Piyaz Tarifi Haberleri

Gelinim Mutfakta Antalya köftesi ve piyaz tarifi! Antalya köftesi ve piyaz nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü Antalya köftesi ve piyaz tarifi verildi. Antalyalıların vazgeçilmez ikilisi olan Antalya köftesi ve piyaz hem tadı hem de kokusu ile iştah kabartıyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Antalya köftesi ve piyaz nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte leziz Antalya köftesi ve piyaz tarifi...

Yemek 26-05-2023 13:13

Herkes bayılacak! Nefis piyaz tarifi, piyaz nasıl yapılır?

Bakliyatlar arasında en çok kullanılan kuru fasulyenin hem yemek hali hem de piyaz hali sevilerek tüketiliyor. Sofralara renk katan piyaz özellikle köftenin yanında nefis bir tat sağlıyor. Piyaz nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemeniz gerekiyor.

Yemek 29-08-2022 15:30

Yılbaşında ne hazırlanır? Yılbaşında hazırlanacak mezeler!

Yılbaşına sayılı günler kala 2022'nin gelişini kutlamak için çeşitli hazırlıklar yapılmaya başlandı. Bu hazırlıkların vazgeçilmezi donatılmış yılbaşı sofraları oluyor. Yılbaşı sofralarını süsleyen mezeler de tabaklarda mutlaka yerini alıyor. Birbirinden leziz mezeleri haberimizde bulabilirsiniz. İşte yılbaşında hazırlanacak mezeler!

Yemek 25-12-2021 22:22

Tahinli piyaz nasıl yapılır?

Antalya usulü tahinli piyaz tarifi, özellikle yaz sofralarına yakışan hafif ve lezzeti yerinde bir yöresel tat. Tarifte yer alan tahinli sos ile tüm bildiğiniz tarifleri unutacaksınız. Tahinli piyaz nasıl yapılır diyenler için en lezzetli cevabı veriyoruz!

Yemek 03-06-2020 15:23

Piyaz Tarifi

Piyaz Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Piyaz Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Piyaz tarifi: 3 gün yemeyen bu tadı özlüyor

Doyurucu ve yapılışı oldukça pratik bir ara soğuk olan piyaz tarifi, yaz sofralarının olmazsa olmazlarından. Özellikle et ve tavuk gibi ana yemeklerin yanına çok yakışıyor. Piyaz nasıl yapılır diyenler için kolaylıkla hazırlanan piyaz yapımı geliyor.

Yemek 23-05-2019 13:58