The Undoing dizisinin konusu nedir?

The Undoing dizisinin konusu nedir?

Başrolünü Nicole Kidman’ın üstlendiği The Undoing, 2020 yapımı 6 bölümlük bir mini dizidir. Dizinin senarist koltuğunda David E. Kelly, yönetmen koltuğunda ise daha önce Emmy ödülü kazanmış olan Susanne Bier oturur. The Undoing, mutlu bir evliliğe sahip ve başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın vahşi bir kaza sonrasında kocasının kaybolmasıyla değişen hayatına odaklanır. Oğluyla birlikte iyileşmeye ve hayatında yeni bir sayfa açmaya çalışan bu talihsiz kadın, kendisini felaketlerin içerisinde bir halde bulur. Bu dizi, ‘You Should Have Known’ adlı ünlü romandan uyarlanmıştır. Oyuncu kadrosu; Hugh Grant, Lily Rabe, Edgar Ramirez, Matilda De Angelis ve Donald Sutherland gibi başarılı isimlerden oluşur.

The Undoing Dizisi Haberleri

The Nevers dizisi rekorla başladı!

HBO Max’in yeni dizisi The Nevers’ın ilk bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Dizi, HBO Max için bir ilke imza atarak 1,4 milyondan fazla izleyici çekmeyi başardı.

Magazin 14-04-2021 08:37

Nicole Kidman ödülü kaptırsa da cazibesini konuşturdu

Nicole Kidman'ın online yapılan Altın Küre Ödül törenine yapımı 425 saat süren 8 bin boncuk ve kristallerle süslenmiş Louis Vuitton marka elbiseyle katıldı.

Magazin 01-03-2021 15:34

78. Altın Küre Ödülleri adayları açıklandı

Merakla beklenen 78. Altın Küre Ödülleri adayları belli oldu. Sinema tarafında Nomadland, The Trial of the Chicago 7 ve Mank ön plana çıkarken televizyon tarafında ise The Crown, Schitt’s Creek, Ozark ve The Undoing oldu.

Trend 04-02-2021 09:09