Püre Tarifi Haberleri

Bugüne kadar yanlış yapmışız! Patates püresine eklenen gizli malzeme daha kremsi olmasını sağlıyor

Patates püresi hem etin hem de tavuğun yanında eşsiz bir lezzet sağlıyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan patates püresinin yapımında yapılan ufak hatalar pürenin kıvamının kötü olmasına sebep olabiliyor. TikTok'ta patates püresi hilesini paylaşan bir kadın tek malzeme ile pürenizin daha kremsi olacağını paylaştı.

Yemek 05-12-2022 16:27

Ziyan olmasın: Artan patates püresini değerlendirme yolları

Patates, girdiği her yemeği güzelleştiriyor. Ama söz konusu patates püresi olunca sofrayı bir mutluluk kaplıyor. Yemelere doymadığınız bu harika lezzet asla ziyan olmuyor. Bazen sıcacık bir böreğin harcı bazen nefis bir ana yemeğin malzemesi oluveriyor. Biz de ertesi güne kalan patates püresini nasıl değerlendirebileceğinizi tek bir listede anlattık. İşte, yapabileceğiniz değişimler...

Yemek 28-02-2022 15:38

Hep aynı püreyi yapmaktan sıkılanlara: 3 farklı sebze püresi tarifi

Püre deyince aklınıza ilk gelen şey et yemeklerinin vazgeçilmez yardımcısı oluyor değil mi? Püreler daima yemeklerin tamamlayıcısı ve sunumların görsel zenginliğini artıran bir lezzet olarak karşımıza çıkıyor. Kendinize ve sevdiklerinize rengarenk püreler yapmak isterseniz tariflerimiz tam size göre! İşte 3 farklı sebze püresi tarifiyle karışınızdayız.

Yemek 10-01-2022 12:42

Püre Tarifi

Pure Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Pure Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.