Mehmet Zahid Sobaci Haberleri

150 TL’den 500 TL’ye yükselmişti! Yurt dışı çıkış harcından muaf tutulacaklar belirlendi!

Geçtiğimiz günlerde alınan kararla birlikte yurt dışı çıkış harcı 150 TL’den 500 TL’ye yükselmişti. TBMM Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, yurt dışı çıkışı esnasında harç pulu ücretinden kimlerin muaf olacağını tek tek açıkladı.

Haber 2024-07-26 11:13:57

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 2024-07-26 10:41:19

İnci kaşıkla servis ediliyor! Fiyatı 40 bin TL... Dünyaca ünlü lüks restoran Bakan Ersoy'un otelinde açıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da, Paris'in en lüks lokantalarından olan Caviar Kaspia'nın şubesi açıldı. Mekanın bir klasiği olan ve inci kaşıkla servis edilen havyarlı patatesin fiyatı ise türüne ve gramajına göre 170-1147 euro arasında yani yaklaşık 40 bin TL civarında.

Finans 2024-07-26 10:29:49

En yakın arkadaşım dediği Mehmet Şimşek'e veryansın etti: Tek yaptığı sağdan soldan para bulmak!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Mehmet Şimşek'i "en yakın arkadaşı" olarak tanımlayan Babacan "Şu anda sadece yaptığı, sağdan soldan para bulmak" ifadeleriyle dikkat çekti.

Finans 2024-07-26 10:19:57

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Fenerbahçe mesajı! Şimdi destek olma zamanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uçum mesajında "Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı" ifadelerini kullandı.

Spor 25-07-24 22:17

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 25-07-24 19:23

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda Ali Koç yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Fatih Saraç, Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Sinan Boztepe oldu.

Spor 24-07-24 16:26

Uzmanı 'başvurularda artış var' diyerek uyardı! Basit görülen büyük tehlike: Komaya kadar gidebiliyor!

Dışarıda yenen yemekler, tarihi geçmiş gıdalar ve diğer bazı nedenlerden ortaya çıkabilen gıda zehirlenmesi durumu günümüzde yaygın yaşanan durumlardan biri. Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen gıda zehirlenmesine ilişkin konuşan Başhekim Uzm. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, böyle bir durumda bir an önce acile başvurulması gerektiğini çünkü şuur bulanıklıkları ve komaya kadar giden bir süreç olduğunu ve birçok durumu tetikleyecek akut komplikasyonlarının da görülebileceğini ifade etti.

Haber 24-07-24 14:23

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bali'ye gitti! Sevgilisine verdiği pozları paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitti. Tatilde sevgilisini bol bol poz veren Erbil o anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 24-07-24 14:06

Bodrum'da kanalizasyon terfi merkezinde acı olay! Temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.

Haber 23-07-24 21:25

'Gök gürültüsü duyarsanız sudan çıkın' Yüzmeye gidecekler dikkat

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, artan boğulma vakalarına dikkat çekerek, çocukların suda boğulma vakalarının önlenebilmesi için yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 23-07-24 17:51

Dolara çevirmek için patronundan emanet aldığı 1 milyon Euro'yla firar etti: İstanbul'da 35 milyon liralık vurgun!

İstanbul'da döviz bürosu işletip emlakçılık yapan B.B., kısa süre önce işe aldığı çalışanına dolara çevirmesi için 1 milyon Euro verince hayatının şokunu yaşadı. Parayı alan Mehmet E.Ç. bir daha işyerine hiç dönmedi. Galata'daki kuyumcuda parayı bozdurduğu görüntüleri ortaya çıkan Mehmet E.Ç. izini kaybettirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Haber 23-07-24 16:07

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber 23-07-24 15:56

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Brezilya yolcusu! İşte masadaki konular

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 25-26 Temmuz'da Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde gerçekleştirilecek G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na iştirak edecek.

Finans 23-07-24 10:33

Su faturası ortaya çıkardı! 600 bin tanesi bomboş duruyor… Konut alım, satım ve kiraya ek vergi geliyor

Meclis’in tatil dönüşü ikinci vergi paketi için harekete geçmesi bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek daha geniş kapsamlı bir paket için sonbahar aylarını işaret ederken boş tutulan konutlar için vergi düzenlemesinin de burada yer alacağı öğrenildi. İstanbul’da su faturalarından tespit edilen yaklaşık 600 bin konutun boş olduğu belirtiliyor. Gayrimenkul uzmanları verginin, fiyat hızını yavaşlatsa da yatırımı caydırabileceğine dikkati çekiyor.

Finans 23-07-24 09:59

Bakan Şimşek 'Riskler azalıyor' diyerek duyurdu: Finansal piyasalarda normalleşme sürüyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın yurt içi bankalarla yaptığı swap stoku verilerini yorumladı. Bakan Şimşek, uygulanan program sayesinde normalleşmenin sürdüğü kaydedildi.

Finans 23-07-24 09:15

Mehmet Sepil Ali Koç'tan söz aldı, Göztepe Fenerbahçe'nin 2 ismini alıyor!

Süper Lig'de transfer çalışmaları sürerken İzmir ekibi Göztepe, Sarı-Lacivertliler'in iki ismine kancayı attı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 08:33

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan 'habercilik' yorumu: Olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, habercilikle ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Uçum paylaşımında "Gazetecilikte kamu yararı olmak, biçim ve içerik uyumu bulunmak kaydıyla görünür gerçeğe uygun haber yapmak yeterlidir. Haberin olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-24 14:38

İzmir'de korkunç olay! Aynı aileden 3 kişi feci şekilde can verdi

İzmir'de hemzemin geçitte yolcu treni, otomobile çarptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilin sürücü Mehmet Akkurt ile yanındaki eşi Bediha Akkurt ve annesi Emine Akkurt'un öldüğü belirlendi.

Haber 20-07-24 16:15

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor 20-07-24 12:53

Mekanlar boş kaldı! MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı! 'Yılda üç kez zam, paylaşılan adisyonlar...'

Son dönemde artan fiyatlar, menülerdeki pahalılık ve hizmet kalitesinin düşmesinin ardından birçok mekan boş kalmaya başladı. Bu durum giderek artarken MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya pahalılığın sebebini açık açık anlattı.

Magazin 20-07-24 08:32

Piyasaların gözü bu haberdeydi: Moody's'ten Türkiye kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı piyasalar tarafından oldukça merak ediliyordu. Türkiye’nin gri listeden çıkması ile beraber Moody’s kredi notuna dair pozitif beklentiler oluşurken beklenen açıklama geldi. Moody's Türkiye'nin kredi notunu B1'e yükseltti ve görünümü "pozitif" olarak sürdürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Moody's'in kararı sonrası açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Finans 19-07-24 23:43

Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi nerede? Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Tophane-i Amire, Osmanlı döneminde top dökümhane olarak işlev görmüştür. 15. yüzyılda yapılan bu tarihi yapı, günümüzde bir kültür merkezi olarak kullanılmaktadır. İlk olarak Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan bu bina, tarihi boyunca, askeri ve teknolojik değişiklikler nedeniyle çeşitli yangınlara ve onarımlara maruz kalmıştır. Bu yapının nasıl ziyaret edilebileceği merak edilmektedir. Peki, Tophane-i Âmire Kültür ve Sanat Merkezi'ne nasıl gidilir?

Haber 19-07-24 19:54

23 haftanın en hızlısı! KKM'de düşüş sürüyor: Bakan Şimşek, TL'ye güven artıyor diyerek duyurdu!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki düşüş sürüyor. Düşüş 23 haftanın en hızlısı olarak kaydedildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de ilk değerlendirme geldi. Şimşek, "Programımızın önemli amaçlarından biri olan KKM (Kur Korumalı Mevduat) hesaplarının kademeli olarak azaltılmasında ciddi bir mesafe aldık" yorumunu yaptı.

Finans 19-07-24 14:58

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda açıklamasında yaptıklarını anlattı...

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

Spor 19-07-24 12:51

Mehmet Büyükekşi'nin sihri ortaya çıktı! İşte herkesin tepkilerine rağmen külliyeyi ikna eden başkan...

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri tam anlamıyla düne damga vurdu! TFF tarihinin en tartışmalı başkanı Mehmet Büyükekşi, 5 oyla seçimi kaybetti. Yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olurken tartışmaların göbeğindeki Büyükekşi yönetimi büyük bir hüsran yaşadı. Servet Yardımcı'nın tehditlerle adaylıktan çekilmesi kamuoyunda infiale neden olmuştu.

Spor 19-07-24 12:32

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında bilinmeyenleri anlattı! Deprem zamanı 2 ay bölgede kaldı, Ramazan ayı boyunca her gece köylere yardım götürdü

TFF'nin Ankara'da gerçekleşen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonuçlarının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkan oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesinin ardından, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem döneminde Çevre ve Şehircilik bakanının yardımcılığını yapan Mehmet Emin Birpınar'dan açıklama geldi.

Spor 19-07-24 10:11

Mehmet Büyükeşi'nin TFF seçimini kaybetmesi sonrası gündem olacak sözler! Cüneyt Özdemir: 'Bir tokat daha!'

TFF'de merakla beklenen seçim bugün yapıldı. Tartışmaların da yaşandığı seçimde kazanan isim belli oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 5 farkla kazandığı seçim sonrası Mehmet Büyükeşi dönemi sona erdi. Büyükeşi'nin kaybetmesi sonrasında gazeteci Cüneyt Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama gündem oldu.

Manşet 18-07-24 20:07

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesi sonrası Trabzonspor Başkanı'ndan dikkat çeken sözler!

TFF'de Mehmet Büyükekşi dönemi sona ererken yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gerçekleştirilen seçimin ardından Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 19:50

SON DAKİKA: Seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na 5 oy farkla seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi, sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 18-07-24 18:59

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor 18-07-24 18:37

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: 'Son 4,5 yılın zirvesinde'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Finans 18-07-24 18:14

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi oy çokluğuyla ibra edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ve denetleme kurulu, 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihlerindeki hesap ve faaliyetleriyle ilgili oy çokluğuyla ibra edildi.

Spor 18-07-24 17:15

MYNET ÖZEL | Ali Koç tekrar hatırlatmıştı... Büyükekşi'nin Şenez Erzik - Servet Yardımcı medya operasyonunu yayan daire başkanı Ersin Şiyhan görevden alındı!

Servet Yardımcı aleyhine kampanya yürüten Mehmet Büyükekşi'nin ekibi Şenez Erzik ağzından olmayan beyanlarla bir içerik üretmiş ve seçimde rakibini geçebilmek için bu haberi yaymıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugünkü seçim öncesi o skandalı hatırlattı. O skandalın faturası üst düzey yöneticiye kesildi!

Spor 18-07-24 16:16

Mehmet Büyükekşi'ye yüklenmeler devam ediyor! ''Kaçma başkanım, gel buraya!, Lavaboya gidiyorum

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, TFF Başkanlığının seçimini öncesi konuşma yaptı. Mehmet Büyükekşi'yi hedef alan sözler kullanan Sarıalioğlu, Büyükekşi'nin bir daha seçilmemesini talep etti.

Spor 18-07-24 15:51

Mehmet Aslantuğ'dan tek celsede boşanmıştı! Arzum Onan Bodrum tatilinde! 'Boşanma yaradı'

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliği Mayıs 2023'te tek celsede bitiren Arzum Onan şimdilerde Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Plajda tüm bakışları üzerine toplamayı başaran tescilli güzelin bikinili görüntüsü kısa sürede beğeni topladı.

Magazin 18-07-24 14:54

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten seçim öncesi tarihi ifadeler! ''Demek ki işler iyi gitmiyor! Galatasaray'ın desteklediği yönetim kurulu üyesi yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanlık Seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi desteklemediklerini söyleyen Dursun Özbek, Büyükekşi'nin başarısız bir tutum izlediğini ifade etti.

Spor 18-07-24 14:22

1 milyar dolar yatırımın ardından peş peşe Türkiye kararı! İTO Başkanı isimleri sır gibi sakladı: Birkaç yatırım daha öngörüyoruz

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından Çinli firmalardan peş peşe yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha önce bir yatırım haberi verirken İTO Başkanı da firmaların ismini vermeden, "Birkaç yatırım daha öngörüyoruz" dedi.

Finans 18-07-24 12:54

Ali Koç ile Mehmet Büyükekşi, TFF seçimi öncesi tartışma yaşadı! Ali Koç'tan Büyükekşi'ye 'Onur ve haysiyet' göndermesi sonrası ortalık karıştı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanlık seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe için yok hükmündedir. Bugün boş oy kullanacağız. Türk futbolunda durum içler acısı, böyle gitmez. Onurlu, haysiyetli kimse; bu şekilde aday olmaz." dedi. Mehmet Büyükekşi, Ali Koç'un sözlerine tepki gösterince Divan Başkanı Mehmet Baykan araya girdi.

Spor 18-07-24 12:38

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak soluğu tatilde aldı! Sevgilisiyle denizde aşka geldi

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisinde Timur rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu sevgilisiyle denizin ve güneşin tadını çıkarırken kameralara yakalandı.

Magazin 18-07-24 11:43

Son dakika: MİT adım adım takip etti! Terör örgütü PKK'nın sözde istihbarat hücresi çökertildi: İstanbul'da yakalandılar

Son dakika haberi: MİT’in yoğun çalışmaları sonucu PKK’nın sözde istihbarat yapılanması ortaya çıkarıldı. Örgütün sözde istihbarat yapılanmasında çalıştığı belirlenen Halil Kod Sadık TOPALOĞLU ve Mehmet SAVAŞ tespit edildi. Düzenlenen operasyon sonucunda iki isim de İstanbul'da yakalandı.

Haber 18-07-24 09:31

TFF seçimi öncesi UEFA ve FIFA'dan tarihi karar! Ali Koç protesto ederek koltuğa oturmadı...

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan'a 146 oy verildiği duyuruldu ve Baykan, Divan Başkanı seçildi. Mevcut başkan Büyükekşi'ye 183 destek imzası, Hacıosmanoğlu'na ise 95 destek imzasının bulunduğu belirtilirken, 23 delegenin iki adaya da imza atması sonucu, Mehmet Büyükekşi'nin imza sayısı 160, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun imza sayısı 72'de kaldı.

Spor 18-07-24 09:27

Uzmanından rahim ağzı kanseri için ‘erken teşhis’ uyarısı: O yaştan sonra mutlaka taranın

Diyarbakır’da görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Şükrü Budak, kadınlarda ölüm oranının en yüksek olduğu kanser türünün rahim ağzı kanseri olduğunu belirterek, erken teşhisin önemini vurguladı.

Kadin 17-07-24 16:02

SPK'dan önemli değişiklik! Gayrimenkul fonlarında yeni dönem: Yasak kaldırıldı

Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK), yeni düzenlemesiyle gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) kendilerinin veya başkalarının geliştirdiği projelere yatırım yapmasının önü açıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek daha önce Yeni düzenlemeyle gayrimenkul yatırım fonlarının (GYF) gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılacağını duyurmuştu.

Finans 17-07-24 12:32

Genç erkekler arasında önde gelen ölüm nedeni! Yılda 360 bin can alıyor... Yazın artan vakalara dikkat!

Havaların ısınmasıyla beraber serinlemek için denizler ve havuzlar dolup taşmaya başladı. Her ne kadar eğlenceli olsa da bir o kadar da tehlike taşıyan yüzme, özellikle genç erkekler arasında boğulmalara neden olabiliyor. Konuya dair uyarılarda ve tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, asla rüzgarlı veya fırtınalı havalarda yüzülmemesi gerektiğini, dünya çapında boğulma nedeniyle yılda yaklaşık 360 bin ölüm yaşandığını söyledi.

Haber 17-07-24 10:03

İş adamı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu! Sokak ortasında korkunç manzara

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 45 yaşındaki iş adamı Mehmet Köse iple ağaca asılı halde ölü bulundu. Köse'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Haber 17-07-24 07:10

Mehmet Şimşek yeni vergilerin kimleri kapsayacağını açıkladı: Düzenleme Meclis’te! İşte madde madde değişiklikler…

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Meclis’e gelen yeni vergi yasa tasarısı hakkında merak edilen soruya yanıt verdi. Bakan Şimşek, vergide yeni düzenlemelerin dar gelirli vatandaşları kapsamadığını dile getirdi. Vergi paketinde yer alan maddeler de belli oldu. Düzenleme kapsamında küresel ve yurt içi asgari kurumlar vergisi uygulanacak. Yurt dışına çıkış harcı artırılacak. İşte detaylar...

Finans 16-07-24 14:50

DSÖ 'Yaz Covid'i alarmı vermişti! Uzman isim Türkiye'deki tabloyu açıkladı... 'Mutlaka yeni pandemiler gelecek'

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Covid-19'un yeni varyantları 'FLiRT' ve 'LB.1'in dünyada baskın hale geldiğini duyurmuştu. ABD'de LB.1 varyantı yüzünden acile başvurularda artış yaşanırken Türkiye'deki tablo da merak konusu oldu. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Türkiye'deki iki yeni Covid-19 varyant grubu olan 'FLiRT' ve 'LB.1' tablosu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 16-07-24 12:38