Eski Galatasarayli Futbolcu Haberleri

Trabzonspor'da Stefan Savic imzayı attı! Transferin detayları belli oldu

Trabzonspor, Atletico Madrid'in eski futbolcusu olan Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Spor 2024-07-26 19:41:27

Özel hayat sorusunu açık açık cevapladı! Tuğba Özay sperm bankası itirafıyla şaşırttı

Eski manken ve oyuncu Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu oldu. Cezaevi süreci ve anne olma hayali ile ilgili açıklamalar yapan Özay, sperm bankası itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-07-26 12:14:33

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 2024-07-26 10:41:19

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 2024-07-26 08:53:50

Yer: Bağcılar! 1 ay önce öldürmekle tehdit ettiği eski eşini sokak ortasında silahla vurdu

İstanbul Bağcılar'da Yusuf K., 4 yıl önce boşandığı eski eşi Ceylan T.'yi yaklaşık 1 ay önce 'Seni öldüreceğim, sakat bırakacağım' mesajlarıyla tehdit etti. Dün, Ceylan T. işe giderken eski kocası Yusuf Y. önünü keserek tartışmaya başladı. Büyüyerek devam eden tartışmada Yusuf Y. eski eşi Ceylan T.'yi 'Sen beni aldatıyorsun, seni öldüreceğim' diyerek silahla vurdu. Yaralı Ceylan T. ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheli koca Yusuf Y. ise aynı gün içinde gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 21:44

'Çirkin bir iftira' demişti! Bebeğin babası eski İYİ Partili Mehmet Başaran çıktı

Antalya'da eski İYİ Parti Antalya İl Başkanı iş insanı Mehmet Başaran'a babalık davasında mahkeme kararını verdi. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemeleri sonunda Başaran ve bebek D.M.Ş.'den alınan örnekler birebir uyumlu çıktı. Mahkeme de gerekçeli kararında, Mehmet Başaran'ın DNA testi sonucuna göre küçük D.M.Ş.'nin babası olduğunu belirtti.

Haber 25-07-24 19:23

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi Türk futbol tarihine geçti!

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

Spor 25-07-24 12:48

Yeni görüntüler ortaya çıktı! AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir, DEM Partili Ali Bozan'ı adeta yere serdi

TBMM'de dün gerçekleşen yumruklu kavganın yankıları devam ediyor. AK Partili eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun yumruk attığı DEM Partili Ali Bozan'ın AK Parti Bilecik vekili Halil Eldemir tarafından yere düşürülme görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 25-07-24 12:32

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin 25-07-24 12:11

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 25-07-24 09:19

Galatasaray'da resmi ayrılık! Tete, Fatih Terim'in eski takımı Panathinaikos'a transfer oldu...

Yunan ekibi Panathinaikos, Tete transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, Tete’nin 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Yunan ekibi Panathinaikos’a transfer olduğunu açıkladı.

Spor 25-07-24 07:59

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-07-24 22:38

Fenerbahçe, Emir Ortakaya'yı Westerlo'ya kiraladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç futbolcu Emir Ortakaya'yı, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Spor 24-07-24 21:37

Ayrıldığı kişinin kendisiyle ilgili sela okuttuğunu öğrenen kadın polise başvurdu! İkindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum

Bursa'da Zafer K. (38), geçimsizlik nedeniyle evden ayrılan eski dini nikahlı eşi Tuğçe Emir (28) için camiden sela okutup, cenazesinin ikindi vakti kaldırılacağı anonsunu yaptırdı. Olayı yakınlarından öğrenen ve öldürülme korkusuyla polise giderek şikayette bulunan Emir, "'İkindide Hürriyet Camisi'nde kaldırılacak' denildiği için acaba ikindiye kadar bir şey mi yapacak diye korktum" dedi. Bu arada Zafer K.’nın sela okuttuğu sırada cami önünde cep telefonuyla bu anı kaydettiği görüldü.

Haber 24-07-24 21:02

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 24-07-24 18:22

Futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu! Şeyma Subaşı'dan olay itiraf: Aşık oldum!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son olarak futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılıyordu. Son dönemde tatilden tatile koşan Subaşı aşık olduğunu itiraf etti. İşte gündem olan o paylaşım...

Magazin 24-07-24 15:26

'Andımız' paylaşımıyla gündem olmuş Sudan'a atanmıştı! Eski Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Müdürü oldu

Trabzon İl Emniyet Müdürü iken 'Andımız' paylaşımıyla gündem olan ve ardından Sudan'a atanan emekli polis Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde göreve başladı. Ekrem İmamoğlu'nun göreve verdiği Alper, İBB Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Alper'in özel harekat polislerine yaptığı veda konuşmasında da 'Öğrenci Andı'na yer verdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

Haber 24-07-24 15:13

Yılın aşk bombası... Hande Doğandemir Geldi benimki diyerek paylaştı! Gizemli sevgili ünlü oyuncunun eski eşi çıktı

Güneşi Beklerken, Hayatımın Aşkı, Can Kırıkları, Annemizi Saklarken ve son olarak Hayat Bugün dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Doğandemir şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Doğandemir, kalpli "Geldi Benimki" notuyla yeni bir ilişkiye başladığının mesajını verdi. Hande Doğandemir'in yeni aşkı ünlü oyuncunun eski eşi çıktı.

Magazin 24-07-24 14:36

Cenazeye katılmadığı için çok eleştirilmişti! Ebru Şahin eski rol arkadaşı Akın Akınözü'nü aramış...

Akın Akınözü'nün annesinin cenazesinde gözler Hercai'deki rol arkadaşı Ebru Şahin'i aradı. Ebru Şahin cenazede olmayınca sosyal medyada büyük tepki gördü. Oyuncunun neden cenazede olmadığı belli oldu.

Magazin 24-07-24 13:58

Camiden kendi selasını duydu! Akılalmaz olayın arkasından madde bağımlısı eski koca çıktı: Bir de gülerek kayda almış

Bursa'da yaşayan Tuğçe Emir dini nikahlı eski eşinden ölüm tehditleri alırken camiden kendi selasının okunduğunu duydu. 'Cenazesi ikindide kaldırılacak' sözlerini duyunca o saate kadar öldürüleceğini düşünen kadın polise koştu. Selayı eski dini nikahlı eşinin verdirdiği ortaya çıkarken talihsiz kadın o anları gülerek kayda alan eş için şikayette bulundu.

Haber 24-07-24 11:25

Arda Güler ile pozu çok konuşuldu! Aşk Adası yıldızı Ekin Su'dan tatil pozları

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler ile poz verince adından söz ettirmişti. Ekin Su son olarak Bodrum'a tatile gelerek paylaşımlarda bulundu.

Magazin 24-07-24 10:53

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 'el sıkma' yanıtı! Çok sert sözler: Sarayda oturan zatla mücadele edeceğiz!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisiyle ilgili konuştu. Zehir zemberek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım. Seçimler için sahte videolar hazırladığı içini elini sıkmayacağım" dedi.

Haber 24-07-24 07:59

Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi! Eski eşi de oradaydı...

2015 yılında dünyaevine girip, 2020'de boşanan Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder bir konserde denk geldi. Bülent Emrah Parlak sevgilisi Elit Andaç Çam ile konserdeydi. Burcu Gönder'e ise eski eşi soruldu.

Magazin 24-07-24 07:46

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı yurt dışında evlenip Trabzon'a el öpmeye geldi! En kıymetlilerim

Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile yurt dışında sessiz sedasız evlenmişti. Çiçeği burnunda çift Trabzon'a el öpmeye geldi.

Magazin 24-07-24 07:19

Emirgan'daki villası icradan satışa çıkarılmıştı! Metin Şentürk'ün lüks villası için karar çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk, eski eşi Fulya Kalkavan’a olan borcunu ödeyince Emirgan'daki lüks villası icradan satışa çıkarılmıştı. Teklif verme süresi 11 Temmuz'da son bulan villa için belirlenen muhammen bedel 62 milyon olarak belirlenmişti. O villa için karar çıktı.

Magazin 23-07-24 15:33

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-07-24 15:21

Garsonluktan biriktirdiği parayla kendi işinin patronu oldu! 'Çok eski bir hayalimdi'

Düzce’de çocukluk yaşlarından itibaren kafe açma hayali olan kadın, hayalindeki kafeyi açmayı başardı. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan kadın, kendine ait kafede bir yandan garsonluk yaparken bir yandan da kafenin tadilatı ve düzenlemesini kendi elleriyle yapıyor. "Çok eski bir hayalimdi" diyen kadın "Şu an garson yok. Arkadaşlarım yardım ediyor. Herhangi bir çalışanım şu an için yok. Hayalim burasının büyümesi ve daha güzel bir yer olması" ifadelerini kullandı.

Kadin 23-07-24 13:21

Joe Biden öldü mü? ABD seçimlerinden apar topar çekilen Biden hakkında bomba iddia! ABD'de sular durulmuyor

ABD seçimleri öncesinde adaylıktan çekilen Joe Biden öldü mü? ABD siyaseti geçen haftadan bu yana son derece hareketli! Eski başkan Donald Trump'ın vurulmasının ardından sular durulmuyor. Joe Biden, da geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklama yaparak başkanlık yarışından çekileceğini duyurmuştu.

Haber 23-07-24 11:53

Son olarak Galatasaray forması giyen Luyindama futbolu bıraktığını açıkladı

Süper Lig devi Galatasaray'ın eski futbolcusu Christian Luyindama, yaşadığı sakatlıkların ardından 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı. İşte detaylar...

Spor 22-07-24 15:52

Sıla Doğu Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı! Eski mutlu günlerden paylaştı: Dayan...

Dilan Polat ile birlikte tutuklanan ancak geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu kardeşinin doğum gününü kutladı. Üst üste eski pozları paylaşan Sıla Doğu "Dayan pembe panterim" dedi.

Magazin 21-07-24 15:26

İbrahim Tatlıses barıştığı Yıldız Tilbe'ye 100 adet kırmızı gül yolladı!

Geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatarak kalp ameliyatı olan İbrahim Tatlıses, yıllardır küslükleri devam eden Yıldız Tilbe ile barıştı. Tatlıses eski dostunun sahnesine de 100 adet kırmızı gül gönderdi.

Magazin 21-07-24 10:32

'Deprem' detayı ortaya çıktı, hayat arkadaşı tutuklandı! Malatya'da 10 yıldır kayıp olarak aranan şahsın cesedi bulundu

2014'te Malatya'da Hüseyin B. adlı şahıs birdenbire kayıplara karıştı. Cinayet şüphesi üzerine harekete geçilirken Hüseyin B.'nin hayat arkadaşının evinde arama yapıldı. Deprem detayı ortaya çıktı, biri Hüseyin B.'nin eski eşi olmak üzere 3 kişi tutuklandı.

Haber 21-07-24 10:22

Danla Bilic milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görüntülendi! Aşk iddiaları vardı...

Yakın arkadaşı Ala Tokel'den sonra Danla Bilic de gönlünü futbolcuya kaptırdığı iddialarıyla gündemde. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar'la ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-07-24 10:16

Bir dönem “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti! Kate Upton özel gecede dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton katıldığı gecede dikkatleri üzerine çekti. Eski formuna kavuşan güzel model tarzıyla tam not aldı.

Magazin 21-07-24 09:15

Soylu'dan ABD ve Batı'ya mesaj: Bizim şifremiz ve kodumuz budur

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere geldiği KKTC'de açıklamalarda bulunan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıbrıs Türk Devleti'ni de ölmeden önce göreceğiz, İnşallah. Türkler, zorlukla ve olağanüstü şartlarla büyür. Bizim şifremiz ve kodumuz budur" dedi. Soylu'nun açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Haber 21-07-24 07:27

Eski kocası 'eskortluk yapıyordun' deyince dayanamadı! Damla Ersubaşı ile eski eşi Mustafa Can Keser yine birbirine girdi

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski kocası Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. İkili arasındaki gerginlik yine alevlendi. Mustafa Can Keser Ersubaşı'na 'seni tanıdığımda eskortluk yapıyordun' deyince ünlü oyuncu açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 20-07-24 15:53

Eşinin üzerinde sigara kokusu alınca ormana götürüp elini bağladı! Akılalmaz detaylar: Belimi kırdı

Sultangazi'de yaşayan 24 yaşındaki Havva Pınar D.'nin yaşadıklarını duyanlar kulaklarına inanamadı. Sigara içtiği için eşi tarafından ormana götürülüp elleri bağlanan ve ardından da beli kırılan talihsiz kadın korkusundan dışarı çıkamaz oldu. Cani kocasından boşanan kadın şikayet için gittiği karakolun çıkışında eski eşinin ise silahlı saldırısına uğradı.

Haber 20-07-24 15:01

Üçlü ilişki teklifini reddeden eski sevgilisinin evini bıçakla bastı! Kapının altından ölüm notu attı... Seni öldüreceğim

İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesine yaşayan Lauren Adamson isimli bir kadın üçlü ilişli teklifini reddettiği için ayrılık karar verdiği eski sevgilisinin evini bıçakla bastı. Eski sevgilisini öldürmekle tehdit eden Adamson evin dış kapısının altından "Seni öldüreceğim" yazılı bir kağıt gönderdi. Bunun üzerine Adamson tutuklandı.

Trend 20-07-24 13:44

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber 20-07-24 00:19

Selahattin Demirtaş'a 2,5 yıl hapis cezası

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çeşitli konuşmalarından dolayı yargılandığı davada 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 19-07-24 18:14

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda açıklamasında yaptıklarını anlattı...

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

Spor 19-07-24 12:51

Adana'da eski kayınpederini öldüren zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde çıkan kavgada eski kayınpederini tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber 19-07-24 10:02

Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı, istenen ceza belli oldu! Gerçek azmettiricileri istiyoruz

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. İddianamedeki benzer suçlardan cezalandırma isteyen savcı, 3 sanık için de beraat talep etti. Duruşma, sanıkların esas hakkında savunma yapması için 30 Eylül’e ertelendi.

Haber 19-07-24 09:30

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

Suikast girişiminin ardından bir ilk! Trump başkan adayı olmayı resmen kabul etti

Eski ABD Başkanı Donald Trump 13 Temmuz'da miting sırasında suikast girişimine uğramış ve kulağından yaralanmıştı. O saldırının ardından ilk kez halka seslenen Trump Kasım seçimlerinde başkan adayı olmayı resmen kabul ettiğini dünyaya ilan etti.

Haber 19-07-24 06:21

Obama, Biden'dan 'endişeli'... Demokratlar onun yerine geçecek adayını belirledi! Doktorundan hastalık açıklaması

ABD Başkanı Joe Biden'ın sağlık durumu hakkında doktorundan açıklama geldi. Doktoru tarafından Biden'ın hala hasta olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı. Eski ABD Başkanı Barack Obama ise Joe Biden'ın adaylığından endişeli olduğunu ifade ederken, Demokratların Biden'ın adaylıktan çekilmesi halinde yerine düşündükleri adayın da belli olduğu öğrenildi. İşte Biden'ın yerine düşünülen o isim!

Haber 18-07-24 21:27

Donald Trump'a suikast girişimi sonrası bu akım gündem oldu!

Donald Trump'a geçtiğimiz günlerde düzenlenen suikast girişimi tüm dünyada gündem olmuştu. Eski ABD Başkanı ve şu anda da başkan adayı olan Trump'a liderlerden destek mesajı gelmişti. Trump'a sadece dünya liderleri değil kendi takipçileri de ilginç bir destek verdi. İşte o ilginç görüntüler.

Haber 18-07-24 19:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eski ABD Başkanı ve başkan adayı Donald Trump bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yaptığı açıklamada "Görüşmede Trump’a yönelik suikast girişimi ve sonrasında yaşananlar ele alındı" dedi.

Haber 18-07-24 16:59