Kekik Çayı Tarifi Haberleri

Obeziteyi önlüyor, yağ yakımını hızlandırıyor! İşte kekik çayı tarifi ve malzemeleri...

İçinde bulunduğumuz dönemin en büyük problemlerinden biri de obezitedir. Bu durum hızlı yiyecek tüketimi, abur cubur tüketimi ve hareketsiz yaşam ile son yıllarda artış gösterdi. Kilo vermenin tek bir yolu bulunmuyor ancak yağ yakıcı özelliği olan çayların tüketimi, bu süreçte bir yol olarak karşımıza çıkıyor.

Yemek 16-04-2022 00:19

Eski uygarlıklardan günümüze... Hem sinir hem de bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Kekik kendine özgü koku ve aromasıyla hepimiz tanıdığı, eski uygarlıklarda mumyalama, tütsüleme ve çeşitli cilt problemlerini tedavi etmede ün kazanmış bir baharat çeşididir. Kekiğin yemeklere lezzet vermek dışında birçok faydası bulunmaktadır. En şaşırtıcı ve bilinmeyen faydası olarak kekik yağının yiyecekleri korumak, bakteri ve mantarlarla savaşma yeteneğini sayabiliriz.

Haber 13-04-2022 14:21

Sabahları aç karnına kahve yerine için: Libidoyu yükseltir, kanser, vücut ağrıları ve kramplara karşı korur

Sabah uyanır uyanmaz genellikle büyük çoğunluk kahve içiyor. Bu alışkanlığı kekik çayı ile değiştirdiğinizde olacaklara inanamayacaksınız. Aromatik tadı ve faydalarıyla ön plana çıkan kekik, kaynatılarak tüketildiğinde şifasına şifa katıyor. Sabahları içilen kekik çayının faydaları ise adeta mucize gibi...

Haber 11-03-2022 07:23

Kekik çayının faydalarını merak edenleri buraya alalım!

Mis kokusu ve yoğun aromasıyla özellikle tavuk ve et yemeklerine ayrı bir lezzet katan kekiğin faydaları saymakla bitmiyor. Çoğu kozmetik ürününün ve ilaçların içinde bulunan kekiğin hem yağı hem çayı vücudun farklı yerlerindeki birçok rahatsızlığa iyi geliyor. Kekik çayının hazırlanışını ve faydalarını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz!

Kadin 05-01-2022 10:27