendiği Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız oyuncuyla her konuda anlaşan Fenerbahçe, Sevilla'yı da ikna etti. Sevilla kulübü bu hamlenin ardından resmi açıklama yaptı.

Spor

Dev maç için geri sayım başladı! Fenerbahçe Avrupa arenasında rakip, İsviçre temsilcisi Lugano

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe Lugano ile karşılaşacak. Mücadele, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.

Spor

Fenerbahçe'ye geleli 5 gün olmuştu! Yeni transfer Allan Saint-Maximin antrenmanda sakatlandı... Lugano maçında yok!

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye mücadelenin oynanmasına kısa bir süre yeni transferden kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundaki olası rakibi Lille oldu!

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılan temsilcimiz Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turundaki olası rakibi belli oldu. İşte detaylar...

Spor

Serdar Dursun'un yeni adresi belli oluyor! İstanbul'da kaldı

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan isimlerden Serdar Dursun'un Sarı-Lacivertliler ile olan sözleşmesi biterken golcü oyuncunun yeni adresi belli oluyor. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe Lugono maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi! Mourinho 9 ismi kadro dışında bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Fenerbahçe'de Lugano mücadelesi öncesi kadro UEFA'ya bildirildi. Jose Mourinho Cengiz Ünder'in de içinde olduğu 9 ismi kadroya almadı. İşte detaylar...

Spor

Rasim Ozan Kütahyalı'dan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için çok konuşulacak sözler! O kulübü şampiyon yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, ünlü yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı Hacıosmanoğlu için çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor

Mehmet Sepil Ali Koç'tan söz aldı, Göztepe Fenerbahçe'nin 2 ismini alıyor!

Süper Lig'de transfer çalışmaları sürerken İzmir ekibi Göztepe, Sarı-Lacivertliler'in iki ismine kancayı attı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü uçağa biniyor! Mourinho'nun bir telefonu yetti... Sarı-Lacivertliler Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı... İşte sözleşme maddeleri

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir isimde daha mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler Cenk Tosun'un yanı sıra forvete Youssef En-Nesyri'yi de getirmeye çok yakın.

Spor

Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakibe! Bu kez Beşiktaş devrede... Transfer an meselesi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gelen isimler kadar gidenler de ses getirirken, Sarı-Lacicvertliler'de Galatasaray'a giden Batshuayi'nin ardından bir isim daha ezeli rakiplerden Beşiktaş'a transfer olabilir. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan çok sürpriz karar! Cumartesi günü o da geliyor...

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, cumartesi günü yapılacak olan Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı öncesi sürpriz bir adım attı. İşte detaylar...

Spor

Ali Koç'un sabrı taştı... Mourinho'nun çok istediği Youssef En-Nesyri transferinde olay! Meğer imza atmamasının nedeni...

Yeni sezon öncesi transferlerine devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hasretini dindirmek isterken, gol yollarında etkili bir ismi de kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Lacivertliler'de listenin 1 numaralı ismi Youssef En-Nesyri olurken bu transfere dair beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kadrosu belirlendi! Mourinho resmi açıklamanın yapılmasını istemedi...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşılaşacağı Lugano maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Maça 24 saat kalana kadar kadroda değişiklik yapma hakk bulunan Fenerbahçe, nihai kadroyu duyuracak.

Spor