Cocuklara Hediye Haberleri

Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirimde! Babalar Günü öncesi bu fırsat kaçmaz

Babalar Günü yaklaşıyor ve Philips'in en çok satan tıraş makineleri indirime girdi! Babanıza almak için özel bir hediye arıyorsanız, kaliteli bir tıraş makinesiyle onun kişisel bakım rutinini eşsizleştirebilir, ona harika bir hediye verebilirsiniz. Sizin için Philips'in yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip indirimdeki tıraş makineleri seçtik. Hepsi içeriğimizde, işte detaylar!

Haber 2024-06-07 17:47:24

90 sorunun tamamına yanlış cevap verince, ödül olarak çeyrek altın taktılar! Sosyal medyada tepki çeken görüntü

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kaydedilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. 90 sorunun yer aldığı deneme sınavında soruların tamamına yanlış cevap veren bir LGS öğrencisi, iddiaya göre eğitim merkezi tarafından ödüllendirildi. Hediye olarak öğrenciye çeyrek altın verildiği iddia edilirken, söz konusu görüntüler tepki çekti. Konuyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Egitim 2024-06-05 08:28:27

Hediye gelen bikinisini giydi! Burcu Özberk yine şovunu yaptı

Bir süredir tatil için yurt dışında olan Burcu Özberk sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Burcu Özberk son olarak kendisine hediye gelen bikiniyi giyerek poz verdi.

Magazin 2024-06-04 11:42:52

Arkadaşı düğünde hediye etti, damat şaşkınlık yaşadı! Piyasa değeri 15 bin TL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Büşra Yıldırım (23) ile hayatını birleştiren Alican Yıldırım'ın (25) düğününde ilginç bir olay yaşandı. Davetliler gelin ve damada altın takarken, damadın arkadaşı İbrahim Göğebakan ise piyasa değeri 15 bin TL olan şaşırtıcı bir hediyeyle çiftin mutluluğuna ortak oldu. Alican Yıldırım, hediye ile şaşkınlık yaşadığını söylerken, Göğebakan ise farklı bir hediye ile sürpriz yaparak unutulmaz bir anıları olsun istediğini belirtti. İşte o ilginç hediye...

Haber 2024-06-02 13:56:26

Diğer Haber Etiketleri

tıraş makinesi erkek tıraş makinesi philips tıraş makinesi çeyrek altın lgs Oyuncu sosyal medya Burcu Özberk Gaziantep düğün lastik gök taşı Meteor gizli kamera kolye tiktok plasenta nedir gününde söyledi Cenk Eren Vladimir Zelenskiy Ukrayna Rusya suikast türk kızılayı Zonguldak yapay zeka haber anneler günü anneler günü hediyeleri hediye Özgür Özel IBAN hesap kitap kitap kurdu kitap önerileri akıllı saat şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası tablet Kulaklık oda termostatı kahve makinesi tost makinesi çay makinesi kettle mikser ekmek yapma makinesi philips philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips elektrik süpürgesi philips elektrikli süpürge philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi philips şarjlı süpürge Cüneyt Özdemir kenan taş maaş ikramiye Amazon amazon alışveriş smeg smeg kahve makinesi smeg kettle Stanley stanley termos stanley termos 1.3 camper camper ayakkabı camper bot karaca karaca çay makinesi karaca çaydanlık Apple remington remington düzleştirici remington saç düzleştirici Recep Tayyip Erdoğan Akaryakıt İbrahim Tatlıses burhan bayar Cem Yılmaz motor annesi tenzile erdoğan 23 nisan haberler Azerbaycan iş adamı kurtlar vadisi pusu beyin ameliyatı peruk bitkiler Göz ilik orkide hediye kartı the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon da, haber son real madrid son karar Teknik Direktör Arda Güler ele Uşak Basketbolcu kanser Orhan Gencebay deniz köken Seçim 2024 Eyüpsultan Sevim Emre Bilecik Mark Zuckerberg eo müze iftar dolandırıcılık telefon Tokat Yeşilyurt LEGO lego karakter lego marvel lego marvel avengers lego marvel super heroes lego setleri güzellik sevgi yaz çiçekleri çiçek çiçek çeşitleri ali erbil magazin Mehmet Ali Erbil sevgilisi yaşında parfüm parfüm erkek parfüm markaları en iyi erkek parfümleri erkek parfüm önerileri calvin klein parfüm erkek parfüm

Damada düğünde altın yerine 'kara altın' taktı! Bakın o hediye kimden geldi 'Bozduracaklarını bildiğim için...'

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, TIR şoförü Alican Yıldırım’ın (25) düğününde, arkadaşı tarafından piyasa değeri 15 bin TL olan TIR lastiği hediye edildi. Damadın arkadaşı "Düğünümüze altın yerine kara altın getirdim, yeni çiftlerimize hayırlı olsun. Nakliye işi yaptıkları ve takacağım altını bozdurup yine lastik alacakları için altın yerine lastik bayi olunca ben de lastik hediye ettim" dedi.

Haber 02-06-24 12:09

Değeri milyonlarca lira! Sosyal medyada yayılınca... Yurdun dört bir yanından üniversiteyi adeta taş yağmuruna tuttular

Gök taşına merak salanlar, üniversiteyi adeta taş yağmuruna tuttu! İstanbul Üniversitesine (İÜ) Türkiye'nin dört bir yanından "gök taşı" (meteor) diye binlerce taş gönderildi ancak incelenen parçalardan hiçbiri gök taşı çıkmadı. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Esenoğlu'nun üniversitenin tarihi Beyazıt yerleşkesindeki odası farklı renklerde ve büyüklükte taşlarla doldu. Esenoğlu, vatandaşların meteor çıkmayan taşları fakülteye hediye ettiğini söyledi.

Haber 24-05-24 11:25

19 Mayıs ne bayramı? 19 Mayıs 1919'da ne oldu? 19 Mayıs'ın anlam ve önemi

19 Mayıs'ın gelmesiyle birlikte ülkemizde bu özel günün heyecanı hissedilmeye başlanır.19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmasıyla temelleri atılan kurtuluş mücadelesinin sonucunda 19 Mayıs Türk gençliğine hediye edilmiştir. Peki ulusal bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir, 19 Mayıs gününde ne oldu?

Haber 17-05-24 15:46

Kocasını adım adım takip etti! Hediye ettiği kolyenin içine kamera yerleştirdi... Nereden bulabilirim?

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşımda genç bir kadın kocasını adım adım takip edebilmek için hediye ettiği kolyenin içine kamera yerleştirdi. Televizyonun karşısına geçerek kocasının hareketlerini kameradan izleyen kadının sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının duruma tepki gösterirken diğer bir kısmı ise kendi eşlerine uygulamak için kolyenin satın alınacağı yeri sordu.

Trend 14-05-24 08:00

Bebeğin doğumundan sonra annesine verilen ilginç hediye sosyal medyada çok konuşuldu! Plasentasında baskı yaptı

TikTok'ta paylaşım yapan bir doktorun doğum sonrasında anneye verdiği hediye çok konuşuldu. Bebeğin plasentasının üzerine mürekkep dökerek kağıda baskısını çıkartan doktorun hediyesi çok konuşuldu. O anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edildi.

Trend 11-05-24 07:42

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı... Cenk Eren gerçeği tesadüfen öğrendi

Son dönemde yaptırdığı estetikler ve yüzündeki değişimle adından söz ettiren Cenk Eren şimdi de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Cenk Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahne çıktığını söyledi.

Magazin 10-05-24 10:01

Ukrayna'da suikast iddiası! Zelenskiy kritik ismi görevden aldı! Putin'e hediye olacaktı, başarısız oldu

Ukrayna istihbaratının suikast düzenleyeceği şüphesiyle Devlet Güvenlik Dairesi'nde görevli 2 kişiyi tutuklamasının ardından harekete geçen Vladimir Zelenskiy kritik bir karar aldı. Zelenskiy, 2019'da atanan Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı görevden aldı. Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) Başkanı Maliuk, suikast iddiasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Putin'e hediye olması planlanan terör saldırısı aslında Rus özel servislerinin başarısızlığı oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 09-05-24 23:43

Deprem yüzünden hayalleri ertelenen genç çift, Zonguldak'ta dünyaevine girdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkıma uğrayan Hatay'da 5 gün sonra enkazdan çıkarılan 21 yaşındaki Hediye Demirkol, nişanlısı Muhammet Yıldız ile Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde hayatlarını birleştirdi.

Yurthaber 07-05-24 07:57

Anneler Günü için Dreame'den muhteşem kampanya!

Dreame, 12 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Anneler Günü kampanyası kapsamında robot süpürge satın alımlarına özel Hair Glory, Hair Straightener veya Hair Gleam saç bakım ürünlerinden birini hediye ediyor.

Kadin 06-05-24 17:58

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 05-05-24 18:54

Sadece 2023 tane var; birini Özgür Özel, Erdoğan'a hediye etti! Fiyatı dikkat çekti, özellikleri merak uyandırdı

CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'ndeki ziyaretinde verdiği hediyelerden biri özellikleriyle gündemin üst sıralarına yerleşti. Yalnızca 2023 adet üretilen "Cumhuriyet Ateşi" görüşmedeki diğer hediyeler arasında fiyatıyla da öne çıktı.

Haber 03-05-24 13:14

IBAN'ını verdi başına gelmeyen kalmadı! 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya'da IBAN hesabını arkadaşına veren bir kişi kara para aklamat tuzağının ortasına düştü. Arkadaşı ‘benim IBAN'ımda bloke var’ deyip aldığı hesap numarasından kara para akladı, karşılığında ise 1 paket sigara parası hediye etti. IBAN hesabını kullandıran Mustafa Ergin 8 ay hapis yattı, kendisini 10 yıl hapis cezası daha bekliyor.

Finans 03-05-24 11:09

Kitap meraklısı annenize hediye edebileceğiniz çok satan kitaplar

Anneniz tam bir kitap kurduysa doğru yerdesiniz! Anneler gününde, annenizin sevgisine karşılık verebileceğiniz en değerli hediye bir kitap olabilir. Anneniz tarih tutkunu mu, kişisel gelişime mi meraklı, yoksa bilim kurgu ve romana mı düşkün? Annenizi mutlu etmek için pek çok türdeki kitapları sizler için bir araya getirdik. İşte çok satan listelerinde yer alan ve annenizin ilgisini çekebilecek en popüler kitaplardan oluşan seçkimiz!

Haber 02-05-24 12:30

Bu Anneler Günü'nde annesine özel bir hediye vermek isteyenler bu listemize bakmadan geçmeyin

Annelerimizin sonsuz sevgisi, fedakarlığı ve rehberliği hayatımızın her anında bizimle. Onların değerini anlamak için özel günler gerekmez ama Anneler Günü, annelerimize duyduğumuz minneti ifade etmek için harika bir fırsat! Bu Anneler Günü'nde, annesine unutulmaz bir sürpriz yapmak isteyenler için özenle seçilmiş bir hediye seçkisi hazırladık. İşte detaylar!

Haber 02-05-24 12:29

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler, bugün sona eriyor! İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

‘Bir maaş ikramiye versinler’ dedi, Cüneyt Özdemir’in tepkisi gecikmedi! 1 Mayıs için gündem yaratacak öneri

1 Mayıs İşçi Bayramı, İstanbul’da yaşanan ‘Taksim’ gerginliği nedeniyle yine tartışmalara neden oldu. İşçi bayramı ile ilgili günün en dikkat çeken önerisi ise gazeteci Kenan Taş’tan geldi. Taş, Cüneyt Özdemir’le birlikte yaptıkları canlı yayında “Bir öneri de sunalım 1 Mayıs’ta işçilere verilecek en büyük hediye ikramiyedir. Bunu yapsınlar” dedi. Cüneyt Özdemir de bu öneri karşısında “Süper bir şey söyledin biliyor musun? Al sana bayram işte” ifadelerini kullandı.

Finans 01-05-24 15:06

Anneler Günü'ne özel indirimler bugün sona eriyor! Flaş fırsatlar ve dahası burada

Onlarca marka, binlerce ürün Amazon'un Anneler Günü'ne özel fırsatları kapsamında çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. 12 Mayıs'a kadar sürecek alışveriş etkinliği kapsamında en sevilen indirimdeki markaları sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İster annenize ister kendinize ve diğer sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 30-04-24 15:58

Aracına yakıt almak isteyenlere Erdoğan sürprizi! Gören önce şaşırdı, sonra yanına geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra Vahdettin Köşkü'ne hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergahı boyunca çocuklara da oyuncak hediye etti.

Haber 27-04-24 15:05

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık hediye!

Başta Müslüm Gürses ve İbrahim Tatlıses olmak üzere onlarca kişiden dinlediğimiz yüzlerce şarkının bestekarı Burhan Bayar katıldığı bit programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cem Yılmaz'ın kendisine 30 bin dolarlık hediyesinden bahsetti.

Magazin 26-04-24 13:38

Özgür Özel 'Seçim günü kaybettiğim tek şey' demişti! Görüntüleri geldi: 300 bin lira para verdik

31 Mart seçimlerinde CHP Denizli’de çeyrek asır sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandı. Bu seçim başarısının ödülü olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Ali Osman Horzum’a 300 bin liralık kırmızı motosiklet hediye etmişti. Özel'in 'seçim günü kaybettiği tek şey motosiklet oldu' sözlerinin ardından motosikletle şehirde atılan turun görüntüleri geldi.

Haber 26-04-24 11:51

TikTok temsilcileri tekrar Meclis'e çağırılacak! Halkımız 'TikTok bir ulusal güvenlik meselesidir, kapatılmasını istiyoruz' diyor

TikTok dünya genelinde en çok konuşulan sosyal medya uygulamalarından biri olmaya devam ederken Türkiye'de de kullanıcıların ilginç yöntemlerle bağış (hediye) topladığı canlı yayınlar tartışmalara neden olmayı sürdürüyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, geçen sene Meclis'te dinledikleri TikTok temsilcilerinin verdikleri vaatleri yerine getirmediklerini belirterek, "TikTok temsilcilerini tekrar Meclis'e çağıracağız." dedi.

Trend 24-04-24 13:25

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-24 07:49

Azerbaycanlı iş adamı Hacı Nuran, Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncusuna lüks otomobil hediye etti!

Azerbaycanlı bir iş adamı Hacı Nuran, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Zülfikar Ağa karakterine hayat veren Halil İbrahim Kalaycıoğlu'na lüks bir araba hediye etti. O anların görüntülenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Haber 20-04-24 23:07

Beyin ameliyatı geçiren kızın küçük kızın peruğunu görünce yaşadığı mutluluk sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı

Sosyal medyada 'meleklerin_abisi' kullanıcı adıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya çalışan Yasin Kiraz isimli fenomenin paylaşımı olay oldu. Geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle saçlarını kazıtmak zorunda kalan küçük Mira'ya bir peruk hediye eden Kiraz o anları sosyal medyadan paylaşınca herkesi duygulandırdı.

Trend 19-04-24 11:04

Sadece iki malzeme yetiyor! Orkideleri iki yıldan daha fazla sürekli çiçek açtıran yöntem

Orkidelerin göz kamaştırıcı çiçekleri ve olağanüstü yapısı onları sahiplenmek veya özel birine hediye etmek için mükemmel bir ev bitkisi haline getirir. Ancak onların uzun süre çiçek açmasını sağlamak biraz bilgi gerektirir. Birçok yöntemi denemenize rağmen orkideleriniz uzun süre çiçek açmıyorsa bu etkili yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 13-04-24 14:35

En güzeli hediye kartı, istediğini alır! diyenler için her bütçeye uygun Amazon hediye kartları

Sevdiklerinizi mutlu etmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman Amazon hediye kartları oldukça hoşunuza gidecek! Doğum günlerinden tebrik kartlarına, mezuniyetlerden yıl dönümlerine kadar her türlü kutlama için uygun olan bu kartlarla sevdiklerinize istedikleri hediyeyi almalarını sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz hediye kartı kategorilerine bir göz atın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu keşfedin!

Haber 13-04-24 14:19

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun. Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 13-04-24 13:04

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Milli oyuncuya adeta bayram hediye veriliyor...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu... İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i önümüzdeki maçta 11'de oynatacağını ifade etti.

Spor 11-04-24 16:24

Mercek altına alınınca altın paylaşımları durmuştu! Nevra Bilem bayramda eşinden bakın ne hediye aldı

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı. Hakkında şikayet yağan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşten Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da gecikmedi.

Magazin 11-04-24 11:09

Trüf mantarı avcısı ‘Radar’ kayboldu

Samsunlu avcı Fatih Gören, trüf mantarı toplamak için geldiği Uşak’ta “Radar” isimli mantar avcısı köpeğinin kaybolduğunu, köpeğini bulana 10 kilo doğal bal hediye edeceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:48

Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına anlamlı ziyaret

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla bir araya getirdi. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.

Haber 04-04-24 12:39

Uğur Dündar'dan Orhan Gencebay'a sert sözler! Kula kulluk edene yazıklar olsun!

Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye etmişti. Bu duruma tepki gösteren Uğur Dündar son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-24 15:26

'Makam odasından çıktı' denilerek paylaşılmıştı... Eyüpsultan'da seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'den o görüntülere sert tepki

Yıllar sonra AK Parti'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediye başkanının makam odasında çekildiği iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'in makam odasında yüzlerce hediye paketi olduğu iddia edildi. Köken'den ise görüntülerin ardından çok sert bir açıklama geldi.

Haber 03-04-24 08:07

Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken'den hediye kutularının görüntüleriyle ilgili açıklama:

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medyada paylaşılan "hediye kutularının görüntüleriyle" ilgili, "Bu tür manipülatif içeriklerin toplumda yanlış algı ve kamu kurumlarına güvensizlik duygusu oluşturmasını şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

Yurthaber 03-04-24 07:07

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-24 09:33

Kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi.

Yurthaber 26-03-24 11:05

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 22-03-24 08:49

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Şehit babası Marketten hediye çeki kazandınız denilerek dolandırıldı

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde şehit babası İsmail Fındık, "Marketten hediye çeki kazandınız" denilerek 18 bin 700 lira dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 21-03-24 15:36

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 18-03-24 11:50

Çiçeklerin anlamları: Popüler çiçek çeşitleri ve söyledikleri

Çiçekler, insanlık tarihinde derin anlamlar taşıyan doğal güzelliklerdir. Yüzyıllardır, çiçekler duyguları ifade etmenin, sevgiyi göstermenin ve iletişim kurmanın önemli bir yolu olmuştur. Tabii ki her çiçeğin kendine özgü bir anlamı da vardır. Bu makalemizde, Çiçeksepeti'nde hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden ve anlamlarından kısaca bahsettik.

Kadin 15-03-24 19:35

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41