Sen De Nasil Yazilir Haberleri

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 2024-05-22 15:26:59

İnsan ömründe 30 yıla ne kadar mutluluk sığar?

Dile kolay, 30 sene! Bir insan ömrü için hem çok uzun hem de göz açıp kapayıncaya kadar geçecek kısa bir süre. Bunu okuyan sen, belki 30 yaşını bile doldurmadın belki de ikinci 30 yılını devirmek üzeresin. Farklı farklı ömürler, farklı farklı hayatlar... Peki 30 yılda neler sığabilir, onu konuşalım istedik:

Haber 2024-05-20 15:49:56

Emekli maaşı ile fark açıldı: Memur emekli olmak istemiyor! İstihdamda sınırlamaya ‘memur maaşı’ engeli

3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Görev aylığı ile emekli aylığı arasındaki bağ büyük oranda koptu. Kamu görevlileri emekli olmamayı, emekli olan kamu görevlileri de göreve geri dönmeyi istiyor. Söylem hayal kırıklığı içeriyor” dedi.

Finans 2024-05-14 07:41:53

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 2024-05-07 15:41:37

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Sana iyi gelecek yoga pozisyonu hangisi?

Sen bize rutinini, günlük hayatını ve neler hissettiğini anlat. Biz de sana ve bedenine iyi gelecek o yoga pozunu söyleyelim!

Kadin 30-04-24 13:22

Sabah rutinine eklemen gereken şey ne?

Sen bize sabah rutinini detaylıca anlat biz de sana iyi gelecek ve sabah rutinine eklemen gereken şeyi söyleyelim. Hazırsan haydi teste!

Kadin 30-04-24 12:06

Hayatını iyileştirmeye nereden başlamalısın?

Hayatımızın her döneminde bazen biraz rehberliğe, bazen de kendi iç sesimizi dinlemeye ihtiyaç duyabiliriz. Peki, sen hayatını iyileştirmek için nereden başlamalısın?

Kadin 29-04-24 17:45

Evde dans eden kadını çekip paylaştı, sosyal medya ayağa kalktı! Para verip Türk vatandaşlığı aldığını söyleyen şahıs yakalandı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, evinde dans eden kadını çekip sosyal medyadan paylaşmıştı. Vatandaşlar, "Sen de geri döneceksin" diyerek tepki gösterirken, şahıs ise para verip Türk vatandaşlığı aldığını söylemişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay sonrasında harekete geçen polis, şahsı yakaladı.

Haber 26-04-24 23:25

Cildinin sorunu ne? Bu test söylüyor!

Sen bize cildini anlat, biz de cildinin sorununu ve çözümünü söyleyelim. Hazırsan haydi teste!

Kadin 24-04-24 18:36

Yer: Sakarya... Annesinden para istedi, vermeyince benzin döktü yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 20-04-24 08:47

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-24 12:57

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert çıktı, yine ceza verdi! Yunus Emre'nin eşi patladı

Survivor konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırları sonrası çıldırdı. Ilıcalı "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek yarışmacıya yine ceza verirken Yunus Emre'nin bir süredir sessiz kalan eşi de sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 03-04-24 07:55

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Hesaptaki o detayı paylaştı! Hakaret edip bir de ekstradan para istediler... Bahşiş tartışması sosyal medyayı gülümsetti

Reddit'te paylaşılan bir görüntüde restorana ait bir hesaptaki detay dikkatleri çekti. "Sen bir pisliksin" yazan hesabın bulunduğu satırda 15 dolarlık (yaklaşık 483 TL) bir ödeme bulunuyordu. Sosyal medyada kısa sürede bu görüntüler viral olmayı başardı. Kendisine hakaret ederek bir de para istediklerini söyleyen müşteri garsonla konuştuğunda ise bunun sadece kokteylin adı olduğunu öğrenince utandığını dile getirdi.

Trend 27-03-24 09:03

110 metrekare 2+1 ev! Görenler gözlerine inanamadı! 'Kiralamayı da düşünüyorum' 150 yıllık ağacın gövdesinde...

Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 110 metrekarelik ahşap evi hiçbir ustanın yardımı olmadan kendi emekleriyle yaptığını söyleyen Uzunhasanoğlu "İnşallah ömrüm yeterse kiralamayı da düşünüyorum" dedi. Evi gördüklerinde çok şaşırdıklarını ifade eden yakınları ise ilk duyduklarında ufak bir şey yapacağını düşündüklerini, gelip gördüklerinde de 'Sen otel yapmışsın' dediklerini anlattı.

Haber 18-03-24 10:49

Refah Ölmesin: Sen de harekete geç

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), Gazze'deki masumların sığındığı Refah için acil yardım kampanyası başlattı.

Haber 11-03-24 17:46

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak 'rüşvet ve tehdit' iddiası! 16.55'e kadar bir umutla bekledim diyerek açıkladı

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Zan'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Adaylık sürecinde hem rüşvet teklifleri hem de tehditlerle karşı karşıya kaldığını belirten Zan, "Çekilmem için açık çek teklif edildi. 'Ne istiyorsan sen bunu yaz' dediler. Kabul etmedim" dedi. Zan ayrıca "16.55'e kadar bekledim, CHP'yi. Belgelerimi vermedim, bekledim bir umutla" diye konuştu.

Haber 21-02-24 15:10

İlkokulda öğretmene iğrenç taciz! Müdür, müdür yardımcısı ve bir öğretmen görevden uzaklaştırıldı: 'Gördüğü yerde Azer Bülbül şarkısı söylüyor'

Kahramanmaraş'ta bir ilkokulda yaşanan taciz skandalı akıllara durgunluk verdi. Okulda görevli öğretmen A.M., müdür N.S. tarafından hem Whatsapp'ta hem de okulda sözlü tacizlere uğradı. Şikayetçi olan öğretmene tacizler daha da arttı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet edilen müdür daha sonra olayla alakalı olan müdür yardımcısı ve bir öğretmenle birlikle görevden uzaklaştırıldı. Mağdur öğretmen, müdürün kendini gördüğü her yerde Azer Bülbül'ün 'İlle de sen' şarkısını söylediğini de belirtti.

Haber 19-02-24 15:24

Bekçilerden cezaevi firarisine sokakta copla dayak! Görüntüler ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş (47), 2 mahalle bekçisi tarafından copla tekme tokat dövüldü. O anların görüntüleri de ortaya çıktı. Akdaş'ın bekçilere 'vurma' diyerek seslendiği anlar görüntülerde yer aldı. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Akdaş emniyetteki ifadesinde, "Bekçilerden biri bana yönelik ‘Ben bekçilerin en azılısıyım’ dedi. Gaz sıktılar ve ters kelepçe taktılar. ‘Sen bizden nasıl kaçarsın’ deyip küfrederek copla vurdular" dedi.

Haber 11-02-24 15:33

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'den kovmuştu! Nur Cennet Uçar'ı görenler tanıyamadı! Son haliyle gündem oldu

PopStar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar yarışmalarda yaşadığı tartışmalarla sık sık adından söz ettirmişti. O Ses Türkiye'de tarzı, sesi ve tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uçar şimdi de son haliyle gündem oldu.

Magazin 31-01-24 07:48

Bahçeli'den 'başbakanlık' çıkışı! Davutoğlu'na cevap verdi: Ben elimin tersiyle ittim, sen kapının önüne bırakıldın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun kendisi hakkındaki 'başbakanlık' sözlerine yanıt verdi. Bahçeli ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Türkiye İttifakı' söylemlerini eleştirerek, "Millet İttifakı olmadı, şimdi de Türkiye ittifakı mı kuracaklar? Zillet tutmadı, ittifakın çatı ismi olarak Türkiye'yi mi kullanacaklar? Gördüğümüz kadarıyla demlenmek CHP yönetimine hiç iyi gelmemiş" dedi.

Haber 30-01-24 13:16

Çankırı'daki sahipsiz köpekler Bir Pati de Sen Tut projesi ile rehabilite edilecek

Çankırı'da başlatılan "Bir Pati de Sen Tut" projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Yurthaber 25-01-24 13:48

Memur-Sen Başkanı'nın ilave zam yorumunda 8 bin TL detayı: Beklentileri karşılayacak bir adım daha eklenmeli

Memur -Sen Başkanı Ali Yalçın, dün SSK-Bağkur emeklilerinin maaşlarının ilave zamla memur emeklisi maaş zam oranıyla eşitlenmesine ilişkin açıklama yaptı. Yalçın, "Devam eden olumlu adımlara kamu görevlisi emeklilerinin beklentilerini karşılayacak bir adım daha eklenmeli" dedi. Yalçın, "Emek verenlerin taleplerine, beklentilerine ve seslerine kulak verilmeli, kamu görevlisi emeklilerini de mutlu edecek müjde gelmelidir." düşüncesini dile getirdi.

Finans 24-01-24 13:29

'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısıyla Popstar'a damga vurmuştu! Popstar’ın yıldızı Aydan Kaya son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar yarışmasındaki favori yarışmacıların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 'Sen Mutlu Ol Ne Olur' şarkısındaki performansıyla hafızalara kazınan Aydan Kaya oldu. Kaya'nın son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 19-01-24 08:46

Cüneyt Özdemir'den tepki çeken Fulya Öztürk'e tavsiye! Sen haberi anlat dedi hemen mesaj attı

Pençe-Kilit Harekatı bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olmasından sonra bölgeye giden gazeteci Fulya Öztürk bazı ifadeleri yüzünden tepki çekmişti. Cüneyt Özdemir de bu konuda fikirlerini paylaşarak genç gazeteciye tavsiyede bulundu.

Magazin 16-01-24 14:28

Alkollü araç kullanırken yakalandı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'İspat et arabayı sürdüğümü'

Erzurum'da trafik polislerinin uygulama yaptığını gören sürücü, kamyoneti durdurarak yolcu koltuğuna geçip oturdu. 0,96 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, "Kardeşim sen benim arabayı sürdüğümü gördün mü? İspat et benim arabayı sürdüğümü" diyerek polislere itiraz etti. Daha önce 2 kez alkollü olarak araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan sürücüye 25 bin 954 TL para cezası kesilerek, sürücü belgesine de 2030 yılına kadar el konuldu. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 10:30

Gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti! Mahkeme salonu karıştı, katil zanlısı hakkında karar verildi

Muğla'da Kamil Öğüt, gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti. Kan donduran olayla ilgili mahkeme bugün kararını verdi. Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme kararını açıklamadan önce öldürülen Hatice Öğüt’ün akrabalarının, katil zanlısına yönelik "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin inşallah" gibi sözleri kısa süreli gerginlik yaşanmasına yol açtı.

Haber 10-01-24 17:34

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 10-01-24 16:15

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-24 07:32

Ali Koç’tan Abdülkadir Selvi’ye çok sert tepki: ‘Ulan sen FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın…’

Suudi Arabistan oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gündem yaratan bir çıkış daha geldi. Katıldığı bir canlı yayında Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili de konuşan Koç “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.

Spor 06-01-24 07:30

Seçil Erzan vakasının bilirkişi raporunda yeni detaylar: Kırık telefondan neler çıktı neler Fatih Terim'e yaranacağım diye ne yaptığının farkında mısın?

Futbol dünyasının ünlü isimlerinin de dolandırıldığı, Seçil Erzan vakasına dair yeni detaylar ortaya çıkarken, Erzan’ın telefonundan bu kez kuzeniyle olan görüşmeleri ortaya çıktı. Bilirkişi raporunda yer verilen detaylarda kuzeninin Seçil Erzan'a "Fatih Terim'e yaranacağım diye sen ne yaptığının farkında mısın?" dediği görüldü.

Spor 04-01-24 14:29

Zam oranı belli oldu, Memur-Sen'den ilk tepki geldi

TÜİK’in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurmasının ardından kamuda çalışanların ve emeklilerin de zam oranı belli oldu. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın zam oranlarına ilişkin olarak "Kamu görevlilerine ve emeklilerine iyileştirme yapılmalı" açıklamasını yaptı.

Finans 04-01-24 08:06

Arda Turan'ın Hac'da iken Seçil Erzan ile yaptığı WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! Sen bir tanesin iyi ki varsın

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Arda Turan'ın Hac ziyareti sırasında Seçil Erzan'la arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı. Erzan'ın Turan'a yönelik "İyi ki varsın" sözleri dikkat çekti.

Haber 02-01-24 17:23

Pazarcının ürünlerine fiyatı nedeniyle el koydurdu! İsmail Saymaz'ın yorumu gündem oldu : Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon

Yılbaşı öncesi pazarda denetim yapan Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kestane satan bir esnafa gösterdiği sert tepki sosyal medyada gündem oldu. Tahmazoğlu "Sen hikaye okuyorsun" dedikten sonra pazarcının da mallarını el koyarak fahiş fiyattan işlem yapılmasını istedi. Gazeteci İsmail Saymaz de Tahmazoğlu'nun videosunu paylaşarak "Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon. Göz açtırmayın bunlara" ifadeleriyle olaya tepki gösterdi.

Haber 31-12-23 18:00

Sen misin? Benim! İkisi de 18 yaşından küçük... Vurup kaçtılar

Samsun’da oto tamirci dükkanına gelen 18 yaşından küçük 2 çocuk, iş yeri sahibini adını sorup tabancayla vurarak kaçarken yakalandılar.

Haber 25-12-23 16:28

Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama: Genetik hastalık diye bir şey yok. Asıl tehlikenin neyde olduğunu söyledi

Canan Karatay, halk arasında 'genetik hastalık' olarak bilinen çoğu hastalık hakkında açıklamalarda bulundu. Karatay, çoğu genetik hastalığın çevresel faktörlerin etkisiyle bozulan DNA'lar yüzünden oluştuğunu belirterek, "Annen ve baban şeker hastası diye sen de şeker hastası olacak değilsin" dedi.

Haber 25-12-23 10:02

Boşandığı eski karısından intikam almak isteyen cani baba üç çocuğunu küvette boğarak öldürdü... Ben onlara sahip olamıyorsam, sen de olamazsın

Amerika Birleşik Devletleri'nin İllinois bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Jason Karels isimli bir adam boşandığı eski eşinden intikam almak için korkunç bir plana imza attı. Yaşları 5, 3 ve 2 olmak üzere üç çocuğunu küvette boğduğunu itiraf eden Karels karısından intikam almak istediğini söyledi.

Trend 19-12-23 13:26

Yusuf Kavaklı ve Nur Viral yine gerildi! Madem fetvayı sen vereceksin beni neden çağırıyorsun?

Her cuma Nur Viral'in stüdyo konuğu olan Yusuf Kavaklı ve Nur Viral yine gerildi. Yusuf Kavaklı kendisine gelen karı-koca ilişkilerine yönelik soruları istemediğini söyleyerek isyan etti. Nur Viral ise yine ne diyeceğini bilemedi. Kavaklı sert ifadeleriyle de sunucuyu üzdü.

Magazin 17-12-23 14:28

Son dakika | Erdoğan parolayı açıkladı: Yeni seferberlik için 85 milyona seslendi! Bir damla da sen ol

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni seferberliğin parolasını açıkladı: 'Bir damla da sen ol!' Toplu açılış törenindeki konuşmasında su kaynaklarının verimli kullanılmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, "Su kaynaklarımızı kirletmek ihanete eş değer bir gaflettir" sözleriyle de net bir mesaj verdi. Erdoğan ayrıca enflasyonun seyriyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 11-12-23 14:34

'Engin Polat namaza başladı, Gogol okuyor, Dilan Polat da İnşirah Suresi'ni...' Fatih Portakal'dan avukatın sözlerine sert yorum Sen vergiyi kaçır, kara parayı akla, sonra 'Allah'ım affet'

Çıkan iddialarla gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatından gelen 'Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor." sözleri dikkat çekti. Gazeteci Fatih Portakal avukatın bu sözlerine sert yorum yaptı. Portakal "Hala böyle dini mesajlar veriyorlar. Namaza başlıyormuş onu Allah kabul etsin de kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Kandırmaya meraklılar, inanmayın bunlara çok fazla" dedi.

Magazin 07-12-23 10:51

Yılmaz Morgül'den TikTok'ta göğüslerini açan Laz Kızı'na tepki: Sen Türk kadınının yüz karasısın!

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Dilan-Engin Polat çifti de dahil olmak üzere adı skandallarla anılan sosyal medya fenomenlerini eleştiren ünlü şarkıcı, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de tepki gösterdi. Yılmaz Morgül, "Sen Türk kadınının yüz karasısın!" dedi.

Magazin 06-12-23 13:35

Tıp Fakültesi öğrencisi Hasan Can'ın burnunu eleştirdi, o anlar gündem oldu! 'Sen bir de beni...'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 122. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa Tıp Fakültesi öğrencisinin Hasan Can'ın burnunu eleştirdiği anlar damga vurdu.

Magazin 22-11-23 10:38

Aleyna Tilki bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kasım ayında deniz keyfi yapan Tilki, şimdi de bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin son pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-11-23 17:23

Ahmet Kaya'yı andı, gelen yoruma sinirlendi! Fatih Portakal canlı yayında böyle sitem etti: Keşke sen de şarkılarını dinlesen!

Gazeteci Fatih Portakal, ölüm yıl dönümü dolayısıyla Ahmet Kaya'yı canlı yayında rahmetle andı. Portakal, programın devamında gelen "Fatih bey Ahmet Kaya'ya rahmet okurken vicdanın sızlamadı mı?" yoruma sitem etti. Gençliğinin Ahmet Kaya şarkıları dinleyerek geçtiğini belirten Portakal, "Onun şarkılarını dinleyerek belki de vicdanlı olabiliyorum. Onun da etkisi vardır. Keşke sevgili Levent sen de onun şarkılarını dinlesen, sen de onun sözlerinden keşke bir çıkarım yapabilsen" dedi.

Trend 16-11-23 20:15

Kedisi veteriner kliniğinde öldü, aldığı cevapla şaşkına döndü! 'Sen daha iyisine layıksın'

Bakırköy'de Gurbet Altıparmak'ın veteriner kliniğine tedavi için götürdüğü 7 aylık british shorthair cinsi kedisi, işlemlerden bir süre sonra öldü. Altıparmak, kedisinin cansız bedeninin kendisine gece boyunca verilmediğini, kliniğe polis ekipleriyle giderek sonraki sabah teslim aldığını iddia etti. Şikayetçi olacağını söyleyen Altıparmak, "Gittiğimde, bir de pişkin pişkin üç gün içerisinde ben sana bir kedi vereceğim, ismini de Thor koyarsın, sen daha iyisine layıksın dendi" diye konuştu.

Haber 09-11-23 14:59