Hurma Diyetinin Zararlari Haberleri

Süper Lig tescil edilmeyebilir sözleri ortalığı karıştırmıştı, TFF'den jet hızında yanıt geldi!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratacak bir iddia ortaya atılmış, Hurma Süper Lig'in tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade etmişti. Bu sözlerin ardından TFF'den konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-23 16:31:31

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 2024-03-26 10:05:59

Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar! Satışlar arttı

Kırşehir’in tarihi Uzun Çarşısı’nda Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hurma satışları arttı. Aktarlar, hurma fiyatlarının değiştiğini ancak vatandaşların kilo yerine gramla hurma almaya devam ettiğini belirtti.

Finans 2024-03-15 17:50:48

Uzmanlar uyardı: Hurma alırken bunlara dikkat edin!

Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı. Bazı hurmaların dışı daha parlak olurken bazıları daha mat olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan bazı hurmalar elde yapış yapış bir his bırakabiliyor. Ramazan ayında en iyi ve doğal hurmayı satın alabilmek için bu uyarıları dikkate almanızda fayda var.

Kadin 2024-03-12 11:27:09

Diğer Haber Etiketleri

Fatih Karagümrük süper li yapılan açıklama son dakika Süper Lig karagümrük Süleyman Hurma tff hurma tuvalet bağırsak keten tohumu tarçın Kefir kilo verme hurma fiyatları eo Ramazan iftar Oruç etli tatlılar şerbetli tatlı tatlısı tarifi hurma tatlısı tarifi pratik hurma tatlısı tarifi gerçek hurma tatlısı bastı glüt istan cevizi leziz Sahur siyah pirinç yulaf ezmesi tarhana yayla bulgur pilavı tarif yiyecekler dolma hurmanın faydaları mısır çarşısı alışveriş diyabet Antioksidan hünnap hünnapın faydaları hünnap faydaları galatasaray maçı levent mercan pandemi virüs Nipah virüsü cennet hurması limon da, kulübün maçın fenerbahçe iyet MHK tatlandırıcı kaç kalori kilo aldıran yiyecekler yaş hurma faydaları yaş hurmanın faydaları hurma çeşitleri erden hedefi yaşında Andrea Pirlo fayda pekmez Adana Araç Bahçe bıçak cinayet koltuk Yüreğir boğaz Hande Yener hurma ağacı çekirdekli meyveler tohum Yozgat tarım kredi kooperatifi fiyat listesi keto diyeti ketojenik ketojenik diyet Karbonhidrat beslenme kalp krizi kolesterol felç risk Gıda fiyatları meyve Manav İstanbul taksim mandalina portakal dut çilek muz sağlıklı beslenme Sebze hormonal bozukluk erken menopoz kanser c vitamini Diyetisyen mevsim sebzeleri türkiye futbol federasyonu Hamit Altıntop Kulüpler Birliği gabi Gaziantep hayvanat bahçesi menü Siirt Tır yangın Bursa son dakika haberleri haberler su diyet Emre Mor Fenerbahçe Futbol Kulübü son dakika haberi transfer rüyada hurma görmek Spor Toto Süper Lig sözlük

Hurma tatlısı tarifi: Hurma tatlısı nasıl yapılır?

Geleneksel şerbetli tatlılar içerisinde en bilinenlerden biri ise hurma tatlısıdır. İçeriğinde hurma olmamasına rağmen bu adı taşıyan hurma tatlısının yapımı son derece kolaydır. Adını aldığı hurmanın şekline benzeyen bu tatlıyı siz de aşağıdaki tarifi kullanarak yapabilir ve sofralarınızda servis edebilirsiniz.

Yemek 10-03-24 16:30

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek 09-03-24 03:59

Hurma dolması tarifi: Hurma dolması nasıl yapılır?

Ramazan her yıl 1 aylığına coşkusuyla, sabrıyla, neşesiyle ve birbirinden lezzetli tatları ile gelir. Bu ayın olmazsa olmaz lezzetlerinden biri de çoğu kişinin orucunu açarken tercih ettiği hurmadır. Hurma hem lezzetli hem de çeşitli yiyeceklere farklı tatlar katan bir meyvedir. Kuru hurma ile yapacağınız hurma dolması tarifini denemek isterseniz ise tarifi aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 08-03-24 20:22

Hurmanın faydaları nelerdir? Günde kaç tane hurma yemek gerekir, hurma bağırsaklara iyi gelir mi?

Hurma, palmiyegiller ailesine mensup, yaygın olarak çöl, tropikal ya da ılıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen faydalı bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır. Koyu kahverengi renge sahip olan hurmanın ana yurdu ise Orta Doğu olarak bilinmektedir. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından epey zengin olan hurmanın, insan sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi mevcuttur. Peki, hurmanın faydaları nelerdir, günde kaç tane hurma yemek gerekir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 08-03-24 18:29

Sonunda bunu da gördük... Mısır Çarşısı'nda taneyle hurma satışı başladı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, farklı çeşitlerdeki hurmalar tezgahlara çıkmaya başladı. Ancak hurma fiyatları bu yıl cep yakıyor. Her bütçeye uygun hurma satışı yapılan Mısır Çarşısı'nda hurma fiyatı 200 ila 620 TL arasında değişiklik gösteriyor. Üstelik bu yıl taneyle hurma satışı da başladı. Jumbo hurmanın tanesi 15 TL'den satılıyor. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 11:59

Ramazan ayının yaklaşmasıyla satışları arttı! Esnaftan vatandaşlara hurma uyarısı! Özellikle diyabet hastalarının dikkatine...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hurma alışverişleri artmaya başladı. Esnaf, vatandaşı taze hurma alma konusunda uyarırken diyabet hastaları için de diyet hurma tavsiyesinde bulundu.

Haber 07-03-24 00:44

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-24 14:30

Çöp sanıp atıyorduk meğer şifa deposuymuş! Kahvesi yapılınca inanılmaz fayda sağlıyor... Diyabet tedavisine etkili

Günlük yaşamımızda sıklıkla tükettiğimiz hurmanın çekirdeklerini genelde çöpe atılıyor. Hurma çekirdeklerinin atılması yerine değerlendirilmesi, şaşırtıcı bir şekilde sağlık açısından büyük faydalar sağlıyor. Öğütülen hurma çekirdeklerinin kahvesi yapıldığında ortaya çıkan inanılmaz faydalar ve özellikle diyabet tedavisindeki etkisini duyan şaşırıyor.

Haber 01-03-24 15:18

Hünnabın faydaları nelerdir? Hünnap neye iyi gelir, şeker hastalığına iyi gelir mi?

Doğada yetişen birçok farklı ağaç türü vardır. Hünnap da bu ağaç türlerinden biri olan, ziziphus jjuba ismiyle bilinen bir ağacın meyvesidir. Cehrigiller familyasına mensup olan hünnap meyvesinin yetiştiği ağaç oldukça dikenli bir yapıya sahiptir. Kırmızı hurma ya da Çin hurması adlarıyla da anılan bu meyvenin sağlık yönünden çok sayıda yararı vardır. Peki, hünnabın faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve şeker hastalığına iyi gelir mi?

Haber 21-02-24 18:43

Fatih Karagümrük cephesinden Galatasaray'a Levent Mercan cevabı! ''Her zamanki gibi bizimle değil menajerinden istediler''

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Levent Mercan transferi için kendilerinden izin almadan oyuncularıyla görüştüklerini söyledi.

Spor 01-02-24 14:57

Meyve suyu içen adam hayatını kaybetti! 'Yeni pandemi tehdidi' uyarısı! Beynin şişmesine neden oluyor! Kişilikleri değişti

Covid-19 pandemisinin ardından uzmanlar bir sonraki pandemi tehdidi konusunda uyardı. Bangladeş'te bir adam, çiğ meyve suyu içtikten sonra beyninin şişmesine neden olan Nipah virüsünden hayatını kaybetti. Bulaştığı kişilerin yüzde 75'ini öldüren virüse dair açıklama yapılırken ölen adamın enfekte yarasanın idrarı ya da tükürüğüyle kirlenmiş çiğ hurma suyunu içtiği belirtildi. Virüs bulaşan kişilerin yüzde 20'sinde de kişilik değişiklikleri gibi uzun vadeli nörolojik sorunlar olduğu aktarıldı.

Haber 31-01-24 12:37

1 asırdır aynı yöntemle Bilecik'in köylerinde yapıp tüketiyorlar! Yurt dışına bile satılıyor... Beğenmedikleri üründen mucize çıkıyor: Kabızlık, kansızlık, enfeksiyon son buluyor

Bilecik’in Başköy, Küplü ve Bekdemir köylüleri, yaklaşık bir asırdır atalarından bugüne kadar gelen aynı yöntemle hurma pekmezi yapmaya devam ediyor. Hurma pekmezinin kabızlık, kansızlık, dikkat dağınıklığı ve enfeksiyon gibi problemlere iyi geldiği biliniyor. İşte hurma pekmezinin faydaları...

Kadin 17-01-24 13:15

Faydası inanılmaz! Hurmanın üstüne limon damlatıp yerseniz…

Ramazan ayında çokça tüketilen hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde yüksek vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındıran hurma ile c vitamini deposu limonun bir araya gelmesiyle yapılan bu tarif sağlığa inanılmaz fayda sağlıyor.

Haber 08-01-24 15:07

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan çok sert açıklama! Galatasaray üzerimizden prim yapmasın!, Yayına bağlanırsam 1 milyon TL ceza alırım!

Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından sert bir açıklamada bulundu. İstanbul ekibinin başkanı; hakem yönetimine tepki gösterirken, "Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor. Yayına bağlanırsam, 1 Milyon TL ceza alırım." ifadelerini kullandı.

Spor 27-11-23 07:08

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan MHK'ya çağrı! Sabaha kalmadan istifa edin

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma katıldığı bir canlı yayında MHK'ya istifa çağrısında bulundu. İşte detaylar...

Spor 06-11-23 00:05

Hurma özü faydaları: Hurma özü nasıl yapılır, ne işe yaraR?

Hurma yüzyıllardır insanların beslenmesinde önemli bir rol oynamış doğal bir enerji kaynağıdır. Hem lezzetli tadı hem de zengin besin içeriği nedeniyle pek çok kültürde özel bir yere sahip olan hurmanın faydaları saymakla bitmez. Ancak günümüzde, hurmanın özünden elde edilen özlerin sağlık açısından da büyük önem taşıdığı keşfedilmiştir. Hurma özü, içeriğinde barındırdığı besin maddeleri ve bileşikler sayesinde birçok sağlık faydası sunmaktadır.

Haber 30-08-23 15:27

Hurma kilo aldırır mı? Günde kaç adet hurma yenmeli?

Hurma doğal tatlılık ve besleyici özellikleriyle bilinen, tropikal bölgelerde yetişen bir meyvedir. Hem lezzetli bir atıştırmalık olarak tüketilebilir hem de sağlık açısından birçok fayda sunar. Ancak, bazı insanlar hurmanın kilo aldırıcı bir etkisi olduğuna dair endişeler taşır. Hurmanın kilo aldırıp aldırmadığı konusu, günlük hurma tüketimiyle ilgilidir. Peki, hurma kilo aldırır mı?

Haber 30-06-23 21:33

Yaş hurmanın faydaları nelerdir? Yaş hurmada hangi vitaminler var, kaç kalori?

Bilindiği üzere ülkemizde sıklıkla Ramazan ayında hurma tüketilir. Genellikle kuru hurma tercih edilse de yaş hurmanın da bilinen birçok faydası mevcuttur. Yaş hurmanın en çok tercih edilme sebebi içerdiği vitaminler sayesinde güçlü bir antioksidan kaynağı olmasıdır. İnsan vücuduna olumlu yönde etkileri bulunan yaş hurmanın faydaları nelerdir? Yaş hurmada hangi vitaminler var, kaç kaloridir?

Haber 25-06-23 18:25

Karagümrük'te yeni hoca kim olacak? Süleyman Hurma: 'Kulübümüze yakışacak'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, teknik direktör Andrea Pirlo'nun ayrılığı sonrasında gelecek olan yeni hoca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor 31-05-23 11:23

Hurma pekmezi faydaları: Hurma pekmezi nasıl yapılır?

Hurma pekmezi hurma meyvesinin doğal olarak olgunlaştıktan sonra suyu çıkarılıp ardından kaynatılarak elde edilen bir tatlı macundur. Bu doğal şeker kaynağı Orta Doğu ve Akdeniz bölgesinde yaygın olarak tüketilen bir gıdadır. Hurma pekmezi doğal olarak tatlı bir aroma ve yoğun bir kıvam sunar. Genellikle Trabzon hurmasından yapılan hurma pekmezi farklı aromalarla birlikte de yapılabilir.

Haber 28-05-23 19:37

Boğaz kesme cinayetinde tutuklu sayısı ikiye çıktı

Adana’da bir şahsın hurma bahçesinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunması olayında bir kişi daha tutuklandı.

Yurthaber 23-05-23 09:56

Adana'da bahçede cesedi bulunan kişinin katil zanlısı tutuklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir kişiyi bıçakla öldürdüğü ve hurma bahçesine bıraktığı iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı cezaevine gönderildi.

Yurthaber 17-05-23 11:04

'Biraz düşündüm ve sonra boğazına...' Korkunç cinayette yeni detay! 'Araç koltuğu' tartışmasından sonra...

Adana’da hurma bahçesinde boğazı kesilmiş halde bulunan şahsı, arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. Tutuklanan zanlının, iddiaya göre “koltuklarımı çaldın” diye iftira attığı için arkadaşını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Zanlının ifadesinde "Bana küfretti. Biraz düşündüm ve sonra boğazına sarıldım” diyerek kendini savunduğu kaydedildi.

Haber 17-05-23 10:16

Adana'da bir kişi bahçede ölü bulundu

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir kişi, hurma bahçesinde ölü bulundu.

Yurthaber 15-05-23 15:56

Hurma bahçesinde dehşete düşüren görüntü! Boğazı kesilerek öldürülmüş... Gözyaşlarına boğuldular

Adana'da kan donduran bir olay meydana geldi. Yüreğir ilçesinde yürüyüşe çıkan kişi, hurma bahçesinde çalıların arasında beyaz eşya tamircisi 35 yaşındaki Emrah Baysal'ın, boğazı kesilmiş cesediyle karşılaştı. Baysal'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, morgun önündeki Baysal'ın yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Haber 15-05-23 14:53

50 yaşındaki Hande Yener'in 1 haftada 4 kilo verdiren diyeti bakın nasılmış!

Çıkardığı şarkılar ve sahne tarzıyla çok konuşulan Hande Yener formda vücudu ile de dikkat çeken isimlerden biri. 50 yaşındaki ünlü ismin bir haftada 4 kilo veren diyetinin nasıl olduğu ortaya çıktı.

Magazin 02-05-23 09:41

Hurma çekirdeği çimlendirme nasıl yapılır? Hurma çekirdeği kaç günde çimlenir, saksıda yetişir mi?

Dünya genelinde hurma çok fazla tüketilen meyvelerin arasında yer alır. Özellikle Ramazan ayında tüketimi çok popülerdir. İftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alır ve açlığın hurmayla giderilmesinin sağlık açısında faydalı olduğuna inanılır. Tropikal ve çöl şartlarında kolayca büyüyen hurmanın geçmişi sekiz bin yıl öncesine dayanır. Hurma bitkisi sıcak iklimlerde yetişir, tüm şartlar karşılandığında evlerde de yetiştirilebilir. Peki, hurma çekirdeği nasıl çimlenir?

Haber 10-04-23 15:05

Ramazan'ın vazgeçilmezi... Geçen yıla oranla fiyatının neredeyse iki katına çıktığını söyledi! 40 liradan başlıyor, 170 liraya kadar artıyor

11 ayın sultanı Ramazan'ın vazgeçilmezleri arasında bulunan hurma, iftar sofralarının başköşesinde yer alıyor. Yozgat'ta ise bir esnaf, hurma fiyatının geçen yıla oranla yaklaşık 2 kat arttığını söyledi. Fiyatlardaki artışa rağmen hurmaya olan ilginin bu yıl da yüksek olduğunu söyleyen esnaf, "40 liradan başlıyor, 170 liraya kadar fiyatı artıyor. Vatandaşların talebi hurmaya bu yıl da yine fazla. Bu yıl Kudüs hurması çok ilgi görüyor. Onun da kilogramı 170 liradan satılıyor." şeklinde konuştu.

Finans 02-04-23 14:15

Tarım Kredi Kooperatif Market'te ramazan bereketi! 5 litre ayçiçek yağı 135 TL, 1 kg pirinç 29,90 TL, 300 gram hurma 16,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'lerde ramazan indirimi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Market'te indirimli ürünler 29 Mart'a kadar raflardaki yerini alacak. Tarım Kredi Market'te 5 litre ayçiçek yağı 135 TL'den, 1 kg pirinç 29,90 TL'den ve 300 gram hurma 16,90 TL'den satışa çıkarıldı. İşte aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 24-03-23 12:07

Sağlıklı sanıyorsunuz ama kalp krizi ve felç riskini iki kat artırıyor

Sağlıklı olduğu düşünülen birçok yiyecek ve beslenme stili çeşitli hastalık risklerinin artmasına sebep olabiliyor. Özellikle oldukça sağlıklı sanılan karbonhidrat içeren beslenmeden uzak olan keto diyetinin kalp hastalıkları ve felç riskiyle bağlantılı olabileceği bulundu.

Haber 07-03-23 09:07

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın annesi vefat etti

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın annesi Şükriye Hurma hayatını kaybetti.

Spor 20-02-23 15:32

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın babası vefat etti

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma hayatını kaybetti.

Spor 15-02-23 11:50

'Fiyatlar normal' Mandalina 80, dut 200, muz 90, hurma 100, çilek 150 TL... Tezgahın önünden geçenler gözlerine inanamıyor

Gıda fiyatlarındaki hareketlilik takip edilirken vatandaşlar yüksek fiyatlardan şikayet etmeye devam ediyor. Ancak İstanbul'un göbeğinde tezgahlardaki meyve fiyatları görenleri kelimenin tam anlamıyla şaşkına çevirdi. Taksim Talimhane'deki tezgahlarda meyvelere turist tarifesi uygulanırken 1 kilo mandalinanın 80 TL, portakalın 70 TL, muzun 90 TL, dutun 200 TL, hurmanın 100 TL ve çileğin 150 TL olduğu görüldü. Dudak uçuklatan fiyatlar için "Meyve fiyatı şu anda normal. Kiralar yüksek" denildi.

Finans 14-01-23 10:36

Sağlıklı diyerek hormonlarınızı mahvetmeyin! Kansere davetiye çıkartıyor

Meyve ve sebze tüketmenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu biliniyor. Uzmanlar bol meyve ve sebze içeren akdeniz diyetinin en sağlıklı beslenme şekli olduğunu savunuyor. Ancak yenilen meyve ve sebzeler de sağlık için risk oluşturabiliyor. Sağlıklı sandığınız o meyve ve sebzeler hormonları bozarak kansere yol açabiliyor.

Haber 16-12-22 15:55

Yöneticiler zor sakinleştirdi! TFF'de dev gerginlik! Hamit Altıntop ve Süleyman Hurma arasındaki konuşma ortaya çıktı: Ben olsam seni tesislere almam!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında dün Riva'da bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye'nin, Faroe Adaları mağlubiyeti masaya gelince Süleyman Hurma ile Hamit Altıntop arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Çıkan münakaşa sonrası diğer yöneticiler araya son anda girerken, tartışmanın nedeni belli oldu. İkili arasında karşılıklı kullanılan ifadeler de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Spor 15-10-22 16:54

Dünya Fil Günü'nde Gabiye özel menü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaban Hayatı Koruma Parkı'ndaki fil "Gabi"nin özel gün menüsünde, çok sevdiği marul, salatalık, karpuz, çilek, hurma, yonca, keçi boynuzu ve saman yer aldı - Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler: - "Gabi, dünyanın ilk tüp bebek filidir. Dünyada tek olan fil"

Yurthaber 12-08-22 11:45

Bursa'nın yarım asırlık sokak lezzeti: Bağdat hurma tatlısı

Fırınlanan hamura şerbet döküldükten sonra Hindistan ceviziyle servis edilen tatlı, seyyar arabalardan satın alınarak tüketiliyor

Yurthaber 04-08-22 11:04

Son dakika haberleri! Süper Lig'in başlamasına günler kala olay! Fatih Karagümrük devredilebilir...

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, kırmızı-siyahlı kulüple ilgili flaş bir açıklama yaptı. Stat ve tesis sorununu çözemeyen Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gerekirse kulübü başkasına devredebileceğini açıkladı.

Spor 03-08-22 14:26

Su diyeti nedir, nasıl yapılır? 7 günde hızla kilo vermenizi sağlayacak su diyeti!

Su diyeti son dönemlerde popüler olmasıyla gündemde yer almaya başladı. Su diyeti gün içerisinde bol miktarda su ve sıvı içecek dışında herhangi bir besin alınmamasıyla yapılıyor. Fazla kilolarından şikayetçi olanların bir hafta içerisinde hızla kilo vermesine yardımcı olacak su diyetinin nasıl uygulanacağı merak konusu oldu. Peki su diyeti nedir, nasıl uygulanır? Sizler için derledik.

Haber 22-07-22 00:47

Hacdan gelen en tatlı hediye hurma

Hac farizasını yerine getirmelerinin ardından yurda dönmeye başlayan hacıların, kutsal topraklardaki alışverişlerinde ilk tercihleri hurma oluyor - Hurma bahçesi işletmecisi Süleyman Uzunoğlu: - "Türkiye'den gelen hacıların tercih ettiği hurmaların en başında mebrum hurması geliyor"

Yurthaber 15-07-22 11:06

Son dakika: Emre Mor Fenerbahçe'ye mi geliyor? Süleyman Hurma açıkladı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesinin ardından Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleri tamamlanmıştı. Sarı - lacivertlilerin, geride bıraktığımız sezonda Fatih Karagümrük formasıyla çıkışa geçen ve dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'un transferini bitirdiği öne sürülmüştü. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan açıklama geldi.

Spor 24-06-22 23:37

Rüyada hurma görmek ne anlama gelir? Rüyada hurma paketi, dağıttığını görmek ne demek?

Rüyada hurma görmek, olumlu gelişmelere yorulur. Helal kazanç, hayırlı evlilik gibi konularla ilişkilendirilir. Hurma, diğer detaylarla birleştirilerek yorumlanır. Rüyada hurma ağacı kestiğini görmek ise rüya sahibinin evlat acısı yaşanacağının simgesi kabul edilir. Rüyada hurma dağıttığını gören kişinin ise hastalık ya da düğün gibi farklı sebeplerle insanları bir araya toplayacağı alamet olur.

Trend 10-06-22 17:46

Son dakika: Emre Mor, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Resmi açıklama...

Son dakika haberleri: Fatih Karagümrük'te teknik direktör Volkan Demirel döneminde adeta yeniden doğan ve dikkat çeken bir performans sergileyen Emre Mor'un adı, son dönemde Fenerbahçe ile sıkça anılıyordu. Teknik direktörlüğe Portekizli Jorge Jesus'u getiren sarı - lacivertlilerin Mor için Karagümrük'e teklif sunduğu iddia edilmişti. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, konuya ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Spor 01-06-22 15:21

Hurma tatlısı ne demek? Hurma tatlısı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Hurma tatlısı birleşik kelimesidir. Hurma tatlısı ne demektir?

Egitim 18-05-22 19:59