Tuhaf Meslekler Haberleri

ABD Başkanı Biden'dan bir gaf daha: Özgürlük mü demokrasi mi?

2021 yılında göreve başlayan ABD'nin 46. Başkanı Joe Biden, bu zamana kadar yaptığı gaflarla sürekli gündemi meşgul etti. Son olarak Pennsylvania'daki bir seçim mitinginde konuşan Biden'dan tuhaf bir gaf daha geldi.

Haber 2024-04-22 10:32:46

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 2024-04-16 09:15:06

Bu meslekleri seçenler paraya para demeyecek! İŞKUR geleceğin mesleklerini açıkladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 2023'de 86 bin işyeri ile yapılan araştırmaya göre gelecek 10 yılda ön plana çıkması beklenen meslekler yazılım mühendisi, e-ticaret uzmanı, yapay zeka uzmanı, bilişim uzmanı, inşaat mühendisi, pazarlama uzmanı, dil ve konuşma terapisti ve CNC operatörü olarak belirlendi.

Finans 2024-04-13 13:40:35

Evlerindeki kitaplığın arkasında gizli oda bulan çift polise haber verdi! Komplo teorileri havada uçuştu... Bomba sığınağı,panik odası, silah kasası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Lowa bölgesinde yaşayan bir çift dört yıldır yaşadıkları evlerinde kitaplığın arkasında gizli bir oda buldu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan ikili gizli bölmede tuhaf bir durumla karşılaşma ihtimallerini düşünerek polise haber verdi. O anları saniye saniye paylaşan çift TikTok'ta gündem yarattı.

Trend 2024-04-03 09:02:52

Geçmeyen öksürüğü olan kadın ne olduğunu öğrendikten sonra dehşete düştü! 20 kez doktora gittim ciddiye almadılar

Anne Ashley Vassallo boğazında tuhaf bir his hissetti ve bir türlü geçmeyen bir öksürük yaşadı. 34 yaşındaki kadın daha sonra ne olduğunu öğrenince dehşete düştü.

Kadin 29-03-24 10:49

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber 17-03-24 16:17

Duvarlarının içinden gelen garip bir sesle korktular! Gördüklerine inanamadılar... Baktığımızda bir sürprizle karşılaştık

TikTok'ta 'sugarsteph' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Steph isimli bir kadın evinin duvarından gelen tuhaf bir sesle korktuğunu dile getirdi. Eşiyle birlikte duvardan gelen sesin kaynağını bulmaya karar veren Steph bir delik açtıklarında ise orada yaşayan bir kedi olduğunu fark ettiler. O anları sosyal medyadan paylaşan ikilinin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-03-24 14:40

Robert Pattinson'dan yıllar sonra gelen Twilight (Alacakaranlık) itirafı! Kristen Stewart'la sevişmesi sahnesini yorumladı: Çok tuhaf

Twilight (Alacakaranlık) serisi bir dönemin en popüler yapımları arasındaki yerini alarak tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Filmin başrol oyuncularından Robert Pattinson yıllar sonra yaptığı itirafıyla rol arkadşaı Kristen Stewart ile olan sevişme sahnesini yorumladı. Ünlü oyuncu, müstehcen sahnelerin çekmenin zorlu bir iş olduğunu açıkladı.

Trend 29-02-24 11:45

Bavulundan 'tuhaf titreşim sesi' gelince uçağı terk etmesi istendi! Bavulundan çıkan utandırdı... Yüzüm kıpkırmızı kesildi

Sosyal medya fenomeni Amanda Diaz Rojas, uçağında kalkışı beklerken güvenlik tarafından el bagajının kontrol edilmesi ve uçağı terk etmesinin istenmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın bavulunu açtığında ise titreşim sesinin cinsel ilişki oyuncağından geldiğini fark etti. Derin bir utanç yaşadığını ifade eden Rojas uçağa geri dönülmesine izin verildiğini söyledi.

Trend 09-02-24 11:29

Kesici aleti ve tuhaf sesiyle tanınan sahtekar bakanlığı harekete geçirdi! Güya şifa dağıtıp bir de para alıyordu

Konya'daki sahte şifacı Türkiye'nin gündeminde. Elindeki kesici aleti küçük çocuğun önünde hareket ettirip tuhaf sesler çıkartarak şifa dağıttığını öne süren kadının bir de bu şekilde para toplaması infial yaratmıştı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 02-02-24 15:45

Spor salonuna parası yetmeyince bu yöntemi buldu! Hem 37 bin TL tasarruf etti hem inanılmaz bir değişim yaşadı 'En tuhaf kısmı...'

Zayıflamaya karar veren pek çok kişi sağlıklı ve dengeli beslenmesi ve düzenli egzersiz yapması gerektiğini biliyor. Ancak bazen bazıları da egzersiz için spor salonuna gitmesi gerektiğini düşünüp bunu da maddi olarak karşılayamayacağını fark edince tüm bu önemli yolculuktan bir çırpıda vazgeçiyor. Ancak İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadın bunu yapmadı. Spor salonu ücretini karşılayamayınca ilginç bir yöntem buldu, hem tasarruf etti hem de inanılmaz bir değişim yaşadı.

Kadin 31-01-24 17:36

Sosyal medya fenomeni Holly Jane'inden mağazanın ortasında tuhaf hareket! Çevresindekilere aldırış etmedi

39 yaşındaki sosyal medya fenomeni Holly Jane bir alışveriş merkezinde çektiği video ile hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. Alışveriş yapan fenomen isim kamerayla reyonlar arasında yürüdüğü sırada aniden pantolonunu indirdi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 31-01-24 07:51

Kamerasının kapalı olduğunu zannetti! Kot pantolonunun fermuarını açarak düzeltme yapmak istedi... İnsanların surat ifadeleri anında değişti

TikTok'ta 'michellesays' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Michelle isimli bir kadın internet üzerinden gerçekleştirilen bir toplantıda yuaptığı tuhaf hareketi anlatarak kısa süerede viral oldu. 179 binden fazla izlenmeye ulaşan görüntülerde Michelle, "Hayatımın en utanç verici anını yaşamış olabilirim ya da yaşamamış olabilirim ama asla bilemeyeceğim" dedi.

Trend 13-01-24 07:51

Bir meslek grubu daha bitiyor! Hazır ürünlerin yaygınlaşması yorgancılık mesleğini bitiriyor

Bazı meslekler hazır ürünlerin yaygınlaşmasıyla sona ermeye başladı. O mesleklerden birisi de 'yorgancılık' oldu. Kütahya'nın Gediz ilçesinde 33 yıldır yorgancılık mesleğini icra eden Ercan Erdoğmuş, evlerde kullanılan fabrikasyon ürünlerin yorgancılığı bitirme noktasına getirdiğini söyledi. Mesleklerinin eski popülerliğini yitirdiğini söyleyen Erdoğmuş, "Hazır ürünler yaygınlaşınca bizim mesleğin tadı da geleceği de kalmadı" dedi.

Haber 12-01-24 18:38

Birbirlerine sürtünerek meditasyon yaptılar! Görenler duruma anlam veremedi... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada son günlerde birbirinden ilginç meditasyon görüntüleri kullanıcılar arasında popüler olmaya devam ediyor. Meditasyon seanslarında tuhaf görüntülere bir yenisini daha eklendi. Sosyal medyada viral olan görüntülerde seansa katılanların birbirine sürtünerek meditasyon yaptıkları anlar yer aldı.

Trend 21-12-23 07:33

Küresel çapta ilk vaka! Taylandlı adamın hapşırığını tutmak isterken nefes borusu yırtıldı... Tıp dünyasını şaşkına çevirdi

Tuhaf bir tıbbi vakada, Taylandlı bir adam bir şekilde hapşırmayı bastırarak nefes borusunu yırtmayı başardı. Dünyada türünün ilk örneği olduğu bildirilen olay, Srinakharinwirot Üniversitesi'nde adli tıp uzmanı Dr. Veerachai Jarusachaisri tarafından ortaya çıkarıldı.

Trend 13-12-23 08:30

Kumsaldaki tuhaf sesleri duyunca şikayet ettiler! Herkesin içinde mastürbasyon yaparken yakalanan kadın yaka paça gözaltına alındı

Bir halk plajında mastürbasyon yaparken yakalanan bir kadın çevredekilerin şikayeti üzerine polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı. Gözyaşlarına boğulan kadın polislere stresli olduğu için kendisini rahatlatmak istediğini dile getirdi.

Trend 28-11-23 10:13

Kasım indirimleri çılgınlık seviyesine ulaştı! Alışveriş yapmak isteyenler saça saça baş başa kavga etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Efsane Cuma, Şahane Cuma isimleriyle anılan Kasım indirimleri Türkiye'nin pek çok noktasındaki mağazalarda izdihama neden oldu. Daha ucuza alışveriş yapmak isteyenler mağazalara akın ederken ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan trend olan konular arasındaki yerini alan indirim hallerinde yurdun pek çok noktasından birbirinden tuhaf kareler geldi.

Trend 25-11-23 10:34

İlkay Gündoğan desteklediği takımı açıkladı ve ''Türkiye'ye karşı oynamak tuhaf olacak'' dedi!

18 Kasım'da Berlin'de oynanacak Almanya-Türkiye maçı öncesi İlkay Gündoğan açıklamalarda bulundu. Türkiye'ye karşı oynamanın tuhaf olacağından bahseden tecrübeli oyuncu, "Türkiye'ye karşı ilk defa oynayacağım. Sonuçta memleketim." dedi.

Spor 16-11-23 11:01

Yer: Eskişehir! Kilise pastörüne tokat attı, hoşgörüsünü denedim dedi... Girdiği andan itibaren tuhaf durumdaydı

Eskişehir’de İ.Ö. (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. İ.Ö. ifadesinde, “Vaazda Hristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandım. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi.

Haber 06-11-23 12:00

Evlilik teklifini videoya çekmesini istedikleri kayınvalidenin hareketi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı! Kayınvalide böyle rolü çaldı

İtalya'da tarihi bir mekanın önünde gerçekleştirilmesi planlanan evlilik teklifi ilginç anlara sahne oldu. Sevgilisine evlilik teklifi etmek için harekete geçen genç o anları kaydetmesi için annesine telefonu verince ortaya tuhaf görüntüler çıktı. Çünkü anne evlilik teklifi sırasında kamerayı farkında olmadan ters çevirince teklifi değil kendisini kaydetti.

Trend 31-10-23 10:40

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? 2 milyon işçi, 37 bin euro maaş!

Almanya işçi alımı başvuru şartları, tarihleri ve istenen meslekler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Almanya'da İçişleri Bakanlığı hazırladığı yeni yasa tasarısının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Ülkede 2 milyon işçiye ihtiyaç var. 37 bin euro maaşla Almanya'da çalışmak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman? Almanya işçi alımı şartları neler?

Finans 19-10-23 13:24

ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: 55 bin TL maaşla Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? 2 milyon işçi alınacak

Almanya işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları merak edildi. Almanya'da İçişleri Bakanlığı hazırladığı yeni yasa tasarısının ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Ülkede işçi açığını kapatabilmek için yasa tasarısı hazırlanıyor. Bahsi geçen tasarı ile işe girişte zorunlu tutulan dil şartının da kaldırılabileceği öngörülüyor. Peki, 55 bin TL maaşla Almanya işçi alımı ne zaman? Almanya işçi alımı başvuru şartları neler, aranan meslekler hangileri?

Finans 18-10-23 09:49

Metroda kaos dolu anlar! Kadın yolculara bakarak kendisini tatmin eden adamı tekme tokat dövdü... O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

İspanya'nın Valensiya kentindeki bir metroda hareketli dakikalar yaşandı. Metronun yoğun olduğu bir saatte vagonda ismi açıklanmayan yolcunun tuhaf hareketleri dikkatleri çekti. Vagonda bulunan kadın yolculara bakarak kendisini tatmin eden adamın hareketi tepkilere neden oldu. Defalarca uyarılmasına rağmen eylemine devam eden adamı bir başka yolcu tekme tokat dövdü.

Trend 12-10-23 08:19

İŞKUR'da yeni dönem! Resmen duyuruldu: Bugünden itibaren hizmet vermeye başladı...

İŞKUR iş ve meslek danışmanları, yetenek kapısı üzerinden kariyer danışmanlığı hizmeti sunacak. Gençlerin kendilerini tanımalarına, kişisel ve mesleki özelliklerini fark etmelerine, meslekler hakkında bilgi edinmelerine ve edindikleri bilgileri bireysel bazda değerlendirerek kendilerine uygun meslek seçimi konusunda karar vermelerine yardımcı olmayı amaçlayan yeni uygulama, tüm üniversite öğrenci ve mezunlarına hizmet verecek.

Finans 02-10-23 11:29

Sokak ortasında yere yatıp... Hem şaşkına çeviren hem yürek sızlatan anlar! Kuğu Gölü balesi yapıyor

Düzce'de çekilen ve sosyal medyada yayılan görüntüler hayretler içerisinde bıraktı. Bir gencin uyuşturucu maddenin etkisiyle sokak ortasında yerlere yatıp dans ettiği ve tuhaf hareketler yaptığı anlar kaydedildi. O anlarda gencin yaptığı ilginç hareketler, yaşananları görüntüleyenler tarafından 'Kuğu Gölü balesi' yorumlarına neden oldu.

Haber 25-09-23 09:35

Kâtipliğe kimler başvurabilir? Kâtiplik şartları nelerdir?

Kişilerin kariyer planlarını yaparken kendi yeteneklerini ve ilgi alanlarını da göz ardı etmemeleri önemlidir. Kâtiplik ya da bir diğer adı ile zabıt kâtipliği mesleği de bu mesleği seçecek kişilerde bazı özellikler arayan meslekler arasında yer alır. Yasal işlemlerde, mahkemelerde ya da benzeri durumlarda kayda geçmesi gereken ifadelerden sorumlu olan kâtiplik için belli şartlar bulunmaktadır.

Haber 11-09-23 20:12

Yaşlanmamak için yaptıkları gündem olmuştu! Jennifer Aniston'dan yaz pozları

"Friends" dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Jennifer Aniston yıllara meydan okuyan ve yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıklayarak gündem olan güzel oyuncu bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 11-09-23 09:25

Yapay zekanın olmadığı masa kalmıyor: Şimdi de ünlü bir şirket, yapay zekalı sırt çantasının patentini aldı!

Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.

Haber 06-09-23 12:10

Jennifer Aniston yaşlanmamak için yüzüne o hayvanın spermini sürüyormuş!

Friends dizisiyle ünlenen güzel oyuncu Jennifer Aniston yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıkladı. 54 yaşında yıllara meydan okuyan oyuncu Aniston'ın yüzüne uyguladığı yöntem sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Magazin 27-08-23 14:47

Hostes nasıl olunur? Hosteslik şartları nelerdir?

Kariyer planlarken seçilen mesleği çok iyi belirlemek gerekir. Kişilerin yetenekleri, ilgi alanları, alacakları eğitimin süresi ya da içeriği gibi birçok belirleyici unsur kariyerin şekillenmesinde önemli noktalardır. Hostes olmak da belli şartları olan, alınması gereken bazı eğitimler bulunan ve kişilerin bazı özelliklerine ya da yeteneklerine bağlı olarak seçilmesi gereken meslekler arasında yer alır.

Haber 21-08-23 20:19

Korku filmi gibi olay! Bodrum katında ışıklar ve çekmeceler rastgele açılıyordu... Gelen tuhaf sesler üzerine oraya gittiler: Gördüklerine inanamadılar!

ABD'nin Columbus kentinde üniversite öğrencilerinin başına korku filmlerini aratmayan bir olay geldi. Bir grup öğrenci bodrum katlarından gelen tuhaf sesler geldiğini farketti. Öğrenciler çekmecelerin ve ışıkların da rastgele kapanıp açıldığını görünce evde 'hayalet' olduğuna emin olmuştu. Fakat gerçek daha tuhaf çıktı. İşte paranormal olayın tüm detayları!

Haber 21-08-23 10:02

Britney Spears, bu sefer de tuhaf direk dansıyla gündemde

"İçimdeki Kadın" adlı kitabıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Britney Spears sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Spears son olarak küçük bikinisiyle tuhaf striptiz hareketlerine imza attı.

Magazin 14-08-23 09:39

Gardiyanlık şartları nelerdir? Kimler infaz koruma memuru olabilir?

Dünya çapında gerek sağladığı avantajlarla gerekse özellikleriyle öne çıkan pek çok meslek mevcuttur. Bu meslekler arasında gardiyanlık hizmeti de yer alır. Gardiyanlık, infaz koruma memuru olarak da tabir edilen bir meslek çeşididir. T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak yapılan önemli bir görevdir. Bu görevde yer almak isteyenlerin belli başlı koşullara uygun olması gerekmektedir. Peki, gardiyanlık şartları nelerdir?

Haber 21-07-23 11:32

Ev sahibi-kiracı kavgası bitmiyor! Yer: İstanbul, böylesi ilk kez oldu: Civcivlerini saldı

Yüksek kira fiyatları ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. İstanbul'da bir ev sahibi, kiracıyı evden çıkarmak için tuhaf bir yönteme başvurdu. Böylesi ilk kez olan olayda ev sahibi kiracısıyla ortak paylaştığı bahçeye civcivlerini saldı. Kiracı Sebahat Girgin yaşadıklarıyla ilgili olarak "Bu civcivleri böyle kapımın önüne gönderiyor mahsus ayağımın altını pisletsinler diye" dedi.

Haber 17-07-23 06:42

Yaşını duyan inanmıyor, yüzüne garip garip bakıyorlar! Akraba evliliğinden dolayı olduğu söyleniyor Ender hastalığa sahip Kahramanmaraşlı genç tek isteğini açıkladı

Kahramanmaraş'ta yaşayan Enes Cenneter, doktorların akraba evliliğinden dolay olduğunu söylediği, dünyada nadir görülen bir hastalığa sahip. Herkese izah edemediği hastalığı nedeniyle insanlar ona garip bakıyor, o da yıllardır kendisini hep aynı gördüğü için görüntüsünde meydana gelen değişimi anlayamıyor. 40 yaşlarında gösteren Cenneter'in gerçek yaşını duyanlar ise inanmıyor. Olayı duyanların aklına ise "Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi" geldi...

Haber 10-07-23 11:41

Harry Styles sahnede neye uğradığını şaşırdı! Gözüne bir cisim atıldı

'Love on Tour' turnesine devam eden Harry Styles sahnede korkunç bir olay yaşadı. Ünlülerin sahnesine atılan cisimler son dönemde gündem oluyor. Bu bu tuhaf trendin yeni kurbanı ise Harry Styles oldu.

Magazin 10-07-23 08:47

Kılıçdaroğlu, Erdoğan için 'travma oldu' dedi, Sinan Oğan'dan yanıt geldi: 'Biraz tuhaf olmuş'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında seçimlerin birinci turu ile ilgili sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına Sinan Oğan'dan yanıt geldi. Oğan yaptığı açıklamada "Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş" dedi.

Haber 10-06-23 13:57

Can Yaman'a kadın hayranı göğsünü imzalattı! Ünlü oyuncunun İtalya çıkartmasına kadınlar akın etti

Can Yaman, yine hayranlarıyla yaşadığı sansasyonel olay ile gündeme geldi. Kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu, sık sık hayran buluşması yapıyor. Bu kez de kadın hayranlarıyla bir araya gelen oyuncu, tuhaf isteklerin yaşandığı anları sosyal medya hesabından paylaştı, görenler inanamadı.

Magazin 09-05-23 00:07

İmamoğlu'ndan ses getirecek 'LGBT' çıkışı! Tuhaf bir bilinçaltı var diyerek yüklendi: Çoluk çocuk seni dinliyor, utanın

Seçim için bir haftalık geri sayım başladı, seçim mitingleri devam ediyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu Çorum'da halka seslendi. Millet İttifakı'na yöneltilen "LGBTİ" tepkilerine yanıt veren İmamoğlu, "Dengesi bozuk insanlar seçim kampanyası yapıyor. Tuhaf bir bilinçaltı var, vallahi tuhaf. Çok içselleştirmiş meseleyi, enteresan. Çoluk çocuk seni dinliyor, ağzından çıkanı kulağın duysun!" diye konuştu.

Haber 07-05-23 13:38

Kılıçdaroğlu'nun 'Kazanırsak' uyarısına yanıt geldi! YSK mesajı dikkat çekti: Bunlar korkutucu, ürkütücü, tuhaf açıklamalar

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'seçim gecesi' açıklamasına TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, "Seçim gecesi galip geldiğimizde sokağa çıkmayın, sevinç gösterisi yapmayın çünkü sokakta eli silahlı insanlar olabilir" sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin "provokasyon içerdiğini" savunan Şentop, "Bu korkutucu, ürkütücü bir açıklama" dedi.

Haber 05-05-23 14:59

İlçeden ilçeye değişiyor! Çeyrek altında 27 TL detayı 'Çok tuhaf şeyler oluyor' 3 farklı fiyat için... Altın fiyatları herkesi şaşırttı

Altın piyasasındaki hareketlilik gündemde. Altın fiyatlarındaki hareketlilik dikkatleri çekerken uzmanlar '3 farklı fiyat' detayına vurgu yapıyor. İslam Memiş, buna dair 'Ekran fiyatı, banka fiyatı ve kapalı çarşı piyasası' değerlendirmesini yaparken dakikalar içinde değişen fiyatların sadece şehirden şehre değil, ilçeden ilçeye göre bile farklılık gösterdiği aktarılıyor. Çeyrek altın ve cumhuriyet altındaki işçilik maliyetlerinin de önemli bir neden olduğuna işaret ediliyor.

Finans 27-04-23 09:54

Yürüyüşe mola verdiği sırada karşısına çıktı! Şoke oldu... İlk kez görüldü

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yürüyüş yapan doğa sporları gönüllüsü İsmail Hatipoğlu, yürüyüşüne mola verdiği esnada karşılaştığı ilginç canlı karşısında gözlerine inanamadı. Gördüğü tuhaf canlı karşısında adeta şoka giren Hatipoğlu, "Bir semender türü olduğunu öğrendim. Bu canlılar durgun göletler ve nemli arazilerde yaşarlar. Bizim buralarda ilk kez görülüyor. Bunu Milli Parklar Müdürlüğüne bildireceğim." dedi.

Haber 24-04-23 13:23

Mantarcılık mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Mantarcılık Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Tarım ile ilgili olan meslekler önü açık mesleklerdir. Üniversitelerde de tarımla ilgili pek çok bölüm bulunur. Mantarcılık Bölümü de bunlardan biri olarak öne çıkar. Bu bölüme olan ilgi giderek artıyor ve bölüm, önemli iş imkanları sunuyor. Mantarcılık Bölümünden mezun olan kişiler, bilimsel çalışmaları sayesinde bu sektörün gelişmesine katkı sağlar. Peki, Mantarcılık mezunları ne iş yapar?

Egitim 20-04-23 11:02

Otomotiv Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Otomotiv Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek seçimi yaparken en önemli kriterlerden biri de seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi ve iyi bir gelir sağlaması olmalıdır. Bunun dışında mesleği seçen kişinin yeteneklerine ve ilgi alanlarına hitap eden bir alan olması da son derece önemlidir. Otomotiv Mühendisliği de ilgi alanları doğrultusunda seçilebilecek meslekler arasında yer alır ve ağırlıklı olarak arabalara ilgisi olan kişiler tarafından tercih edilir.

Egitim 20-04-23 10:57

Ormancılık mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Ormancılık bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kariyer planlaması yaparken kişilerin ilgi alanları, yetenekleri gibi durumlar göz ardı edilmemelidir. Doğru meslek seçimi yapabilmek için dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de seçilen mesleğin gelecek vaat etmesidir. İyi bir geliri olan, hem özel sektörde hem de devlete ait kurum ve kuruluşlarda iş imkanları geniş olan meslekler ve bu alanlarda eğitim veren bölümler daha çok tercih edilir.

Egitim 20-04-23 10:55

Odyoloji mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Odyoloji bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Kişilerin kariyerlerini planlarken yeteneklerini ve ilgi alanlarını göz önünde bulundurmaları son derece önemlidir. Yapılan gelecek planı doğrultusunda alınacak olan eğitimin ve seçilen mesleğin gelecek vaat etmesi de gerekir. İyi bir gelir elde edilecek olan meslekler daha çok tercih edilir. Odyoloji de son birkaç yıldır en sık tercih edilen ve gelecek vaat ettiği söylenen meslekler arasında yer alır.

Egitim 20-04-23 10:55

KPSS A grubu nedir, konuları nedir? KPSS A grubu meslekleri nelerdir?

Lisans, orta öğretim ya da ön lisans mezunları, istedikleri takdirde memurluk sınavına girerek atama yolu ile memur olarak çalışabilir. Bunun için Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girilmeli ve bu sınavda belirlenmiş olan puan alınmalıdır. Farklı meslekler ve atamalar için sınıflandırmalar yapılmıştır. KPSS A grubu da belli bir meslek alanı için atamaların yapıldığı sınıflardan biridir. Peki, KPSS A grubu meslekleri nelerdir?

Haber 20-04-23 10:39

İşte Elon Musk'ın şimdiye kadarki en tuhaf icadı: Görenleri şaşkına uğrattı! Fiyatı ise...

3 milyar dolarlık Starship roketini fırlatamayan Elon Musk'ın şirketi SpaceX, bu hayal kırıklığını şaşırtıcı bir yeni ürünle telafi etti. Ön satışı duyurulan yeni ürün, roket şeklinde bir tür ışın kılıcıvari pürmüz oldu. Ürün, peynir eritmek ve mum yakmak gibi çok sayıda amaç için tasarlandı. Ürünün fiyatı da ortaya çıktı.

Haber 19-04-23 17:08