Henry Falcon Haberleri

Netflix dizisi değil gerçek! Çete lideri 'Barbekü' ülkeyi ele geçirdi başbakan zorla istifa ettirildi

Kuzey Amerika'da yer alan Haiti'de son günlerde yaşananlar Netflix dizilerini hatırlatıyor. Haiti başbakanı Henry, kaos sonrası istifa ettiğini duyurdu. 'Barbekü' lakaplı Jimmy Cherizie, çetelerin lideri konumunda ve ülke yönetiminde de oldukça söz sahibi!

Haber 2024-03-12 14:36:45

Henry Cavill seks sahnelerine sitem etti! İtirafı ise olay oldu

Henry Cavill seks sahnelerinin çekilmesinden nefret ettiğini açıkladı ve bu sahnelerin sinemada 'aşırı kullanıldığını' ve 'insanları daha az giysiyle görmek için bir bahane' olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Magazin 2024-02-06 14:16:21

Afganistan'da düşen o uçaktan ilk fotoğraflar geldi! Ünlü iş adamı ve eşi öldü, 4 kişi kurtarıldı

İlk başta Hindistan'a ait olduğu iddia edilen ve Afganistan'ın kuzeyinde düşen yolcu uçağının Moskovo'ya gittiği belirlenmişti. Falcon 10 model uçakta 4 kişinin sağ kurtulduğu ifade edilmişti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliği Rus basınında açıklandı.

Trend 2024-01-22 15:00:06

SON DAKİKA | Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Moskova'ya gidiyordu... Tophaneh Dağı'na mı çarptı?

Son dakika uçak kazası haberi: Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Hindistan'a ait olduğu iddia edilen yolcu uçağıyla iletişimin kesildiği söz konusu uçağın Afganistan'ın kuzeyinde düştüğü öğrenildi. Hindistan ise uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya’ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğu açıklandı.

Haber 2024-01-21 10:21:19

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı! Uzayda 14 günde hangi deneyler yapılacak? İlk sözleri İstikbal göklerdedir oldu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzay yolculuğuna başladı. Alper Gezeravcı'nın da içinde olduğu Dragon kapsülünü taşıyan Falcon 9 roketi, Florida'daki 39A numaralı rampadan 19 Ocak Cuma günü saat 00.49'da fırlatıldı. Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü ise "İstikbal göklerdedir" oldu. Öte yandan merak edilen yolculukla ilgili detaylara da ulaşıldı. 14 gün içinde hangi deneylerin yapılacağı belli oldu. İşte merak edilen yolculuğun tüm ayrıntıları...

Haber 18-01-24 23:25

Murat Sancak ile Onyekuru arasındaki gerilim tırmanıyor! Onyekuru'nun cevabı sonrası Murat Sancak tekrar konuştu! ''Şeref yoksunu, hadsiz, nankör!''

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap gelmişti. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti. İkili arasındaki atışma devam etti ve Murat Sancak'tan ilginç bir açıklama geldi.

Spor 18-12-23 11:09

Murat Sancak ile Onyekuru arasındaki gerilim tırmanıyor! ''Şeref yoksunu, hadsiz, nankör!''

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap geldi. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti. İkili arasındaki atışma devam etti ve Murat Sancak'tan ilginç bir açıklama geldi.

Spor 18-12-23 11:04

Onyekuru artık dayanamadı! Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'a olay yaratan bir cevap verdi

Murat Sancak'ın Henry Onyekuru hakkındaki sözleri sonrası yıldız oyuncudan cevap geldi. Onyekuru'nun Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı oyuncularla samimi hareketlerini gördükten sonra soyunma odasında tartıştığını ifade eden Murat Sancak, sonrasında Onyekuru'yu takımdan gönderdiğini ifade etmişti.

Spor 18-12-23 07:58

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon çıplak fotoğrafını paylaştı! Övgü dolu yorumlar topladı

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekerken pek çok televizyon programına da konuk oldu. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren 53 yaşındaki ABD'li adam, 20'li yaşlarının sonlarına ait çıplak bir fotoğraf paylaştı. Falcon'un paylaşımına sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 15-11-23 10:37

Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi! Hayranlarını heyecanladırmayı başardı

Yönetmenliğini Matthew Vaughn'ın üstlendiği Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi. Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı film vizyona girmeden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 28-09-23 15:51

Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği 'The Wonderful Story of Henry Sugar' filminden ilk fragman geldi! Vizyon tarihi belli oldu

Roald Dahl'ın 1977 tarihli derleme hikaye kitabı 'The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More'dan uyarlanan 'The Wonderful Story of Henry Sugar' (Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü) izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Benedict Cumberbatch'ın başrolünü üstlendiği filmin fragmanı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 19-09-23 15:49

Adana Demirspor bombayı patlatıyor! Mavi Şimşekler, dünyaca ünlü yıldızı Türkiye'ye getiriyor...

Vincenzo Montella'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Patrick Kluivert'ı getiren Adana Demirspor, transferde yine büyük oynuyor. Önceki sezonlarda kadrosuna Mario Balotelli, Artem Dzyuba ve Henry Onyekuru gibi yıldız isimleri katan Mavi Şimşekler, gelecek sezon tarihinde ilk kez mücadele edeceği Avrupa'da da adından söz ettirmek için dünyaca ünlü bir golcüyü radarına aldı. Adana Demirspor'un hedefinde adı sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Cavani'nin olduğu ortaya çıktı.

Spor 01-07-23 10:33

Elon Musk'ın şirketi SpaceX bir kez daha başardı! Tam 56 adet...

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, 56 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi. Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX'e ait 56 adet Starlink internet uydusunu yörüngeye taşıyan Falcon-9 roketi, ABD'nin Florida eyaletinden başarılı bir şekilde fırlatıldı.

Haber 04-05-23 11:01

Son dakika: Murat Sancak, çok tartışılan o görüntü için konuştu! 'Onyekuru, soyunma odasında fırçayı yedi!'

Son dakika haberleri: Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk olduğu Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Mavi Şimşekler'in yıldız futbolcusu Henry Onyekuru'nun maçtaki son düdüğün gelmesinin ardından Galatasaraylı futbolcuların yanına gidip sarıldığı ve samimi görüntüler sergilediği anlar, sosyal medyada gündem olmuştu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Nijeryalı futbolcuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 02-04-23 00:51

Süpermen olarak tanınmıştı! Antalya’da çekilen filminden ilk kareyi paylaştı... Beğeni yağmuruna tutuldu

İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin Antalya'da çekimlerini sürdürdüğü 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' filminin başrolünde oynayan 'Süpermen' karakteriyle tanınan Henry Cavill, sosyal medya hesabından, setten 1 fotoğraf paylaştı. Paylaşım, 1,5 milyona yakın beğeni aldı.

Trend 17-03-23 15:25

Görevimiz uzay... Başarılı bir şekilde fırlatıldı! Mürettebatta Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir astronot da var

NASA'nın Crew-6 görevi kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden 4 astronotu taşıyan SpaceX'e ait Falcon-9 roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Ekip ise NASA astronotları Stephen Bowen ve Warren Hoburg'un yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) astronotu Sultan Alneyadi ve Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) kozmonotu Andrey Fedyaev’den oluşuyor.

Haber 02-03-23 10:58

Ünlü yönetmen Guy Ritchie, Antalya'da yeni filminin çekimine başladı

İngiliz yönetmen Guy Ritchie, başrollerinde Superman'ı canlandıran Henry Cavill ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı yeni filminin çekimlerine Antalya'da başladı. İsmi açıklanmayan film İkinci Dünya Savaşı dönemini anlatıyor.

Magazin 27-02-23 21:49

Vasiyetnamesi ortaya çıktı, tüm hesaplar altüst oldu! Emlak kralı Pırlant'ın mirasında gözler o rapora çevrildi: Dudak uçuklatan servet...

Dudak uçuklatan servete sahip ünlü emlak kralı Kasım Pırlant'ın vasiyetnamesi ortaya çıktı, hesaplar altüst oldu. 27 Aralık'ta yaşamını yitiren Pırlant'ın mirasında 6 kardeşinin saklı payı olduğu öğrenildi. Ancak bir de ABD'de yaşayan Henry Kevin (30) ve Candice Jackson (36) kardeşlerin, Pırlant'a biyolojik babaları olduğunu kanıtlamak üzere açtıkları davayla ilgili rapor bekleniyor. Pırlant ise "Başkaca sözüm yoktur" diyerek bitirdiği vasiyetnamede mirasını tek kişiye bıraktığını yazdı.

Haber 24-01-23 09:25

SpaceX hissesi nasıl alınır, SpaceX hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? SpaceX hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

SpaceX (Space Exploration Technologies Corporation), 2002 yılında PayPal’ın kurucularından ve Tesla Motors’un CEO’su olan Elon Musk tarafından kurulmuştur. Uzay taşımacılığı şirketi olmasının yanında yatırımcılar tarafından rağbet gören bir kuruluştur. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan SpaceX, uzay taşımacılığı üzerine kurulmuş bir şirkettir. Bünyesinde bulundurduğu araçlara Falcon9, Falcon Heavy, Dragon Kargo, Crew Dragon ve Starship örnek verilebilir. Peki, SpaceX'e nasıl yatırım yapılır?

Finans 20-01-23 17:13

Elon Musk'ın SpaceX'i yine görevde! Bu seferki müşterisi ABD Uzay Kuvvetleri...

Elon Musk'ın şirketi SpaceX uzay görevlerini sürdürüyor. SpaceX'in bu kez müşterisi ise ABD Uzay Kuvvetleri oldu. ABD Uzay Kuvvetleri'ne ait bir askeri iletişim uydusunu yörüngeye taşıyan SpaceX'e ait Falcon Heavy roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Göreve USSF-67 adı verildi.

Haber 16-01-23 10:51

SpaceX, OneWeb internet uydularını başarılı bir şekilde fırlattı

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Londra merkezli iletişim firması OneWeb'e ait 40 internet uydusunu daha Falcon-9 roketi ile yörüngeye gönderdi.

Haber 10-01-23 11:27

Son dakika: Hulk transferi bitiyor! Adana Demirspor'dan flaş hamle! Başkan vekili şu anda Brezilya'da...

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, gerçekleştirdiği transferlerle Türk ve dünya basınında ses getirmişti. Mario Balotelli, Younes Belhanda, Yaroslav Rakitskyi, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru gibi isimleri Türkiye'ye getiren Mavi Şimşekler bir sürprize daha imza attı. Adana Demirspor'un başkan vekili Metin Korkmaz, daha önce adı Beşiktaş ile anılan Hulk'u Türkiye'ye getirmek için Brezilya'ya gitti.

Spor 05-01-23 07:35

Başarılı bir şekilde fırlatıldı! 54 Starlink uydusu daha yörüngeye gönderildi

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX, 54 Starlink uydusunu daha yörüngeye gönderdi. 54 Starlink uydusunu taşıyan Falcon-9 roketi, Florida’daki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri Üssü’nden başarılı bir şekilde fırlatıldı. Aktarılanlara göre, aldığı yeni lisansla farklı yörüngelere uydu gönderme iznine erişen SpaceX, son fırlatılan uydular sayesinde abone yoğunluğu yaşanan bölgelere daha hızlı internet erişimi sağlayacak.

Haber 28-12-22 17:17

Sergen Yalçın Alalım diye yalvardım demişti, Adana Demirspor transferi bitiriyor! Hulk adım adım Türkiye'ye geliyor...

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, gerçekleştirdiği transferlerle Türk ve dünya basınında ses getirmişti. Mario Balotelli, Younes Belhanda, Yaroslav Rakitskyi, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru gibi isimleri Türkiye'ye getiren Mavi Şimşekler şimdi de Hulk'un peşine düştü. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde "Transferini istedim" dediği yıldızın adım adım Adana Demirspor'a yaklaştığı öğrenildi.

Spor 22-12-22 17:42

Japonya'nın Ay macerası: M1 iniş aracı SpaceX roketi ile fırlatıldı

Japonya şirketi iSpace'in HAKUTO-R görevi çerçevesinde Ay'a göndermeyi hedeflediği M1 uzay aracı, SpaceX'e ait Falcon-9 roketi ile fırlatıldı.

Haber 11-12-22 12:33

Fransa ilk yarıyı 1-0 önde kapattı, 44'te sahneye çıkan Giroud tarih yazdı! Thierry Henry...

Dünya Kupası son 16 turunun dikkat çeken karşılaşmasında Fransa ile Polonya karşı karşıya geldi. Birçok yıldızın sahne aldığı karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık Fransa üstünlüğü ile geçilirken, karşılaşmanın 44. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydeden Olivier Giroud, Fransa Milli Takımı'nın tarihine geçti. İşte detaylar...

Spor 04-12-22 19:04

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon itirafıyla şaşırttı! “Bol pantolon giymek zorundayım”

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon dünya basınında kendisine geniş yer bulmayı başardı. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren ABD'li adam, cinsel ilişkinin kendisi için oldukça zor olduğunu itiraf ederken aynı zamanda günlük hayatında da zorlandığını söyledi.

Trend 18-11-22 10:15

Netflix’ten The Witcher hayranlarına kötü haber! başrolü değişiyor

Netflix, kısa süre yaptığı The Witcher 4. sezon duyurusunda kritik bir değişikliğe gideceğini açıkladı. Geralt karakterini canlandıran Henry Cavill, artık dizide yer almayacak.

Magazin 30-10-22 10:59

Dünyanın en büyük penisine sahip olan adamdan ilginç açıklamalar! “Büyümeye devam ediyor durduramıyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde yaşayan Jonah Falcon isimli bir adam penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu iddia ederek dünya manşetlerindeki yerini almıştı. Dünyanın en büyük penisine sahip olduğu belirtilen Falcon, “Büyümeye devam ediyor durduramıyorum” sözleriyle yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 28-10-22 09:58

Türkiye'de gökyüzünde görülen parlak cisimler heyecan yaratmıştı! Elon Musk'ın şirketi SpaceX uzaya 54 Starlink uydusu daha gönderdi!

Elon Musk'ın sahibi olduğu SpaceX firması tarafından uzaya fırlatılan Starlink uyduları, geçtiğimiz ay Türkiye'de pek çok bölgeden izlenmiş ve heyecan yaratmıştı. Gökyüzünde sıra sıra hareket eden ışıkları gören vatandaşlar heyecan yaşamış ve o anları cep telefonlarıyla kaydetmişti. SpaceX, binlerce uydusuna ek olarak Falcon 9 roketi ile uzaya 54 Starlink uydusu daha fırlattı. Böylece SpaceX'in yörüngeye fırlatılan Starlink uydu sayısı 3 bin 500’ü aştı.

Haber 20-10-22 22:49

Galatasaray'ı pişman eden hafta! Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne, Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru'dan gol şov...

Sezona birçok yeni transferle giren ancak gösterdiği performansla taraftarlarını memnun edemeyen Galatasaray'da takımdan gönderilen futbolcuların ortaya koyduğu oyun dikkat çekti. Daha önce Galatasaray formasını terletmiş olan Mostafa Mohamed, Mbaye Diagne, Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru, takımlarıyla çıktıkları karşılaşmalarda ağları sarstı. Sarı - kırmızılı taraftarlar bu performanslar sonrası sosyal medyayı yıktı...

Spor 16-10-22 18:34

Arkadaşının kocasını hastanede hamile bir kadınla yakaladı! ''Burada savaş çıkacak''

Bir Tiktok fenomeni olan Chakera Henry isimli genç kadın, paylaştığı gönderiyle ilgi odağı oldu. Hastaneye gittiği esnada yakın arkadaşının kocasını hamile bir kadın sarılırken yakaladığını anlatan genç kadın, ''Burada savaş çıkacak'' sözleriyle tamamladığı gönderisi ile herkesi merak içinde bıraktı. İkinci bir video çekerek olanları anlatan kadın, herkesi şoke etti.

Trend 04-10-22 08:45

Son dakika: Galatasaray - Adana Demirspor maçına damga vuran pozisyon! Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye...

Son dakika haberleri: Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, beklendiği gibi oldukça tempolu şekilde oynandı. Mavi Şimşekler'in maçın ilk yarısında Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye ile yakaladığı pozisyon müsabakaya damgasını vurdu. Üst üste yakalanan iki gol fırsatında önce Fernando Muslera sonra ise Galatasaray savunması tehlikeyi savuşturdu.

Spor 01-10-22 21:20

'Herkese yasak!' Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'da olanlar oldu! Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'ya özel uyarı...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Adana Demirspor'da kritik maçın hazırlıkları devam ediyor. Topladığı 16 puanla liderlik koltuğunda bulunan Mavi Şimşekler'de sarı - kırmızılılar ile oynanacak karşılaşma öncesinde kapılar dışarıya kapatıldı. Oyuncular başta olmak üzere tüm kulüp çalışanlarına konuşma yasağı getirilirken, daha önce Galatasaray'da forma giymiş olan Younes Belhanda ve Henry Onyekuru'ya özel uyarı geldi.

Spor 28-09-22 08:39

Rekor kimin? ''Dünyanın en büyük penisine sahibim'' demişti ama...

Meksika’nın Saltillo şehrinde yaşayan 54 yaşındaki Roberto Esquivel Cabrera isimli adam dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia etmişti. Guinness Rekorlar Kitabı’na resmi olarak kayıt edilmemiş olan Cabrera, 48 cm uzunluğundaki cinsel organı sayesinde dünyada gündem oldu. Ancak bu rekorda azılı bir rakibi olan ve penis boyunun 34 cm olduğu bilinen Jonah Falcon, Roberto'nun iddialarının geçerliliği konusunda şüphe uyandırdı ve aslında en büyük penise sahip olan kişinin kendisi olduğunu id

Trend 22-09-22 17:00

Onyekuru'nun Galatasaray maçında oynamama ihtimali Fenerbahçe taraftarını çileden çıkardı!

Milli takım arasından sonra Galatasaray ile karşılaşacak Adana Demirspor'da Onyekuru şoku yaşanıyor. Henry Onyekuru, sakatlığı nedeniyle Nijerya Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Bu haber sonrası Fenerbahçe taraftarı Onyekuru'ya büyük tepki gösterdi. Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar nedeniyle yıldız oyuncuya öfkeli olan sarı-lacivertliler, Onyekuru'nun Galatasaray maçında oynamama ihtimaline karşı çileden çıktı.

Spor 21-09-22 08:12

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğu iddia eden adam cinsel ilişki sırasında yaşadığı zorlukları anlattı

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon, penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne sürerek rekortmen olarak tarihe geçmeyi başarmıştı. Falcon, “Dünyanın en büyük penisi” rekorunun cinsel ilişki sırasında dezavantajlı durumlar yarattığını itiraf etti.

Trend 31-08-22 17:45

Son dakika: Hakem herhalde Galatasaraylı sandı! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Fenerbahçe maçı sonrası gece yarısı Younes Belhanda ve Henry Onyekuru için flaş açıklamalar...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 3. haftası oldukça çekişmeli bir karşılaşmaya sahne oldu. Fenerbahçe, Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde Adana Demirspor'u konuk etti. Kazanan takımın haftayı lider kapatacağı müsabaka, sarı - lacivertlilerin 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, mücadelenin ardından Twitter'dan yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Sancak'ın maçın hakemini eleştirirken Galatasaray ifadesini kullanması dikkat çekti.

Spor 23-08-22 07:30

Adana Demirspor, Sivasspor'a geçit vermedi! Belhanda ve Onyekuru yine attı...

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Sivasspor'u konuk etti. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 3-0'lık skorla kazandı. İlk haftada gol atan oyuncular Younes Belhanda ve Henry Onyekuru yine ağları sarstı.

Spor 13-08-22 23:45

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Mynet'e özel açıklamalar! Mario Balotelli ve Yunus Akgün gerçeği...

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig'de oynadığı oyun ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, yeni sezona da iddialı bir şekilde giriyor. Kadrosuna Badou Nidaye, Henry Onyekuru ve Kevin Rodrigues gibi önemli isimleri katan Mavi Şimşekler'de başkan Murat Sancak, Mynet özel haber ekibinin sorularını yanıtladı. Başkan Sancak; Mario Balotelli'ye Süper Lig'den teklif gelip gelmediğini açıklarken, Yunus Akgün ve transferler hakkında da konuştu.

Spor 13-08-22 17:21

Uğruna 180 milyon dolar harcanan KPLO’yu uzaya fırlattılar! Güney Kore'nin ay misyonuna yönelik ilk adımı

Güney Kore, ilk ay keşif aracı KPLO’yu uzaya fırlattı. KPLO, SpaceX tarafından, Falcon 9 roketi ile uzaya gönderildi. Güney Kore’nin ay misyonuna yönelik ilk adımı olan Ay Yörüngesi Keşif Aracı’na (KPLO) 180 milyon dolar harcandığı biliniyor.

Haber 05-08-22 16:19

SpaceX uzaya 53 Starlink uydusu daha gönderdi! İstanbul semalarında da görülmüş ve heyecan yaratmıştı

Elon Muks'ın sahibi olduğu SpaceX firması tarafından uzaya fırlatılan Starlink uyduları önceki akşam İstanbul semalarında görülmüştü. Gökyüzünde sıra sıra hareket eden ışıkları gören vatandaşlar heyecan yaşamış ve o anları cep telefonlarıyla kaydetmişti. Sosyal medyada da hızla yayılan görüntülerin Starlink uydularına ait olduğu ortaya çıkmıştı. Önümüzdeki yıllarda sıkça konuşulacak olan küresel internet sistemi Starlink için Falcon 9 roketiyle 52 adet uydu daha uzaya fırlatıldı.

Haber 24-07-22 22:37

Adana Demirspor, Henry Onyekuru'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı

Adana Demirspor, Henry Onyekuru'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı

Yurthaber 10-07-22 18:08

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İstanbul'daki kuvvetli yağış, Meral Akşener, Bakan Soylu, KYK borçları, Henry Onyekuru, Arda Kural'ın son hali...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İstanbul'daki kuvvetli yağış, Meral Akşener'le ilgili 6'lı masa iddiası, KYK borçları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi" açıklaması, Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru'nun, Adana Demirspor ile anlaşması, Arda Kural'ın son hali, Ekrem İmamoğlu'nun sel felaketi ile ilgili açıklaması...

Haber 10-07-22 16:59

Son dakika: Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru, Adana Demirspor ile anlaştı!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da oynadığı üç dönemde de gösterdiği performansla sarı - kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Henry Onyekuru'nun yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezonun başında Monaco'dan Olympiakos'a transfer olan Nijeryalı futbolcu Adana Demirspor ile resmi sözleşme imzaladı. Dün, Türkiye'ye gelen futbolcu bugün Adana Demirspor'a 1 yıllığına kiralandı.

Spor 10-07-22 16:13

Son dakika: Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi!

Son dakika haberleri: Galatasaray'da oynadığı üç dönemde de gösterdiği performansla sarı - kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Henry Onyekuru'nun geleceği belli oluyor. Geçtiğimiz sezonun başında Monaco'dan Olympiakos'a transfer olan Nijeryalı futbolcu için sıcak bir gelişme yaşandı. Yunan kulübünün izin verdiği oyuncu, bugün 17.15'te İstanbul'a ayak bastı. İşte ayrıntılar...

Spor 09-07-22 17:42

Son dakika: Beşiktaş'tan ikinci 'Gedson Fernandes' çıkarması! Henry Onyekuru adım adım geliyor...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda mücadele ettiği kulvarlarda gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, yeni sezonda teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde mutlak şampiyonluk hedefliyor. Fransız çalıştırıcının raporu doğrultusunda sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü transfer çalışmalarında flaş bir isim gündeme geldi. Gedson transferiyle dikkat çeken siyah - beyazlılar daha önce Galatasaray'da oynamış olan Onyekuru için hamle yaptı.

Spor 24-06-22 16:40

SpaceX yine görevde! Falcon 9 roketini bu kez Alman keşif uydusu için havalandırdı

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Falcon 9 roketini bu kez Alman uydusu için uzaya gönderdi. Şirket, Kaliforniya'dan Alman ordusunun ihtiyaçları için bir keşif uydusu fırlattı. Alman ordusu için Airbus tarafından geliştirilen SARah-1 uydusunun fırlatılışı SpaceX'in internet sitesinden yayınlandı.

Haber 19-06-22 09:54

Son dakika: Henry Onyekuru, Galatasaray'a mı transfer olacak? Menajerinden heyecanlandıran açıklama...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkanlık koltuğunu Burak Elmas'tan devralan Dursun Özbek'in gerçekleştireceği transferler, sarı - kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyordu. Geriden gelerek akibi Eşref Hamamcıoğlu'nu mağlup eden ve başkanlık koltuğuna oturan Özbek'in, "Nokta transferler yapacağız" sözlerinin ardından birçok isim ortaya atılmış ve Galatasaraylı futbolseverleri heyecan sarmıştı. Bu isimler arasında yer alan Henry Onyekuru'nun menajerinden flaş bir açıklama geldi.

Spor 16-06-22 18:15