Lavaş Tarifi Haberleri

Günlerce bayatlamayan lavaş tarifi! Evde lavaş nasıl yapılır?

Lavaş uzun süre boyunca bayatlamamasıyla kullanımı en rahat olan yiyecekler arasında yer alıyor. Evde lavaş yapımı sıklıkla aratılıyor. Özellikle deprem bölgelerine gidecek yardımlarda uzun süre bayatlamayan yiyecekler çok daha etkili oluyor. Evde lavaş nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik lavaş tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 10-02-2023 14:58

Edirne'de fırında skandal görüntü! Yere dökülen unları toplayıp lavaş yaptı

Edirne'de kaydedildiği öğrenilen skandal görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir fırında kaydedilen görüntülerde, çalışanlardan birinin yere dökülen unları kürekle toplayıp yine lavaş yapımında kullandığı görülüyor. Skandal görüntü sonrası belediyeden açıklama geldi. Fırına toplam 21 bin 296 lira ceza uygulandığı belirtildi. İşte skandal olayla ilgili tüm detaylar!

Haber 12-04-2022 16:58

Birbirinden farklı 4 pratik sahur tarifi! Lavaş, kroket, çikolatalı bar...

Ramazan ayında gün boyu tok kalmak için sahurda yedikleriniz çok önemli. Uzun saatler boyunca enerjinizi ve sağlığınızı korumak amacıyla sahur vaktinde yeterince beslenmelisiniz. Uykunuzu bölüp, sofra hazırlamaya üşeniyorsanız pratik tariflere ihtiyacınız var demektir. Sahur sofranızı şenlendirecek, kolayca hazırlanan sahur tarifleriyle tanışmaya hazırsanız, detaylar içeriğimizde!

Yemek 02-04-2022 14:22

İster Kahvaltıda İster Yemekte: Sıcacık Lavaş Tarifi

İster kahvaltıda ister et yemekleriniz yanına isterseniz de kendi pizzanızı yaparken pizza hamuru olarak kullanabileceğiniz lavaşı marketten almak yerine evde kendiniz yapabilirsiniz. Bu enfes lezzeti evde deneyerek mutfağınızda ev yapımı lavaş hazırlayabilirsiniz. Üstelik gluten kullanmayanlar da aşağıdaki tarifi inceleyerek glutensiz lavaş hazırlayabilirler…

Yemek 02-09-2020 10:43

Lavaş Tarifi

Lavaş Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lavaş Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Balon Ekmek

Kebapçıların olmazsa olmaz lezzeti balon ekmek, evinizde de kolaylıkla hazırlayıp sıcak sıcak sofraya koyabileceğiniz bir tarif. Yanında tulum peyniri, tereyağı ve mezelerle lezzetini kat kat artıracak bu enfes ve pofuduk ekmekleri mutlaka deneyin!

Yemek 08-11-2018 11:25