Her Sey Haberleri

Kanun teklifi Meclis'te kabul edildi! Fahiş fiyat ve stokçuluk cezaları artacak

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının artırılmasını da içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler tarafından bir mal veya hizmetin satış fiyatında fahiş artış yapılamayacağına dair hükme aykırı hareket edenlere, her bir aykırılık için 100 bin liradan 1 milyon liraya kadar idari para cezası uygulanacak.

Haber 2024-05-23 23:24:37

İnterpol kırmızı bültenle her yerde arıyordu! İstanbul'da yakalandılar... Operasyon anı kamerada

Fransa ve Hollanda'nın kırmızı bülten çıkardığı ve İnterpol tarafından her yerde aradığı Sead Dedeic ve Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu operasyonların görüntülerini paylaştı.

Haber 2024-05-23 11:20:39

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 2024-05-22 16:02:28

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 2024-05-22 15:26:59

Diğer Haber Etiketleri

tbmm Fahiş fiyat Ali Yerlikaya kırmızı bülten Hollanda Fransa kadınları Nur Viral Adriana Lima Öğretmen Mert Yazıcıoğlu Hasan Can Kaya bahar Demet Evgar aday fenerbahçe fenerbahçe ve galatasaray iyet maç, maçı maçın paylaşım galatasaray İngiltere tecavüz uçurum Girişimcilik kadın girişimci koyun mps Osmaniye hastalık MTV Otomobil kiralama faiz Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas advantage adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı 10 da, Voleybol Türkiye 2024 Voleybol Milletler Ligi Göz ilik tamirci Vasiyet Aksaray ekipleri ligi uluslar ligi spor acar anne karakteri Özge Özacar kitap setleri Bodrum Denizli kayıp İzmir Akciğer‎ ishal topuk çocuk karabuğday çölyak Oyuncu sosyal medya Güldür Güldür Ecem Erkek Moldova mezar film festivali Pınar Pınar Deniz hücre hücreler mon ilaç zeytinyağı limon 5 yaş bebek Diyanet İşleri Başkanlığı internet ethernet kablosu qr kod oluşturma karekod oluşturma QR Kod 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 19 mayıs tatil mi müftü çörek otu bal sağlıklı yaşam Demet Akbağ Metin Akdülger Özge Özpirinçci survivor all star Aleyna Kalaycıoğlu hipertansiyon hipertansiyon nedir kobani yenilenmiş telefon 4k nedir 4k ne demek 8K Çözünürlük Manken Didem Soydan cinayet Küçükçekmece antalya market haberler Sıla Türkoğlu enginar asgari ücret Aydın

Kızıl Goncalar'ın sezon finalinin yankıları sürüyor... Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesinde ince detay! Duyanlar büyülendi

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine düşüyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizinin yankıları ise hâlâ devam ediyor. Yazıcıoğlu'nun bir sahnesindeki ince detay duyan herkesi şaşırttı. Sosyal medyada yorum yağdı...

Kulis 22-05-24 14:48

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programına katılan konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı! Stüdyo gülme krizine girdi

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programı her sahnesiyle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Programın son bölümü de çok konuşuldu. Programa katılan Özcan adındaki konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Kulis 22-05-24 09:49

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki bu sahne sosyal medyayı salladı! 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı yorum yağdı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadına şiddetin işlendiği bölümde 'Yardıma İhtiyacım Var' işareti yapıldı sosyal medyada yorum yağdı.

Kulis 22-05-24 09:43

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklama! 'Tüm Türkiye'ye göstermiştir'

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile 'gerçek hak edeni' tüm Türkiye’ye göstermiştir" denildi.

Spor 21-05-24 21:07

Her detayı korkunç! 54 yaşındaki adam 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı... Cinsel saldırıyı engellemeye çalışan 10 yaşındaki kardeşini uçurumdan attı

İngiltere'nin Brighton bölgesinde 54 yaşındaki Anthony Stocks isimli bir adam 13 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştı. Ablasını cinsel saldırıdan kurtarmak isteyen 10 yaşındaki çocuk Stocks'a müdahale etmek istedi. Stocks ise kendisini engellemeye çalışan 10 yaşındaki çocuğu 30 metrelik uçurumdan aşağıya attı. Çocuk mucizevi şekilde hayatta kalırken Stocks ise tutuklandı.

Trend 21-05-24 14:24

10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu! Aile ekonomisine katkı sağlıyor

Malatya’da yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 20 yıl önce devletten teşvik olarak aldığı 10 küçükbaş hayvan ile işini büyüterek kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadın girişimcinin başarı öyküsü takdir topluyor. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın kadın girişimcilerin de her zaman yanında olduğunu ifade ederek özellikle yerel yöneticilerin de bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Kadin 21-05-24 11:54

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Kaderleri aynı, hayalleri duyanların yüreğini sızlattı! İki kardeş ve kuzenleri ender görülen hastalığa yakalandı: Her an düşecek gibi oluyoruz

Yaş aldıkça iç organları büyüyor ama bedenleri 5 yaşından beri gelişmiyor... Osmaniye'de yaşayan Mümine-Mine kardeşler 5 yaşına geldiğinde son derece nadir görülen Mukopolisakkaridoz (MPS) hastalığı tespit edildi. İşin ilginç yanıysa aynı hastalık kuzenleri Muhammed Kayra Kalkan'da da belirlendi. Kardeşler ile kuzenlerinin hayalleri ve halihazırdaki yaşam koşulları ise duyanların yüreğini sızlatacak türden.

Haber 21-05-24 08:41

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Son dakika: MTV borcunu ödemeyenler dikkat! Kamu alacaklarında gecikme faizi yükseltildi: Karar Resmi Gazete'de

Son dakika haberi... MTV ve vergi dahil birçok amme alacağı için uygulanan gecikme zammı oranı için yeni bir karar alındı. Kamu alacakları için gecikme zammı ve tecil faiz oranları yükseltildi. Buna göre kamu alacaklarında gecikme faizi oranları her ay için ayrı uygulanmak üzere yüzde 3,5’ten yüzde 4,5’e çıkarıldı. Bugünden itibaren amme alacaklarda tecil faizi de yıllık yüzde 48 oldu.

Finans 21-05-24 07:18
MTV

Ceplerinden bir kuruş bile çıkmıyor! Otomobil almak yerine kiralama seçeneği... Her geçen gün artıyor: Böylesi daha avantajlı

Otomobil piyasasında işler durgun. Yaz aylarının gelmesiyle otomobil piyasasının hareketlenmesi beklense de kredi faiz oranlarının yüksekliği nedeniyle neredeyse satışlar bıçak gibi kesilmiş durumda. Vatandaşlar otomobil almak yerine paralarını mevduat faizine yatırırken; araç kiralamaya yönelik talep ise adeta tavan yaptı. Parasını mevduata yatıran vatandaşlar, artık faiziyle otomobil kiralıyor. 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık kiralama yapılırken, modelden modele de fiyatlar değişiyor.

Finans 21-05-24 06:52

Adidas indirimlerini yakalayın, konforu yaşayın! Çok satan modellerde en düşük fiyatlar

Günlük hayatta stilinizden ödün vermeden konforu yaşamak istiyorsanız Adidas ayakkabılardaki indirimleri kaçırmayın! Adidas'ın en sevilen ve çok satan modellerini sizin için bir araya getirdik. Sizi her adımda rahatlıkla buluşturacak, tarz sahibi ayakkabıları görmek, indirimlere ek sepet fırsatlarından yararlanmak için acele edin.

Haber 20-05-24 17:14

Gerçek bir voleybol ülkesi olduğumuzu gösteren 10 işaret

Türkiye'nin voleybol sahnesinde yükselişi son yıllarda göz ardı edilemez bir hale geldi. Hepimizin gönlünde taht kuran milli voleybolcularımız ve kulüp takımlarımız, hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük başarılara imza atıyor. Gerçekten bir voleybol ülkesi olduğumuzu her gün daha fazla kanıtlıyoruz!

Spor 20-05-24 16:27

Eşinin vasiyeti üzerine harekete geçti! 'Başımın tacı' dediği gelinine her şeyi öğretti, birlikte yapıyorlar

Konya'da eşinin vasiyeti üzerine elektrikli ev aletleri tamir dükkanını kapatmayan 72 yaşındaki Dudu Önal, mesleği öğrettiği geliniyle her gün tezgah başına geçiyor. Gelinini çok sevdiğini söyleyen Önal, işi el birliğiyle yürüttüklerini belirtti. Önal, iyi bir tamirci ve esnaf yetiştirdiği için gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti. Gelini ise önceden İstanbul'da yaşadıklarını, kayınpederi vefat ettikten sonra kayınvalidesini yalnız bırakmamak için Konya'ya taşındıklarını anlattı.

Kadin 20-05-24 13:13

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

VNL’de Filenin Sultanları’nın Önemli Rakiplerini İnceliyoruz

Voleybol Uluslar Ligi (VNL) heyecanı başlıyor ve Milli Takımımız, Filenin Sultanları, dünya çapındaki rakipleriyle kıyasıya bir mücadeleye hazırlanıyor. Üç hafta sürecek bu maratonda, takımımızın karşısında dünya voleybolunun en güçlü ekipleri olacak. Her biri ayrı birer dev olan bu rakiplerle oynayacağımız maçlar, izleyenlere büyük bir heyecan ve gurur yaşatacak.

Spor 20-05-24 11:07

Kızılcık Şerbeti'nin 'Görkem'i Özge Özacar Ali Koç'tan sonra dünyaca ünlü oyuncuyla... Görenler Kadın her masada var dedi

Kızılcık Şerbeti'nin 'Görkem'i Özge Özacar hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla gündeme geliyor. Özacar, Cannes'da Piyanist filmindeki performansıyla hafızalara kazınan ABD'li aktör Adrien Brody ile ayaküstü sohbet etti. O anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:32

Her satırında büyüleyici dünyalarda dolaşmanızı sağlayacak kitap setleri

Okuyucuların kalplerinde derin izler bırakan, hayallerini süsleyen ve onları farklı dünyalara taşıyan kitap serilerinin hem edebiyat dünyasına hem de popüler kültüre büyük etkisi bulunuyor. Gerek karakterlerleriyle ve olayların çeşitliliğiyle gerek insan doğasına yönelik düşündürücü ve sorgulatıcı pek çok detayıyla büyülü dünyalarına daldığımız kitap setlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 19-05-24 21:55

Bodrum'da bir mekanda gelen ücret duyanları şoke etti! Hesap sosyal medyada olay oldu: Mekanı satın almışlar resmen

Bodrum'un kapıları yeni sezon için açıldı, ancak fiyatlar görenleri şaşırttı. Bodrum'da her sene gündem olan fahiş fiyatlara bu sene daha sezon başlamadan yenisi eklendi. Bu kez bir mekanda gelen hesap konuşuldu.

Kulis 19-05-24 15:13

İzmir'de kayboldular! O ilde kameralara yakalandılar: Polis her yerde onları arıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de kaybolan 16 yaşındaki Rojda Çelik ile 19 yaşındaki Bengüsu Bütüner için hem aileleri hem de ekipler seferber oldu. 2 gencin en son Denizli'de kent güvenlik sistemi kameralarına yansıdığı iddia edildi. Çaresiz aileler Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Haber 19-05-24 07:38

Aman dikkat: Her 3 bin bebekten birinde görülen 'kistik fibrozis'te erken tanı hayat kurtarıyor!

Türkiye'de 3 bin bebekten birinde görülen kistik fibrozis hastalığı, topuk taramaları ve ter testiyle erken teşhis ediliyor. Çocuk Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Arslan, kistik fibrozis hastalığının erken teşhis edilmesinin insanın yaşam kalitesini artırdığını ve yaşam sürecini uzattığını söyledi.

Kadin 18-05-24 15:58

Başta tedirgindiler sonuca onlar da şaşırdı... Denemek için yaptılar! Taleplere yetişemez hale geldiler 'Çok ilgi görüyor' Türkiye'nin her yerine satıyorlar

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde 3 yıl önce denemek amacı ile karabuğday eken çiftçi aile, çölyak hastalarının taleplerine yetişemez hale geldi. Yoğun talebe yetişmeye çalışan çiftçiler, tarlalarını karabuğdayla buluşturdu. Üreticiler; ürünü ilk ekecekleri zaman tedirgin olduklarını ve daha sonra aldıkları yüksek verim karşısında şaşırdıklarını belirtti. Şimdi aile Türkiye'nin her şehrine satış yapıyor ve ilginin çok yüksek olduğunu ifade ediyor.

Haber 18-05-24 15:10

Güldür Güldür'ün Naime'siydi… Ecem Erkek ekibe geri dönüyor

Show TV’nin BKM Film imzalı komedi programı “Güldür Güldür Show” 11 yıldır izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümüyle sosyal medyayı sallayan programın efsane karakterlerinden biri olan Naime iddialara göre geri dönüyor...

Magazin 18-05-24 13:01

Boğuk bir ses duyuldu, mezardan 4 gün sonra sağ çıktı! Bir dizi sır perdesi böyle aralandı... Kurtarıldığı gibi her şeyi anlattı

Moldova'da benzerine az rastlanır türden, hatta ancak film senaryolarında karşılaşılabilecek akılalmaz bir olay meydana geldi. Moldova polisi, 74 yaşındaki bir kadının cinayet mahallinde delil aradığı sırada diri diri toprağa gömülmüş bir adam buldu. 4 gündür mezarda yaşayan 62 yaşındaki adamın anlattıkları olaydaki sır perdesini de aralarken detaylar akıllara durgunluk verdi.

Manşet 18-05-24 10:30

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-05-24 09:58

Her detayı korkunç! Yatalak annesini 3 ay boyunca bir sandalyede bıraktı... Ne tuvalete gidebildi ne de yemek yiyebildi... Evde kokudan durulmuyordu

İngiltere'nin Leeds bölgesinde 58 yaşındaki yatalak hasta olan bir kadın kızı Natasha Pammant ve kızının sevgilisi Liam Leach tarafından aylarca bir sandalyeye mahkum edildi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen yetkililer 58 yaşındaki kadını perişan halde buldu. Yetersiz beslendiği için çok kilo veren kadın, idrarla ıslanmış bir sandalyede oturuyordu ve üzeri dışkı içindeydi.

Trend 18-05-24 08:46

İkisi bir araya geldiğinde mucizevi bir ilaca dönüşüyor! Karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor

Her sabah aç karnına zeytinyağının üzerine limon sıkıp içtiğinizde karaciğerinizdeki tüm zehri dışarı atabilir ve tertemiz bir cilde sahip olabilirsiniz. Zeytinyağındaki E vitamini ile limondaki sitrit asit birleştiğinde çok güçlü bir ilaç ortaya çıkar. Bu faydalı karışım vücudunuzdaki tüm toksinleri dışarı atar.

Kadin 18-05-24 08:44

Anne adayları dikkat! Bu durum bebekte obezite ve tansiyon riskini artırıyor

Yaklaşık her 10 gebeden 1’inin ‘gebelik şekeri’ tanısı aldığını belirten Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Tutal, “Gebelik şekeri, annede yüksek tansiyon hastalığı gelişme riskini artırır. Ayrıca bebekte yenidoğan döneminde şeker düşüklüğü ve yenidoğan sarılığını tetikleyebilir” dedi.

Kadin 18-05-24 07:48

Diyanet'ten gündem olan iddiaya açıklama! Üst düzey yöneticiler için...

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan "Diyanet yöneticilerine her gün etli yemek var" haberlerine yanıt geldi. Yapılan açıklamada İşçilere üst düzey yöneticilerden daha yüksek fiyata yemek verildiği iddiası gerçek dışıdır. Üst düzey yöneticiler için farklı yemek menüsü hazırlanması söz konusu olmayıp Başkanlık Merkez Teşkilatındaki tüm personel için tek menü verilmektedir" denildi.

Haber 17-05-24 20:27

Ethernet nedir, ne işe yarar? Ethernet ve internet arasındaki fark

Teknoloji dünyasında kullanılan birçok farklı terim bulunmaktadır. Bu terimlerden biri ethernet denilen, çoğunlukla kablosuz ya da kablolu ağlarda mevcut olan bir standart iletişim protokolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Geleneksel teknoloji olarak da tabir edilen ethernet kavramı zaman zaman internet terimiyle karıştırılabilmektedir. Ancak her iki kavramdan da pek çok özellik açısından birbirinden farklı olmaktadır. Peki, ethernet nedir, ne işe yarar, ethernet ve internet arasındaki fark nedir?

Haber 17-05-24 18:49

QR kod (karekod) oluşturma: QR kod (karekod) nasıl oluşturulur? Ücretsiz QR kod (karekod) oluşturma

Dijital dünyada her geçen gün farklı bir gelişme ve yenilik yaşanmaktadır. Bu yeniliklerden biri de dijital özelliğe sahip cihazlardan okutulabilen ve çeşitli bilgilere erişim sağlama kolaylığı tanıyan QR kod denilen barkod çeşididir. Bu barkod türü insan hayatının birçok evresinde yer almakta ve yaygın olarak kullanılmaktadır. Akıllı cep telefonlarının kameraları aracılığıyla kullanılabilen bu kodları oluşturmak da son derece basittir. Peki, QR kod (karekod) nasıl oluşturulur?

Haber 17-05-24 18:48

19 Mayıs sözleri: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili en güzel, anlamlı, kısa sözler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her sene büyük coşkuyla kutlanır. Her yaştan insanı gururlandıran ve duygulandıran 19 Mayıs günü ile ilgili sözler de araştırılır. Özellikle Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp gibi sosyal mecralar üzerinden paylaşım yapmak isteyen kişiler tarafından 19 Mayıs sözleri araştırılmaktadır. İşte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sözleri...

Haber 17-05-24 15:45

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 17-05-24 15:39

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

Her derde deva: Sabahları 1 kaşık yiyen yorgunluk nedir bilmiyor! Hastalıklara karşı kalkan oluşturuyor

Hastalıklardan korunmak ve hızlıca iyileşmek için bağışıklık sistemini her zaman güçlü tutmak gerekiyor. Bunun için düzenli ve dengeli beslenmenin yanı sıra şifalı karışımları tüketmek de etkili oluyor. Tıbbın babası olarak da bilinen Hipokrat, çörek otunun ilk savunucularından biri olarak biliniyor. Her derde deva olan bal ve çörek otu bir araya geldiğinde şifalı bir ilaca dönüşüyor. Vücuttaki yorgunluğu da alan bu karışım birçok hastalığa karşı kalkan oluyor.

Manşet 17-05-24 14:23

Sandık Kokusu'nda şaşırtan veda! Başrol oyuncusu projeden ayrılıyor

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci ve Necip Memili gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. İlgiyle takip edilen dizide beklenmedik bir veda yaşanacak. Dizinin erkek başrol oyuncusunun projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 17-05-24 08:26

Her adımı olaydı... Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı yarışmacı herkesten helallik istedi

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Bu dört yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda elenen isim belli oldu.

Kulis 17-05-24 07:53

Sanofi Türkiye’den hayat kurtaracak soru: “Hipertansiyon riskinizin farkında mısınız?”

Dünyada hipertansiyon nedeniyle ortaya çıkan komplikasyonlar her yıl 9,4 milyon kişinin hayatına mal oluyor. Türkiye’de ise nüfusun yüzde 31.8’i hipertansiyon ve bu hastalığa bağlı birçok komplikasyonla mücadele ediyor. Kontrol altına alınan hipertansiyonun ölüm oranlarını azalttığını söyleyen Sanofi Türkiye Temel Ürünler İş Birimi Direktörü Berk Tümen ve Sanofi Türkiye Genel İlaçlar Medikal Direktörü Dr. Zeynep Çalışkan ile 17 Mayıs Hipertansiyon Günü’ne özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber 16-05-24 22:03

Kobani davasında karar açıklandı! Açıklamalar peş peşe geldi: Bitlis, Tunceli, Mardin, Siirt, Batman ve Diyarbakır'da 4 gün boyunca yasaklandı

6-8 Ekim 2014'te Kobani'deki olayları gerekçe göstererek yapılan eylemlere ilişkin görülen ve Figen Yüksekdağ ile Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı davada karar bugün belli oldu. Mahkemenin açıkladığı karar sonrasında Bitlis, Tunceli, Mardin, Siirt, Batman ve Diyarbakır Valiliği, dava gerekçe gösterilerek çıkarılmak istenen olayları önlemek amacıyla 4 gün boyunca her türlü toplanma ve yürüyüşü yasakladığını açıkladı.

Manşet 16-05-24 20:05

Yenilenmiş telefon nedir, alınır mı? Yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeler sayesinde her geçen gün yeni bir ürün piyasaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin kimisi bilgisayar, tablet gibi ürünlerken kimisi ise akıllı cep telefonu gibi ürünlerdir. Özellikle mobil dünyada her sene önde gelen markaların bir üst modeli kullanıcılara sunulmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar yeni modellere yönelmek yerine yenilenmiş telefonlara yönelmektedir. Peki, yenilenmiş telefon nedir, alınır mı ve yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Haber 16-05-24 19:12

4K ve 8K nedir? 4K mı daha iyi 8K mı? 4K ile 8K arasındaki farklar

Her geçen gün teknoloji alanında yeni bir yenilik ve gelişme gözlemlenmektedir. Bu yeniliklerden biri de görüntü teknolojileridir. Görüntü teknolojileri alanında en sık karşılaşılan terimler çözünürlük terimleridir. 4K ve 8K kavramları da bu çözünürlük terimleri arasında yer almaktadır. Televizyon gibi teknolojik cihazlarda karşımıza çıkan görüntünün kaliteli olması ekran çözünürlüğüyle bağlantılı bir durumdur. Peki, 4K ve 8K nedir, 4K mı daha iyi 8K mı? 4K ile 8K arasındaki farklar nelerdir?

Haber 16-05-24 19:11

Elbisesinde dikiş dahi yok... Didem Soydan derin yırtmacıyla yine olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Her açıklaması, her paylaşımı ve her giydiği olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı yaktı geçti. Yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen Soydan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile geceye damga vurdu. Didem Soydan'ın cesur tarzı adeta bakana bir daha baktırdı…

Magazin 16-05-24 15:18

Eski nişanlı dehşeti: 22 Haziran'da düğünü olacaktı! Takip edip sokak ortasında katletti

Küçükçekmece’de, işe gitmek için kaldırımda yürüyen Bahar Kaban (28), eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Talihsiz kadın, kendisini takip eden eski nişanlısının silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi. Olay sonrası kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor. Öte yandan Gökhan Y.'nin saldırıdan iki saat sonra, Bahar Kaban'ın kuzenine sosyal medya üzerinden attığı mesaj ortaya çıktı.

Haber 16-05-24 15:15

Kahreden görüntüler! Ölümünden kaçmak için her şeyi yapmış ama…

Antalya'da yaşanan vahşetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Eşini çalıştığı markette öldüren sanığın cinayetle ilgili son görüntülerine ulaşıldı. Sümeyye Yavlak kendisini öldürmeye gelen eşini görür görmez kaçarak kendisini depoya kilitlemiş ama yine de katil kocasının elinden kurtulamamış! İşte kahreden olayın yeni görüntüleri…

Haber 16-05-24 13:59

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu'nun kilolu hali herkesi şoke etti! Görenler tanıyamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kilolu haliyle dikkat çekti. Ünlü ismin o haline yorum yağdı...

Kulis 16-05-24 12:52