Oksuruge Iyi Gelen Bitkiler Haberleri

Şimdi herkes orayı konuşuyor! İngiliz gazetenin hamlesi Türkiye'de heyecan yarattı... Turist akını bekliyorlar

İngiliz The Times gazetesinin, Muğla'nın Fethiye ilçesini ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada göstermesinin, bölgeye gelen İngiliz turist sayını arttırması bekleniyor. Sektör temsilcileri söz konusu haberi sevinç ve heyecanla karşılarken "Sektör için 2025 yılına olumlu yönde etki edecek bir haber" olduğunu belirtti.

Finans 2024-09-19 14:40:30

Otizmli çocuk açlıktan öldü! Özel bakımevinde skandal... Daha iyi bakılsın diye götürülmüştü, bir SMS'le öğrendiler

İstanbul'da özel bir bakımevinde yaşanan skandal dehşete düşürdü. Yüzde 95 otizmli olan 17 yaşındaki Hüseyin Timuçin, annesinin rahatsızlığı yüzünden daha iyi bakılsın diye götürüldüğü bakımevinde açlıktan öldü. Çocuğun ailesi, çocuklarının hastaneye götürüldüğünü bile telefonlarına gelen bir SMS ile öğrendiklerini belirterek ihmal sebebiyle öldüğünü söyleyip hukuk mücadelesi başlattı.

Haber 2024-09-19 10:36:59

Asgari ücret zammında öne çıkan oran belli oldu! Hedefler tutarsa ‘son kez’ olacak…

2025 yılında uygulanacak olan asgari ücretin belirlenmesine aylar kalsa da milyonlarca kişi şimdiden yeni maaşlarının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Ekonomi yönetiminden son gelen mesajlar ise asgari ücret zammı ile ilgili önemli ipuçları vermeye başladı. Asgari ücrete son kez iyi bir oranda zam gelebilir. İşte masadaki ihtimal…

Finans 2024-09-18 08:50:30

Evde profesyonel kahve deneyimi! Kahve tutkunlarına özel espresso makineleri

Sabahları gözünüzü açar açmaz ilk aklınıza gelen şey sıcak bir fincan kahve mi? Hele ki sert bir espresso, güne başlamanız için olmazsa olmaz mı? O zaman size iyi bir haberimiz var! İster yoğun iş temposuna bir enerji molası ister sabahları hızlıca hazırlanmak için; ev tipi espresso makineleri ile favori kahvenizi tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Lezzetli ve taze bir kahveyle güne başlamak her zaman fark yaratığından sizin için en sevilen espresso makinelerini listeledik. İşte detaylar!

Yemek 2024-09-15 01:15:45

Diğer Haber Etiketleri

Kusursuz fırtınaya adım adım… İslam Memiş tarih verdi! ‘Tüm ezberler bozulacak’ Altın,borsa, dolar

Altın, dolar, borsa deyince ilk akla gelen isimlerden olan ve ekonomi alanında öncü isimlerden olan Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tüm ezberleri bozacak değerlendirmelerde bulundu. ‘TL’ye geçmek için çok iyi bir fırsat olduğunu belirten Memiş, tarih vererek faiz indirimlerinin başlayabileceğini duyurdu.

Finans 13-09-24 11:11

İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi! Milletvekili sayıları 31'e geriledi

Meral Akşener’in istifasının ardından İYİ Parti’den gelen ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa etti.

Haber 06-09-24 14:40

Sedir ağacı yağı faydaları nelerdir? Sedir ağacı yağı ne işe yarar, neye iyi gelir?

Doğada bulunan çeşitli bitkiler, otlar, çiçekler ya da yaprakları çeşitli ilaçların hammaddesi olarak kullanılmaktadır. İnsan sağlığına olan faydası ile bilinen ve tanınan bu otlardan ya da çiçeklerden yapılan yağlar, esanslar ya da çaylar alanında uzman doktorlar tarafından da bazı durumlarda hastalara önerilmektedir.

Haber 06-09-24 14:37

Türkiye'yi terk eden Erdem Baş Kazancım gayet güzel diyerek açıkladı! Gelen teklifi geri çevirmedi

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş yurt dışında tiyatro yapmaya devam ederken yeni bir iş koluna da adım attı. Erdem Baş yaşadıkları süreci anlatarak kazancının iyi olduğunu da söyledi.

Magazin 04-09-24 13:40

Ahu Tuğba Ben hakkımı ve iyi niyetimi helâl etmiyorum! demişti... Ölümü sonrası akla geldi: Maneviyata dönen Meriç Erkan'ın son hali dikkat çekti

Ahu Tuğba'nın ölümü sevenlerini yasa boğarken Yeşilçam'ın usta isminin geçmişine dair bazı yaşananlar da gündeme geldi. Ahu Tuğba ile yaşadıklarıyla bir dönem popüler olan Meriç Erkan da akla gelen isimlerden oldu. Maneviyata dönen Meriç Erkan'ın son hali dikkat çekti.

Magazin 02-09-24 13:26

Kayıp Narin'den gelecek haberin eli kulağında! 'Önemli deliller' açıklaması geldi, gözaltı var: Sonuca çok yaklaştık

Türkiye'nin gözü kulağı Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi haberde. Annesi canlı yayında "İlk defa açıklıyorum, bizden şüphelenirler diye söylemedim" diyerek Narin'in kaybolduğu saatlere ilişkin ilginç detayı açıkladı. Bu sırada arama çalışmalarında Narin'in gittiği Kur'an kursunun imamının evi de arandı. 130 kişinin ifadesi alınırken bir kişi gözaltına alındı. Son gelen açıklama ise "Dakika dakika her şeyi kayıt aldık. Sonuca çok yaklaştık" şeklinde.

Haber 28-08-24 10:34

Tırnak sararması neden olur, nasıl geçer? Tırnak sararmasına ne iyi gelir?

Tırnaklar, bedenimizin sağlık durumu hakkında önemli ipuçları veren sessiz şahitlerdir. Estetik açıdan görünümümüzün bir parçası olmanın yanı sıra, pek çok hastalığın da ilk belirtisi olabilirler. El ve ayak tırnaklarında meydana gelen renk veya yapısal değişiklikler, vücutta başka bir rahatsızlığın habercisi olabilir ve bu belirtiler üzerinden çeşitli hastalıkların teşhisi yapılabilir. Tırnaklardaki bu tür anormallikler, uzmanlar tarafından değerlendirilmelidir. Tırnak sararması neden olur?

Haber 21-08-24 18:34

Ece Seçkin apar topar ameliyata alındı! İddialara göre bebeğini kaybetti

Son dönemlerde özellikle sahne kombinleri ve şovlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in bebeğini düşürdüğü iddia edildi. Ece Seçkin sosyal medyada açıklama yaparak iyi olduğunu söyledi.

Magazin 17-08-24 10:36

Ülke puanında çok kötü haber! Yerimizi kaptırdık, eğer bir sıra daha gerilersek...

Avrupa'daki temsilcilerimizden şu ana kadar sahne alanlar arasında yalnızca Başakşehir tur atlamayı başarırken, Fenerbahçe ile Trabzonspor rakiplerine mağlup olarak elendiler... Gelen bu haberler sonrası gözler ülke puanına çevrilirken orada da durumlar pek iyi değil.

Spor 16-08-24 19:15

Aktif gürültü engelleme, 30 saate kadar pil ömrü... JBL Live 770 BT NC indirimde

Günün en iyi fırsatıyla karşınızdayız! Kulaklık deyince akla gelen ilk markalardan biri olan JBL'in çok satan Live 770 BT NC Wireless Kulaklık modeli bugüne özel indirime girdi. Detaylar için yazımızı okumaya devam edin...

Haber 06-08-24 14:56

Bu semptomları görmezden gelen kadına kanser teşhisi kondu! Herkesi uyardı: 'Vücudunuzun size gönderdiği işaretleri dinleyin'

Kanser teşhisi konan Amy Lou isimli bir kadın başlangıçta semptomlarını görmezden geldi ve bunları uyku ihtiyacı ve daha iyi egzersiz yapma ihtiyacı gibi diğer sorunlara bağladı.

Kadin 06-08-24 11:10

Dokunmatik ekranlar için en hassas ve kullanışlı stylus kalem modelleri

Dokunmatik ekranlar hayatımızın her alanında yaygınlaştıkça bu ekranlarla etkileşimimizi daha kolay ve verimli hale getirecek araçlara duyulan ihtiyaç da artıyor. Özellikle dokunmatik ekranlarda yazı yazmak, çizim yapmak ya da detaylı işlemler gerçekleştirmek isteyenler için vazgeçilmez bir aksesuar haline gelen stylus kalemler, kullanım alanınıza göre birçok farklı modeliyle karşımıza çıkıyor. İşte, sizler için listelediğimiz hassas ve kullanışlı en iyi stylus kalem modelleri...

Haber 24-07-24 16:02

Hem CHP hem İYİ Parti'nin koridorlarında 'Kürşad Zorlu' sesleri: Gündem olan transfer iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu hakkında gündeme gelen iddia geniş yankı uyandırdı. Zorlu'nun CHP'ye geçeceği öne sürüldü. Bununla birlikte CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Zorlu ile CHP'ye katılması için görüştüğü iddiası da gündem oldu. Ses getiren iddialarla ilgili iki isimden gelen açıklamalar dikkat çekti.

Haber 17-07-24 14:51

Enerji devleri borsalarda yatırımcısına genel anlamda kazandırdı

Yılın ilk yarısında Çinli PetroChina'nın hisseleri yüzde 53,1, Hindistanlı Reliance Industries'in hisseleri yüzde 21,1 ve ABD'li NextEra Energy'nin hisseleri yüzde 16,6 arttı. Özellikle iyi gelen bilançolar, yapılan anlaşmalar ve yatırımlar, birleşmeler ve kazanılan ihalelerle birlikte enerji şirketleri borsalarda da iyi bir performans sergiledi.

Finans 16-07-24 11:36

The Simpsons (Simpsonlar) yine iş başında! Trump'a suikast girişimini bildiği iddia edildi... 2024 kehanetleri gündeme geldi

Yıllar boyunca dünyada meydana gelen olaylarıyla kült klasik çizgi dizi Simpsonlar'daki sahneler arasında birçok ürkütücü benzerlik ortaya çıktı. Geçtiğimiz Pazar günü Başkanlık yarışında olan Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken suikast girişiminin bir Simpsons bölümüyle benzerlik göstermesi efsanevi çizgi filmin 2024 kehanetlerini gündeme getirdi.

Trend 16-07-24 09:27

Senin cildine en kötü gelen şeyi söylüyoruz!

En güzel giysimiz, her zaman cildimizdir ve ona iyi bakmamız lazım. Peki senin cildine kötü gelen şey ne? Beraber öğrenelim!

Kadin 14-07-24 17:31

Deve dikeni faydaları nelerdir? Deve dikeni neye iyi gelir?

Doğada kolaylıkla bulunabilen ve marketlerde, aktarlarda eczanelerde çeşitli formlarda satılan birçok bitkinin insan sağlığına faydalı içeriklere sahip olduğuna inanılır. Bu bitkiler birçok ilacın hammaddesi olarak da kullanılır ve doktor onayına istinaden birçok hastalığın tedavi süreci için de destekleyici kabul edilir. Ancak doktor kontrolünde ve bilinçli kullanılmaları çok önemlidir.

Haber 08-07-24 23:47

Argan yağı faydaları nelerdir? Argan yağı yüze sürülür mü?

Doğada bulunan birçok bitki, hoş kokulara, güzel renklere sahip olmakla kalmaz. Çoğu bitkinin farklı rahatsızlıklara iyi geldiği hatta bazı hastalıkların tedavi süreçlerinde kullanıldığı bilinir. Yüzlerce yıl önce keşfedilmiş ve birçok probleme çare olarak kullanılmış olan çeşitli bitkiler bulunur.

Haber 08-07-24 18:22

Kekik yağı faydaları nelerdir? Kekik yağı nasıl kullanılır, neye iyi gelir? Kekik yağının saça faydaları

Doğada bulunan birçok ot ve bitki, çeşitli faydalarının yanı sıra yemeklere, salatalara ve tatlılara kattıkları lezzetleri ile tanınırlar. Bu bitkiler bazen baharat formunda bazen ise kuru hâlleri ile kolaylıkla hazırlanan bitki çayları şeklinde tüketilebilirler. Kekik de bunlardan biridir.

Haber 05-07-24 23:59

Dut yaprağı faydaları: Dut yaprağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Çeşitli meyveler ya da bitkiler, sadece farklı formlardaki lezzetleri ile değil türlü sıkıntılara ve rahatsızlıklara şifa olması ile de bilinir. Mevsiminde dalından taze taze yenilebilen lezzetli bir meyve olarak bilinen dut da hem kendi başına hem de sadece yaprağı ile birçok derde deva olarak kabul edilir.

Haber 05-07-24 18:56

Çörek otu faydaları nelerdir? Çörek otu neye iyi gelir?

Birçok hastalığın tedavisinin ya da bu hastalıkları destekleyici alternatif tedavi yöntemlerinin doğada kolayca ulaşılabilen bitkiler, sebzeler ya da meyvelerden geldiği kabul edilir. Çörek otu da doğada bulunan ve şifa kaynağı kabul edilen bitkilerden biridir. Ancak her şey gibi çörek otunun da doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaması gerekir.

Haber 04-07-24 20:57

'Her şeyi alırım! Sen şimdi içeride beni kavgada gör' İndirimli kıyafet için birbirleriyle yarıştılar 'Fiyatlar çok iyi'

Hatay’da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. Mağazaya gelen ve fiyatların çok uygun olduğunu belirten bir vatandaş "Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör" ifadelerini kullandı.

Finans 29-06-24 09:23

Bir türlü nasıl yazılır? Bir türlü ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük yönünden zengin bir dil olduğundan bazı kelimelerin yazım şeklinde hataya düşülebilmektedir. Özellikle 2 kelimeden meydana gelen sözcüklerin yazımında daha sık yazım kuralı ihlaline denk gelinmektedir. Kelimelerin doğru kullanımını öğrenmek, dilimizi akıcı ve iyi kullanmamız yönünden büyük önem taşımaktadır. Dilimizde birçok kullanıcı tarafından hatalı yazılan sözcüklerden biri de bir türlü kelimesidir. Peki, bir türlü nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 21-06-24 18:29

Bunaltıcı sıcaklarda şaşırtan görüntü! Dışarısı 40 derece ile kavruluyor... İçeride soba ile ısınıyorlar 'Üşümeye başladık, iyi ki yaktılar'

Son günlerde hava sıcaklığının 40 derecelere dayandığı Gaziantep’te ortalama 15 derece sıcaklığa sahip doğal klima olarak bilinen Kaleoğlu Mağarası yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dışarısı 40 derece ile kavrulurken mağaradakiler içeride sobayla ısınmaya çalışıyor. Mağaraya gelen bir vatandaş, içeride şal takıldığında ve soba yakıldığını görünce şaşırdığını belirtirken bir başkası da "Buraya geldiğimizde ilk olarak sıcaktı. Sonra üşümeye başladık. İyi ki sobaları yaktılar" dedi.

Haber 14-06-24 10:55

Rahatınız için tasarlandı! 2024 yılının en iyi dikey mouse modelleri

Bilek ağrıları artık geçmişte kalıyor! Ergonomik yapılarıyla teknoloji severlerin gözdesi haline gelen dikey fareler özellikle uzun saatler bilgisayar başında çalışanlar için büyük bir kurtarıcı haline geldi. Bilek ve kol sağlığını korumada da oldukça iddialı olan dikey mouse modelleri aynı zamanda hem şık tasarımı hem de rahat kullanımı ile öne çıkıyor. Kablosuz ve şarj edilebilir seçenekleriyle de kullanıcı dostu olan en iyi dikey mouse modellerinden oluşan bir seçki yaptık.

Haber 07-06-24 19:17

Geçen ayın kişisel bakım kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatın koşuşturmasında kişisel bakımınıza özen göstermek her zamankinden daha önemli. Peki, kendimize bakım yapmaya dahi vaktimizin olmadığı bu zamanda cildimize iyi gelen ürünleri nasıl bulacağız? Endişelenmenize gerek yok çünkü geçen ayın kişisel bakım kategorisindeki en çok satan ürünleri, bakım rutininizi dönüştürmek için sizi bekliyor. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-05-24 17:17

Son seçim anketi yayınlandı! İşte CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah ve İYİ Parti’nin oy oranları…

Yerel seçim sonuçlarının ardından CHP ile AK Parti arasındaki yarış merak konusu oldu. CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti olarak seçimden çıkmayı başarınca seçim anketlerinden gelen sonuçlar da merak konusu oldu. ASAL Araştırma da son seçim anketini yayınladı. İşte son ankete göre partilerin aldıkları oy oranları…

Manşet 30-05-24 09:29

Komşusuna yardım etti, hayatı değişti! Her şey iyi niyetle başladı

Komşuluk ilişkilerinin her geçen gün yozlaştığı ülkemizde Aydın’da yaşayan 47 yaşındaki Nalan Özkan, ihtiyar ve yalnız yaşayan komşularına yardım etmek isterken bir anda kendisini iş hayatının içinde buldu. Şu anda Aydın’da önemli bir işletmenin sahibi olan Nalan Özkan, “Her şey iyi niyetle başladı. Yaşlı komşumuza yardım etmek için yaptığım yemekler çok beğenilince gelen talepler üzerine bu işe başladım. Şimdi Aydın’da yüzlerce kişinin sofralarını biz süslüyoruz” dedi.

Kadin 28-05-24 16:01

Kırklareli'ndeki selde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetmişti! Mahkemede gergin anlar: O söz tansiyonu yükseltti, fenalık geçirdi

Kırklareli'nde geçen yıl meydana gelen sel felaketinde bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi, kapıldığı sel sularında hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında gergin anlar yaşandı. Selde kızı ile damadını kaybeden bir kadın, tutuklu sanık Bülent Bayrak'a "Bu fotoğrafa iyi bak, hesabını vereceksin" dedi. Bunun üzerine Bayrak'ın babası ise "Kızının ölümü üzerinden dans ediyorsun" dedi. Anne bunun üzerine fenalık geçirdi, salona sağlık ekipleri davet edildi.

Haber 24-05-24 21:10

'Bakkala gidiyorum' diyerek çıkıp evine dönmeyen 14 yaşındaki Betül'den haber var! 4 gün sonra ortaya çıktı

Bursa'da, ‘Bakkala gidiyorum’ diyerek evden çıkan Betül A.'dan haber geldi. , 14 yaşındaki Betül A. 4 gün sonra ortaya çıktı. Polis, arkadaşına ulaşarak onu aramasını sağladı ve buluşma ayarlattı. Buluşma noktasına gelen Betül, polis tarafından ifade vermesi için merkeze götürüldü. Betül'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber 14-05-24 19:40

Ankara'da bir araya geldiler! Eski İYİ Partili Yusuf Halaçoğlu parti kuruyor, ismi de belli oldu

Türkiye, yeni bir siyasi partiyle daha tanışıyor. Eski İYİ Partili isim Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuruyor. Ankara'da kurucular kurulu üyeleriyle bir araya gelen Halaçoğlu "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek partinin ismini de açıkladı.

Haber 05-05-24 21:08

Sana iyi gelen kişilerin burcunu tahmin ediyoruz!

Sana iyi gelen kişilerin burcunu tahmin ediyoruz!

Kadin 01-05-24 16:43

Doğada olmanın insana iyi gelen 10 yanı

Yoğun iş temposu, trafik karmaşası, teknolojinin sürekli bombardımanı... Günümüzün getirdiği stres ve gerginliklerle başa çıkmak, zaman zaman oldukça zorlayıcı olabilir. Ancak iç huzurun ve mutluluğun anahtarının aslında çok yakınımızda. Hadi, doğada olmanın insana iyi gelen 10 yanına birlikte bakalım!

Kadin 30-04-24 15:14

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

SON DAKİKA | İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder görevinden istifa etti

Son dakika haberi: Son günlerde art arda istifa haberleriyle gündeme gelen İYİ Parti'de sular durulmuyor. Son olarak İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarp Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 17:15

Cübbeli Ahmet Hoca hayat pahalılığını hayat kadınları üzerinden savundu! Sosyal medya bu sözleri konuşuyor: 'Fiyatını bilmiyorum ama...'

Cübbeli Ahmet Hoca, son dönemdeki hayat pahalılığı ve her şeye gelen zamları hayat kadınları üzerinden savundu. Ekonominin bozuk olmasının günahları engellediğini belirten Cübbeli, "İçki pahalı, kumar pahalı, zina pahalı. F...lerin fiyatını bilmiyorum ama onlara da zam geliyordur herhalde. Senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor. Bu manada iyi bir şey" ifadelerini kullandı. Cübbeli'nin bu sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 21-04-24 16:10

Kim Kardashian kardeşi Kourtney Kardashian'la pozunu paylaştı! İyi ki doğdun

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez paylaştığı bikinili pozlarla gündeme geldi. Kardeşinin doğum gününü kutlayan ünlü ismin paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 10:36

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 17-04-24 16:38

Duyan akın ediyor, bidon bidon doldurup götürüyor! Yıllardır hastalığa yakalanan 1 kişi bile yok: İşte Türkiye'nin 'şifalı su' köyü

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Karatekin köyü son zamanlarda şehir dışından gelen ziyaretçi akınına uğradı. Çeşmelerden akan suyun şeker hastalığına iyi geldiğini duyanlar bidon bidon doldurup evlerine götürüyor. Köyde hiç kimsenin şeker hastalığına yakalanmaması da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 11:48

Kuzugöbeği mantarı sezonu başladı! Doğada nadir bulunuyor, kilosu 600 liradan satılıyor

Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği kuzugöbeği mantarı toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen mantar, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar, mantar sezonunun başlamasıyla birlikte kuzugöbeği avına çıkıyor.

Haber 15-04-24 11:30

Temizlik günlerinin olmazsa olmazı en iyi çamaşır suyu önerileri

Temizlik denince akla gelen ilk ürünlerden biri olan çamaşır suyu, evde mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılıyor. Mikrop ve bakterilerden kurtulmanın en pratik çözümü olduğu için vazgeçilmez temizlik ürünleri arasında yer alıyor. Siz de etkili temizlik için çamaşır suyu almak istiyor ancak en iyi çamaşır suyu hangisi karar vermekte zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, yüksek performansıyla maksimum hijyen sağlayan, en iyi çamaşır suyu önerilerini inceleyelim.

Haber 01-04-24 17:57

Tarih meraklılarının tüm sorularına cevap olacak en kapsamlı tarih kitabı önerileri

Kitap okumak hem bilgi dağarcığınızı geliştirebilmenize hem keyifli zaman geçirebilmenize yardımcı olur. Özellikle eski dönemlerde yaşanan olaylara ilgi duyanların vazgeçilmezi hâline gelen tarih kitapları, ünlü yazarlar tarafından kitapseverlerle buluşturulur. Sizde de bu dönem eserlerine karşı ayrı bir merak uyanıyorsa o zaman en iyi tarih kitaplarından hazırladığımız listemize göz atmanın tam zamanı!

Haber 01-04-24 17:55

Lizzo müziği bıraktı! Herkes tarafından linçlenmekten bıktım

Dansçıları tarafından kendisine yöneltilen cinsel ve ırksal taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Lizzo müziği bıraktı. Lizzo açıklamasında “İnternette ve hayatımda herkes tarafından linçlenmekten bıktım. Sadece müzik yapmak, insanları mutlu etmek ve dünyayı bulduğumdan biraz daha iyi bir yer yapmak istedim. Ama artık dünyanın beni istemediğini hissediyorum" dedi.

Magazin 31-03-24 09:45

Arda Turan, birlikte oynadığı en iyi 11'i açıkladı! Türkiye'den hiçbir futbolcuya yer vermedi...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan İspanya'nın en önde gelen gazetesi Marca'ya konuştu. Futbolculuk döneminde oynadığı en iyi 11'i açıklayan Arda Turan, Türkiye'den hiçbir isme yer vermedi.

Spor 30-03-24 15:33

Melis İşiten'den bomba itiraf! Konuklarının programdan sonraki teklifleri ağızları açık bıraktı

Şimdilerde Şahin Irmak ile oynadığı 'Seni Seviyorum İyi ki Ayrılmışız' tiyatro oyunu ile adından söz ettiren Melis İşiten 'İşin İçinden' YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve yeni oyunları ile ilgili açıklamalar yapan Melis İşiten'den bomba bir açıklama daha geldi. İşiten kendi programına gelen konukların programdan sonraki teklifleri ile ağızları açıkları açık bıraktı.

Magazin 27-03-24 10:17