Galatasaray Fenerbahçe Maçı Haberleri

Süper Kupa maçı Şanlıurfa turizmine katkı sunacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa'ya alınması, kentteki turizmcileri sevindirdi.

Yurthaber 26-02-2024 11:03

Galatasaray Fenerbahçe derbisi bitti! GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI SONUCU

Galatasaray Fenerbahçe maçının sonuçları maçın başlamasıyla birlikte merakla beklenmeye başladı. Taraftarlar Spor Toto Süper Lig'de 37. haftada oynanan ezeli rakiplerin derbisini büyük bir heyecanla izlendi. Galatasaray Fenerbahçe maç sonucu belli oldu. İşte Galatasaray Fenerbahçe maçının kazananı...

Spor 04-06-2023 21:04

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Abdulkadir Bitigen hangi takımlı?

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen vatandaşlar tarafından aratılıyor. Spor Toto Süper Lig'de 37. hafta karşılaşması NEF Stadyumu'nda oynandı. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Abdulkadir Bitigen ile ilgili detaylar...

Spor 04-06-2023 19:16

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek!

Galatasaray Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak karşılaşmanın hakemi FIFA kokartlı hakem Abdulkadir Bitigen olacak. Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılılar Ankaragücü karşılaşmasında sahadan 4-1 üstünlükle ayrılarak Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Rakibi Fenerbahçe'nin ise matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali yok. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-06-2023 14:17

Galatasaray Fenerbahçe Maçı

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Galatasaray Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.