Tek Kutuplu Dunya Haberleri

Belediye başkanı tek tek duyurdu! Aylık 225 liraya Ülkü Ocakları'na kafe... Gazete ve televizyonlara ödenen parayı da açıkladı!

Kastamonu Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den CHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Hasan Baltacı, eski belediyenin yaptığı usulsüzlükleri ortaya çıkardı. Bunlardan en çarpıcı olanı ise belediyeye ait kafelerin Ülkü Ocakları'na tahsisiz şekilde verilmesi ve düşük bir kira bedeliyle işletilmesi oldu. Kafelerin aylık 225 liraya işletildiği ortaya çıktı.

Haber 2024-05-04 14:16:45

Mehmet Şimşek'ten enflasyon mesajı: 'Tek haneli rakama dönmüş olacağız' dedi: Tarihi açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim en büyük önceliğimiz fiyat istikrarı. Uygulamaya koyduğumuz programla birlikte enflasyon hızlı bir şekilde düşecek ve 2026 yılında biz tekrar tek haneli enflasyona dönmüş olacağız" dedi.

Finans 2024-05-04 13:18:13

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-04 12:06:02

Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: EPDK, Resmi Gazete'den duyurdu, artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gazete'de yer alırken, uygulama ise 15 Mayıs'ta başlayacak...

Finans 2024-05-04 07:55:42

EPDK'dan katkılı motorin ve benzin kararı! 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararına göre katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.

Haber 04-05-24 01:20

Otellere fazladan para ödemeyin! Bilinmeyen o detayları sektör temsilcileri açıkladı: 'Milliyet farkı'na faizli iade

Bir otelin müşterisinden ‘milliyet farkı’ adı altında fazladan ücret talep etmesi gündem olmuştu. Yaz dönemi öncesi tatile gidecekler için dikkat çeken detayları paylaşan sektör temsilcileri uyarıda bulunarak, “Fiyat hesaplamalarında, ödemenin yapıldığı ayın 1. günündeki Merkez Bankası tarafından ilan edilen döviz alış kuru esas alınmak zorundadır. Çift yataklı odada tek kişi kaldığı takdirde oda fiyatının en fazla yüzde 80'i talep edilmek zorundadır” bilgilerini paylaştı.

Finans 03-05-24 14:19

AK Parti'deki tartışmalara Erdoğan son noktayı koydu! Bazı isimler değişiyor: Tek sorumlu benmişim gibi davranıyorlar

31 Mart seçimlerinden sonra 'değişim' tartışması bu kez AK Parti içinde başladı. Bazı isimlerin kongreye bile karşı çıkması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi. "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz." diyen Erdoğan, tedavinin iyi yapılması gerektiğini savunarak, "Kimse bize oy vermek için mecbur değil" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 07:23

30 yıldır tek bir bavul bile kaybetmeyen havalimanı olarak tarihe geçtiler! Bagaj Teslimatı için Dünyanın En İyi Havaalanı 2024 ödülünü kazandı

Japonya'nın Kansai Uluslararası Havaalanı (KIX), Bagaj Teslimatı için Dünyanın En İyi Havaalanı 2024 Skytrax ödülünü kazandı. 30 yıldır hiçbir yolcunun havalimanında bavul kaybetmediği ifade edilirken yapılan basın açıklamasında, "Havalimanının açılışından bu yana bagaj kaybı yaşanmamasının, havayolları ve taşıma şirketleri de dahil olmak üzere ilgili herkesin günlük çabalarının ve dikkatli çalışmasının sonucu olduğuna inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Trend 02-05-24 15:48

Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı! Çiçekçilik yapan kızın cevaplarına tepki yağdı... Onlar çok biliyorlar

Instagram'da Yiğit Tatlı kullanıcı adıyla sokak röportajları gerçekleştiren bir kişinin çiçekçilik yapan bir kızla yaptığı röportaj gündem yarattı. Sosyal medya 19 milyona yaklaşan izlenmeye ulaşan görüntülerde çiçekçilik yapan kızın verdiği cevaplar tek tek olay olurken kullanıcıların da tepkisini çekti.

Trend 02-05-24 14:27

Abdurrahim Albayrak geri mi dönüyor? Sessizliğini bozdu, 'Dursun Özbek' açıklaması dikkat çekti

Galatasaray'da yeniden aday olan Başkan Dursun Özbek'in listesinde olacağı iddia edilen eski yönetici Abdurrahim Albayrak'tan açıklama geldi. "Benim tek isteğim Galatasaray'da Dursun Özbek’in tekrardan aday olmasıydı. Devam etmesi çok önemliydi" diyen Albayrak'ın sözleri dikkat çekti.

Spor 02-05-24 13:26

Ceyda Düvenci'den onun için boşandığı söylenmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Magazin 02-05-24 09:25

Denizli'deki KYK yurdu ile ilgili skandal iddia! Yemeklerden çıkanlar mide bulandırdı! Öğrenciler tek tek paylaştı...

Denizli'deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci, "Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bize yardımcı olun" diyerek yemeklerin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarla, ekmek içinden vida, sulu yemeklerden kıl ve salyangoz çıktığı iddia edildi. İşte sosyal medyanın konuştuğu skandal iddiaya ilişkin tüm detaylar…

Haber 02-05-24 09:02

Özgür Özel, Taksim'e neden yürümedi? Aracına binip ayrılmıştı, CHP lideri tek tek anlattı

CHP lideri Özgür Özel’in Saraçhane’de basın açıklaması yaptıktan sonra Taksim’e yürüyüşe geçmek yerine aracına binip alandan ayrılması tartışma yaratmıştı. Özel, neden yürüyüşe geçmedikleri ile ilgili açıklama yaparak 1 Mayıs günü ülkenin ana muhalefet partisi lideri ve beraberindekilerin polisle çatışıyor görüntüsü vermesinden kaçındıklarını söyledi. Özellikle de seçimlerden yeni birinci parti çıkmış lider olarak böyle bir sorumluluğu olduğunun altını çizdi.

Haber 02-05-24 07:53

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

Mısır ekmeği tarifi: Mısır ekmeği nasıl yapılır?

Karadeniz mutfağının kendine has lezzetlerinden biri olan mısır ekmeği, hem tek başına hem de yemeklerle ve kahvaltılıklarla tüketilebilir. Diğer ekmek türlerinden farkı mısır unu ile yapılması olan bu lezzet dünya çapında da bilinir hâle gelmiştir. İşte mısır ekmeği tarifi...

Yemek 30-04-24 23:05

Muhabir, Nihal Candan'ı sokak sokak dolaştırıp herkese sordu! Fenomenin özel hayat açıklaması şaşırttı

Nihal Candan, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edildiğinden beri kanal kanal dolaşarak açıklamalarda bulunuyor. Candan son olarak Show Haber muhabiriyle dolaşarak günlerini anlattı. Muhabir vatandaşlara "Tanıyor musunuz?" diye tek tek sorarken Candan'ın sözlendiği söylenen eşine dair açıklaması şaşırttı.

Magazin 30-04-24 14:43

Diyarbekir Spor Başkanı Serkan Genç: Maça çıkma kararı aldık

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki Diyarbekir Spor-Bursaspor maçı öncesi, Bursaspor'un kaldığı otele hava fişek atan taraftarlar gözaltına alındı. Diyarbekir Spor'un bugün sahasında Bursaspor'u ağırlayacağı maç öncesi stadyumun tüm yolları kapatıldı. Tek şeritli olarak trafiğin akışının sağlandığı alana gelen Kulüp Başkanı Serkan Genç, hafta içi alınan kararın aksine maça çıkacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 13:32

Sokak ortasında güpegündüz tek yumrukla gasp! Korku dolu anlar kamerada

Fatih'te sokak ortasında yürüyen bir kişi, güpegündüz 2 şüpheli tarafından gasbedildi. Şüphelilerin adama yumruk atarak yere düşürdüğü ve çantayı alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:25

Fatih’te sokak ortasında tek yumrukla gasp kamerada

Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi.

Yurthaber 30-04-24 10:14

Yıllar öncesinin en gözde mesleğiydi! Artık şehirde bir tek o kaldı

Erzincan’da yok olmaya yüz tutmuş saraçlık mesleğinin tek temsilcisi Cevat Naldan, talebin yok denecek kadar az olmasına rağmen yarım asrı aşkın sürdürdüğü dede mesleğinden vazgeçmiyor.

Kadin 30-04-24 09:53

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz'

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve Meral Akşener'in aday olmadığı İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Müsavat Dervişoğlu rakiplerini geride bırakarak genel başkan seçilmişti. Görevi Akşener'den devralmaya hazırlanan Dervişoğlu, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yeni anayasa tartışmaları hakkında konuşan Dervişoğlu, "Tek adamlığı kökleştirecek bir revizyon arayışına izin vermeyiz" dedi.

Haber 29-04-24 21:23

Herkesin başına gelebilir! Ruhsatı görünce yıkıldı! Tek harfle parası 15 dakikada buhar oldu

Antalya’da internetten gördüğü kazalı ve trafikten men aracı 90 bin TL’ye almak isteyen araç boyacısı Cumali Orhan 1,5 yıllık birikiminden oldu. Orhan, ruhsattaki harfi görünce şoke olduğunu ve dolandırıldığını anladığını söyledi. Orhan, “Hayali bir aracı satın almışım. 1,5 senelik birikimimi adam 15 dakikada aldı” dedi.

Finans 29-04-24 14:27

Uçak biletlerine zam! Tavan fiyat yeniden belirlendi, işte yeni tarife

Yurt içi yolculuklarında hava yolunu tercih edenler dikkat! İç hatlardaki tek yön uçuşlarda uygulanan 'tavan fiyat' değişti. Tavan fiyatına yüzde 30 zam yapıldı.

Finans 29-04-24 13:10

Borsa haftaya rekorla başladı! 10 bin puan sınırında

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,77 yükselişle rekor seviye olan 9.992,45 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,78 ile tekstil deri olurken, tek kaybettiren yüzde 3,70 ile spor oldu.

Finans 29-04-24 10:06

Trabzonspor'a maçı tek başına kazandırdı! Paul Onuachu, Gaziantep FK'yı yıktı geçti...

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Paul Onuachu'nun damga vurduğu maçı bordo-mavililer 4-2 kazandı.

Spor 28-04-24 21:10

Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi öncesi dikkat çeken çıkış! Cumhurbaşkanı başdanışmanı 'ana ilkeleri' tek tek açıkladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum yeni anayasa tartışmalarına dair çok önemli bir açıklamada bulundu. Uçum, yeni anayasada ilk üç maddenin 'milletin vazgeçilmezi' olduğunu ifade ettiği açıklamasında, yeni anayasanın ana ilkelerinin neler olabileceği konusunda da ipuçları verdi. CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında önümüzdeki hafta olacak görüşme öncesi Uçum'un çıkışı dikkat çekti.

Haber 28-04-24 16:34

2000 öncesi SGK'lı olan dikkat! Emekli maaşını yükseltme yolları! SGK Uzmanı tablodaki ipucunu anlattı

2000 öncesi SGK'lılar dikkat! Borçlanma tarihiniz 2000 yılı öncesiyse emekli maaşını daha avantajlı şekilde artırabilirsiniz. SGK Uzmanı tabloda tek tek anlattı. İşte detaylar...

Finans 28-04-24 13:49

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Merkez Bankası'nın adımı sonrası mevduatta vade hesabına dikkat! Uzman isim tek tek açıkladı! 'Yüzde 60'ı aşabilir'

Merkez Bankası'nın TL mevduatı destekleyen adımının ardından bankalarda faiz oranı yüzde 60'a dayandı. Yeni adım sonrası yatırımcılar neler bekliyor? Faiz oranı daha da artar mı, vade sayısı en avantajlısı hangisi?

Finans 28-04-24 08:14

Sahte güneş kremi nasıl anlaşılır? Uzman isim tek tek anlattı

TOBB Türkiye Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayi Meclisi Başkanı Ahmet Pura, sahte ve taklit kozmetik ile güneş kremlerinin iç ambalaj etiketlerinde düzensiz basımlara sıkça rastlandığını belirterek, ürünlerin etiketlerinin basılma düzenine ve simetrisine dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Finans 27-04-24 13:17

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,48 yükselişle 9.763,37 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,59 ile sigorta olurken, tek kaybettiren yüzde 3,73 ile spor oldu.

Finans 26-04-24 10:58

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 26-04-24 08:14

İhbar yağdı, SGK tek tek tespit etti! Maaşları kesildi, paralar faiziyle geri alınacak

Sosyal Güvenlik Kurumu emekli aylığı almak için boşananlara karşı harekete geçti. 81 ilden binlerce ihbar alan SGK denetimlere başladı. 2 binden fazla kişi tespit edildi, bu kişilerin aylıkları kesildi.

Finans 26-04-24 07:23

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 26-04-24 06:26

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 25-04-24 15:56

Emekliye 5000 TL ikramiye: O ilçede yaşayanlar dikkat! CHP’li belediye başkanı duyurdu, tek şart…

CHP’li Ceyhan Belediye’sinin Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği ’İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye’ sözünü tutuyor. Başkan Aydar, "Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi belediyemiz tarafından dağıtılacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimiz 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyemize başvurabilirler" dedi. Aydar aynı zamanda emekli ikramiyesi için şartı açıkladı.

Finans 25-04-24 14:34

10 yıldır karın ağrısı çekiyordu, böbreğinden çıkan şaşkına çevirdi!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer (35), ağrıları geçmeyince hastaneye başvurdu. Böbreğinde büyük bir kitle tespit edilen Korkmazer ameliyata alındı. Korkmazer'in sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık. Bundan sonraki süreçte hasta tek böbrekli olarak yaşayacak, yakın takibimizde olacak" dedi.

Haber 25-04-24 13:59

Görüntüleri izleyen herkes şaşırıyor! 2 kiloluk kaşar peynirini pantolonuna saklayıp, çaldı

Şanlıurfa'da akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı! Görüntüleri izleyenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi girdiği süpermarkette 2 kiloluk kaşar peynirini tek hamleyle pantolonuna gizleyerek marketten kaçtı. Çalışanlar videoyu izledikten sonra ekiplere haber verdi. Kaşar peyniri hırsızı şimdi her yerde aranıyor...

Haber 25-04-24 13:13

Masada silah bırakma var! Türkiye'nin tezi Hamas'ın ön şartı oldu

Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Halid Hayya, silah bırakma şartlarını açıkladı. Hayya, daha önce Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın gündeme getirdiği, maddeleri tek tek sıraladı.

Haber 25-04-24 11:49

Eskişehir'de tek katlı bir evde çıkan yangın söndürüldü

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki tek katlı bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Yurthaber 25-04-24 07:57

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 24-04-24 18:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilim rehberliğinde ele alınmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Tarihte yaşananları, radikal söylemlere, ötekileştirmeye, nefret diline geçit vermeden, aklın, vicdanın ve bilimin rehberliğinde ele almamız önemlidir.' dedi.

Haber 24-04-24 14:30

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades'in tek bir sahne için aldığı ücret şaşkına çevirdi! Kazandığı paraya kimse inanamadı

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades sektöre girdiği ilk yıllarda aldığı ücretleri ifşa edince herkesin ağzını açık bıraktı. 27 yaşındaki yıldız tek bir sahne için 1200 dolar (yaklaşık 39 bin 81 TL) aldığını söylerken "O zamanlar bana çok büyük bir para gibi geliyordu" dedi.

Trend 24-04-24 09:46

UEFA'dan Halil Umut Meler kararı! EURO 2024'te düdük çalacak tek Türk hakem o olacak...

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.

Spor 23-04-24 12:28

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 23-04-24 08:45

Hesaplar tek tek incelenmeye başlamıştı: Ağır cezaları duyanı IBAN korkusu sardı! Herkes birbirini ihbar etmeye başladı

Maliye, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında harekete geçti. IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düşüldü. Kiralık IBAN kullanan işletmeler vergi dairesine çağrılmaya başlandı. Ağır cezaların yolda olduğunu duyan işletme sahipleri ve IBAN hesaplarını kiralayanlar ise ihbarları başladı.

Finans 23-04-24 07:45

Kulak memesindeki çizgiye dikkat! Tehlikeli hastalığın riskini işaret ediyor

Kulak memesinde bulunan çapraz çizginin hastalık belirtisi olabileceği öğrenildi. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Balcı, "Frank çizgisi" olarak adlandırılan kulak memesindeki çapraz çizginin, artan kalp-damar hastalığı riskine işaret edebileceğini ancak bunun asla tek başına bir gösterge sayılmadığını söyledi.

Haber 22-04-24 12:32