Salak Milyoner Filmi Haberleri

SALAK MİLYONER OYUNCULARI VE KONUSU! Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Salak Milyoner filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan eski Türk filmi Tosun Paşa'nın oyuncu kadrosunda, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi usta oyuncular yer alıyor. Peki, Salak Milyoner konusu nedir, oyuncuları kimdir? Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 20-09-2023 18:57

Salak Milyoner konusu ve oyuncuları! Salak milyoner nerede çekildi, hangi yıl? Kemal Sunal'dan kahkaha tufanı

Salak Milyoner filmi Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir aileyi ele alıyor. Filmin konusu ve oyuncuları kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Salak Milyoner konusu ve oyuncuları nedir? Salak milyoner nerede çekildi, hangi yıl? Kemal Sunal'dan kahkaha tufanı

Magazin 16-07-2023 20:32

Zeki Alasya’nın Salak Milyoner filminde eşiyle karşılıklı rol aldığını biliyor muydunuz?

2015 yılında kaybettiğimiz Türk sinemasının efsane oyuncularından Zeki Alasya ömrüne 2 evlilik sığdırdı. İlk evliliğini 1975 yılında yapan Alasya’nın eşiyle Salak Milyoner filminde oynadığını biliyor muydunuz?

Magazin 08-10-2021 12:22