Mehmet Zahid Sobacı Haberleri

TRT Balkan dijital haber platformu yayına başladı

TRT, yabancı dillerdeki yayınlarına bir yenisini daha ekledi. Balkan halkını ve bölgeyi ilgilendiren konulara küresel ölçekte yer verme hedefi ile yayın hayatına başlayan yeni dijital haber platformu TRT Balkan’ın tanıtımı Ankara’da gerçekleştirildi.

Haber 16-06-2022 11:22

TRT Genel Müdürü Sobacı’dan Avrupalı yayıncılara terörizme karşı durma çağrısı

Avrupa Yayın Birliği (European Broadcasting Union – EBU), TRT’nin ev sahipliğinde 41 ülkeden yaklaşık 200 üst düzey yayıncının katılımıyla düzenlenen Medya Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede koşan TRT Genel Müdürü Sobacı, “Küresel terörizmle en güçlü mücadeleyi veren Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, terörizmin kaynağı ve hedefi neresi olursa olsun hep birlikte buna karşı koyma noktasında sağlam bir iş birliği çağrısında bulunuyoruz” dedi.

Haber 23-05-2022 15:41

TRT'den Netflix'e alternatif platform geliyor! Genel Müdür Mehmet Zahid Sobacı açıkladı

Türkiye'de yayın yapan dijital platformlara bir yenisi daha geliyor. TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT’nin 2023 yılında Netflix'e alternatif uluslararası bir dijital platform inşa edeceğini duyurdu.

Magazin 08-05-2022 21:21

Mehmet Zahid Sobacı

Mehmet Zahid Sobacı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Zahid Sobacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.