ele Haberleri

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı... Kalben'den açıklama geldi!
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben’den ilk açıklama geldi. Kalben 'Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum' diyerek bir video yayınladı.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 16:35
Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu! 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı
Rap müziğinin köklü ve sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile zaman zaman gündeme geliyor. Bir dönem dini inancı ile adından söz ettiren Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu. Ünlü rapçi 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı...
Yayın Tarihi: 09-05-2024 15:49
Eski kıyafetlerine girebilmek için mide ameliyatı mı oldu? Demet Akalın 11 kiloyu nasıl verdi?
İddialı sahne tarzlarıyla adından söz ettiren ünlü isimlere sert çıkan Demet Akalın şu sıralar eski kıyafetlerine girebilmek için çaba harcıyor. 11 kilo veren Demet Akalın mide ameliyatı mı oldu? İşte o itiraf...
Yayın Tarihi: 09-05-2024 14:14
Güldür Güldür'den aniden ayrılmıştı! Prens'e transfer olan Giray Altınok açıkladı
Güldür Güldür'den ayrılarak Blu TV'de ekranlara gelen Prens dizisine transfer olan Giray Altınok bu ayrılığa dair ilk kez konuştu. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Altınok "Güldür Güldür'e bir daha dönmem" dedi.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 11:52
3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi
Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 11:37
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı ve Nihal'i bir araya geldi! Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın değişimi gündem oldu
Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. Dizide Adnan ve Nihal karakterine hayat veren ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 11:01
Evinde 15 gram uyuşturucu bulunmuştu! Ünlü şarkıcı Kalben hakkında karar
Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. Evinde 15 gram uyuşturucu çıkan ünlü şarkıcı hakkında karar çıktı.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 10:44
Tamer Karadağlı'ya Şahan Gökbakar sorulunca... Ben işimi yapıyorum onlar da...
Şahan Gökbakar, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'yı ti'ye alarak video paylaşmıştı. Karadağlı'nın komedyene dava açacağı konuşulurken ünlü oyuncu bir davette kendisine bu konu sorulunca bakın nasıl tepki verdi.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 10:17
Gülşen'in yeni klibi sosyal medyayı salladı! Transparan mayosuyla yerlerde süründü
Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sıkça adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa son klibiyle gündem oldu. Transparan bir mayo ile adeta kendinden geçen Gülşen'in o anlarına yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 09:42
K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyor! Olay itiraf
K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyerek hayatta kaldığını açıkladı. Huyuna sağlıksız hale geldiğini ve bayılma sorunu yaşadığını da söyledi.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 09:41
Merve Taşkın'a gelen mesaj şaşırttı! Eşimi test etmek istiyorum deyip...
"Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum" diyerek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın bir kadından aldığı mesajı paylaşarak gündem oldu.
Yayın Tarihi: 09-05-2024 07:54
Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu
Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...
Yayın Tarihi: 09-05-2024 01:06
Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın acı günü!
Sosyetik güzel Süreyya Yalçın son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Yalçın, annesi Ülkü Yalçın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 21:25
Şarkıcı Nilüfer'in iddialı sahne tarzı olay yaratmıştı! Ünlü modacıdan bomba sözler: O itibara yazık”
Dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmişti. Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 18:01
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu... Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alınmıştı! İfadesi ortaya çıktı: İçiciyim ben, satmıyorum”
Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Ünlü şarkıcının evinde 3 parça halinde toplamda ağırlığı 15 gram uyuşturucu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Kalben'in ifadesi ortaya çıktı. Şarkıcının emniyetteki ifadesinde "İçiciyim ben, satmıyorum” dediği öğrenildi.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 17:28
Selen Görgüzel'e 300 bin TL'lik şok! Bulup getirene ödül verecek
Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürdü. Bulup getirene ödül vereceğini açıkladı.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 16:07
Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldi! Görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı: Seçimlerdeki...
Sanatçı Erol Evgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Evgin, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 14:24
Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti... Tanyeli 47 kiloya kadar düştü! Son durumunu anlattı
Bir dönemin en ünlü oryantali Tanyeli tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Tanyeli son durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, 'Hayatımda ilk kez bu kadar fazla kilo verdim' diyerek 47 kiloya kadar düştüğünü anlattı.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 10:44
Zeynep Bastık'ın Ali Can Ayyıldız ile mutluluğu kısa sürdü! Sebebi ise...
Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık şimdi de özel hayatıyla gündem oldu. Bastık, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız’la yollarını ayırdı. Ayrılığın sebebi ise...
Yayın Tarihi: 08-05-2024 09:52
Ayakkabı sektöründe ilerleyememişti... Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı! Yeni işi çok konuşulacak
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Ünlü şarkıcı işler yolunda gitmeyince dükkanını kapattı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı.
Yayın Tarihi: 08-05-2024 09:20
Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Dominik'te tüm dengeler değişti! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı! 'Bundan böyle...'
TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı son konseyde aldığı tüm kararları yarışmacılara anlattı. İşte dördünce eleme adayının belirlendiği son Survivor'da yaşananlar...
Yayın Tarihi: 08-05-2024 07:26
Cinsiyet değiştirdi, estetik yaptırdı! Cam Tavanlar Şinaşi'yi görenler şaştı kaldı: Gittikçe güzelleşiyor
Son olarak Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirmişti. Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da da rol alan Meli Bendeli estetikleriyle bambaşka birisi oldu.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 11:42
İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!
Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 11:32
Kayda dantel geceliği ile girdi! Zeynep Bastık yine olay oldu! 'Uykudan uyanıp...'
Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Dantel geceliğini ile kayda giren Bastık o anlarını takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı kareler sosyal medyanın gündemine oturdu.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 09:26
Megastar Tarkan'dan eşi Pınar Tevetoğlu'na evlilik yıl dönümüne özel büyük jest!
Sahne tarzları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Tarkan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu'yla sekizinci yılını kutlayan Megastar, eşine yıl dönümüne özel büyük bir jest yaptı. Eşiyle boğaz turu yapan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 09:10
Demet Evgar'lı Bahar dizisi hakkında bomba iddia... 'Yayınlanmayacak'
Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü büyük ses getiren dizi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddiası sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 08:51
Şahan Gökbakar, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i hedef aldı! Bu rezillik için sana oy veren herkesten özür dile
Komedyen Şahan Gökbahar sosyal medyada yaptığı yorumlarla gündemde. Gökbakarr, Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in akrabalarını bazı görevlere atadığını duyunca kendini tutamadı ve sert ifadeler kullandı.
Yayın Tarihi: 07-05-2024 08:31
Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerden para toplamak için dans etti!
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. Erbil, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Erbil, gittiği bir kafede dans ederek Arap turistlerden para topladı.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 14:45
Erkek arkadaşı suçlanıyordu... Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı
ABD'de 3 Nisan'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Yağmur Taktaş'ın cenazesi 20 Nisan'da Adana'da toprağa verilmişti. Fenomen ismin mezarı itiraz sonrası açıldı. İşte yaşanan gelişmeler...
Yayın Tarihi: 06-05-2024 14:08
Leonardo DiCaprio 25 yaşındaki sevgilisiyle aşka geldi! Eğlence anlarından görüntüler
Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile görüntülendi.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 13:39
Usta sanatçı Emel Sayın'dan üzen haber! Sahneye çıkmadan önce açıkladı
Geçtiğimiz günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan 'Mavi Boncuk' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Emel Sayın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl ameliyat olan ünlü isim, şimdi daha iyi olduğunu dile getirdi.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 12:15
Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...
Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 10:50
Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!
Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 10:24
Podyumların en çok aranan isimlerinden... Bella Hadid modelliği bıraktı! Şehir hayatını terk edip...
Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid şaşırtan bir karar verdi. Hadid, modelliği bırakarak şehir hayatını da terk etti.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 08:40
Tuğba Ekinci gelen eleştirilerden bıktı! O anları yoruma kapadı
Tuğba Ekinci sahnedeki hareketleriyle gündeme gelmişti. Ekinci'nin dansı ve hareketleri, sosyal medya kullanıcılarından tepki almıştı. Şarkıcı bu sefer o anlarını yoruma kapalı paylaştı.
Yayın Tarihi: 06-05-2024 08:17
Aşağıdan çekime kızmıştı! Hadise Amsterdam'ı yaktı geçti
Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen güzel şarkıcı Hadise Amsterdam'ı yaktı geçti. Yine sahnesiyle adından söz ettiren Hadise'nin paylaşımlarına dakikalar içinde binlerce beğeni yağdı.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 14:54
Britney Spears ünlü otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla sokağa çıktı
Son dönemde yaptığı danslarla ve paylaşımlarla sevenlerini endişelendiren şarkıcı Britney Spears ünlü otelde gece yarısı sinir krizi geçirdi. Ortalığı birbirine katan şarkıcının o halleri hayranlarını endişelendirdi.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 14:25
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek'e olay sözler
Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan olayları söyleşisinde anlatan Feyza Civelek'e olay sözler söyledi. Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun özel hayatına dair konuşmuştu.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 13:17
Dilan Polat sinir krizi geçirip kendini yaraladı! Avukatı harekete geçti... Flaş gelişme
Dilan Polat'ın kızını gördüğü duruşma sonrası cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği iddia edildi. İddialara göre avukatı tahliye talebi için harekete geçti. Başsavcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 11:02
Gözlerden uzakta yaşıyor... Doğa Bekleriz'den olay Tarık Akan itirafı: Kendisini hiç sevemedim
1990'lı yıllarda gösteri dünyasının aranan isimlerinden olan Doğa Bekleriz artık gözlerden uzak yaşıyor. Mersin'de sakin bir hayat yaşayan Doğa Bekleriz'in Tarık Akan itirafı duyanları şoke etti.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 09:54
Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı
Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 09:24
Huysuz Virjin rolünü yakışıklı oyuncu kaptı! Hazırlıklar başladı
Huysuz Virjin, Barış Manço ve Adile Naşit'in hayat hikâyelerinin beyaz perdeye aktarılacağı gündemdeydi. Huysuz Virjin rolü için bakın kim düşünüldü.
Yayın Tarihi: 05-05-2024 08:14
Ünlü oyuncu Murat Yıldırım 'Teşkilat' dizisinden ayrılıyor!
Teşkilat dizisi her pazar izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmeye hazırlanıyor.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 17:51
Dudak dudağa görüntüleri ifşa edilmişti! Cansu Taşkın cephesinden ilk açıklama
Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından Taşkın ile dudak dudağa görüntüleri çıkan Erdoğan 'Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki' demişti. Cansu Taşkın konuya dair ilk kez konuştu...
Yayın Tarihi: 04-05-2024 14:46
Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı! Zayıf hali ile dikkat çeken şarkıcıya yorum yağdı: Erimişsin
Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara spor yaptığı anları paylaştı. Zayıfladığı görünen şarkıcıya sosyal medyada yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 14:03
'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek açık açık anlattı! Yatak odasında yaşadıklarına Esra Ezmeci bile çok şaşırdı
Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de ekrana gelen 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bu defa programa telefonla bağlanan Aleyna Hanım'ın itirafı damga vurdu. Canlı yayına bağlanan izleyici 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek ilişki sırasında yaşadıklarını açık açık anlattı.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 13:18
Yaş farkı çok konuşulmuştu! Berdan Mardini'den evlilik açıklaması geldi
Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin kendisinden yaşça küçük Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açması uzun süre gündem olmuştu. Genç sevgilisi ile el ele görüntülenmekten hiç çekinmeyen Mardini'den evlilik açıklaması geldi.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 12:50
İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...
Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 10:59
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi
Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 09:55
Tavla oynarken soyundular... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı
Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması damga vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 04-05-2024 07:31