Gazpacho Tarifi Haberleri

Gazpacho nedir? Gazpaço nasıl yapılır? İşte tarifi ve püf noktaları...

Yaz çorbası olan gazpacho, taze, soğuk olarak yapılır. Yaz sezonunun en iyi ürünlerinin tüm yoğun tatları, aromaları ve renkleri ile yapılan gazpacho, soğuk yenilen bir çorbadır. Tarifi, malzemeleri ve hazırlanışına göre farklı farklı çeşitleri bulunur. Klasik, düşük karbonhidratlı, meyveli ve deniz ürünleri ile yapılmak üzere 5 çeşit farklı gazpacho hazırlanabilir.

Yemek 10-08-2021 13:51

Soğuk yaz çorbalarıyla gelen sayısız fayda! Uzmanından 5 soğuk yaz çorbası tarifi ile…

Pandemi sürecinde bağışıklığımızı güçlü tutmak için önemli rol oynayan çorbalar, sıcak yaz aylarında çok tercih edilmeyebiliyor. Ancak bazı çorbalar üzerinde dumanı tütmesinin aksine, soğuk tüketilerek de hem serinletiyor hem de zengin besleyici değerleriyle bağışıklığı güçlendiriyor.

Yemek 25-06-2021 11:33

Gazpacho nasıl yapılır? Gazpacho tarifi nedir? Gazpacho malzemeleri neler? İşte Gazpacho çorbası tarifi

İspanyolların en meşhur çorbalarından bir tanesi olan Gazpacho soğuk servis edilişi ve domates bazlı oluşuyla yalnızca İspanya’da değil tüm dünyada oldukça beğeniliyor. Özellikle sıcak yaz aylarında ferahlamak için tüketilen Gazpacho çorbası et suyu, deniz mahsülü, karpuz, üzüm ve avokado gibi farklı ürünlerle farklı çeşitlerde de hazırlanabiliyor. Peki, Gazpacho nasıl yapılır? Gazpacho tarifi nedir? Gazpacho malzemeleri neler? İşte Gazpacho çorbası tarifi ve tüm merak edilenler…

Yemek 15-10-2020 18:36