Deodorant Tarifi Haberleri

‘Bu nasıl bağımlılık’ dedirtti! Her gün deodorant yiyen Nicole’in hikayesi herkesi şaşırttı

Dünya genelinde çeşitli bağımlılıkları olan pek çok kişiye rastlamak mümkündür. Kimileri güne sabah kahve içmeden başlayamaz kimileri ise temizlik konusunda takıntılıdır. Bu durumların altında genellikle travmatik olayların yattığı düşünülse de uzman yardımı alınması şarttır. Sizlere bir hayli şaşıracağınız bir bağımlılıktan söz edeceğiz. 19 yaşındaki Nicole ismindeki genç kız, deodorant yeme bağımlılığıyla merak uyandırdı.

Trend 07-09-2021 14:18

Erkek cilt bakım ürünleriyle tarzını yeniden yarat

Bakımlı olmak isteyen erkekler için hazırladığımız birbirinden faydalı ürünlere mutlaka göz atın.

Kadin 12-08-2021 11:58

Deodorantın etkisini azaltan günlük alışkanlıklar! Bunları yapmaktan vazgeçerseniz deodorantın etkisi artacak

Yaz sıcaklarının etkili olmasıyla beraber deodorantların kullanımı da arttı. Ozon tabakasına zararları bilimsel olarak kanıtlanan deodorantlar, ter kokusunun maskelenmesi için başvurulan ilk yöntem oluyor. Deodorant kullanımını azaltmak ve ter kokusunu gizlemek istiyorsanız bu önerilere kulak verin.

Kadin 23-06-2021 17:00

Koltuk altı dışında deodorant uygulayabileceğiniz 7 bölge!

Deodorant ve roll on yazın en çok kullanılan kozmetik ürünleri arasında yer alır. Özellikle ter kokusuyla verilen savaşın birinci savunucusu bu ürünler olur. Koltuk altınız dışında deodorant uygulayabileceğiniz diğer bölgeleri öğrenmeye hazır mısınız? İşte deodorantın farklı kullanım alanları...

Trend 15-03-2021 11:50