Gomlek Kombinleri Haberleri

İlginç danslarıyla gündemdeydi… Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı! O anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemde ilginç dansları ve cesur kombinleri ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı. Sezen'in mavi bikinisiyle nefes çalışması yaptığı o anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-06-21 12:36:18

Şarkıcı Hatice Adıma yasaklı madde sattı diyerek itiraf etti! Artık söylemek zorundayım...

Seçim kombinleri ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Hatice, bu kez açıklamaları ile gündeme geldi. Hatice katıldığı bir programda menajerinin adını kullanarak yasak madde satın aldığını belirtti.

Magazin 2024-05-31 11:01:55

Defne Samyeli çorap üstü body kombini dillere düştü! 'Eteğini giymeyi unutmuş'

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelen Defne Samyeli şimdi de kombinleri ile dikkat çekiyor. Serenay Sarıkaya'nın ardından çorap üstü body kombini ile doğum günü partisine katılan Samyeli bu hali ile dillere düştü. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı kareler yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-05-29 15:34:04

Sokak hayvanları yasasına böyle tepki gösterdi… Hatice kafenin ortasında havladı

Seçim kombinleri, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü türkücü Hatice şimdi de sokak hayvanları yasasına gösterdiği tepki ile gündem oldu. Ünlü isim kafenin ortasında köpek taklidi yaptı. Hatice'nin o anları kısa sürede viral oldu.

Kulis 2024-05-24 13:33:02

O da Cannes'daydı... Tuba Büyüküstün'ün tarzı hiç beğenilmedi! 'Giyinmeyi bilmiyor'

Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü isimler kombinleri ve iddialı kostümleri ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu isimlerden biri de son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün'ün Cannes tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 22-05-24 07:32

Sevgilisiyle 1 yıldır görüşemiyor! Hatice'den olay sözler! 'Yatakta başka bir kadınla görsem...'

Seçim kombinleri, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hatice, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına konuk oldu. Özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Hatice sevgilisi Ali Kemal'e çok güvendiğini dile getirdi ve 'Yatakta başka bir kadınla görsem inanmam.' sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-05-24 15:09

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 01-04-24 17:49

Ayakkabılarınızı saklayabileceğiniz geniş ve kullanışlı en iyi ayakkabı dolapları

Günlük yaşantımızın bir parçası olan ayakkabılar, kombinleri tamamlayarak tarzınızı ortaya koyan giyim ürünlerinin başında gelir. Ancak ayakkabı sayısı çoğaldıkça depolama sorunu ortaya çıkabilir. Bu durum, düzensiz bir görünüm yaratarak ayakkabılarınızın zarar görmesine neden olabilir. İşte burada devreye ayakkabı dolapları girer. Siz de onlarca en iyi ayakkabı dolabı seçeneği arasından dilediğinizi seçerek evinize veya çalışma ortamınıza düzen getirmeye ne dersiniz?

Haber 07-03-24 14:53

Berdan Mardini ile Tıvorlu İsmail bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı! 'Gözlerimden özür dilerim'

Renkli kombinleri, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Berdan Mardini bu defa fenomen Tıvorlu İsmail ile bir araya geldi. 'Hep Yek' setinde düet yapan ünlü isimlerin o anları sosyal medyayı salladı. O görüntülere yorum yağdı.

Magazin 22-02-24 13:19

İster spor ister şık giyinmeyi seviyor olun, bu çantalarla her zaman çok havalı görüneceksiniz!

İster spor giyinmeyi tercih edelim ister şık kombinleri sevelim çantalar sadece eşyalarımızı taşıyan araçlar değil kişisel stilimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan ve tamamlayan önemli aksesuarların başında geliyor. Biz de spor ya da şık giyinmeyi seven herkesin kalbini çalacak çantalardan bir derleme yaptık. Hem şıklığıyla göz kamaştıran hem de günlük ihtiyaçlarınıza pratik çözümler sunan farklı model, renk ve tasarımlarıyla birbirinden şahane 10 farklı çanta modeline gelin daha yakından bakalım!

Kadin 25-12-23 23:09

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-23 16:10

Serin havalarda kurtarıcınız olacak uzun ömürlü ten çorap modelleri

Soğuk havalarda elbise ya da etek giymeyi sevenler buraya! Sizin için derlediğimiz ten çorap modelleri istediğiniz kombinleri yapmanızın önündeki bütün engelleri kaldırıyor. Mevsim geçişleri ve serin havalar için üretilmiş bu çoraplar ile şıklığınızı konforlu bir biçimde koruyabilirsiniz. Aradığınız ten çorap çeşitlerini bulabileceğiniz listemizi incelemeye hazır mısınız?

Kadin 23-10-23 16:21

Paris tarzı gündem olan Mert Ramazan Demir'in kombinlerine alternatifler

Geçtiğimiz haftalarda Paris'te dünyaca ünlü bir kozmetik markasının lansmanına katılan Mert Ramazan Demir'in şık kombinleri hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Genç oyuncunun kendine has tarzıyla damga vurduğu lansmanı takip edenler hemen kombindeki parçaların alternatiflerini aramaya başladı bile! Siz de o parçalara alternatif olabilecek modelleri merak ediyorsanız işte çok beğeneceğiniz öneriler!

Magazin 16-10-23 16:48

Yargı dizisinin bomba gibi yeni sezonundan en iyi kombinleri sizin için derledik

Yargı dizisi geçtiğimiz haftalarda sezonun ilk bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan dizi, izleyicilerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizide yaşananların yanı sıra karakterlerin giydiği kombinler de çok konuşuldu. Biz de dizide dikkat çeken bu şık parçaların muadillerini sizin için bir araya getirdik.

Magazin 11-10-23 15:40

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkın'ı geri döndü! İşte yeni sezonda Seyran'ın bomba gibi kombinleri

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Yakın zamanda yeni sezonuyla ekranlara dönen dizinin iyi bir takipçisiyseniz ve Seyran'ın yeni bölümdeki kombinlerini beğendiyseniz seçkimize mutlaka göz atmalısınız. İşte Seyran'ın stilinden esinlenerek bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel kıyafet seçenekleri!

Magazin 21-09-23 15:17

Ekranların sevilen dizisi Yaz Şarkısı'nın son bölümündeki kombinlere alternatif kıyafetler

Yaz Şarkısı, son dönemin en popüler dizilerinden biri. Başrollerini Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koş ve Efekan Can'ın paylaştığı dizi; her bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Bunun sebepleri arasında ilgi çekici konusunun ve başarılı oyuncularının yanı sıra karakterlerin kombinleri de var! Siz de dizideki kombinlerden ilham almak istiyorsanız son bölümde çok sevilen giysilere alternatif kıyafet önerilerini incelemeye ne dersiniz?

Magazin 01-08-23 17:47

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Kombinleri olay oldu

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Afra Saraçoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. En son rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa yakalanan Saraçoğlu sevgilisiyle yurt dışına tatile gitti. Lizbon tatilinden fotoğraflarını peş peşe paylaşan Saraçoğlu'nun kombinleri olay oldu.

Magazin 08-07-23 13:06

Veda Mektubu'nun çok konuşulan son bölümündeki kombinlere alternatif öneriler

Veda Mektubu'nun gündemden düşmeyen kombinleri moda dünyasında büyük bir etki yaratıyor. Bu yazı, sizler için Veda Mektubu'nun dillere destan kombinlerine alternatif önerileri karşınıza getiriyor. Gelin birbirinden güzel kıyafet modellerini birlikte keşfedelim.

Magazin 06-07-23 16:20

Mehmet’ten Aslı’ya Veda Mektubu dizisindeki karakterlerin giydiği kombinlere alternatifler

İzleyenleri kendine hayran bırakan Veda Mektubu dizisinin hem sürükleyici hikâyesi hem karakterlerin birbirinden şık kombinleri, akıllara kazınıyor. Siz de her bölümde birbirinden şık kıyafetlerle boy gösteren oyuncuların seçtiği parçalara kendi kombinlerinizde de yer vermek isterseniz için harika alternatifler hazırladık. Severek giyeceğiniz önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 20-06-23 18:11

Doğa'dan Nursema'ya Kızılcık Şerbeti karakterlerinin 25. bölümde giydiği kıyafetlere öneriler

Kızılcık Şerbeti son dönemin en popüler dizilerinden biri. Bu dizi her bölümde işlenen sıra dışı olayların yanı sıra karakterlerin giydiği kıyafetlerle de ilgi çekiyor. Siz de dizideki kombinleri beğeniyorsanız çok şanslısınız çünkü karakterlerin 25. bölümde giydiklerine benzer ürünleri bir araya getirdik. Gelin, birbirinden şık parçalara birlikte bakalım.

Magazin 23-05-23 16:54

Hem şık hem kullanışlı bir saat isteyenlere Welder marka saat önerileri

Saat; bazıları için kombinleri süsleyen bir aksesuar, bazılarınız içinse zamanı takip edebilmeye imkân tanıyan bir yardımcı. Her bir modeli özenle tasarlayan Welder her iki kesim için de en özel saatleri piyasaya sunuyor. Siz de dünyaca ünlü markanın imzasını taşıyan kaliteli saatlere sahip olmak istiyorsanız en iyi Welder saat modellerini derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz!

Haber 08-05-23 17:59

Doya Doya Moda günün kazananı hangi yarışmacı oldu? Tina'nın acısı herkesi ağlattı! İşte 24 Ocak Doya Doya puan durumu!

Doya Doya Moda programında finale sayılı günler kaldı. 27 Ocak Cuma günü sezon finali yapması beklenen yapımda yarışmacılar, son düzlükte programa veda etmemek için en iyi kombinleri yapmaya çalışıyor. Doya Doya Moda'nın eski yarışmacısı Tina, bugünkü yayına dahil olarak başından gelen korkunç olayı anlattı ve herkesi ağlattı. İşte Doya Doya Moda'da günün kazananı ve puan durumu...

Magazin 24-01-23 15:17

Saatlerinizi kolayca güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutusu modelleri

Saatler hem zamanı takip etmeye yardımcı oluyor hem kombinleri tamamlıyor. Birden fazla işlevi bulunan ve maddi açıdan çok değerli olan saatlerin doğru şekilde muhafaza edilmesi çok önemli. Böylece saatler dış etkenlere karşı korunabiliyor ve daha uzun süre kullanılabiliyor. Saatlerinizi koruyacak birbirinden şık saat kutusu modellerini bir araya getirdik. Gelin, saatlerinizi güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutularına beraber bakalım.

Haber 19-01-23 14:31

Gündelik yaşamda, hayat kalitenizi yükseltecek en iyi akıllı saat özellikleri

Aksesuar denilince akla ilk gelenlerden biri de saatler. Değişen zamana ayak uyduran saatler, akıllı tasarımlarıyla kombinleri taçlandırırken birbirinden işlevsel özellikleriyle de kullanıcıların hayatını büyük oranda kolaylaştırıyor. Siz de akıllı saat almayı düşünüyorsanız bu giyilebilir teknoloji ürünlerinin özelliklerini hep beraber inceleyelim.

Haber 09-01-23 17:13

Doya Doya Moda Eda kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Eda Koç nereli? Dansıyla gündem oldu

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Doya Doya Moda'da bugün final günü. 2000'li yılların ikonik tasarımı konseptinde hazırlanan yarışmacılar birbirinden iddialı kombinleri ile geldiler. Doya Doya Moda Eda final gününde yaptığı dansı ile çok konuşuldu. Peki, Doya Doya Moda Eda kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Eda Koç nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 09-12-22 15:23

Rahat ve şık bir görünüm isteyenlerin ilk tercihi en iyi crop modelleri

Crop üst giyim modelleri, özellikle son yıllarda kadınlar tarafından oldukça tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Birçok kombine uyum sağlaması ve çok daha etkileyici bir görünüm sunması nedeniyle popülerliği her geçen gün daha da artıyor. Siz de birbirinden şık crop kadın modelleri ile her zamankinden çok daha alımlı bir tarza ulaşamaya ne dersiniz? Öyleyse hayranlık yaratan crop kombinleri oluşturmak için listemizi inceleyebilirsiniz.

Kadin 29-11-22 17:43

Favori ayakkabınız haline gelecek bot modelleri

Yüzlerce farklı modeli bulunan botlar, sonbahar ve kış sezonlarında kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Spor, şık, klasik ve daha birçok tarza uygun çeşitleri bulunuyor ve kombinleri kusursuz dokunuşlarla tamamlıyor. Siz de favoriniz hâline gelecek ve kombinlerinizin vazgeçilmezleri olacak botlarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 29-11-22 17:22

Kış boyu giyebileceğiniz uygun fiyatlı mont modelleri

Soğuk ve yağışlı günlerin vazgeçilmez parçası olan montlar, kombinleri tamamlayarak her dönem şık görünümlere imza atar. Konforunuzu zirveye taşıyan modeller daima modanın kalbinde yer alır. Gardırobunuzu kışa hazırlarken uzun süre kullanabileceğiniz parçalara yer veriyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm kış giyebileceğiniz uygun fiyatlı ve şık mont modellerini sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-11-22 18:16

Bir Peri Masalı dizisinin son bölümünde Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Son dönemlerde izlenme oranlarıyla dikkat çeken Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz'un giydiği kıyafetler çok konuşuluyor. Dizide canlandırdığı Melis karakterini çok seven izleyiciler, Alina Boz'un giydiği birbirinden farklı tarzdaki parçaları da araştırıyor. Özellikle Melis'in etek ve ceket kombinleri şimdiden en çok konuşulanlar arasına girdi bile! İşte, Alina Boz'un giydiği kıyafetlere alternatif öneriler!

Magazin 21-10-22 14:36

Parti ve davetlerde rahatça giyebileceğiniz göz alıcı elbise modelleri

Parti ve davetlere katılan kadınlar her zaman şıklığıyla etrafındaki insanları etkilemek ister. Eğer siz de gittiğiniz ortamlarda şıklığınızla konuşulmak istiyorsanız vücudunuza uyum sağlayan doğru kombinleri tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde ne giyeceğiniz konusunda kararsız kalıyor ve araştırma yapıyorsanız doğru yerdesiniz. Her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken kurtarıcı elbiselerin yer aldığı listemize göz atmadan geçmeyin.

Kadin 28-09-22 14:35

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin 26-09-22 13:49

Sırt çantası taşımak istemeyenler için çapraz çanta modelleri

Hemen herkesin severek kullandığı çapraz çantalar, sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Pratik kullanımı sayesinde rahatlık sağlayan bu parçalar, şık görünümüyle de kombinleri tamamlıyor. Gündelik ürünlerden kıymetli eşyalarınıza kadar ihtiyaç duyduğunuz birçok şeyi muhafaza edebileceğiniz çapraz çantalar rahat ve güvenli kullanım sunuyor. Hem işlevsellik bakımından beklentileri karşılayacak hem tarzınızı yansıtacak birbirinden şık ve kullanışlı modeller için okumaya devam edin!

Haber 14-09-22 14:20

Her tarz ve bütçeye uygun 2022'nin modası olacak blazer çeşitleri

Çok cool, tarz ve zamansız bir parça ile karşınızdayız: blazer ceketler! Neredeyse her tarz kombine uyum sağlayan bir blazer ceket bulmak hiç de zor değil. Üstelik blazer ceketler her mevsim kullanılıyor. Kombininize uygun olarak seçeceğiniz bir blazer ceket, oldukça sade kombinleri bile gösterişli hâle getirebiliyor. Star parça olan blazer ceketler zamansız modeller olsa da 2022 yılında moda olacak tasarımları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 12-09-22 14:49

Her bütçeye uygun hem kullanışlı hem şık deri pantolon çeşitleri

Deri, hem biraz ağırlığı olan hem giymesi zor kıyafetler arasında yer alır. Bu sebeple herkesin istediği fakat her zaman cesaret edemediği modeller arasında üst sıralarda bulunur. Şık bir deri pantolonla çok hoş kombinler yaratmak mümkün olur. Eğer siz de bu şekilde göz alıcı ve şık deri pantolon kombinleri oluşturmak istiyorsanız kullanışlı ve şık deri pantolon seçeneklerine beraber göz atalım.

Kadin 29-08-22 17:13

Göğüs tipi fark etmeksizin herkeste güzel duracak sütyen ve bralet modelleri

Giyimimizin kurtarıcı parçası sütyen ve braletler onlarca farklı çeşitte üretiliyor. Kombinleri bir üst boyuta taşıyan bu ürünler, son zamanlarda göğüs tipi fark etmeden herkeste güzel duracak şekilde tasarlanıyor. Sizler için birbirinden kaliteli bralet ve sütyen çeşitlerini derledik. İşte detaylar!

Kadin 25-08-22 15:06

Hiç aklımıza gelmemişti! Güneş gözlüklerine bulaşan makyajı önlemek mümkün

Güneş ışınlarına bakmak gözü oldukça rahatsız ediyor. Bu sebeple kullanılan güneş gözlükleri hem güneşten koruyor hem de kombinleri tamamlayan bir aksesuar haline geliyor. Ancak yapılan makyajların güneş gözlüğüne bulaşması istenmeyen durumlara yol açabiliyor. TikTok kullanıcısı bir kadın makyajınızın güneş gözlüğüne bulaşmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı.

Kadin 21-08-22 11:00

Pınar Deniz'in çok sevilen fotoğrafındaki bikiniye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle kendini deniz kenarına atan ünlülerimizden birisi de güzel oyuncu Pınar Deniz oldu. Sık sık bikinili pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, kombinleri ile takipçilerinin beğenisini kazandı. Pınar Deniz'in rengârenk bikinisini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Sizler için güzel oyuncunun bikini modeline alternatif parçaları derledik. İşte detaylar!

Magazin 03-08-22 14:27

Sizi güneşten korumakla kalmayıp modaya da uyduracak en uygun şapka çeşitleri

Kombinleri tamamlayan özel parçaların başında gelen şapkalar, farklı işlevleri ile günlük yaşantının önemli bir parçası halini aldı. Şapka seçiminde yüz yapısı, rahatlık ve güneş koruması gibi noktalar ise önemli detaylar arasında. Modaya yön veren, hem görünümü hem kalitesi ile memnun kalacağınız şapkalar arıyorsanız bu yazımız tam size göre!

Haber 15-07-22 12:37

Gizli Saklı dizisinden Yaz karakterinin giydiği elbiseye alternatif öneriler

Yaz sezonu ile yayın hayatına başlayan Gizli Saklı dizisinin başrol oyuncularından Sinem Ünsal, dizide giydiği kıyafetlerle dikkat çekiyor. Güzel oyuncunun canlandırdığı Yaz karakterinin kombinleri, dizinin takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Siz de Yaz karakterinin göz alıcı, renkli tarzını beğeniyor ve giydiği bu çiçekli elbiseye benzer modeller arıyorsanız sizin için seçtiğimiz alternatif elbiselere önerilere göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 06-07-22 13:28

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-22 20:21

Sıcak yaz günleri için TikTok onaylı harika kombinler

Sosyal medya platformları moda ve makyaj gibi konulardaki içerikleriyle birçok kadının dikkatini çekiyor. Milyonlarca kullanıcısı olan TikTok da moda konusunda ilham veren sosyal medya platformlarından biri. Bu nedenle TikTok onaylı rahat kombinleri modaseverler için derledik! Eğer yaz için kullanışlı kıyafetlere ihtiyaç duruyorsanız listelediğimiz ürünleri inceleyebilirsiniz. Rahat olurken feminen hissetmeyi elden bırakmak istemiyorsanız bu kıyafetler tam size göre!

Kadin 29-06-22 14:46

Yasak Elma'nın Kumru karakterinin stilini benimsemek isteyenler için deri pantolon önerileri

Jennifer Lopez'den Rihanna'ya kadar pek çok ünlü yıldızın gardrobunda sıklıkla kendine yer bulan deri pantolonlar, Türkiye'deki stil ikonlarının da radarına takılıyor. Yasak Elma'da canlandırdığı Kumru karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın geçtiğimiz bölümlerde giydiği deri pantolonu, görenleri kendine hayran bıraktı. Siz de güzel oyuncunun başarıyla taşıdığı kombinleri beğeniyorsanız birbirinden şık deri pantolonlara yer verdiğimiz yazımızı incelemeye davetlisiniz!

Kadin 30-05-22 15:36

Yaza hazırlananların listesinde bulunması gereken en iyi ve ucuz pareo çeşitleri

Yaza hazırlandığınız şu günlerde iddialı plaj kombinleri ile sahilin tozunu attırmaya ne dersiniz? "Tabii ki evet derim" dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman sizin için hazırladığımız yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. 2022 yazında plajlarda tüm dikkatleri üzerinize çekecek birbirinden şık ve özel pareo modellerini sizler için araştırdık ve bir araya getirdik. İşte giydiğinizde manken gibi hissetmenizi sağlayacak en güzel pareo modelleri!

Kadin 27-05-22 10:24

Duygu Özaslan'ın havaların güzelleşmesiyle yaptığı kombini beğenenlere uygun fiyatlı etek önerileri

Türkiye'deki ilk YouTube içerik üreticilerinden olan Duygu Özaslan, kıyafetleri ve giyim tarzı ile sıkça kendinden söz ettiriyor. YouTube'dan sonra sosyal medya mecralarında da popüler hâle gelen ünlü isim, yayınladığı videolarında yaptığı makyajlar kadar kıyafet kombinleriyle de takipçilerine örnek oluyor. Siz de Duygu Özaslan'ın yaptığı kombinleri beğeniyorsanız onun tarzındaki uygun fiyatlı etek modellerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 26-05-22 14:22

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Azra'nın giydiği takıma bayılanlar için alternatif öneriler

İlgi çeken senaryosu ve usta oyuncuları ile herkesi ekranlara kilitleyen Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, fenomen karakterlerin şıklık abidesi kombinleri ile gündemden düşmüyor. Özellikle her giydiği ile sosyal medyada olay olan Azra karakterinin Rue markalı takımı geçtiğimiz günlerde çok beğenilmişti. Crop kesimi ve kabarık omuz detayları ile klasik bir takımdan çok daha fazla olan bu takımı siz de çok sevdiyseniz olay takımın alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 29-04-22 17:37

Ruh halinizi dopaminle taşıracak olan dopamin dressing kombinleri

Modanın mutlulukla bir ilgisi olmalı! Mutluluk hormonu olarak da bilinen dopamin hormonunun büyülü etkisinden ilham alan dopamin dressing, bu yazın öne çıkan trendlerinden biri. Sıcacık renkleri, keyifli dokuları ve eğlenceli desenleri bir araya getiren akım, bu yaz hem mutluluğun hem şıklığın formülünü sunuyor. Giydiğiniz an ruh hâlinizi doruklara taşıyacak dopamin dressing kombinlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 13-04-22 16:32

Sokak modasının en güzel örnek kombinleri arasında görülen Ebru Şahin'in kombinine alternatif öneriler

Göz alıcı zarafeti ile beğeni toplayan, oyunculuğuyla Türk televizyonlarının aranan yüzü olan Ebru Şahin, tercih ettiği sokak stili görünümleriyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Geçtiğimiz günlerde magazin basınının objektiflerine yakalanan güzel oyuncu son moda tarzıyla kendinden söz ettirdi. Birbirinden şık görünümüyle tüm hayranlarına ilham olan Şahin'in stiline bir adım daha yaklaşmaya ne dersin?

Kadin 07-04-22 10:33

Hem tatlı hem şık olma sanatında ustalaşmış ayakkabı modelleri

Bir kombinin olmazsa olmaz parçası nedir? Tabii ki ayakkabılar! Her mevsime uygun, binbir çeşit ayakkabıyla kombinleri bir adım öteye taşımak mümkün. Tatlı, şık tasarımlarının yanı sıra konfor ve kaliteyi de bir arada sunan model arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Pek çok kombininizle kullanabileceğiniz, şıklıktan ve konfordan ödün vermeyen ürünleri listelediğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Haber 25-03-22 16:53

Üç Kuruş dizisinden Bahar'ın giydiği trençkotu beğenenler için alternatif öneriler

Ekranların sevilen yüzü Nesrin Cavadzade, bugünlerde Üç Kuruş dizisiyle sevenleriyle buluşuyor. Başarılı oyuncunun giydiği her kıyafet gündeme bomba gibi düşüyor desek yanlış olmaz. Cavadzade hayranları oyuncunun hem dizilerde hem günlük hayatında kullandığı kombinleri yakından takip ediyor. Siz de Üç Kuruş dizisi hayranıysanız ve Bahar karakterinin trençkotuna hayran kaldıysanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 11-03-22 11:27