Gulcemal Dizisi Konusu Haberleri

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-29 08:06:08

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin 2024-04-28 13:46:56

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oluyor

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle çok konuşuluyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-04-27 17:59:10

Başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği mini dizi 'Eric' için geri sayım başladı! Vizyon tarihi açıklandı

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için geri ayım başladı. Altı bölümlük gerilim dizisinin vizyon tarihi 30 Mayıs olarak açıklandı. Dizide Benedict Cumberbatch'e Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III eşlik ediyor.

Trend 2024-04-27 15:40:13

1 bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor neler! İşte 1 saat içinde olanlar

Kola, dünya genelinde en popüler içeceklerden biridir. Ancak, bir bardak kola içmenin vücudumuzda ne gibi etkiler yarattığı konusu pek bilinmez. Bir bardak kola içtiğinizde vücudunuzda neler oluyor? İşte içtiğiniz andan itibaren bir saat boyunca yaşananlar ve bu içeceğin vücut üzerindeki etkileri...

Kadin 27-04-24 09:54

CHP, asgari ücret ve emekli maaşı için harekete geçti! 3 ay detayı dikkat çekti: En düşük maaş teklifi de belli oldu

Ekonominin en çok konuşulan konusu asgari ücret ve emekli maaşlarıyla ilgili CHP'li 3 grup başkanvekili harekete geçti. Meclis'e sunulan teklifle birlikte asgari ücretin 3 ayda bir artırılması istendi. Teklifte ayrıca en düşük emekli maaşının da asgari ücret seviyesine çıkarılması istendi.

Finans 27-04-24 08:37

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

Fatih Erbakan Meclis'teki çay davetine neden çağrılmadı? AK Parti'den açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda siyasi parti liderleriyle gerçekleştirdiği çay sohbetine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan çağrılmaması gündem oldu. Erbakan'ın neden davet edilmediği merak konusu olurken, AK Parti'den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Haber 26-04-24 15:35

MEB merakla beklenen yeni müfredat taslağını açıkladı! 1 hafta boyu görüş bildirilebilecek: İntegral kalktı mı?

Milyonlarca öğrencinin öğretim hayatını etkileyecek yeni müfredat taslağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Yeni taslak için 1 hafta görüş bildirme süresi belirlendi. Bakan Tekin, "Öneri ve desteğiniz bizim için önemli" ifadelerini kullandı. Öte yandan integral konusu 12. sınıf müfredatından kaldırıldı.

Egitim 26-04-24 14:37

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Yakışıklı oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 25-04-24 17:53

Yozgat Belediyesi'ne T.C. tabelası! AK Parti'den Yeniden Refah'a geçmişti... Atatürk videosuyla paylaştı

31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Yozgat'ta belediye binasının tabelasına T.C. ibaresi konuldu. YRP'li Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, söz konusu anları anları Atatürk'ün sesinin olduğu bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 25-04-24 14:38

Atv'den şaşırtan final kararı! Tarih belli oldu

Atv ekranlarında cuma akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisi için final kararı verildi. Daha önce final tarihi ertelenen dizinin ekrana veda edeceği tarih belli oldu.

Magazin 25-04-24 09:18

Erdoğan-Özel görüşmesinin yankıları sürerken... Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

Haber 25-04-24 06:46

Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar' dizisine geri dönüyor! Ben Garip'in hissedip dışarı fırladığı yerde kahroldum

'Arka Sokaklar'da 17 sezon boyunca Mesut Güneri karakterini canlandıran Şevket Çoruh'a yeniden teklif götürülmüştü. Yeni dizisi 'Korkma Ben Yayındayım'ın final haberinden sonra Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar'a döndüğü müjdesi fragmanda verildi. Fragman sonrası sosyal medyadan yorum yağdı. İşte detaylar...

Magazin 25-04-24 00:48

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Seren Serengil hemen paylaştı: 2 gün önce evine gittik...

Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Haberi duyan Seren Serengil hemen bir paylaşım yaptı. Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz neden öldü merak konusu olurken Seren Serengil'in sözleri dikkat çekti.

Magazin 24-04-24 15:30

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-04-24 11:32

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 24-04-24 11:03

Hastalığı yüzünden İstanbul'u terk edip eşiyle ayrı yaşamaya başladı! 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali

Bir döneme danslarıyla damga vuran 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon'un son hali merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıllarda kendisine Alzheimer başlangıcı teşhisi konulan Burçin Orhon Kuşadası'nda sakin bir hayat yaşıyor.

Magazin 24-04-24 10:29

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

350 mesaj, taciz ve tecavüz... Netflix dizisi 'Baby Reindeer'ın yıldızı seyirciye seslendi: Dizinin amacı bu değil

İskoç komedyen Richard Gadd'ın başından geçen travmatik deneyimini konu alan Netflix dizisi 'Baby Reindeer' günlerdir gündemde. Netflix'in sevilen dizisi Baby Reindeer'ın yıldızı, hayranlarına o kişiyi aramayı bırakmaları için yalvardı.

Magazin 24-04-24 08:56

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

Yeni dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar hamlesi sosyal medyayı salladı

Şevket Çoruh'un eski eşi Günay Karacaoğlu ile birlikte başrolünde yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi için erken final kararı alındı. Dizinin final kararından sonra Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif gittiği ortaya çıktı. Ünlü ismin, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar hamlesi ise herkesi şaşırttı.

Magazin 24-04-24 07:20

OneDrive kapatma: OneDrive nasıl kapatılır?

İnternet ve bilgisayarın dünya genelindeki kullanımının artmasıyla birlikte belgelerin korunması ve depolanması konusu oldukça önem kazanmıştır. Kişiler, fotoğraf ve belgelerini güvenli bir şekilde saklayıp daha sonra ise bunlara ulaşabilmek istemektedir. OneDrive platformu ise belgelerin saklamasına ve istenildiği zaman ulaşılabilmesine olanak sağlar. Ancak OneDrive platformunu kapatmak isteyenler de mevcut olabilir. Peki, OneDrive nasıl kapatılır?

Haber 23-04-24 22:25

Kan Çiçekleri dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

“Kan Çiçekleri” dizisinin sezon final tarihi merak konusu olmuştu. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu.

Magazin 22-04-24 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak’ta! Kalkınma Yolu Projesi imzalandı: 'Dönüm noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl aradan sonra Irak’ın başkenti Bağdat’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan söz konusu görüşme sonrası Türkiye’nin terör örgütü PKK ile mücadele konusunda Irak’tan beklentilerinin bulunduğunu, Irak’ın terörün her türlüsünden arındırılması gerektiğini ifade etti. Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı. Erdoğan görüşme sonrası yaptığı açıklamada anlaşmanın 'dönüm noktası' olduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 12:54

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Eski sevgiliden intikam siparişi! Tüm kuryeler kapının önüne doluştu

İzmir'de bir kişi eski sevgilisinin evine kapıda ödeme seçeneğiyle farklı yerlerden yemek sipariş etti. Kuryelerin söz konusu adres önüne gelmesiyle ilginç görüntüler oluşurken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 21-04-24 08:14

AK Parti'den CHP'ye geçti, yeni başkan araçları sergiledi! Denizli'de dikkat çeken görüntü

Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediye'sinde 'tasarruf tedbirleri' uygulanmaya başlandı. Bir kısmı lüks olan 45 aracın, ihtiyaç fazlası olarak belediye tarafından kiralandığını duyuran yeni başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, söz konusu araçları kent meydanında sergiledi.

Haber 21-04-24 07:44

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun konundaki 562 bin liralık Rolex tartışma konusu olmuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortaya çıkan ve gündem olan saatle ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi. Paylaşımını silen AK Partili vekil, "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim." dedi.

Haber 20-04-24 10:44

AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri: Katliamı kınıyoruz eyvallah! Ama serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke

Türkiye, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir takım kısıtlamalara gitmiş, kararı Ticaret Bakanlığı duyurmuştu. Kısıtlamaların daha da artması gündemdeyken AK Parti Ekonomi İşleri Sorumlusu Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. Zeybekci, "Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke." dedi.

Haber 20-04-24 08:28

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40

Alkollüyken çevirmeye takıldı! Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat ehliyetini kaptırdı

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, alkolüyken direksiyon başına geçti. Çevirmeye takılan Pusat, yapılan kontroller sonucu ehliyetini kaptırdı.

Magazin 19-04-24 13:15

NPC nedir, NPC ne demek? NPC açılımı

Oyun oynamayı seven kişiler için NPC terimi oldukça yaygın bir şekilde kullanılır. Ancak, NPC kavramı yalnızca oyun dünyasında değil, sosyal medya ve gerçek hayatta da kullanılmaya başlanmıştır. TikTok, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında gezerken “NPC” etiketli bir paylaşım görüldüğünde NPC'nin ne demek olduğu artık merak konusu olmaktadır. Peki, hem oyun dünyasında hem de argo terim olarak kullanılan NPC nedir, neyin kısaltmasıdır?

Haber 18-04-24 23:24

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-24 09:30

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 18-04-24 07:10

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar Sıla Türkoğlu'nun fanlarına sessiz kalamadı! Yanıtı olay oldu

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakteriyle hayat veren Özge Özacar dizide canlandırdığı karaktere glen kötü yorumlara yanıtsız kalamadı. Özacar, rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun fanlarından karakterine gelen olumsuz yorum ve hakaretlere karşı açıklama bulundu.

Magazin 17-04-24 20:03

Bakan Göktaş duyurdu! Destek ödemeleri programında bütçe artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı’nın bütçesinin artırıldığını duyurdu. Söz konusu programdan temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalıkları olan vatandaşlar yararlanıyor.

Finans 17-04-24 09:56

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 07:31

Fatih Terim'in sözleşmesinin süresi belli oldu! Panathinaikos cephesinden yeni açıklama geldi

Panathinaikos ile sezon başında 1 yıllık anlaşma yapan Fatih Terim'in önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Terim'in sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak dedikodulara son noktayı koydu.

Spor 16-04-24 14:37

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

iPhone kullanıcıları dikkat! Kripto para cüzdanı Trust Wallet uyardı: Acilen iMessage özelliğini kapatın!

iPhone iMessage özelliğinde kritik bir zafiyet keşfedildi. Kripto para cüzdanı Trust Wallet, söz konusu zafiyetin Apple tarafından güncelleme geliştirilerek kapatılana kadar; bu özelliğin kapatılmasını tavsiye etti. Peki İOS cihazlarda iMessage nasıl kapatılır? İşte detaylar...

Haber 16-04-24 07:42

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden yeni kareler geldi!

Netflix'in Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi için geri sayım başladı. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı diziden yeni kareler ortaya çıktı.

Magazin 15-04-24 11:51

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-24 15:31

İran'ın saldırısı alay konusu oldu! İsrailliler oyuncakla tiye alıp tek cümlelik notla paylaştı

İran gece saatlerinde yüzlerce kamikaze İHA ve balistik füzeyle İsrail'i hedef aldı. Saldırı dünyada savaş alarmları çaldırırken sosyal medyada akılalmaz bir paylaşım yapıldı. Tek cümlelik notuyla gündem olan paylaşımda İsrailliler, İran'ın hava saldırısını resmen tiye aldı.

Haber 14-04-24 08:08

İran İsrail'i vurdu, Kurtlar Vadisi'ndeki sahne gündem oldu! Sosyal medyada herkes Polat Alemdar'ın o tespitlerini paylaşıyor

İran, İsrail'i kamikaze İHA'larla vurdu; Kurtlar Vadisi'ndeki o sahne gündem oldu. Bölgede gerilimi tırmandıran saldırı sonrası sosyal medyada herkes o sahneyi paylaşmaya başladı. Söz konusu sahnede dizideki Polat Alemdar karakterinin, İsrail ile İran üzerine yaptığı tespitler dikkat çekti.

Haber 14-04-24 06:34

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-24 12:57