Hatice Arslan Haberleri

Yer: Adana! Kadın yolcu seyir halindeki otobüsten düştü: Yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da bir kadın, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düştü. Ağır yaralanan Hatice S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, otobüs şoförü Vedat K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 2024-04-25 23:47:55

Yozgat Belediyesi'ne T.C. tabelası! AK Parti'den Yeniden Refah'a geçmişti... Atatürk videosuyla paylaştı

31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçen Yozgat'ta belediye binasının tabelasına T.C. ibaresi konuldu. YRP'li Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, söz konusu anları anları Atatürk'ün sesinin olduğu bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 2024-04-25 14:38:00

İki kadını bıçakladı, sebebi şaşkına çevirdi! 'Bana baş kaldıranın, başını keserim'

Adana’da Furkan Nesli Derneği’nde tartıştığı Sevda S. ile Hatice K.’yi bıçakla yaralayan Betül Altınyüzük (24), tutuklandı. Altınyüzük ifadesinde, “Beni kapıda görünce ‘Bu kadın değil, açmayın’ dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum” dedi. Altınyüzük, sağlık kontrolü için adli tıp birimine getirildiği sırada gazetecilere, “Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi.

Haber 2024-04-19 11:59:26

İnhisar'ın ilk kadın belediye başkanı 30 yıl sonra dedesinin koltuğunu devraldı

Bilecik'in İnhisar belediye başkanlığına seçilen Nihal Arslan, dedesinden 30 yıl sonra aynı makamda hemşehrilerine hizmet edecek.

Yurthaber 2024-04-18 11:03:53

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 13-04-24 07:30

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan gündemden düşmüyor! Hatice'den bomba yorum

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Aşk açıklaması sonrası ortaya çıkan ilişkiye dair görüntüler de gündem oldu. İkilinin aşk pozlarına şarkıcı Hatice de sessiz kalamadı.

Magazin 12-04-24 09:49

Van'da DEM Parti adayının mazbata iptalini isteyen CHP'li yönetici ihraç edildi

Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın mazbatasının iptal edilmesine yönelik başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, partisinden ihraç edildi.

Haber 05-04-24 17:41

Her satırı korkunç! Aldatıldığını düşündü, eşini yakarak öldürdü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Mehmet Emin Ata Çoban (44), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Figen Çoban'ı (40), üzerine benzin döküp yakarak öldürdü. Kan donduran olayın yargılamasında, mahkeme kararını verdi. Mehmet Emin Ata Çoban, ağırlaştırılmış müebbet, kayınbiraderi Süleyman Çoban (43) ise yardım ve yataklıktan 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan anne Hatice Çoban ile komşuları Vahit Sarı ise beraat etti. İşte vahşetin detayları...

Haber 04-04-24 15:55

Yozgat Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi adayı Kazım Arslan kazandı

Yozgat Belediye Başkanlığını Yeniden Refah Partisi adayı Kazım Arslan kazandı.

Yurthaber 01-04-24 07:55

Seçim kombini merak konusu oldu! Hatice 31 Mart yerel seçiminde 'pembe' oldu

Şarkıcı Hatice her seçimde kombiniyle gündeme geliyor. Bazen bir gelini andıran bazen ise siyahlar içinde yas tutan bir kadını andıran Hatice bu seçim için pembeyi işaret etti. Hatice'nin seçim kombini merak edildi.

Magazin 31-03-24 13:33

Kadıköy canlı seçim sonuçları! Kadıköy yerel seçimi Veli Arslan mı Mesut Kösedağı mı kazanıyor? Hangi aday önde?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla beklenirken İstanbul'un tüm ilçeleri gibi Kadıköy'de de seçim sonuçları merakla takip ediliyor. İstanbul'un en önemli ilçelerinden Kadıköy'de seçim sonuçları en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki Kadıköy'de AK Parti'nin adayı Veli Arslan mı, CHP'nin adayı Mesut Kösedağı mı önde? Hangi aday ipi göğüsleyecek? İşte Kadıköy seçim sonuçları ile ilgili detaylar...

Haber 30-03-24 23:24

Canlı Kırşehir seçim sonuçları! Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Kırşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Osman Arslan mı avantajlı olduğu merak ediliyor. Pazar akşamı Kırşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Peki, Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:48

Sahibinden satılık tarihi kilise! İstenen rakam dikkat çekti

Sivas'ta 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay (43) tarafından satışa çıkarıldı. Emlak danışmanı Vahap Yıldız, “Tapusu var ve satılmasında hiçbir engel gözükmüyor. Kilise 1’inci derecede sit alanı ve koruma altındadır. Bugün itibarıyla satışa çıkardık” dedi. Kilise için istenen rakam ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 09:59

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 27-03-24 10:25

Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor! Kilosu 900 liraya çıktı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bahar yağışları ile birlikte Madra Dağında çıkmaya başlayan Kuzu Göbeği mantarının kilosu 900 liraya kadar çıktı. Köylere alıcıların geldiğini anlatan Hatice Karakaya, pek çok insanın kuzu göbeği topladığını söyledi.

Haber 26-03-24 11:59

Göz kızarıklığı deyip geçmeyin! 'Tedavide geç kalınırsa...'

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma çapaklanma sulanma batma ile kendini gösteren konjonktivit hakkında bilgi verdi. Hastaların genelde kırmızı göz sorunu ile kendilerine geldiğini anlatan Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.

Kadin 21-03-24 13:21

Son dakika! AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi, 12 yıllık Zühtü Arslan dönemi sona erdi

Son dakika haberi: Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Böylelikle AYM'de 12 yıllık Arslan dönemi sona ermiş oldu.

Haber 21-03-24 10:26
aym

Konteyner kentte çalışan antrenör, depremzede çocukları karateyle tanıştırıyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde gündüz konteyner kentte idarecilik yapan karate antrenörü Ümit Arslan, akşam da depremzede çocuklara gönüllü eğitim veriyor.

Yurthaber 18-03-24 11:14

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-24 15:56

Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Sanıklar hakkında karar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keski ile Zafer Kara, yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin hakkında ceza indirimine gitti.

Haber 13-03-24 19:07

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı korkunç kazayla ilgili bir kişi tutuklandı! Yaralanan gençler ilk defa konuştu! Hepimiz beyaz ışık gördük

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Tok'un 17 yaşındaki oğlunun lüks araçla çarparak yaraladığı gençler ilk kez bir araya gelerek olay anını ve ardından yaşananları anlattı. Kazada eniştesi Oğuz Acı’yı kaybeden 23 yaşındaki Tahsin Arslan kayıp telefonlardan birinin kendisine ait olduğunu söyleyerek "Muhtemelen cebimden alındı” dedi. Hasan Topal ise "Hepimiz beyaz ışık gördük" dedi. Diğer yandan ise olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Haber 12-03-24 17:33

Eski eşinin öldürdüğü Mervegül'ün acılı annesi, kızının gelinliğini benzin döküp yaktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından 6 Mart'ta tabancayla başından vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in (31) annesi Hatice Kurt, sokak ortasında kızının gelinliğini "Her şey bununla başladı, şimdi her şey burada bununla bitecek" diyerek ağıt yakıp, benzin dökerek ateşe verdi. Mervegül Bayer’in cenazesi, kadınlar tarafından omuzlara alınarak mezara taşındı.

Haber 10-03-24 01:09

Evde anne, yollarda usta ambulans şoförü! 'İlham kaynağım vinç operatörü olan annemdi'

Kocaeli’de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor. Evde anne yollarda usta şoför olan kadınlar, yoğun trafikte önemli bir görev üstleniyor. 24 yıldır acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını söyleyen Ayla Arslan, "Sürücü olurken benim ilham kaynağım vinç operatörü olan annemdi. Taşıdığım sorumluluğun bilincindeyim ve yaptığım işi seviyorum" dedi.

Kadin 07-03-24 12:09

75 yaşındaki kadın 5 işçiyi darbettiği iddiasıyla yargılanıyor: Tek başımaydım! Elimde sopa yoktu, nasıl vurayım?

Denizli'de yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kocalar ilginç bir suçlamayla karşı karşıya. Yaşlı kadının, tarlasına girmek isteyen mermer ocağı görevlilerini darbettiği öne sürülüyor. Hatice teyze "Beş kişiye karşı tektim. Elimde sopa yoktu" diyerek suçlamaları reddetti. Silah sayılan sopa ise ortalarda yok.

Haber 05-03-24 16:45

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-24 13:07

30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşirken çileden çıktı, üstünü başını yırttı! Didem Arslan ne yapacağını bilemedi! 'Uygunsuz fotoğraflar gönderdi'

Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen konular zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey bir anda çileden çıktı ve üstünü başını yırttı.

Magazin 27-02-24 15:18

'Yıllarca makarna yiyen birine sen makarna yemeyeceksin demek gerçekçi değil' Kilo vermek isteyenler için altın tavsiye

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Müge Arslan, sağlıklı beslenme ve diyet konusunda uyarılarda bulundu.

Kadin 22-02-24 16:07

Yeni imajıyla çok konuşulmuştu... Gülcan Arslan mesleğini değiştirdi! Kazandığı ücret dudak uçuklattı

Oyunculuğu ara veren Gülcan Arslan sosyal medya fenomeni oldu. İddiaya göre Arslan 24 saatte 100 bin lira kazanıyor. Kariyerine farklı bir yön veren Arslan'ın sosyal medya hesabında 211 takipçisi bulunuyor.

Magazin 20-02-24 13:01

Uzun ve sağlıklı bir yaşam için atılacak ilk adımı anlattı! 'Yaşam kalitesini yükseltir'

Düzenli sağlık taramalarının önemini vurgulayan Dr. Hatice Seda Kuz, “Sağlık, en değerli varlığımızdır. Sağlığımızı korumak ve hastalıkları önlemek için düzenli olarak sağlık kontrolü yaptırmak, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek adına atılacak en önemli adımdır" dedi.

Kadin 19-02-24 11:13

Meslektaşları onlara ‘Süper ikili’ diye sesleniyor! Gece gündüz demeden olaylara koşuyorlar: Gurur duyuyoruz

Amasya Suluova'da yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini kadın polisler Hatice Erer ve Güllü Şahin üstleniyor. Olay yerindeki delilleri en ince detayına kadar titizlikle inceleyen 2 kadın polise meslektaşları ‘Süper ikili’ diye sesleniyor. Gece, gündüz olaylara koşan 'delil avcısı' ikili, Türk Polis Teşkilatı’nda görev yapmaktan gurur duyduklarını vurguluyor.

Haber 18-02-24 10:25

AYM Başkanı’ndan Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda gündem olacak sözler... Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan yanıt geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Anayasa Mahkemesi yemin töreninde AYM Başkanı Zühtü Arslan yaptığı konuşma gündem oldu. Arslan, Erdoğan'ın katıldığı törende Anayasa Mahkemesi'nin kararlarının beğenilmese de uyulmasının anayasal bir zorunluluk olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum ise sosyal medyadan Aslan'a yanıt verdi. Milletvekilliği düşürülen tutuklu TİP'li Can Atalay hakkında AYM iki kez ihlal kararı vermiş, Yargıtay ise karara uymamıştı.

Haber 08-02-24 11:36

Sabah aç karna tüketildiğinde cayır cayır yağ yakıyor! '1 ayda 10 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif'

Kişilerin kilo verme süreçlerinde deneyimledikleri yöntemler ve elde ettikleri sonuçlar daima ilgi çeki oluyor. Özellikle sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü konularında bilgi edinmek isteyenler için bu tarz içerikler oldukça değerlidir. Diyetisyen Hatice Nur Ege '1 ayda 10 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif' başlığı altında cayır cayır yağ yakan o karışımı paylaştı.

Kadin 07-02-24 16:07

Kahveye 2 damla ekleyin mucizeye tanıklık edin! Metabolizmayı adeta uçuruyor

Kahvenin metabolizmayı canlandırdığı ve enerji seviyelerini artırdığı birçok kişi tarafından bilinir. Kahveye ekleyeceğiniz limon ile metabolizmanızı adeta uçurabilir birçok faydasından yararlanabilirsiniz. Diyetisyen Hatice Nur Ege kahvenin içerisine eklenen sadece iki damla limon gerçekleşen bu karışımın mucizevi etkilerini paylaştı.

Haber 05-02-24 10:35

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Hatice Şendil sabah rutinini paylaştı

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan 'İyilik' dizisinde rol alan Hatice Şendil'in yüzündeki değişim uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de 'Sabah rutinimin kısa özeti' diyerek bir video paylaştı. Şendil'in gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 03-02-24 12:54

Paradigma Yayınları Genel Yayın Yönetmeni M. Akif Memmi: Hüsamettin hoca 'bir kitabı okurken eğer cehaletinizi suratınıza çarpmıyorsa o kitabı okumaya değmez' der

Paradigma Yayınları Genel Yayın Yönetmeni M. Akif Memmi, yayınevinin hem kuruluş hikayesini hem de Arslan’dan sonraki yayın çizgisini anlattı. kurucularından merhum Hüsamettin Arslan’ın tezini kitaplaştırarak okurla buluşturan yayınevinin Genel Yayın Yönetmeni Memmi, Hüsamettin Arslan Paradigma'yı neden kurduğundan, bundan sonra yayınevi olarak neler yapacaklarına kadar birçok konuya değindi.

Magazin 28-01-24 12:36

Ünlü şarkıcı Gülşen, Dilber akımına uymuştu... Performansına Hatice'den bomba yorum!

Ünlü şarkıcı Gülşen, başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmüyor. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Geçtiğimiz günlerde sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Şarkıcının performansına yorum yağdı. Yorum yapanlardan biri de şarkıcı Hatice oldu.

Magazin 27-01-24 17:44

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler koşarak kaçtı! 4 gündür her yerde aranıyorlar

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve kuzeni 17 yaşındaki Hatice Taşyürek 4 gün önce evden markete gitmek için çıktı. Kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na giderek sigara yaktı. O sırada Reyhan'ın babası kızları gördü. Kızlar korkarak kaçmaya başladı. Baba kovalasa da yetişemedi. 4 gündür haber alınamayan kızların ailesi perişan halde kızlarına eve dön çağrısı yaptı.

Haber 27-01-24 10:45

Avatar Atakan boks dersi verdiği karısını tek yumrukla yere serdi! Karısının tepkisi çok konuşuldu

Hafızalara Survivor'daki başarısıyla kazınmış olan Avatar Atakan, sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında. Survivor'ın eski yarışmacısı son paylaşımıyla gündem oldu. Atakan Arslan ile eşi Serap Korkmaz ringe çıktı. Eşine boks dersi veren Avatar Atakan öğrencilerinden eşini kayırmadı. Tek yumrukla eşini yere serdi. Çiftin boks görüntüleri sosyal medyada viral olurken paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 27-01-24 09:56

Yeni imajıyla çok konuşulmuştu... Bikini giyen ünlü oyuncu Gülcan Arslan kedisiyle oyun oynadığı anları paylaştı

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle tanınan güzel oyuncu Gülcan Arslan yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu son olarak mavi bikini giydiği bir video paylaştı. Videoda kedisiyle oynadığı samimi ve eğlenceli anlar kameralara yansıdı.

Magazin 26-01-24 11:56

İstanbul'da acı olay! Üst geçitten yola atlayan genç kıza otomobil çarptı

İstanbul Esenler'de 24 yaşındaki genç kız, çıktığı üst geçitten otoyola atladı. Bu sırada bir otomobil, yola atlayan genç kıza çarptı. Hatice A., olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 25-01-24 17:40

700 bini aşkın kamu işçisini ilgilendiren ek zam talebi: Enflasyon artı iyileştirme çağrısı yapıldı

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, 700 bin kamu işçisi için ek zam talebini yineledi. Arslan, "Yürürlük süreleri farklı olan sözleşmelerin tamamı için enflasyon artı iyileştirme yapılması konusunda çağrımızı yineliyoruz. Bu çağrımızın, bir ek protokolle karşılık bulmasını istiyoruz" dedi.

Finans 24-01-24 15:46

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-24 14:13

SON DAKİKA | AYM ve Yargıtay arasındaki kriz gündem olmuştu! AYM Başkanı Zühtü Arslan'dan ilk açıklama: 'Vahim bir olay'

Son dakika haberine göre AYM'nin tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında verdiği iki hak ihlali kararına Yargıtay'ın uymaması ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması gündem olmuştu. Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Arslan, ihlal kararlarının icra edilmemesinin, bireysel başvuru yolunu etkisiz kılabilecek nitelikte 'vahim bir olay' olduğunu vurguladı.

Haber 12-01-24 18:40

Yüksek fiyatlara satılıyor! '5 bin lirayı buluyor' Evde sıkılırken bu kursla hayatı değişti... Hem terapi hem kazanç 'Herkese tavsiye ediyorum'

Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi’nde bulunan bakır işleme kursunda öğrenciler, bir kenara atılan bakırları yenileyerek hem psikolojik terapi görüyor hem de onları yeniden hayata katıyorlar. Evlerde unutulan bakırların yeniden işlendiği kurslarda, ortaya çıkan ürünler yüksek fiyatlarda alıcı buluyor. Usta öğretici Münevver Arslan bir çaydanlığın fiyatının 2 bin 700 lirayı, kazanın ise 5 bin lirayı bulduğunu söyledi.

Kadin 12-01-24 15:27

Yaklaşık 700 bin kamu işçisinden ek zam talebi: Ek protokol gündemde

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilere verilecek zam oranı belli oldu. Zammın ardından kamuda çalışan işçiler de ek zam talebini gündeme getirdi. Hak İş Başkanı Mahmut Arslan 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak ek protokol talep edeceklerini söyledi.

Finans 11-01-24 14:26

Gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti! Mahkeme salonu karıştı, katil zanlısı hakkında karar verildi

Muğla'da Kamil Öğüt, gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti. Kan donduran olayla ilgili mahkeme bugün kararını verdi. Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme kararını açıklamadan önce öldürülen Hatice Öğüt’ün akrabalarının, katil zanlısına yönelik "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin inşallah" gibi sözleri kısa süreli gerginlik yaşanmasına yol açtı.

Haber 10-01-24 17:34

Sıfır kilometre araç aldı, hayatının şokunu yaşadı! Firmadan şoke eden cevap: 'Bizi rahatsız etmeyin'

Ankara’da yaşayan Emrah Arslan, 2023 yılında bir bayiden sıfır kilometre bir araç satın aldı. Aracın koltuk başlarının paslı çıktığını gören Arslan, hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta alan Arslan, firmaya ulaştığında kendisine, "Bizi rahatsız etmeyin" cevabının verildiğini ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 02-01-24 17:59

Uzmanlar 'sıcak hava' tehlikesine dikkat çekti: Ciddi rekolte kayıpları yaşanabilir

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların 2024 yılı fındık üretimini tehlikeye düşürebileceğini dile getirdi. Soydan, "Bu sıcak hava nedeniyle fındığın erken uyanmasını ve donrasında zirai don nedeniyle ciddi zararlar ve rekolte kayıplarının olduğunu geçen yıllarda tecrübe ettik” dedi.

Finans 02-01-24 13:35

Yaşlı kadına 'sahte polis' tuzağı! 1.2 milyon TL dolandırıldı

Üsküdar’da yaşayan Hatice Kendirli, kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan ve "kara para aklama dosyasına adınız karışmış" yalanıyla kandıran dolandırıcılara, değeri yaklaşık 1.2 milyon TL olan 600 gram altınını kaptırdı. Evinin satışından elde ettiği para ile altınları satın aldığını belirten yaşlı kadın, yetkililerden altınlarını ve çetenin çökertilmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 02-01-24 10:59