Kova Burcu 2022 Haberleri

Burcu Özberk mini etekli kombiniyle poz verdi, yorum yağdı: Ateş ediyorsun

Bir süredir ekrandan uzak kalan Burcu Özberk şu sıralar yurt dışında keyif yapıyor. Güzel oyuncu Barcelona'da siyah etek- sarı gömlek kombiniyle dikkat çekti ve hayranlarını mest etti.

Magazin 2024-06-03 14:41:47

Penik'te yaşanan vahşetin detayları ortaya çıktı! Beyaz kovanın boşaltıldığı çöp konteynerinde cesedin başı bulundu

Pendik'te geçtiğimiz günlerde çöp konteynerinde parçalara ayrılmış olarak cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan şüpheli Bilal D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Beyaz kovanın boşaltıldığı çöp konteynerinde ise cesedin başının bulunduğu ortaya çıktı. Beyaz kova kriminal incelemeye gönderilirken, şüpheli Bilal D.'nin evinde de kan izleri arandı.

Haber 2024-05-29 18:48:07

Türkiye'nin konuştuğu vahşette yeni gelişme! 16 parçaya ayrılan cesette 'beyaz kova' detayı: Görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayla ilgim yok'

Türkiye'nin kanını donduran haber dün öğlen saatlerinde Pendik'ten geldi. Bir erkek cesedinin parçalara ayrılarak farklı çöp konteynerlerine atıldığı belirlendi. Cesedin 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'e ait olduğu belirlendi. Vahşetin detayları merak edilirken ekipler 'beyaz kova' detayına ulaştı. Öte yandan gözaltına alınan kişinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 2024-05-28 11:21:17

Eşini 4 çocuğunun gözü önünde katletmişti! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bursa'da, uzaklaştırma kararı bittikten 11 gün sonra eşi Burcu Ayda'yı, 4 çocuğunun gözleri önünde 3 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Ali Ayda hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Tutuklu olan Ayda, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıkacağını öğrenince cezaevinde giydiği eşofmanının ipini boğazına bağlayıp intihar etti. Ayda hakkında açılan davayla ilgili yargılamaya ileriki günlerde başlanacak.

Haber 2024-05-25 12:13:51

Haydar Dümen'in eşi tefecilerin oyununa geldi! 30 milyonluk zarar: Buluşmaya gelen kadına neler yapmışlar neler

İstanbul ve Tekirdağ'da, piyasada 300 milyonluk mağduriyet oluşturan tefecilere operasyon düzenlendi. Tefecilerin tuzağına 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de düştü. 30 milyonluk taşınmazı bedel ödemeden üzerine geçiren tefeciler, kendileriyle buluşmaya gelen Gülten Dümen'i bir de gasp etti. İşte detaylar...

Haber 20-05-24 15:11

'Uykuda öldü' denilen İclal'i babası boğarak öldürmüştü! 'Cinsel organında hasar...' Ağlaya ağlaya anlattı, duruşmaya ara verildi 'Gecede 4 bin TL kazanıyorum'

Diyarbakır'da 2022 yılında evindeki yatakta uyur vaziyette ölü bulunduktan sonra otopsi sonucu boğazında tırnak izleri bulunan ve babası tarafından boğularak öldürüldüğü tespit edilen İclal Şimşek cinayetiyle alakalı davada yeni gelişme yaşandı. Mahkeme sanık babaya haksız tahrik indirimi uygularken duruşmada her şeyi anlatan baba ağlayınca mahkeme 15 dakika ara vermek zorunda kaldı. Babanın ve annenin anlattıkları ise kan dondurdu.

Haber 15-05-24 13:31

Yer: Adana! Kafasına kova geçirip trafiğe çıktı... Polisle aralarındaki ilginç diyalog sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan ilginç bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde kafasına kova getiren bir kişinin trafiğe çıkarak video çektiği anlar yer aldı. Sürücü ve polis arasındaki ilginç diyalog sosyal medya kullanıcıları arasında popüler oldu.

Trend 14-05-24 14:10

Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı! O illere dikkat: En çok kanser vakası orada!

Dünyada yaygın olarak görülen hastalıklardan biri de kanser. İyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranları illere göre incelendiğinde, 2022 yılında iyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranlarının en yüksek olduğu illere dair veriler TÜİK tarafından açıklandı. Öte yandan Türkiye'de kaynaklı ölümlerin en az olduğu iller de listelendi. İşte TÜİK'in paylaştığı Türkiye'nin kanser haritası...

Haber 13-05-24 14:06

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Adana'da Uğur Cöddü (38), boşanma aşamasındaki eşi Burcu Cöddü’yü (31) öldürüp 2 kayınbiraderini ise silahla öldürmeye teşebbüs etti. Uğur Cöddü’nün ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Korkunç cinayetle ilgili dehşete düşüren detaylar da ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü’nün ölmeden önce son sözlerinin, “Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim” olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haber 13-05-24 11:59

Sinan Ateş'in WhatsApp yazışması ortaya çıktı! 'Siyah araba' detayı: Beni öldürmeye karar vermişler abi

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in 2022'de öldürülmesine ilişkin iddianame geçen hafta hazırlandı. Ateş'in iddianameye girmeyen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Yazışmalarda Ateş'in "Beni öldürmeye karar vermişler Ömer abi" mesajı dikkat çekti.

Haber 13-05-24 10:57

Burcu Özberk'in Londra sokaklarındaki iddialı tarzına beğeni yağdı

Bir süredir Londra'da olan Burcu Özberk pozlarını paylaşarak dikkat çekiyor. Ekrandan bir süredir uzak olan güzel oyuncu sokak tarzıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 12-05-24 14:30

Semiha Yankı genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Sözleri çok konuşuldu: Erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelme sebebi...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile 2022 yılının Nisan ayında sürpriz bir şekilde dünyaevine girmişti. Çiftin evliliği 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Programın konuğu olan şarkıcı Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 10-05-24 13:59

Karaman’daki ’Çelik Yelekli Cinayet’ davası Kayseri’de devam ediyor

Karaman-Konya karayolundaki Galericiler Sitesi’nde 14 Haziran 2022 tarihinde yaşanan olayın ardından başlayan dava Kayseri 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam etti.

Yurthaber 10-05-24 12:06

Banyoda düştüğü söylenmişti! 'Şaibeli ölüm' dendi! Yeşim Erçetin dayanamadı açıkladı! 'Evin salonunda...

Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurmuştu. Erçetin, eşinin ölümünün şaibeli olmadığını düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, ve bu yüzden öldüğünü belirtmişti. Ünlü isim konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erçetin, eşinin intihar ettiğini ifade etti.

Magazin 08-05-24 10:43

2 kez evlenip boşanmıştı! Ceyda Düvenci'ye konuk olan Burcu Kıralı'dan Sinan Akçıl itirafı! 'Onun yüzünden...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Aşk ve Mavi dizisinde hayat verdiği 'Mavi Göreçki' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Burcu Kıralı son dönemde özel hayatıyla gündemde. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Kıralı'dan bomba itiraflar geldi.

Magazin 07-05-24 15:15

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Bilgi Evleri için müftülükle protokol imzalanacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Bilgi Evleri’nin tüm vatandaşların yararına kullanılması için önemli bir protokole imza atacaklarını kaydetti.

Yurthaber 06-05-24 11:38

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin 05-05-24 12:07

Bir ilde gündem olan karar! Yeni başkan gaza bastı: Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira..

31 Mart seçim sürecinde DEM Parti çıkışıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla tartışma yaşayan CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da seçildikten sonra dikkat çeken kararlar almaya devam ediyor. Önce sığınmacıların ruhsatsız dükkanının kapatan Köksal, şimdi de 400 lira olan nikah parasını sığınmacılar için 10 bin liraya yükseltti.

Haber 04-05-24 08:32

Yurt dışında yerleşiklerin DİBS stoku son 2 yılın zirvesinde!

Yurt dışında yerleşik kişiler, 26 Nisan haftasında 603,5 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) alırken, yabancıların DİBS stoku 18 Şubat 2022'den bu yana ilk kez 3 milyar doları aştı.

Finans 03-05-24 16:26

Sonunda beklenen oldu! Zeytin Ağacı dizisinin 2 sezon tarihi açıklandı... Bu yaz yine Ayvalık'tayız!

İlk sezonundaki 8 bölümle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ve sosyal medyada gündem yaratan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon tarihi 11 Temmuz olarak açıklandı. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan dizi 2 senelik aranın ardından hayranlarıyla hasret gidermek için adeta gün sayıyor.

Trend 02-05-24 11:15

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Yaklaşık 2 yıl sonra şehit oldu

Son dakika haberi: MSB Gölcük Tersanesi Komutanlığında 27 Eylül 2022 tarihinde geçirdiği kaza neticesinde yaralanarak hastaneye sevk edilen Por.Söz.Er Rıdvan Gürsoy, yaklaşık 2 yıldır yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybederek 30 Nisan 2024 tarihinde şehit oldu.

Haber 30-04-24 15:45

Erzurum'da bir kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasıyla ilgili davaya devam edildi

Erzurum'un Aziziye ilçesinde, hazineye ait arazi kullanımı anlaşmazlığı nedeniyle komşu iki ailenin 17 Haziran 2022'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgasıyla ilgili 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 26-04-24 11:45

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 25-04-24 00:00

Özel sektörde çalışanlar için banka promosyon teklifi 50 bin lirayı buluyor! Yasa teklifi Meclis'te bekliyor

Özel sektör çalışanlarının gözü banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifinde. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından CHP'nin sunduğu yasa teklifinin akıbeti merak ediliyor. 27 Kasım 2022'de CHP, banka promosyonlarının güvence altına alınması için yasa teklifi verdi. Teklif 1.5 yıldır Meclis'te bekliyor. Özel sektör çalışanları promosyonun yasal güvence altına alınmasını istiyor. 3 yıllık banka promosyonu 50 bin lirayı buluyor.

Finans 22-04-24 21:25

İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! Ayrılık nedeni bakın neymiş

90'ların sevilen müzik gruplarından İzel, Çelik, Ercan 31 yıl aradan sonra 2022 senesinde yeniden bir araya gelerek söyledikleri şarkılarla fırtınalar estirmişlerdi. İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı. Sebebini de İzel açıkladı.

Magazin 20-04-24 15:23

Taburcu olması bekleniyordu! Nuri Alço'nun kalbine pil takıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takıldığını söyledi.

Magazin 20-04-24 14:44

CHP’li başkan Burcu Köksal harekete geçti! Hepsini tek tek kendi elleriyle mühürledi

AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar’ın yeni başkanı Burcu Köksal’ın ilk adımlarından biri sığınmacılara yönelik oldu. CHP'li başkan Köksal, kentte sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Köksal, konuyla ilgili sosyal medya mesajında "Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 07:44

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber geldi

Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sinema oyuncusu Nuri Alço'dan yeni haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi Alço'nun eşi Burcu Alço duyurdu.

Magazin 18-04-24 14:54

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 19:14

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip! İnternette ahlaksız tekliflere maruz kalıyor! 'Ayakkabı bulmam imkansız'

Dünyanın en büyük ayaklarına sahip olma rekorunu elinde bulunduran kadın, günlük hayatında karşılaştığı benzersiz zorlukları anlattı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 39 yaşındaki Tanya Herbet, her biri 33,1 cm ve 32,5 cm olan olağanüstü ayakları (bir kadının sahip olduğu en büyük ayak) nedeniyle 2022'de Guinness Dünya Rekorları unvanına layık görüldü.

Kadin 16-04-24 07:28

Tarla için kardeşini öldüren şüpheli 2 yıl sonra yakalandı

Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Keçikalesi beldesinde 2022 yılında tarla anlaşmazlığı yüzünden kardeşini öldürüp olay yerinden firar eden şahıs, jandarma ekipleri tarafından 2 yıl aradan sonra saklandığı yerde yakalandı.

Yurthaber 15-04-24 15:56

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-24 14:46

Yoğun bakımdaydı! Nuri Alço şehir hastanesine sevk edildi! Bilinci yerinde...

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burcu Alço, eşinin tedavisinin devam ettiğini ve bilincinin yerinde olduğunu ifade etti.

Magazin 07-04-24 15:28

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 04-04-24 11:45

Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu Burcu Biricik deniz sezonunu açtı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik deniz sezonunu açtı. 5 aylık aylık hamile olan Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-04-24 19:53

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal mazbatasını aldı

CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 03-04-24 15:52

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

'DEM Parti' sözleri nedeniyle İmamoğlu'yla gerginlik yaşan Burcu Köksal'dan coşkulu başlangıç! Bağıra bağıra andımızı okudu

31 Mart seçimleri yerini zafer kutlamalarına bıraktı. CHP birçok ilde birinci parti oldu. Bunlardan biri de seçim sürecinde DEM Parti sözleri nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla kriz yaşayan Afyonkarahisar Adayı Burcu Köksal'dı. Seçimi kazanan Köksal zafer konuşmasında mikrofonu eline alarak bağıra bağıra andımızı okudu.

Haber 01-04-24 12:03

İmamoğlu'nun 'kendine başka parti bulacak' dediği CHP'li Burcu Köksal Afyonkarahisar'da fark attı

31 Mart gecesinden sürpriz sonuçlar geldi. Seçime CHP'nin başarısı damga vururken Ekrem İmamoğlu'nun, 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak' dediği Afyonkarahisar CHP adayı Burcu Köksal'ın ne kadar oy alacağı merak ediliyordu. Resmi olmayan sonuçlara göre Köksal fark atarak seçimlerde yarışı kazandı.

Haber 31-03-24 23:28

CANLI AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI! Afyonkarahisar'da seçimi kim kazandı? Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı kazandı?

Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Heyecan dolu bekleyiş bugün itibarıyla son buldu. Afyonkarahisar'da sonuçlar, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Afyonluların tercih edeceği isim büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Afyonkarahisar'da AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı CHP adayı Burcu Köksal mı yoksa MHP adayı Sezer Küçükkurt mu kazandı? İşte Afyon seçim sonuçları!

Finans 31-03-24 15:25

Sinan Akçıl'la iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı'dan 'evlilik' sorusuna bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kıratlı bu defa 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 30-03-24 13:20

Canlı Afyonkarahisar seçim sonuçları! Afyonkarahisar'da yerel seçimi Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı önde götürüyor?

Yerel seçime geldi çattı. Pazar günü Afyonkarahisar'da seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip edilecek. Seçimlerde AK Parti'nin adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı yoksa CHP'nin adayı Burcu Köksal mı avantajlı? Pazar akşamı Afyonkarahisar'daki seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 29-03-24 15:07

Aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu

İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022 yılında aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 TL olarak gerçekleşti. İş gücü maliyetinin en yüksek olduğu sektör finans ve sigorta faaliyetleri oldu.

Finans 28-03-24 11:05

Mutfakta 'elti' dehşeti: Çay ziyaretine gelen misafir arkasından bıçaklayıp kaynar su döktü! Rapor geldi, ceza almadı

İstanbul'da çay içme bahanesiyle eltisi Behice Çayıroğlu'nun evine giden E.A., eltisini mutfakta arkasından defalarca bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü. 2022'de meydana gelen bu korkunç olayın ardından E. A., hakkında açılan davada ceza almadı. Olay gününe ilişkin hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyen E.A. hakkındaki bu kararı belirleyen, savcının okuduğu mütalaadaki detay oldu.

Haber 27-03-24 11:21

Fenomen Banu Parlak'ın köpeği yavru köpeği parçalamıştı! Burcu Özberk ünlü fenomene tepki gösterdi

Beylikdüzü'nde yaşayan sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın 'Drago' isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürdü. Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü fenomene sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösterenlerden biri de oyuncu Burcu Özberk oldu.

Magazin 26-03-24 09:23

3 soruda test edebilirsiniz! 2'sine evet diyorsanız... Türkiye’de 6 kişiden birinde bu hastalık var! 'Kadınlarda daha fazla'

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti. İşte, migrenin kadınlarda erkeklere oranla 2-3 kat daha fazla görüldüğünü söyleyen Polat'ın açıkladığı 3 soruda migren testi...

Kadin 25-03-24 17:38

2019'da İmamoğlu'nun kazanacağını bilen astrolog Nuray Sayarı'dan İstanbul için seçim tahmini! Boğa burcu diyerek o ismi öne çıkardı

Seçime on günden az bir süre kala Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçları bekliyor. Seçim yarışında son viraja girilirken astrolog Nuray Sayarı'dan da dikkat çeken bir öngörü geldi. 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin kazanacağını tahmin ettiğini iddia eden Sayarı, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul'da ipi kimin göğüsleyeceği konusunda tahminde bulundu.

Haber 23-03-24 10:55

Otobüste genç kıza taciz! Yolcular dövüp, polise teslim etti

Adana'da, otobüste önündeki koltukta oturan Burcu A.'yı (24) taciz ettiği öne sürülen Suriyeli Hüseyin Sevedi (29), diğer yolcular tarafından dövülüp, polise teslim edildi. Olay güvenlik kamerasına yansırken, Burcu A.'nın, "Sürekli takip ediyordu" dediği şüpheli tutuklandı.

Haber 22-03-24 10:59