Brittany Murphy Haberleri

Düğün görüntüleri çok konuşuldu! İkiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel'in yatak odasındaki sözleri sosyal medyada şaşkınlık yarattı

Dünyanın tanıdığı yapışık ikizler kardeşler Abby ve Brittany Hensel son birkaç gündür sosyal medyanın yeniden gündeminde. Kardeşlerden Abby Hansel'in eski ordu mensubu Josh Bowling ile düğün görüntülerinin ortaya çıkması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Düğün haberinin internette yayınlanmasının ardından Abby ve Brittany'nin bu kez yatak odasına dair itiraflarda bulunduğu bir görüntü internette dolaşmaya başladı.

Trend 2024-04-03 10:45:18

Dünyanın konuştuğu yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany'den Abby Hensel evlendi! Düğün görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel doğduktan sonra yaşama şansları düşük denilmesine rağmen hayata sımsıkı tutundu. Yaşam mücadeleleri sayesinde dünyanın dikkatini çeken ikiz kardeşler sınıf öğretmenliği yapıyor ve doğdukları şehirde yaşamaya devam ediyor. İkiz kardeşlerden Abby'in Facebook profilindeki düğün fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-03-29 13:41:23

İşinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaştı! Milyonlarca izlenmeye ulaştı: Pişman değilim

Amerikalı teknoloji çalışanı Brittany Pietsch, işinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede viral olmayı başardı. İlgi çeken paylaşımında genç kadın bir teknoloji şirketinde hesap yöneticisi olarak çalışıyordu. Kovulmadan önce bir şeylerin garip olduğunu hisseden kadın tüm toplantıyı ifşa edince sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 2024-03-15 08:54:52

Sattığı müstehcen fotoğrafları başına bela oldu! Arkadaşlarım bunu öğrendiğinde beni küçümsediler

Sosyal medyadan cesur pozlarını satarak kısa sürede gelirini milyonlara ulaştıran Brittany Adeline, kariyerinin arkadaş çevresi ve ailesi tarafından güzel karşılanmadığını söyledi. 16 yaşındayken ailesinin evinden ayrılmak zorunda kaldığını belirten Adeline, "Geçmişten asla kaçamıyorum. Er ya da geç internette müstehcen bir pozumu buluyorlar. Arkadaşlarım bunu öğrendiğinde beni küçümsediler" dedi.

Trend 2024-02-06 10:38:31

Sevgilisinin görüntülü aramasına tamamen çıplak bir şekilde cevap verdi! Ailesini bir anda karşısında görünce şaşırdı... Ailesiyle birlikte olduğunu bilmiyordum

Sosyal medya fenomeni Brittany Hockley, katıldığı bir programda aşk hayatına dair ilginç bir açıklamada bulundu. 36 yaşındaki Hockley, sevgilisinin görüntülü aramasına tamamen çıplak bir şekilde cevap verdi. Sevgilisinin telefonu açtığında ailesiyle olduğunu görünce şoke olan Hockley, "Ailesiyle birlikte olduğunu bilmiyordum" dedi.

Trend 01-02-24 10:09

Selfie çektiği için sosyal medya fenomeninin kafasına yumruk attı! Bunu hak etmiştin diyerek kendisini savundu

İrlanda'nın Dublin şehrinde yaşayan sosyal medya fenomeni Charleen Murphy saldırıya uğradı. Arkadan bir adamın kendisine saldırması sonucunda aldığı yumruk darbesiyle başını bardaklara çarpan fenomeninin kafasında 5 cm'lik bir yarık oluştu. Saldırgan kendisini "Bunu hak etmişti" diyerek savundu.

Trend 30-11-23 08:05

Cillian Murphy, Oppenheimer filmindeki seks sahneleri hakkında konuştu

Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Oppenheimer" filmi, yılın en merak edilen filmlerinden biri arasında yer alıyor. Son dönemin en başarılı oyuncularından Cillian Murphy, yeni atom bombası biyografisi Oppenheimer'da Florence Pugh ile olan seks sahneleri hakkında konuştu.

Magazin 24-07-23 13:39

Oppenheimer filminin başrolü Cillian Murphy bir deri bir kemik kaldı! Bakın sadece ne yemiş

Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanan Christopher Nolan filmi "Oppenheimer" oyuncularından Cillian Murphy filmdeki rolü için bir deri bir kemik kaldı. Başarılı oyuncu rol için bakın sadece ne yemiş...

Magazin 20-07-23 08:45

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-23 11:14

İkizlerle evlenen ikiz kardeşler! Bir gören bir daha baktı... Çocukları bile ayırt etmekte zorlanıyor

Brittany ve Briana Dean isimli ikiz kız kaderşler, 2017 yılında ikiz kardeş festivalinde Josh ve Jeremy ile tanıştı. İlk görüşte birbirlerine aşık olan kardeşler birbirlerine yakın tarihlerde dünya evine girdi. Mutlu evlilikleri olan iki çift benzerlikleri nedeniyle çocuklarının bile kendilerini karıştırdığını söyledi.

Trend 08-04-23 15:34

Ne olduğunu anlayamadı! Kapısının önündeki maymunun saldırısına uğrayan kadının kulağı koptu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde evinin bahçesine giren bir maymunun saldırısına uğrayan Brittany Parker isimli kadın yaşadığı dehşeti anlattı. Maymunun verandasına tırmandığını ve kendisine saldırmadan önce göz göze geldiklerini ifade eden Parker yaşadığı olayda hayvanın kulağını koparttığını söyledi. Büyük bir dehşet yaşayan kadın şimdi işitme kaybıyla karşı karşıya.

Trend 16-03-23 13:26

Sihirbazlık şovu olduğunu bir an unuttu! Karısıyla yakınlaşınca çılgına döndü... Sahneye atlatıp tekme tokat dövdü

Avustralyalı Murphy isimli bir sihirbaz gösterisi sırasında sahneye izleyiciler arasından bir kadın seçti. Şovun bir parçası olarak kendisine eşlik eden izleyiciden ağızlarında tuttukları kağıtları değiştirmesini istedi. O anlarda sihirbazla karısının fazla yakınlaştığını düşünen eş bir anda sahneye atladı ve Murphy’i tekme tokat dövdü. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 15-03-23 09:56

Sosyal medya fenomeni Brittany Belle’in kar pozları ateş bastırdı! Bluzundan göğüsleri resmen taştı

Sosyal medya fenomeni Brittany Belle yaptığı son paylaşımla hayranlarını mest etmeyi başardı. Soğuk havaya inat tasarım bir mayokiniyle hayranlarının karşısına çıkan fenomen isim takipçilerinden tam not aldı. Belle’in gönderisi kısa sürede binlerce yorum ve beğeni topladı.

Trend 23-01-23 14:48

Tecavüzcüsünü öldürdüğü için hapis yattı! ''Şimdi de sistem tecavüz ediyor''

2018 yılında ABD'de yaşanan bir olay hala şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Öyle ki hakkında bir belgesel Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlandığı açıklandı. Alabama, Stevenson'da yaşayan 34 yaşındaki Brittany Smith, Ocak 2018'de 38 yaşındaki arkadaşı Todd Smith'i vurarak öldürdü, ancak hala bunun bir nefsi müdafaa eylemi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Trend 26-10-22 16:24

OPEC+ grubunun petrol kararı sonrası ABD'den flaş hamle! Askerleri çekmek için tasarı sundular

ABD Kongresine Suudi Arabistan ve BAE'deki ABD askeri varlığının çekilmesi için tasarı sunuldu. Tasarı, OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının ardından geldi. Öte yandan, Demokrat Senatör Chris Murphy OPEC+ kararını eleştiren bir tweet atarken, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Haber 06-10-22 20:18

Adı 'Dörtlü evlilik'! İkizler birbirleriyle evlendi, çocuklarını gören inanamadı

ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan tek yumurta ikizi kız kardeşler Briana ve Brittany Deane (35), yine kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Josh ve Jeremy Salyers (37) ile evlendi. Her iki çift de, geçen sene bir erkek bebek sahibi oldu. Nadir görülen bu durum, ailelerin sosyal medyada gördüğü ilgi sayesinde manşetlere taşındı.

Trend 24-08-22 08:54
abd

4 yaşındaki kızını ava götürüyor! ''İnsanlar katil büyüttüğümü söylüyor ama umrumda değil''

Yeni Zelanda'dan Jesica Murphy, geçen yıl Temmuz ayında 4 yaşındaki küçük kızını ava götürdüğünü açıklamasının ardından acımasızca eleştirilmiş ve gündem olmuştu. Genç anne, olayın 1 yıl ardından neden değişmeyeceğini açıkladı.

Trend 21-07-22 12:28

Tatilden dönüşü kabusu yaşadılar! ''Bu ev senin değil!'' diyen yabancının planları dehşete düşürdü

36 yaşındaki James Campbell ve 37 yaşındaki eşi Brittany, Eylül 2019'da çıktıkları bir haftalık tatilin ardından Honolulu'daki evlerine döndüklerinde bir yabancıyla karşı karşıya geldiler. Ezequiel Zayas isimli genç adam onlara buranın onların evi olmadığını söyledi. Evlerine gimeyi başaran çift gördükleri karşısında şoke oldular. İşte detaylar...

Trend 19-07-22 11:51

Boşanmak için servet harcayan bir çift, 2 yıl sonra yeniden birlikte olduğunu açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattılar

Wyland ve şu andaki sevgilisi Brittany Jade, TikTok’ta yaptıkları bir paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Boşanmak için 76 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 463 bin TL) harcayan bir çift, iki yıl sonra yeniden bir araya geldiklerini söyleyerek sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürdü.

Trend 02-04-22 17:24

Cinsel ilişki oyuncağı vajinasında sıkıştı! Soluğu hastanede aldı: O kadar heyecanlandım ki...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Alabama eyaletinde yaşayan Brittany isimli bir kadın üç yıldır bekar olduğunu dile getirerek kendisine özel olarak bir cinsel ilişki oyuncağı sipariş etti. Siparişi geldiğinde heyecanlandığını ve hemen denemek istediğini belirten kadının deneyimi kabusa döndü. Cinsel ilişki oyuncağı vajinasında sıkışıp kalan kadın hastaneye zor yetişti.

Trend 30-03-22 15:32

Usta isimler bir arada! Christopher Nolan'ın ‘Oppenheimer’ filminin kadrosuna yeni isimler katıldı

Ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer’a yönelik çalışmalar devam ediyor. ‘Oppenheimer’ filminde Robert Downey Jr., Matt Damon, Cillian Murphy, Emily Blunt'ın yer alacağı açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

Trend 10-12-21 17:15

Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ filminin başrol oyuncusu belli oldu! Başrolünü Cillian Murphy üstlenecek

Tenet, Batman Kara Şövalye ve Prestij gibi filmlerle adını sinema sektörüne altın harflerle yazdırmayı başaran Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer büyük bir merakla bekleniyor. Henüz yapım aşamasındaki filmin başrol oyuncusu kesinleşti. Son açıklanan bilgilere göre filmin başrolünde Peaky Blinder dizisinin yıldızı Cillian Murphy yer alacak.

Trend 13-10-21 16:35

Kira ödemekten bıktı! Küçük bir minibüste hayatını devam ettiriyor

Yeni Zelanda’da yaşayan 27 yaşındaki Brittany Cosgrove, önceden yaşadığı stüdyo daire için yaklaşık 500 dolar (4 bin 437 TL) ödüyordu. Kiranın bütçesini zorladığına karar veren Cosgrove, radikal bir adım atarak minibüste yaşamaya başladı.

Trend 04-10-21 11:05

Milyonlarca kez izlendi! Torununun çocuğu zannedince öyle bir tepki verdi ki...

Calum Murphy isimli TikTok kullanıcısı büyükannesini şakaladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Büyükannesine çocuğu olduğunu söyleyerek bir fotoğraf gösteren Murhpy’nin videosu 5 milyondan fazla izlendi. Büyükannenin torunun çocuğunu ilk gördüğü an ve sonrasındaki tepkileri eğlenceli anlar yaşattı.

Trend 04-10-21 10:24

Yeni evinde duvar kağıdının altında 45 yıllık mesajı keşfeden aile şaşkına döndü

Murphy ailesi, Lancashire’da satın aldıkları evlerin taşındıktan sonra tadilat işinine giriştiler. İlk işleri ise evin duvarlarının rengi değiştirmek oldu. Aile, evin duvar kağıdını soyduktan sonra gördüklerine inanamadılar. Mesajın sahibini bulmak için sosyal medyada duvarın görüntüsünü paylaştılar.

Trend 22-09-21 11:01

Doğumdan sonra yaşama şansları düşük olan yapışık ikizler Abigail ve Brittany Hensel’in hikayesi ilham oldu

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen ikiz kardeşler Abigail Hensel ve Brittany Hensel doktorların doğduktan sonra 'yaşamaz' demesine rağmen herkesi hayrete düşüren bir hayat yaşıyorlar. Tüm fiziksel ve psikolojik kısıtlamalara, insanların şaşkın bakışlarına ve tedavisi mümkün olmayan durumlarına karşın ikiz kardeşler hayattan zevk almayı başarıyor. Sizler için bu ilham veren kardeşlerin yaşamını araştırdık.

Trend 09-09-21 10:53

İki vajinası bulunan anne, evliliğinin tehlikede olduğunu söyleyerek yardım istedi

Oldukça nadir görülen Uterus didelphys hastalığından muzdarip olan 26 yaşındaki Brittany Jacobs, evliliğinde cinsel hayatının neredeyse bitme noktasına geldiğini ifade etti. TikTok hesabından hastalığıyla ilgili farkındalık yaratmak için videolar paylaşan Brittany Jacobs, ameliyat olmak istediğini söyledi.

Trend 24-08-21 12:32

Galatasaray, Jacob Murphy'nin peşinde

Transferde kadrosuna hücum oyuncusu arayan Galatasaray, Jacob Murphy ile ilgileniyor.

Spor 10-06-21 11:47

Markette mide bulandıran görüntü! Farenin et reyonundaki anları dehşete düşürdü: Daha adım atmam

ABD'nin Manhattan eyaletindeki bir zincir mağazadaki görüntüler akıllara durgunluk veren türdendi. Brittany Ellis adındaki müşteri kasaptan alışveriş yaptığı esnada bir farenin et yediği anları gördüğünde hayatının şokunu yaşadı.

Haber 01-06-21 08:33

Peaky Blinders yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon için geri sayım

Peaky Blinders 5. Sezon finali ile izleyicilerine veda ettikten sonra 6. Sezon çekimlerine başlamıştı. Oldukça beğenilen ve ilgiyle takip edilen dizi 5 sezonun sonunda sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Hayranları ise Netflix’ten gelecek açıklamayı bekliyordu. Thomas Shelby karakterine hayat veren Cillian Murphy, dizinin en beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor. Peaky Blinders dizisinin yeni sezonunda ise Sam Claflin'in Mosley rolüne geri döneceği iddia ediliyor.

Haber 16-04-21 15:16

Mecliste skandal! Kadın vekilin masasında mastürbasyon yaptı

Avustralya'da yakın zamanda Liberal Parti çalışanı Brittany Higgins'in Parlamento'da tecavüze uğradığını açıklamasının ardından, bu kez de üst düzey bir diplomatın Parlamento Binası’nda kadın çalışma arkadaşının masasında mastürbasyon yaparken görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 23-03-21 16:22

Fransa’da yeni bir koronavirüs mutasyonu tespit edildi

Fransa Sağlık Bakanlığı Fransa'nın Brittany bölgesinde yeni bir koronavirüs mutasyonunun görüldüğünü açıkladı.

Haber 16-03-21 11:48

Kanada'da kilosu yüzünden terk edilen kadın, gerçek aşkı buldu

Kanada’da yaklaşık 120 kilogram ağırlığında olan Brittany Jacques (23), kilosu yüzünden eski erkek arkadaşları tarafından terk edildikten sonra gerçek aşkı buldu.

Haber 01-02-21 22:45

ABD’de Seçimin Ardından Geçiş Süreci Resmen Başlıyor

ABD’de seçimlerin ardından bir sonraki yönetime geçiş sürecinin resmi olarak başlatılmasından sorumlu kurum olan Genel Hizmetler İdaresi (GSA) Başkanı Emily Murphy, seçilmiş başkan Joe Biden’ı yönetimin geçiş sürecini resmen başlatmaya hazır olduğu konusunda bilgilendirdi

Haber 24-11-20 03:27

Yeni James Bond için seçenekler ikiye düştü

Daniel Craig’in veda ettiği James Bond rolü için Cillian Murphy ve Tom Hardy'nin ismi ağırlık kazandı.

Trend 30-10-20 09:33

“Erkeklerin %95’i benim kadar kaldıramaz”

Brittany Flex Watts, yaşam tarzıyla ilgili bir farkındalık yaşadıktan sonra fitness yolculuğuna başladı ve inanılmaz bir dönüşüm geçirdi.

Haber 05-08-20 11:31

Köpeğin duruşunu paylaştı, gördüğü ilgiye kendisi bile şaşırdı!

Pitbull cinsi köpeğinin 'garip' oturuşunu kayıt alıp sosyal medya hesabında paylaşan Brittany Lashay, sosyal medyada yeni bir akım başlattı. ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Lashay'ın paylaşımını karşılıksız bırakmayan onlarca kişi, Lashay'a bakın nasıl yanıtlar verdi...

Haber 17-06-20 10:14

Rushian Hepburn-Murphy antrenman yaparken camı kırdı

İngiliz ekibi Aston Villa'nın genç futbolcusu Rushian Hepburn-Murphy, karantina sürecinde antrenmanlarını sürdürürken, yanlışlıkla evinin camını kırdı.

Spor 10-04-20 11:28

Kamufle ustası baykuşu fark edebildiniz mi?

ABD'li fotoğrafçı Alan Murphy kamufle ustası bir baykuşun peşine düştü. Hafızalarda yer eden fotoğraflarda bir ağaç üzerinde kamufle olmuş baykuşun anca kafasını çevirdiğinde fark edilebildiği görüldü.

Haber 12-02-20 14:27

Escobar'ın bilinmeyenlerini anlattılar: Gecelikler, seks oyuncakları, silahlar...

Pablo Escobar'ın yakalanmasına yardım eden iki narkotik ajanı Steve Murphy ve Javier F. Pena, ünlü uyuşturucu baronu ile ilgili yeni bir kitap kaleme aldı. İkili yeni kitaplarında 1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Escobar'ın bilinmeyenlerini anlattı.

Trend 11-11-19 14:07

Sevgilisini yatakta bastı! Cüce striptizci dehşet saçtı!

Geçen ay dünya basınında kendine geniş yer bulan habere göre; "Cüce Bridget" sahne adını kullanan Cheryl Murphy isimli dansçı, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince deliye döndü. Dehşet saçan striptizci, uzun süre parmaklıklar ardında kalabilir.

Trend 21-10-19 17:19

ABD'li Kongre üyelerinden Trump'a Kaşıkçıeleştirisi

Kongre üyeleri, Cemal Kaşıkçı cinayetinin 1. yıl dönümünde, Trump yönetimini olayın aydınlatılması için adım atmamakla eleştirerek, konunun takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti - Virginia Senatörü Demokrat Tim Kaine: - "Başkan Donald Trump, Suudi Arabistan'ın hesap vermesini sağlayamadı ve Cemal'in savunduğu basın özgürlüğünü baltaladı" - Connecticut Senatörü Demokrat Chris Murphy: - "Kaşıkçı cinayeti için anlamlı bir şekilde hesap sorulması adına baskı yapmayı sürdüreceğim. İlk iş olarak, Başkan Trump'ın Suudilerle yaptığı görüşmelerin dökümlerini almalıyız"

Haber 02-10-19 21:53

ABD'li siyasetçilerden Trump'a savaş çözüm değil tepkisi

ABD'li bazı Kongre üyeleri, Başkan Donald Trump yönetiminin Suudi Arabistan'a ait petrol tesislerinin vurmasından sorumlu tuttuğu İran'a karşı askeri bir harekat değerlendirmelerine tepki gösterdi - Demokrat Senatör Chris Murphy: "Suudi Arabistan ektiğini biçiyor. 1980 ve 2000 yılları arasında Husileri marjinalleştiren Suudi yönetimiydi" - Demokrat Virginia Senatörü Tim Kaine: "ABD, Suudi petrolünü korumak için savaşa girmemeli" - Cumhuriyetçi Senatör Mitt Romney: - "Suudi Arabistan'a İran tarafından saldırıldığı belli ancak nasıl bir cevap vereceklerini düşünmesi gerekenler Suudi yönetimidir" - Demokratların 2020 Başkanlık aday adayı Tulsi Gabbard: "Trump'ın, Amerikan halkını ve askerini Suudi Arabistan'dan talimat bekleyen köleler durumuna sokması utanç verici. Bu bağımsızlığımızdan feragat etmektir"

Haber 20-09-19 00:05

ABD'li senatörden Rusya'ya vize iptali tepkisi

ABD'li Demokrat Senatör Chris Murphy, vize başvurusunun reddeden Rusya'ya tepki gösterdi - Murphy: "Ne yazık ki geçen aylarda da yaşandığı gibi Rusya hükümeti ziyaretlerimize engel olarak, ülkeyi daha da yanlızlığa itiyor" - "Bu adım, iki ülke arasındaki kırılgan ilişkiler açısından oldukça vahim ve Rusya'nın diyaloğa açık olmadığının göstergesidir"

Haber 27-08-19 21:31

Peaky Blinders 5. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Cillian Murphy, Helen Mccrory, Paul Anderson ve Sophie Rundle'ın yer aldığı Peaky Blinders dizisinden 5. yeni sezon müjdesi geldi. Diziseverler "Peaky Blinders 5. yeni sezon ne zaman başlıyor?" ve "Peaky Blinders 5. yeni sezon nasıl izlenir? sorularının yanıtını araştırıyor.

Magazin 26-08-19 09:39

Öğrencisine cinsel istismarda bulundu sonra babasını arayıp...

ABD'de 13 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunan ve 20 yıl hapse mahkum edilen 28 yaşındaki evli öğretmen Brittany Zamora'nın, çocuğun babasını arayarak durumu polise ihbar etmemesi için yalvardığını gösteren ses kayıtları ortaya çıktı.

Trend 29-07-19 10:02

Trump'la Demokratlar arasındaki Baltimore tartışması büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın, göçmen politikalarını sert şekilde eleştiren siyahi Demokrat vekil Elijah Cummings'a yönelik sözleri Demokratlarca ırkçı bulundu - Cummings'in seçim bölgesi olan Baltimore için "ülkenin en geri kalmış yeri" diyen Trump'a Demokratlar tepki gösterdi - Connecticut eyaletinin Demokrat senatörü Chris Murphy: - "Bugün ABD Başkanı'nı Twitter'dan takibi bıraktım çünkü paylaşımları nefret dolu, ırkçı. Her gün bunları okumak günümü mahvediyor"

Haber 28-07-19 19:43

Güne başlarken hiç bunu beklemiyordu! Görünce sizin de içiniz gidecek

Eğer güne kötü başladığınızı düşünüyorsanız bir de kendinizi bu fotoğraflardaki anı yaşayan insanların yerine koyun ve kendi halinize şükredin! İşte söz konusu Murphy Kanunları olunca listenin başını çeken insanların karşılaştığı en garip olaylar...

Trend 29-05-19 12:17

ABD'de Suudi ve BAE yönetimine silah satışı tartışması sürüyor

Senatör Bob Menendez: - "Trump yönetiminin, uzun vadeli ulusal güvenlik çıkarlarımıza öncelik vermek veya insan haklarını savunmak yerine Suudi Arabistan gibi otoriter ülkelere destek vermesi, beni hayal kırıklığına uğrattı ama şaşırtmadı" - Senatör Chris Murphy: - "Şu an Suudilere Yemen'e atacakları bombaları vermemiz için yeni bir 'acil durum' sebebi yok ve bunu yapmak yalnızca buradaki insani krizi arttırır" - "Bu karar, başkanların gelecekte Kongre'ye danışmadan silah satmalarına inanılmaz derecede tehlikeli bir emsal teşkil ediyor" - Senatör Dianne Feinstein: - "(Suudi gazeteci) Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi Riyad hakkındaki tüm düşüncelerimi değiştirdi. Suudilere başka bir silah satışını desteklemiyorum ve Senatodaki bütün meslektaşlarıma Başkan Trump'ın hukuku hiçe sayan bu kararını engelleme çağrısında bulunuyorum"

Haber 27-05-19 03:05