Fitilli Tayt Haberleri

Kylie Jenner sütyen-tayt takımını giyip poz verdi! Dikkatli gözler hemen fark etti

Üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner, pembe takımını tanıttı tanıtmasına ama o detay dikkatli gözlerden kaçmadı.

Magazin 2024-06-02 08:51:45

Değişimiyle çok konuşulmuştu.... Şarkıcı Lara o fotoğrafları çekenlere tepki gösterdi: Bunlar artık soyunuyor!

2000'lerin başında seslendirdiği 'Adam Gibi Adam' şarkısıyla akıllarda kalan şarkıcı Lara, son haliyle şaşırtmıştı. Nükhet Duru'nun tayt polemiği ve Zeynep Bastık'ın iç çamaşırlı pozlarıyla ilgili konuşan Lara, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 2024-05-24 11:01:21

Nükhet Duru'nun 'tayt' açıklamasını duyan Fatih Altaylı dayanamadı! Çıkarırım şimdi sahne kıyafetlerini...

Nükhet Duru ikinci kez tayt giyilmesine karşı olduğunu söyledi. "Tayt kıyafet değil, spor bir şey. Pilates yaparken ya da evde temizlik yaparken giyersiniz" deyince Fatih Altaylı sinirlendi. Altaylı "Bari sen karışma kardeşim. Ne oluyor? Neymiş tayt giymesinmiş. E sen giyerken iyiydi derler adama" diyerek sitem etti.

Kulis 2024-05-14 08:56:14

Nükhet Duru kafayı 'tayt'a taktı! Evde temizlik yaparken giyin

Daha önce tayt açıklamasıyla gündeme gelen Nükhet Duru yine adından söz ettirdi. Bir tayt çıkışı daha yapan Duru'nun sözleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 2024-05-12 15:24:59

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-24 23:34

Spor salonunda tercih ettiği kıyafeti tartışmalara neden oldu! Çıplak zannettiler... Ten rengi taytıyla spor yaptığı anları paylaştı

36 yaşındaki Meksikalı Barbara de Regil, ten rengi bir tayt tercih ederek spor yaptığı anları sosyal medyadan paylaşınca olay yaratmayı başardı. Regil'in dizinin biraz üzerinde biten şort şeklindeki taytını görenler duruma anlam veremedi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Regil'in çıplak olduğunu dahi iddia etti.

Trend 03-02-24 07:50

Sokak röportajında sosyal medyayı sallayan 'tayt' çıkışı: İmamoğlu'nu savunurken sıraladığı gerekçeler ilgi çekti

Dün akşam, İBB Başkanlığı için yeniden aday olacağı resmileşen Ekrem İmamoğlu son olarak bir sokak röportajında ilginç bir şekilde gündeme geldi. İmamoğlu'nu hararetle savunan ve kendi ifadesiyle Türkiye İşçi Partili olan kadın, dışarıda taytla gezilebilmesiyle Ekrem İmamoğlu arasında bağlantı kurunca sosyal medya adeta yıkıldı.

Haber 15-12-23 11:11

Beren Saat ile dans ederken görüntülendi! Gülcan Arslan sütyen-tayt tarzıyla dikkat çekti

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle tanınan güzel oyuncu Gülcan Arslan, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor. Gülcan Arslan son olarak Beren Saat ile galada dans ederken görüntülendi ve yine iddialı seçimiyle dikkat çekti.

Magazin 23-11-23 08:39

Kim Kardashian'ın pantolonu patladı! Eğilemiyorum dedi bakın nasıl kapattılar

The Kardashians isimli televizyon programıyla sürekli gündem olan Kim Kardashian’ın giydiği siyah lateks tayt, bir etkinliğe katılmadan dakikalar önce kuliste yırtıldı. Kardashian o anlarda bakın nasıl bir çözüm buldu.

Magazin 12-10-23 15:10

Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergiledi! Kendime yükseldim

Bir süredir ekranlardan uzak olan Berrak Tüzünataç fit fiziğini paylaştı. Model olan Berrak Tüzünataç tayt tulumuyla fiziğini sergileyerek "Kendime yükseldim" dedi.

Magazin 21-04-23 15:12

Fenomen isim Francia James, kıyafet seçimiyle sosyal medyayı alev alev yaktı! Dekoltesini gören bir daha baktı

Sosyal medya fenomeni Francia James, yine cesur kıyafet seçimi sayesinde hayranlarından tam not almayı başardı. Aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından sonra TikTok’ta paylaşım yapmaya başlayan fenomen isim deri tayt ve dekolteli bluzuyla sokakta havalı bir şekilde yürüdüğü anları paylaştı. James’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi çekti.

Trend 20-04-23 09:38

Survivor'a 15 gün dayanabilmişti! Tayt sevdası çok konuşulan Berdan Mardini bu kez de Berdan 'Barbie'ni oldu

Dünyanın en zor yarışması Survivor'a yalnızca 15 gün dayanabilen ünlü şarkıcı Berdan Mardini yine gündem oldu. Geçtiğimiz yıl, spor yaparken tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasında bulunan Berdan Mardini, sosyal medya hesabında 'Barbie' akımına uyup bir hayranının hazırladığı görsele yer verdi.

Magazin 09-04-23 12:18

'Fıs Fıs İsmail' olarak tanınan Süleyman Yağcı'dan seçim yorumu! 2024'ün mayıs ayına erteleyelim

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile tanınan oyuncu Süleyman Yağcı daha önce tayt açıklamasıyla tepki çekmişti. Yağcı şimdi de seçim açıklamasıyla gündemde...

Magazin 24-02-23 07:32

Yılın trend giyim ürünlerinden biri olan en iyi deri tayt modelleri

Şık kombinlerin vazgeçilmez bir parçası olan deri taytlar, bu yılın en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alıyor. Gösterişli bir tarza sahip olan kadınlar, kombinlerinde birbirinden şık deri tayt modellerini kullanmaktan oldukça hoşlanıyor. Siz de bedeninize uygun, en iyi deri tayt modelleriyle her ortamda şık görünmeyi garanti edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz o modeller!

Kadin 04-01-23 15:10

Son dakika: 'Şortunun altına farklı tayt giydiği için...' Günay Güvenç, Gaziantep FK - Beşiktaş maçına kartla başladı! Kritik karşılaşma öncesinde soyunma odası koridorlarında olay...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta heyecanı devam ediyor. Gaziantep FK ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren maç öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Gaziantep FK'nın kalecisi Günay Güvenç, Kalyon Stadyumu'nda oynanacak maç öncesinde soyunma odası koridorlarında hakemle yaşadığı 'tayt' tartışması sonrasında sarı kartla cezalandırıldı ve maça bu şekilde başladı. İşte detaylar...

Spor 25-12-22 16:21

Berdan Mardini Survivor 2023 yarışmacıları arasında! Berdan Mardini, kimdir, kaç yaşında, nereli? Tayt sevdası çok konuşulmuştu

Heyecanla beklenen Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı belli oldu. Son zamanlarda tayt sevdası ile gündemden düşmeyen Berdan Mardini Survivor 2023'ün resmi olarak açıklanan ilk ismi oldu. Peki, Berdan Mardini, kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler....

Magazin 12-12-22 14:23

Berdan Mardini taytla futbol oynadı! Dalga konusu oldu

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Berdan Mardini, son olarak tayt giydiği için "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı bu defa taytla futbol oynadığı anları paylaştı.

Magazin 07-12-22 15:01

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.

Magazin 30-11-22 12:03

Giydikten sonra bir daha üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz en şık tayt modelleri

Kadınların vazgeçilmez giyim ürünleri arasında bulunan taytlar, hareket özgürlüğü vadeden esnek dokuları ve konforlu yapılarıyla günlük giyimin vazgeçilmez bir parçası. Eğer siz de tayt giymeyi seviyor ve farklı modellere göz atmak istiyorsanız harika ürünlerle karşınızdayız! Tüm kışı sıcak ve konforlu geçirmenizi sağlayacak, birbirinden şık modeller için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 29-11-22 10:55

Şevval Şahin beyaz tayt tulumuyla poz verdi! Göğüslerinin yarısı açıkta kaldı

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin son paylaşımıyla olay oldu. Hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahin beyaz tayt tulumuyla ayna karşısına geçti. Göğüslerinin yarısı açıkta kalan güzelin zayıflığı gözlerden kaçmadı.

Magazin 28-11-22 16:52

Serel Yereli son paylaşımında çıplak sanıldı! 'Tayt var mı yok mu?'

Bodrum Masalı'nda oyunculuk yaptıktan sonra şarkıcılık için Türkiye'yi terk eden Serel Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yereli son olarak cam kenarında verdiği pozda çıplak sanıldı. Serel Yereli'yi görenler taytı yok sanıp yorum yağdırdı.

Magazin 10-11-22 12:11

Tayt tartışmalarına Hülya Avşar da katıldı! Çıplak gezebilir

Hülya Avşar, Nükhet Duru'nun, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık." sözlerine, "İsteyen istediğini giyebilir." şeklinde karşılık verdi.

Magazin 05-11-22 15:45

Berdan Mardini tayt giyip spor yaptı! Sosyal medyayı ikiye böldü

İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık adından söz ettirdi. 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Tayt giyip spor yapan Mardini'nin o görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 05-11-22 11:08

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına şarkıcı Aydilge'den tepki: Kadınların ne giyeceğinin söylenmesine...

Şarkıcı Nükher Duru kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu ifade ederek, "Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum" dedi. Nükhet Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi. Aydilge, "Kadınların göze hoş görünmekten çok daha başka meseleleri var" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-10-22 22:31

Nükhet Duru'dan tayt isyanı! Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin

Şarkıcı Nükhet Duru, kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Nüket Duru'nun sözleri sosyal medyada tepki çekti. "Ne olur bu tayt olayına bir, 'Dur!' deyin" diyen Nükhet Duru'ya "Sen giyme" yorumları yağdı.

Magazin 27-10-22 10:06

Kışın kurtarıcınız olacak hem sıcak tutup hem şık gösterecek en iyi külotlu çorap modelleri

Çeşitli markaların onlarca farklı modelde ve renkte ürettiği külotlu çoraplar, kadınların kış mevsiminde kurtarıcı ürünlerinden biri oluyor. Hem sıcak tutması hem kombinlere şıklık katmasıyla bilinen bu ürünler, birbirinden güzel ve iddialı modellerde tasarlanıyor. Sizler için seçtiğimiz özellikle kış aylarında termal tayt görevi gören külotlu çorap modellerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-09-22 16:20

Vücut tipinize göre seçebileceğiniz size en çok yakışacak tayt modelleri

Taytlar, son dönemin en sevilen giyim ürünlerinden biri. Rahatlığıyla gönlümüzü fetheden, her ortama uyarak zamansız bir şıklık yaratan bu ürünlerin farklı vücut tiplerine uygun birçok modeli bulunuyor. Hemen aklınıza “Acaba benim vücut tipime hangi tayt daha uygun?” sorusu geldiyse, sizi böyle alalım. Hangi tayt modelinin hangi vücut tipine daha uygun olduğunu keşfedeceğimiz bu yolculuğa hoş geldiniz.

Kadin 16-09-22 09:27

Hande Sarıoğlu tayt tulumuyla sosyal medyayı salladı! Aleyna Kalaycıoğlu hemen yorum yaptı

Maçların başlamasıyla heyecan dolu olan ve Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan spiker Hande Sarıoğlu sporunu da aksatmıyor. Son olarak siyah mini tayt tulumuyla poz veren Sarıoğlu'na yakın arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu hemen yorum yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 04-09-22 13:53

Telefonunuzu rahatlıkla sığdırabileceğiniz cepli tayt modelleri

Uzun yıllardır kadınların en çok tercih ettiği alt giyim ürünleri arasında yer alan taytlar, rahat yapıları ile günlük ve spor kombinler için tercih ediliyor. Her yaştan kadının favori parçalarından olan cepli taytlar ise cep telefonu gibi kişisel aksesuarları taşımaya da olanak verdiği için farklı renk ve model seçenekleri ile son zamanların en çok tercih edilen tasarımları arasında listeleniyor. Siz de kaliteli bir cepli tayt arıyorsanız okumaya devam edin!

Kadin 22-08-22 09:00

Diyanet TV'de tepki çeken 'pantolon ve tayt' açıklaması! Sosyal medyada gündem oldu

Diyanet'in televizyon kanalı Diyanet TV'de kadınların giydiği pantolon ve taytlarla ilgili Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi İdris Bozkurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu. Bozkurt, “Pantolon dediğimiz şeyler daracık oluyor. Hele ki kadınlarda” dedi. Bozkurt'un bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Haber 19-08-22 10:19

Bu Ağustos'un modası olacak biker tayt modelleri

Hem rahat hem şık biker taytlara bakıyor ama ne istediğinize bir türlü karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Piyasada renginden boyuna, deseninden kumaşına kadar birçok biker tayt modeli bulunuyor. Hangisinin size daha uygun olduğu konusunda zorlanıyorsanız sizin için derlediğimiz en rahat ve bir o kadar da şık biker tayt modellerine göz atabilirsiniz. İşte, bu ağustos ayının gözdesi biker taytlar!

Kadin 17-08-22 15:25

Dilan Çiçek Deniz'in kaykay sürerken giydiği kombinini beğenenlere alternatif öneriler

Taytlar, spor aktiviteleri başta olmak üzere yoğun hareket gerektiren tüm faaliyetlerde sıkça tercih ediliyor. Streç olarak da üretilen bu parçalar, moda ikonlarının sık kullandığı ürünler arasında yer alıyor. Giyim tarzıyla dikkat çeken oyuncular arasındaki Dilan Çiçek Deniz, kaykay yaparken tercih ettiği kombinde hem spor hem şık bir tayt tercih etti. Siz de Dilan Çiçek Deniz'in kombinini beğendiyseniz sizin için seçtiğimiz ürünlere mutlaka göz atın. İşte o ürünler!

Magazin 16-08-22 15:53

Ağustos'un yükselen modası olacak en beğenilen egzersiz kıyafetleri

Spor yapanların olmazsa olmazı elbette ki kaliteli bir antrenman kıyafeti. Spor yaparken terlemenizi önleyen ve içinde rahat etmenizi sağlayan tayt veya eşofman takımları spor yapanlar için büyük önem taşıyor. Eğer siz de hem rahat hem de şık bir egzersiz kıyafeti arayışındaydanız doğru yerdesiniz. Sizin için seçtiğimiz ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 09-08-22 13:51

Hem normal hayatınızda hem de yoga yaparken giyebileceğiniz ekstra rahat tayt modelleri

Son zamanların en vazgeçilmez ve en rahat parçaları arasındaki taytlar hem spor yaparken hem gündelik hayatımızda büyük bir yer edinmeyi başarıyor. Renkli, desenli, kısa veya uzun olarak tasarlanan bu ürünler herkesin tarzına hitap ediyor. Sizler için birbirinden kaliteli, rahat ve stil sahibi tayt modellerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 22-07-22 16:51

Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu taytlı ayna pozuyla olay yarattı! Fiziği baş döndürdü...

Güzel sunucu Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan Sarıoğlu, son olarak tayt giyip ayna karşısında poz verdi. Karın kaslarını sergileyen Hande Sarıoğlu güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Magazin 26-06-22 16:43

Hem günlük giyime hem de sporda giymeye uygun tayt modeli önerileri

Şık olmak istediğinizde rahatınızdan ödün vermeniz gereken zamanlar artık geride kaldı. Birbirinden şık, yepyeni tayt modelleri ile hem gösterişli hem rahat kombinler yapabilirsiniz. Termal, basic, toparlayıcı ve spor gibi pek çok modeli bulunan taytlar, her çeşit bütçeye konforu ve şıklığı sunmayı amaçlar. Çeşitli şekilde üretilen en iyi tayt modellerini sizler için araştırdık. Gelin, hem sporda hem günlük yaşamda şıklığınızı tamamlayacak olan tayt modellerine yakından bakalım.

Kadin 24-06-22 16:10

Tayt ne demek? Tayt kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Tayt kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Tayt kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 18:42

Fitilli ne demek? Fitilli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Fitilli ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Fitilli TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 22:30

Tayt sapığının görüntüleri mide bulandırmıştı! Akılalmaz itiraf: '60 kadın çamaşırı çaldım'

Ankara'da lise öğrencisinin taytını çalıp kokladığı mide bulandıran anların ortaya çıkmasından sonra yakalanan N. T. adlı kişi savcılıkta ifade verdi. Kadın çamaşırlarına zaafı olduğunu, bugüne dek 60 kadın çamaşırı çaldığını söyleyen N. T., kameralara yansıyan olayda taytını çaldığı Y. Ç.'nin daha önce de 3 kez taytını çaldığını itiraf edip "Ondan başka hiç kimse şikayetçi olmadı" diye konuştu.

Haber 08-05-22 12:19

Koklamak için bin takla attı! Tayt sapığının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara'da bir öğrenci taytlarının çalınması üzerine kuşkuya düştü. Güvenlik kameraları incelendiğinde 17 yaşındaki öğrenci Y. Ç. ile ailesi şoka girdi. Görüntülerde Y. Ç.'nin taytını çalan kişinin tayta ulaşmak için kullandığı yöntem ve harcadığı çabanın ardından taytı kokladığı görüldü.

Haber 03-05-22 14:38

Burcu Esmersoy'un kısa tayt tulumuyla pozlarına Pınar Altuğ tepkisiz kalmadı

Burcu Esmersoy siyah kısa taytlı tulumuyla çatıda pozlar verdi. Ünlü sunucunun pozlarını gören Pınar Altuğ tepkisiz kalmadı. Derin dekoltesi olan tayt tulumla poz veren Esmersoy hayranlarını mest etti.

Magazin 01-05-22 13:01

Atiye'den yıllar sonra gelen 'tayt' itirafı

Şarkıcı Atiye, son dönemde giydikleri sahne kostümleri nedeniyle eleştirilen meslektaşlarına destek verdi. Şarkıcı, "Benim de zamanında taytım tartışılmıştı, şaşırmıştım. Herkesin kendi tercihi, saygı duymak gerekiyor" dedi. Atiye, gözlerden uzak yaşadığı özel hayatı hakkında da konuştu.

Magazin 20-04-22 07:24

'Fıs Fıs İsmail’ Süleyman Yağcı geri adım attı! Öpüşme ve tayt açıklaması gündemde

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı hem tayt hem de öpüşme açıklamasıyla tepki çekmişti. Son olarak ‘Metroda otobüste öpüşen birilerini görürsem uyarırım’ ifadeleriyle gündeme gelen Yağcı geri adım attı ve özür diledi.

Magazin 31-03-22 11:05

Süleyman Yağcı Öpüşürse buna müdahale ederim deyince Demet Akalın bakın ne dedi

Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı tayt açıklamasından sonra yeni bir açıklamayla daha tepki çekti. Süleyman Yağcı açıklamasında "Otobüste sevişen birilerini görsem uyarırım. Öpüşürsen 'öpüşemezsin' derim" yorumuyla dikkat çekti. Demet Akalın bu yorumu görünce bakın ne dedi.

Magazin 28-03-22 15:23

Çocuklar Duymasının Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı kimdir? 2. Sayfa'nın konuğu Süleyman Yağcı kaç yaşında, nerelidir? Süleyman Yağcı'nın dizileri nelerdir?

Süleyman Yağcı 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu oldu. Yağcı'yı çoğu insan Çocuklar Duymasın dizisinin fıs fıs İsmali'i olarak tanımıştır. Ünlü oyuncu son zamanlarda da tayt giyen kadınlar için yaptığı yorumla gündeme gelmişti. Süleyman Yağcı katıldığı 2. Sayfa programında kadınların giyimi üzerine yaptığı yorumlarına açıklık getirdi. Program sonrası Süleyman Yağcı hakkında yapılan arama sayıları bir hayli arttı. İşte Süleyman Yağcı hakkındaki detaylar!

Magazin 28-03-22 12:44

Hande Sarıoğlu tayt tulumunu giydi! Kim Kardashian'a özendi

Hande Sarıoğlu tayt tulumunu giyip Kim Kardashian'a özendi! Spiker Hande Sarıoğlu pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Kıvrımlarını sergileyen ünlü spiker kendini Kim Kardashian'a benzetince olay oldu.

Magazin 24-03-22 15:48

'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı'nın tayt yorumuna Aynur Aydın'dan sert tepki

‘Çocuklar Duymasın’daki 'Fıs Fıs İsmail' rolüyle tanınan Süleyman Yağcı "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç... Adamlar sapıtıyor. Giyimini biraz doğru yapacaksınız" sözleriyle tepki çekti. Yağcı'ya şarkıcı Aynur Aydın da sert çıktı. Aynur Aydın "Damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ona ona diyeceksin?" dedi. Yağcı 2. Sayfa'ya katılarak “Kadın teşhir ürünü değildir. Bazı kadınlar sınırı aşıyor!" diyerek şoke etti.

Magazin 24-03-22 15:05

Çocuklar Duymasın'ın Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı'dan olay çıkış! Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor

Çocuklar Duymasın dizisinde uslanmaz çapkın karakteri Fıs Fıs İsmail'e hayat veren Süleyman Yağcı, konuk olduğu bir programda "Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor" sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 23-03-22 12:09