Asker Olmak Istiyorum Haberleri

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık hediye!

Başta Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses olmak üzere onlarca kişiden dinlediğimiz yüzlerce şarkının bestekarı Burhan Bayar katıldığı bit programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cem Yılmaz'ın kendisine 30 bin dolarlık hediyesinden bahsetti.

Magazin 2024-04-26 13:38:34

Karadeniz Türk somonunun üretim üssü oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, "8-10 sene önce geliştirdiğimiz Türk somonu projesiyle artık Karadeniz'in bereketli suları, Sinop başta olmak üzere Türk somonunun üssü oldu. Karadeniz'de 2023 itibarıyla 66 bin ton civarında Türk somonu yetiştirildi." dedi.

Yurthaber 2024-04-26 11:10:23

Jandarma’dan magandalara geçit yok

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğün, kına gecesi ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş açan 28 şahsa adli işlem başlattı.

Yurthaber 2024-04-26 11:05:58

Aman dikkat tedavisinin gecikmesi ölümcül olabilir! Sivrisineklerden bulaşıyor

Ülkemizde tanı konulan sıtma vakalarının hepsinin kaynağının başta Afrika olmak başka ülkeler olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özer, “Sıtmanın etkin bir tedavisi olsa da, gecikilmesi halinde ölümcül olabilir. Bu nedenle sıtmanın yaygın görüldüğü yerlere seyahat edecek kişiler, o bölgelere gitmeden verilmeye başlanan koruyucu ilaçları alarak önlem almalıdır” dedi.

Haber 2024-04-26 10:22:36

Diğer Haber Etiketleri

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 25-04-24 16:57

Metrelerce kuyruk oluştu, sebebini duyan şaştı kaldı

Düzce’de çiftçilere destek olmak için tavuk dağıtımı yapıldı. Yumurta tavuğu almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaşlar 170 TL’ye tavuk almak için uzun süre bekledi.

Haber 25-04-24 15:55

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-24 15:47

Bakan Yumaklı duyurdu, sözleşme imzalandı! Ekonomiye 1,5 milyar lira katkı sağlanacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Silvan Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde (HES) elektrik üretimi için sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Bakan Yumaklı, yaptığı yazılı açıklamada, Silvan Projesi'nin GAP'ın en önemli etaplarından biri olduğunu belirterek, "8 baraj ve 23 sulama tesisi olmak üzere toplam 31 adet bileşeni bulunan Silvan Projesi'nin, ekonomimize yıllık 20 milyar TL katkı sağlaması planlanıyor" dedi.

Finans 25-04-24 11:44

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-24 10:32

Doğum yaparken karısının yanında olmak isteyen baba bayıldı! O anları sosyal medyadan paylaştı... Resmen rol çalmak bu

Yeni doğum yapan bir anne , kocasının bebeğinin doğumu sırasında bayıldığı komik anı TikTok'tan paylaşınca viral olmayı başardı. Paylaşımında karısının doğuma hazırlandığı anlarda heyecandan bayılan babayla ilgilenen hemşireler yer aldı. O anlar TikTok'ta 13.2 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-24 09:51

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

Araç sahibi olmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 150 bin lira ödedi...

Antalya’da internetten 680 bin TL’ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep’e giden yüzde 71 engelli Hayrettin Serin (52), karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.

Haber 23-04-24 13:30

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 22-04-24 22:53

'Kim Milyoner Olmak İster'de beklenmedik durum izleyenleri şaşırttı! Yarışmacı öyle bir hata yaptı ki...

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Yarışmada bir yarışmacının yaşadığı beklenmedik durum izleyenleri şaşırttı. Yarışmacı, ikinci soruda verdiği yanlış cevap nedeniyle ilk baraj sorusunda elendi.

Magazin 22-04-24 09:18

Cem Yılmaz eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi: 'Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık'

Cem Yılmaz hem kariyerindeki başarıyla hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan ünlü komedyen, son olarak ısırılmış iki acıbadem kurabiyesini paylaştı. Paylaşımlarıyla eleştirilerin hedefi olan Cem Yılmaz son olarak, X hesabından o eleştirilere sert bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın" diyerek tepki gösterdi. Uğur Dündar ise Cem Yılmaz'a yanıt verdi. İşte detaylar...

Magazin 21-04-24 19:48

Avrasya Kalkınma Bankası'ndan Türkiye açıklaması: Üyeliğe gideceğini umuyoruz

Avrasya Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Nikolay Podguzov, "Türkiye ile halihazırda bağlarımız var ve bunun nihayetinde üyeliğe gideceğini umuyoruz. Orta Asya'da sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için mümkün olduğunca fazla destek sağlamak, küresel bankaların ve bölgesel bankaların çalışmalarına yardımcı olmak ve küresel zorlukların üstesinden gelmek bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Finans 21-04-24 14:17

Sıfırdan başlayarak 12 ayda 1 milyon dolar kazanmak için yola çıkmıştı! İşler istediği gibi gitmedi: Kazandığı para gündem oldu...

ABD'de Mike Black ismindeki bir milyoner, sıfırdan başlayarak bir yıl içerisinde 1 milyon dolar kazanabileceğini iddia etmişti. Pandemi döneminde birçok kişinin depresyona girerek milyonlarca dolar kaybettiğini ve onlara umut olmak istediğini belirten Black, bu macerasını YouTube üzerinden yayınlamaya başladı. Fakat Black'in bu macerası hiç de istediği gibi gitmedi.

Haber 21-04-24 10:32

BBP lideri Destici 'Çok net ifade etmek istiyorum' diyerek açıkladı: 'Çok saldırgan köpekleri uyutacağız'

BBP lideri Mustafa Destici, sokak köpekleriyle ilgili olarak "Saldırgan olanlarını ve zararlı olanları sokaklardan alacağız. Elbette ki bunların içerisinde çok saldırgan ve hastalığa bulaşmış olanlar varsa elbette ki onları da uyutacağız. Bunu da çok net ve açık bir şekilde buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

Haber 20-04-24 17:34

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Adnan Oktar mağdurlarından mahkemeye sosyal medya başvurusu! ‘Twitter çifte standart uyguluyor…’

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etti. Bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Haber 19-04-24 17:25

14 yaşındaki çırağına 'Seni istiyorum' diye mesaj attı! Mide bulandıran olay: Küçük kız 'kıyafetlerimin üzerinden' diyerek o anları anlattı

İğrenç haber Zonguldak'tan geldi. Kadın kuaförü Hasan E. yanında çalışan 14 yaşındaki çırağını hem mesajlarla hem sözlerle hem de dükkanında birçok kez istismar etti. Kızın olayı ailesine anlatmasıyla sapık kuaför tutuklandı. 'Dokunmasına izin vermedim' diyen mağdur kız, "Bu ay 3 kez kıyafetimin üstünden göğüslerimi sıktı." diyerek o iğrenç anları anlattı. Sapığın 78 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 19-04-24 11:17

Depremlerde stadı zarar gören Erzurumspor FK, saha sorunu yaşamak istemiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin başkanı Ahmet Dal, Kazım Karabekir Stadı'nın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde zarar görmesi nedeniyle sadece kale arkası tribünlerinin kullanıldığını hatırlatarak, "Gönlümden geçen, maçlarımızı Erzurum'da oynayalım, oynarken de statla ilgili çalışmalar başlasın. Bir an önce bir adım atılmasını istiyorum." dedi.

Yurthaber 19-04-24 11:03

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

“Tedavi olmak istiyorum” deyip üst geçide çıktı

Antalya’da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti.

Yurthaber 18-04-24 11:09

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend 18-04-24 08:31

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç duyurdu! Suya indirim kararı, sene sonuna kadar devam edecek

AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce alınan karar doğrultusunda suya yüzde 30 indirim yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kamuoyuna açıklamış olduğumuz 1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere sene sonuna kadar suya yüzde 30 indirimi ekliyoruz" dedi.

Finans 17-04-24 18:02

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 17-04-24 14:53

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 17-04-24 11:53

Her şey 25 TL'ye aldıkları o ürünle başladı! Şimdi 1,5 milyon TL'yi buldu... Yurt dışına bile satıyorlar

Osmaniye’de kooperatif aracılığıyla aile ekonomisine destek olmak isteyen kadın girişimcilerin 25 liraya aldıkları rende ile başlayan hikayeleri, 1 buçuk milyonluk sermayeden oluşan bir işletmeye dönüştü. Kurduğu kooperatifle ilgili konuşan Başkan Rahime Yüksek, "Kendim gibi ekonomik sıkıntı çeken kadınlara nasıl destek olabilirim, bunlarla nasıl bir iş birliği içerisinde bir platform kurabilirim diye düşünürken kooperatifi kurmak geldi aklıma" dedi.

Kadin 17-04-24 09:54

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Beşiktaş'taki terör saldırısı davasında tutuklu sanığa 12 yıl hapis cezası verildi

İstanbul'da terör örgütü PKK tarafından 10 Aralık 2016'da Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından gerçekleştirilen ve 40'ı emniyet mensubu 47 kişinin şehit edildiği, 243 kişinin de yaralandığı terör saldırısından 7 yıl sonra yakalanan sanık Aydın Ekici, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 12 yıl hapisle cezalandırıldı.

Yurthaber 16-04-24 14:46

Elazığ’da 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 8’i tabanca olmak üzere toplamda 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yurthaber 16-04-24 11:33

Çingene Kızı bayram tatilinde ziyaretçi sayısında rekor üzerine rekor kırdı

Başta "Çingene Kızı" mozaiği olmak üzere birçok önemli esere ev sahipliği yapan Zeugma Mozaik Müzesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 40 bin kişiyi ağırladı.

Yurthaber 16-04-24 11:30

Otomobilden kuyuma... 3 ayda tasfiyelik satışlardan 913 milyon TL gelir elde edildi

E-ihale yöntemiyle 2024 yılının ilk 3 ayında gerçekleştirilen toplam 3 bin 807 ihaleden 3 bin 332’sinde satış gerçekleşti. İhaleler kapsamında 1081 araç satışından yaklaşık 478 milyon lira, 2 bin 251 eşya grubu satışından 435 milyon lira olmak üzere toplam 913 milyon liranın üzerinde gelir elde edildi.

Finans 16-04-24 09:51

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

Çiğ süte yüzde 8,5 zam geliyor! 1 Mayıs'ta geçerli olacak

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süte zam yapılacağını duyurdu. USK, çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Finans 15-04-24 19:27

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Soruyu bilemedi, stüdyoyu terk etti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Soruyu yanlış cevaplayan yarışmacı stüdyoyu terk etti. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:37

Süper Lig'e yükselecek ikinci takım belli olmak üzere!

1'inci Lig'de Tuzlaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Göztepe bitime 4 maç kala Süper Lig'e 2 yıl sonra dönüşünü ilan etmeye çok yaklaştı.

Spor 15-04-24 11:39

Malatya'da korkunç kaza! Otomobille çarpışan otobüs şarampole devrildi: Yaralılar var

Malatya'da feci bir kaza meydana geldi. Otomobille çarpışan otobüs, şarampole devrildi. Kazada 1'i ağır olmak üzere 22 kişi yaralandı.

Haber 15-04-24 08:54

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 14-04-24 11:53

Evde saçınızı boyamadan önce 'keşke bilseydim' diyeceğiniz bilgiler!

Saç boyama işlemi, birçok kişi için saçlarına yeni bir görünüm kazandırmanın yoludur. Bazen yanlış uygulamalar sonucunda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saçınızı boyamadan önce doğru bilgilere sahip olmak, istenmeyen sonuçların önüne geçmek için önemlidir.

Kadin 13-04-24 12:32

İsrail kehanetlerden medet umar hale geldi! Dolaşıma sokulan fotoğraf din savaşlarının ilk kıvılcımı olabilir: Dalga dalga yayılacak

Hayali, Mescid-i Aksa'yı Yahudilere açmak olan İsrail şimdi de tarihi kehanete dayanarak ABD’den getirdiği beş düveden birini ‘kurban’ etmeye hazırlanıyor. Radikal Yahudiler ‘kızıl düve’ kampanyasını başlatarak başta Orta Doğu olmak üzere din savaşlarının dalga dalga yayılmasını ümit ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun yapay zekayla oluşturulan fotoğrafının amacı da bu. Peki nedir bu kehanet? İşte detaylar...

Haber 11-04-24 07:43

Ünlü markaların her ihtiyaca uygun ürünlerinde gülümseten fiyatlar

Nisan ayı yüz güldüren alışveriş fırsatlarıyla kapımızı çaldı. Ünlü markaların en sevilen ürünlerinde %50'ye varan indirimler devam ediyor. Stanley termoslardan Camper ayakkabılara, Crocs terliklerden Levi's jeanlere, Cosori airfryerdan LEGO setlerine aklınıza gelebilecek her kategoride, her ihtiyaca uygun ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 10-04-24 11:38

CHP lideri Özel'den Ramazan Bayramı mesajı: Gazze başta olmak üzere mezalimin son bulmasını diliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Özgür Özel mesajında Gazze'deki katliama dikkat çekti.

Haber 09-04-24 16:29

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 09-04-24 10:27

Boşanmak istiyorum yanımda annem gibi duruyorsun diyen kocasını değişimiyle şaşkına çevirdi... 'Ders verdim, boşadım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde kocasının fazla kiloları nedeniyle kendisinden boşanmak istediğini dile getiren genç bir kadın 38 kilo verdikten sonraki görüntüsünü paylaşınca gündem oldu. Genç kadının paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 09-04-24 07:58

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-24 16:40