Ciğer Tarifi Haberleri

MasterChef ciğer kızartma nasıl yapılır? Merak edenler için MasterChef ciğer kızartma tarifi!

MasterChef Türkiye'de yaratıcılık oyununda bu akşam tavuk ciğerinden arnavut ciğeri uyarlaması yapıldı. Mini lavaş, humus ve şalgam jeliyle servis edilen MasterChef tavuk ciğeri oldukça ilgi çekti.

Yemek 10-12-2022 00:12

Leziz ve pratik bir tarif: Fırında ciğer! Fırında Ciğer nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Fırında ciğer öğle ve akşam yemeklerine lezzet katıyor. Ciğer sevenlerin favorisi olan fırında ciğer hem leziz hem de oldukça pratik. Besin değeri oldukça yüksek olan ciğerin yanında tarhana çorbası, pirinç pilavı, patates püresi, salata servis edebilirsiniz. İşte fırında ciğer tarifi ve malzemeleri...

Yemek 24-11-2022 17:57

Tava ciğeri nasıl yapılır? Ciğer şiş nasıl yapılır? İşte tarifleri ve malzemeleri

Tava ciğeri ile ünlenen Edirne, sadece Türkiye’de değil, yurt dışındaki birçok ülkede de popüler olmuştur. Hatta Bulgaristan ve Yunanistan gibi komşu ülkelerimiz bu lezzetli tava ciğerini yemek için ülkemizi ziyaret ediyor. Tabiki en güzel tava ciğeri Edirne’de yenir ancak bu eşsiz lezzeti evlerde de yapmak mümkün oluyor. Peki, tava ciğeri nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

Yemek 04-04-2021 19:21

Geçmişte tedavi için bile kullanılıyordu! Yapımı kolay şifası bol: Arnavut ciğeri tarifi

Ciğer sevmeyenin bile ayıla bayıla yiyeceği bir tarifle karşınızdayız. Türk mutfağının klasiklerinden olan Arnavut ciğeri çoğu sofranın baş tacı. Peki ağızda dağılan, yumuşacık bir Arnavut ciğeri nasıl yapılıyor, görelim.

Yemek 15-02-2021 08:43

Diğer Haber Etiketleri

Ciğer Tarifi

Ciğer Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ciğer Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.