Beyti Tarifi Haberleri

Beyti tarifi: Evde beyti nasıl yapılır?

Adını onu icat eden kişiden alan Beyti kebabı, aynı isimde olan bir sokak yemeği ile karıştırılsa da kebap lokantalarının baş tacı bir lezzettir. En çok Şanlıurfa ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş olan beyti tarifini isterseniz siz de kendi mutfağınızda yapabilir, öğünlerde ya da yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 13-03-2024 20:06

Kırk yıllık kebap ustası gibi hazırlayacaksınız: Evde beyti yapımı

Urfa yöresinin lezzetli kebabı beytiyi evinizde pişirmek ister misiniz? Lezzetiyle damak çatlatan beyti kebabını restoranlarda yiyoruz ancak vereceğimiz tarif ile birçok kebap ustasına taş çıkarabilirsiniz. İşte nefis beyti kebabı hazırlamanın püf noktaları.

Yemek 18-12-2020 15:34

Artık evinizde de yapabileceksiniz: Ustasından Beyti kebabı tarifi!

Dışarıda tadına doyamadan yediğiniz beyti kebabını siz de gönül rahatlığı ile sevdiklerinize yapabilirsiniz. Gelin köftesinden domates sosuna kadar ağızları sulandıran bu tarifi tüm detaylarıyla inceleyelim. Dikkat! Bu tarif ile parmaklarınızı ısırabilirsiniz! İşte nefis lezzeti ve pratik yapımı ile beyti tarifi…

Yemek 09-11-2020 07:44

Evde Olmaz Demeyin! Lezzetiyle Mest Eden Beyti Tarifi

Kebapçılarda yediğiniz beytiyi evde yapmanın zor olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Adını Beyti restoranının kurucusu Beyti Güler'den alan bu muhteşem lezzeti evde denemeyi düşünüyorsanız tarifi inceleyerek beyti malzemelerini hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Yemek 01-09-2020 10:28

Diğer Haber Etiketleri